Honda Civic

Honda Civic

Son dakika Honda Civic haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Honda Civic ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Honda Civic haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Honda Civic

haberleri sayfasında son dakika yaşanan honda civic gelişmeleri de dahil olmak üzere 179 honda civic haberi bulunmuştur. Tüm honda civic haberleri aşağıda listelenmiştir.
Honda'dan flaş karar! 750 bin otomobili geri çağırdı
Honda'dan flaş karar! 750 bin otomobili geri çağırdı Japon otomotiv devi Honda, hava yastığı sorunları nedeniyle 750 bin aracı servislere geri çağırma kararı aldı.
7.02.2024 Ekonomi
Honda 2,6 milyon aracını geri çağıracak! Kazalara sebep olabilir
Honda 2,6 milyon aracını geri çağıracak! Kazalara sebep olabilir Honda, yakıt deposunda tespit edilen bir kusur nedeniyle 2,6 milyon aracını geri çağıracağını açıkladı.
27.12.2023 Ekonomi
Honda Civic yıl sonu bombasını patlattı! 178 bin TL'lik indirim Civic fiyatlarını eritti!
Honda Civic yıl sonu bombasını patlattı! 178 bin TL'lik indirim Civic fiyatlarını eritti! Otomobil tutkunları için hazırladığımız haberlere bu kez Honda Civic ile devam ediyoruz. 2023 yılını çılgın bir kampanyayla bitiren Civic fiyatlarını araştırdık.
30.11.2023 Otomobil
Honda Civic gençlere özel fiyatı duyurdu! Ekim ayı fiyat listesi sürprizlerle dolu...
Honda Civic gençlere özel fiyatı duyurdu! Ekim ayı fiyat listesi sürprizlerle dolu... Gençlerin oldukça sık tercih ettiği Honda Civic ülkemizde fazla talep görüyor. Honda Civic Ekim ayı fiyatları açıklandı. Liste süprizlerle dolu...
13.10.2023 Otomobil
Honda yeni Type R’ı yollara çıkarıyor
Honda yeni Type R’ı yollara çıkarıyor Honda’nın yenilenen Civic Type R modeli 25 yıllık bir hot hatch geçmişine dayanıyor.
22.07.2022 Otomobil
Honda Civic yarım asırlık oldu
Honda Civic yarım asırlık oldu Honda’nın 1972 yılından bu yana dünya genelinde 27.5 milyondan fazla satış adedine ulaşan Civic modeli, 11’inci nesli ile 50’nci yaşını kutluyor.
15.07.2022 Otomobil
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında görülmemiş gelişme! Bir haftada rekor zam!
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında görülmemiş gelişme! Bir haftada rekor zam! Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Araba fiyatlarıyla ilgili bir iyi bir de kötü haber geldi. Araba fiyatlarına döviz kuru artışı sebebiyle 1 haftada 35 bin lira zam geldi. Zamların oran olarak yüzde 10 civarı olduğu ifade edildi. Honda’da fiyatlar geçen hafta yüzde 3-4 artarken, Fiat, Nissan ve Renault’da da benzer artışlar yaşandı. Birkaç örnek vermek gerekirse, önceki hafta 313 bin TL olan Renault Clio’nun baz versiyonunun (Joy 1.0 Sce 65 bg) liste fiyatı, geçen hafta 327 bin 900 TL olarak güncellendi. Yapılan zamlar sonrası vergi dilimi değişen bazı modellerde zam oranı çok yüksek oldu. Renault Taliant’ın baz versiyonunun fiyatı geçen hafta 31 bin TL zamlanarak 355 bin TL’ye çıktı. Önceki hafta 593 bin 700 TL olan Honda Civic’in (1.5L VTEC Turbo Eco-Premium) fiyatı, 35 bin TL zamlanarak geçen hafta 629 bin 400 TL’ye çıktı. Öte yandan arabalarda kullanılan ve az üretimi sebebiyle araba fiyatlarının yükselmesine ön ayak olan paladyum yerine platin kullanılmaya başlanması araba fiyatlarının biraz aşağı çekmesi tahmin ediliyor. İşte araba fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
27.05.2022 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el arabada yeni dönem başladı! Rüzgar tersine döndü! Ancak yıl sonuna kadar fiyatlar...
