Hollande

Hollande

Son dakika hollande haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hollande ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hollande haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hollande

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hollande gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.014 hollande haberi bulunmuştur. Tüm hollande haberleri aşağıda listelenmiştir.
Merkel, Rus troller tarafından kandırıldı! Emekli maaşını bile sormuşlar, iddia doğrulandı
Merkel, Rus troller tarafından kandırıldı! Emekli maaşını bile sormuşlar, iddia doğrulandı Rusya’da Wowan ve Lexus olarak bilinen Putin’e yakın troller, kendilerini, Zelenski’den önceki Ukrayna eski Devlet Başkanı Petro Poroşenko olarak tanıtıp eski Almanya Başbakanı Angela Merkel ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmenin içeriği yayınlanırken Merkel cephesinden beklenen açıklama geldi.
21.02.2023 Dünya
Angela Merkel'den veda ziyareti! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi
Angela Merkel'den veda ziyareti! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi Almanya Federal Cumhuriyeti Şansölyesi Angela Merkel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.
16.10.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Burada bedel ödemesi gereken Amerika’dır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Burada bedel ödemesi gereken Amerika’dır BM zirvesi sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-ABD ilişkilerine ile ilgili “Türk-Amerikan ilişkilerinde sağlıklı bir sürecin işlediğini doğrusu söyleyemem. Ben oğul Bush ile iyi çalıştım, Sayın Obama ile iyi çalıştım, Sayın Trump ile iyi çalıştım ama Sayın Biden ile iyi başladık diyemem. Bizim için S-400 işi bitmiştir. Buradan geri adım atmamız da mümkün değil. Temennim odur ki iki NATO ülkesi olarak birbirimizle hasmane değil, dostane davranalım. Ama iki NATO ülkesi olarak şu andaki gidiş pek hayra alamet değil” ifadelerini kullandı. Rusya’ya yapacağı ziyarete ilişkin de konuşan Erdoğan “Sayın Putin’le Soçi’de yapacağımız ikili görüşme gerçekten önem arz ediyor. Heyetler arası görüşme yok, Sayın Putin’le sadece ikili görüşme yapacağız. Bu tabi sadece İdlib’i içeren bir görüşme olmayacak. Aynı zamanda Türkiye-Rusya ikili ilişkilerini ve Suriye’deki durumu masaya yatıracağız” dedi. Fahiş fiyatlarla ilgili zincir marketleri adres gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’a muhalefetin yaptığı eleştirilere ilişkin “Muhalefetin Ali Erbaş hocamıza, Diyanet İşleri Başkanımıza bu denli hakaret etme ne hakkı ne yetkisi vardır. Bu densizliktir, terbiyesizliktir” şeklinde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afgan mülteciler konusunda bedel ödemesi gereken ülkenin Amerika Birleşik Devletleri olduğunu söyledi. "Türkiye'nin kapıları açması ve bunları kabul etmesi düşünülemez" dedi.
23.09.2021 Gündem
Fransa lideri Macron'un tokatlı saldırıya uğramasına tepki
Fransa lideri Macron'un tokatlı saldırıya uğramasına tepki Fransa Başbakanı Jean Castex ve siyasetçiler, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un tokatlı saldırıya uğramasına tepki gösterdi.
8.06.2021 Dünya
Fransa'nın Hindistan'a savaş uçağı satışında yolsuzluk skandalı
Fransa'nın Hindistan'a savaş uçağı satışında yolsuzluk skandalı Fransa'nın Yunanistan'a satışıyla gündemde olan Rafale savaş uçaklarının, 2016'da Hindistan'a satışında yolsuzluk yapıldığı ortaya çıktı.
6.04.2021 Gündem
Kısıtlamalar genişleyecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama...
Kısıtlamalar genişleyecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 9-10 Aralık'ta Azerbaycan ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kısıtlamalar genişleyecek mi' sorusuna, "Bizim Bilim Kurulunda öyle bir şey yok. Bizim Bilim Kurulu’nun bize söylediği, şu anda hafta sonlarında, yani cuma akşamı 9’dan itibaren pazartesi sabahı 5’e kadar eve kapanalım. Dediği bu. Buna uyuyoruz." dedi.
11.12.2020 Siyaset
Fransa'da toplu istifa depremi! Elysee Sarayı karıştı
Fransa'da toplu istifa depremi! Elysee Sarayı karıştı Fransa’da Cumhurbaşkanlığı Dış Politika Dairesi'nde, birçok yetkin kişinin art arda gelen istifaları üzerine Elysee Sarayı, denetime gitmek zorunda kaldı.
9.10.2020 Dünya
Fransa'da Macron'un yeni hükümeti açıklandı