Sıfır ve ikinci el arabada yeni dönem başladı! Rüzgar tersine döndü! Ancak yıl sonuna kadar fiyatlar... Sıfır ve ikinci el araçlarla ilgili son dakika açıklaması! Rüzgar tersine döndü ve hareketlilik başladı. Üretim maliyetlerinin rekor seviyelere ulaşması, çip krizi gibi etkenler araç fiyatlarını adeta uçurdu. Tüm yaşananlara ve fiyat artışlarına rağmen sıfır ve ikinci el araç satışlarında ciddi bir talep var. Ancak araba almaya karar verip bayilere giden vatandaşlar eli boş dönüyor. Araç bulunamadığı için piyasadan yüksek fiyattan almak durumunda kalınıyor. Devletin kayıt dışı alım satımlar ile ilgili de harekete geçmesi beklenirken, araç fiyatlarındaki artışa ilişkin değerlendirme yapıldı. Sıfır ve ikinci el otomobil fiyatlarında son durum ne? Sektör temsilcilerinden açıklama geldi. İşte sıfır ve ikinci el araçlarda tüm yeni gelişmeler...
20.05.2022 Ekonomi
Türkiye’de Yılın Otomobili finalistleri belli oldu!
Türkiye’de Yılın Otomobili finalistleri belli oldu! Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD), tarafından bu yıl yedinci kez düzenlenen “Türkiye’de Yılın Otomobili” seçimi için 38 aday arasından finale kalan 7 model açıklandı.
10.04.2022 Otomobil
Türkiye’de yılın otomobili adayları belli oldu
Türkiye’de yılın otomobili adayları belli oldu Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD), tarafından bu yıl yedinci kez düzenlenecek olan “Türkiye’de Yılın Otomobili” seçimi için aday modeller açıklandı.
13.03.2022 Otomobil
Faizsiz kredi fırsatı! Sıfır araba alacaklara güzel haber, 100 bin TL'ye kadar...
Faizsiz kredi fırsatı! Sıfır araba alacaklara güzel haber, 100 bin TL'ye kadar... Araba alacak milyonları ilgilendiriyor. Güzel haber geldi. Otomobil piyasasını hareketlendirecek adım. Faizsiz kredi imkanı sağlanıyor. 100 bin TL'ye kadar limit, 15 aya kadar da vade seçeneği sunuluyor. Yeni yıl ile birlikte otomotiv sektöründe yeni kampanyalar devreye alındı. Birçok marka ve modelde otomobil uygun koşullarla satışta. Uzun süredir küresel düzeyde piyasayı etkisi altına alan çip krizi üretimi durma noktasına getirmişti. Fiyatlara da olumsuz olarak yansıyan çip krizinin etkileri kampanyalar ile giderilmeye çalışılıyor. Ocak ayı itibarıyla otomotiv markaları kampanyaları açıklamaya başladı. İşte Honda, Toyota, Citroen, Kia ve çok sayıda marka ve modelde yeni yıl kampanyaları ile ilgili detaylar...
12.01.2022 Otomobil
Yeni Honda Civic'in fiyatı belli oldu!
Yeni Honda Civic'in fiyatı belli oldu! Honda Civic tamamen yenilenen 11’inci nesli ile 374 ile 440 bin TL arasında değişen fiyatlarla ülkemizde satışa çıkıyor.
3.11.2021 Otomobil
Honda Türkiye kapandı mı? Honda Türkiye'den çekildi mi, Honda fabrikası ne olacak?
Honda Türkiye kapandı mı? Honda Türkiye'den çekildi mi, Honda fabrikası ne olacak? Honda Türkiye fabrikası kapandı mı? Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki Honda fabrikası, 24 yıllık üretim sürecinin ardından kapatıldı. Banttaki son araç da indi. Türkiye, Honda'nın araçlarını ithal etmeye başlayacak.
29.09.2021 Gündem
Renault fiyat listesi! ÖTV indirimi sonrası araç fiyatları
Renault fiyat listesi! ÖTV indirimi sonrası araç fiyatları Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) matrahında yapılan değişiklik sonrasında bazı sıfır araçların fiyatları düştü. Resmi Gazete’de yayımlanan haber doğrultusunda Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) matrahları artırıldı. Buna göre; çıplak fiyatı 92 bin lirayı aşmayan otomobiller için ÖTV %45 olarak belirlendi. Söz konusu kararın ardından Renault fiyat listesi aramaları arttı. Peki, Renault fiyat listesi güncellendi mi? İşte ÖTV indirimi sonrası araç fiyatları…
13.08.2021 Gündem
Toyota fiyat listesi! ÖTV indirimi 2021 araç fiyatları belli mi?
Toyota fiyat listesi! ÖTV indirimi 2021 araç fiyatları belli mi? Toyota fiyat listesi Cumhurbaşkanı kararıyla ÖTV matrahında düzenlemeye gidilince sorgulanmaya başlandı. Düzenlemeyle birlikte birçok model yüzde 50’lik vergi dilimine düştü, fiyatlar geriledi. Motor silindir hacmi 1600 cm3'ü geçen, 2000 cm3'ü geçmeyen binek otomobillerde ise vergi matrahı 85 bin-135 bin TL aralığından 114 bin-170 bin TL aralığına yükseltildi. Yapılan matrah güncellemesi ile birlikte fiyatı 320 bin TL'ye kadar olan otomobillere 50 bin TL'ye kadar indirim gelecek. İşte Toyota fiyat listesi 2021…
13.08.2021 Gündem
Araba fiyatları düşecek mi? Hangi araçlarda ÖTV indirimi var? Matrah değişikliği kararı ardından ÖTV indirimine giren araçlar merak ediliyor!
Araba fiyatları düşecek mi? Hangi araçlarda ÖTV indirimi var? Matrah değişikliği kararı ardından ÖTV indirimine giren araçlar merak ediliyor! ÖTV matrah limitlerinde değişikliğe gidildi. Sıfır otomobil satışlarında kullanılan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) matrahında değişiklik yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası taşıyan karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Kara göre, binek araç Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) matrahları değişti. Söz konusu matrah kararı sonrası otomobil fiyatlarına yönelik araştırmalar arttı. Peki, ÖTV indirimi hangi araçlarda var? Araba fiyatları düşecek mi?
13.08.2021 Gündem
Sıfır araçlarda ÖTV indirimi oldu mu? Yeni ÖTV güncellemesi sonrası araç fiyatları…
Sıfır araçlarda ÖTV indirimi oldu mu? Yeni ÖTV güncellemesi sonrası araç fiyatları… Otomobil alım-satım işlemlerinde geçerli olacak ÖTV matrah limitlerinde değişikliğe gidildi. Değişiklik Cumhurbaşkanlığı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Karardan sonra ÖTV sonrası araç fiyatları merak edilmeye başlandı. İşte yeni ÖTV güncellemesi sonrası araç fiyatları…
13.08.2021 Gündem
Yeni Civic HB hibrit oluyor!
Yeni Civic HB hibrit oluyor! Civic Hatchback'in yeni neslinin dünya tanıtımını gerçekleştirdi. Honda'nın en yeni hibrit modeli olan Civic Hatchback, e:HEV logosuyla Avrupa’da 2022 yılının sonbaharında satışı sunulacak.
28.06.2021 Otomobil
Dogecoin kaç TL/dolar oldu? DOGE en yüksek rekorunu kırdı! Dogecoin nedir, nasıl alınır, neden yükseliyor?
Dogecoin kaç TL/dolar oldu? DOGE en yüksek rekorunu kırdı! Dogecoin nedir, nasıl alınır, neden yükseliyor? Dogecoin’in toplam piyasa değeri 11 milyar doları aştı. Mizah amaçlı 2013 yılında geliştirilen kripto para Dogecoin'in değeri dün yüzde 34 artışla rekor tazeledi. Dogecoin, Elon Musk’ın sosyal medya gönderileri sayesinde bugün 10 sent barajını aştı ve 11 sent seviyesine yükseldi. Dogecoin'in toplam piyasa değeri de 11 milyar doların üzerine çıktı. Dogecoin nedir? Dogecoin kaç TL/dolar oldu?
14.04.2021 Gündem
En ucuz sıfır arabalar belli oldu! Faizler düştü, kampanya...
En ucuz sıfır arabalar belli oldu! Faizler düştü, kampanya... Araba sahibi olmak isteyen herkesi ilgilendiriyor. Piyasadaki en ucuz arabalar belli oldu. Toyota, Citroen, Renault, Dacia, Ford, Hyundai, Skoda, Peugeot, Kia, Nissan, Opel ve Volkswagen... Tek tek açıklandı. Fiyatları düşük sıfır arabalarda kampanyalar ise devam ediyor. Faiz indirimleri ile birlikte vade imkanı da bulunuyor. Sıfır araba almak isteyenler için 2021 yılının en ucuz araba modelleri ve geçerli olan kampanyalar...
11.04.2021 Otomobil
Araba alımında taksit nasıl olacak? Araç fiyatları yükselir mi? Otomobil taksit düzenlemesi ve güncel araba fiyatları!
Araba alımında taksit nasıl olacak? Araç fiyatları yükselir mi? Otomobil taksit düzenlemesi ve güncel araba fiyatları! Ticaret Bakanlığı resmen duyurdu. Resmi Gazete'de yayımlandı ve devreye girdi. Araba alacaklar için büyük fırsat. Düzenleme büyük avantaj sağlıyor. Ticaret Bakanlığı araba alımında taksit düzenlemesini hayata geçirdi. Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan “Perakende Ticarette Uygulanacak İlke ve Kurallar Hakkında Yönetmelik’te Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” kapsamında otomobil alımlarında taksit düzenlemesinde değişikliğe gitti. Araçlara taksit 60 aya çıkarıldı. Peki, Araba alımında taksit nasıl olacak? Araçlara taksit kaç ay olacak? Araba fiyatları yükselir mi? İşte Otomobil taksit düzenlemesi detayları...
17.03.2021 Ekonomi
Kredi ve kredi kartları ile ilgili flaş karar! Düşürüldü
Kredi ve kredi kartları ile ilgili flaş karar! Düşürüldü Kredi ve kredi kartı kullanan milyonları ilgilendiren çok önemli karar. Taşıt, altın, elektronik eşya, mobilyada taksit sayıları düşürüldü. Kredi vade sınırlarının nihai fatura değeri üç yüz bin Türk Lirası'nın üzerinde olan taşıt alımı amacı ile kullandırılan kredilerde 48 aydan 36 aya indirilmesine karar verildi. BDDK taksit düzenlemesi...
18.12.2020 Ekonomi
Ekim ayı otomobil fiyatları belli oldu! Ekim ayı araba fiyatları ne kadar oldu? İşte sıfır araba fiyat listesi!
Ekim ayı otomobil fiyatları belli oldu! Ekim ayı araba fiyatları ne kadar oldu? İşte sıfır araba fiyat listesi! Ekim ayı araba fiyatları güncellendi. Sıfır araba almak isteyenler ekim ayı araç fiyat listelerini merak ediyor. Ekim ayı ile birlikte bazı markalar zam yaparken bazıları da eylül ayında uygulanan zamlar nedeniyle fiyatlarını sabit bıraktı. Peki, Ekim ayı araba fiyatları ne kadar oldu? İşte ekim ayı sıfır araba fiyatları ve araç fiyat listesi!
4.10.2020 Ekonomi
Markaların fiyat oyunu! Bankalar kredi desteğini kesti...
Markaların fiyat oyunu! Bankalar kredi desteğini kesti... Türkiye’de üretim yapan 6 otomotiv markası kredi paketi kapsamından çıkartıldı. Fiyat artışı yaptıkları gerekçesi ile kredi paketi kapsamından çıkartılan Honda, Hyundai, Ford, Fiat, Renault ve Toyota’nın yerli modellerine son 6 ayda yaptığı zammı mercek altına alındı. İşte fiyat artışları...
27.07.2020 Otomobil
2. elin fiyat rekortmenleri belli oldu
2. elin fiyat rekortmenleri belli oldu Aralık 2019 ile Nisan 2020 döneminde ikinci el fiyatı en çok artış gösteren otomobiller belli oldu.
18.05.2020 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Honda Civic ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki honda civic haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.