Fransa'da Macron'un yeni hükümeti açıklandı Fransa'da Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un, Başbakan Jean Castex’in kurduğu hükümeti onayladığı bildirildi.
6.07.2020 Dünya
Bernard Arnault kimdir? Nerelidir? Bernard Arnault kaç yaşında?
Bernard Arnault kimdir? Nerelidir? Bernard Arnault kaç yaşında? Son günlerin en çok araştırılan isimlerinden biri olan Bernard Arnault, dünyanın en zengin insanları arasında Amazon’un kurucusu Jeff Bezos’u geçerek ilk sıraya yerleşti. Peki Bernard Arnault kimdir? Nerelidir? Bernard Arnault kaç yaşında? İşte detaylar…
21.01.2020 Gündem
Fransa'dan dikkat çeken hamle
Fransa'dan dikkat çeken hamle Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron Ortadoğu'daki Fransız askerlerine destek olması için Charles de Gaulle uçak gemisini bölgeye göndereceklerini açıkladı.
16.01.2020 Dünya
Eski Fransa Başbakanı, Barcelona Belediye Başkanlığına adaylığını koydu
Eski Fransa Başbakanı, Barcelona Belediye Başkanlığına adaylığını koydu Eski Fransa Başbakanı Manuel Valls, İspanya'nın Barcelona kentinin belediye başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
26.09.2018 Dünya
Fransa 'işkenceyi' kabul etti!
Fransa 'işkenceyi' kabul etti! Fransa, Cezayir Bağımsızlık Savaşı sırasında 'işkenceye yol açan bir sistemi teşvik ettiğini' kabul etti.
13.09.2018 Dünya
Macron hızla düşüyor!
Macron hızla düşüyor! Kendi kurduğu ve isminin baş harflerinden oluşan ‘En Marche / Yürüyüş’ hareketini bir yıl içinde iktidara taşıyarak, daha 39 yaşında Cumhurbaşkanı olmayı başaran Emmanuel Macron’a, bir yıl sonra Fransızlar'ın verdiği destek eriyor.
9.07.2018 Dünya
Macron’a ‘Papa’ tepkisi
Macron’a ‘Papa’ tepkisi Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un İtalya ziyareti kapsamında, Katoliklerin ruhani lideri Papa Françesko ile bir araya gelmesi, Fransız laiklerin tepkisine yol açtı.
26.06.2018 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türklerin yaptığını duyunca şok oluyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türklerin yaptığını duyunca şok oluyor Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye-Senegal İş Forumu'nda konuştu.
1.03.2018 Gündem
UNESCO'nun yeni genel sekreteri belli oldu
UNESCO'nun yeni genel sekreteri belli oldu Azoulay, Katarlı Al-Kawari ile katıldığı yarışın son turunda, 58 oyun 30'unu alarak 2 oy farkla seçimi kazandı
13.10.2017 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görevdeki "üçüncü" yılı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görevdeki "üçüncü" yılı Türkiye'nin halkoyuyla seçilen ilk Cumhurbaşkanı Erdoğan, görevinin "üçüncü" yılında FETÖ'nün darbe girişiminin etkilerini, attığı adımlarla etkisiz hale getirdi. Erdoğan, anayasa değişikliği halk oylamasının ardından kurucusu olduğu AK Parti'nin genel başkanlığı görevine ikinci kez seçildi. Cumhurbaşkanlığı görevine gelişinin üçüncü yılında çok sayıda yurt dışı ziyareti yapan Erdoğan, resmi ziyaret, zirve ve genel kurul katılımları kapsamında 18 ülkeye gitti.
27.08.2017 Siyaset
Fransa’da Macron’a ‘makyaj’ tepkisi
Fransa’da Macron’a ‘makyaj’ tepkisi Fransa’da Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un özel makyözünün, üç aylık makyaj bedeli olarak 26 bin Euro tutarında faturayı Cumhurbaşkanlığı Sarayı Elysee’ye gönderdiği açıklandı.
25.08.2017 Dünya
Fransa'da şok!.. İlk 3 ayda rekor düşüş
Fransa'da şok!.. İlk 3 ayda rekor düşüş Fransa’da Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’a duyulan güven Temmuz ayında rekor düşüşle yüzde 54’e geriledi. Bir ayda 10 puan güven kaybına uğrayan Macron, bu oranla cumhurbaşkanlığının ilk döneminde Jacques Chirac’dan sonra en çok güven kaybeden cumhurbaşkanı oldu
23.07.2017 Dünya
'YPG'ye katılan Japon terörist vatandaşlıktan çıkarıldı!'
'YPG'ye katılan Japon terörist vatandaşlıktan çıkarıldı!' Japonya PKK/YPG terör örgütüne katılan ‘Reşid Japonya’ kod adlı Japon vatandaşını vatandaşlıktan çıkardığı iddia edildi.
23.06.2017 Dünya
Fransa Cumhurbaşkanı Macron Paris'te iftara katıldı
Fransa Cumhurbaşkanı Macron Paris'te iftara katıldı Fransa İslam Konseyi'nin (CFCM) Paris'te düzenlediği iftar programına başta Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron olmak üzere birçok siyasetçi katıldı. 2007 yılında dönemin yeni seçilen Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'den 10 yıl sonra yeniden bir cumhurbaşkanı CFCM'in iftarında yer aldı.
21.06.2017 Dünya
Fransa’da okul günü 5’ten 4’e indi
Fransa’da okul günü 5’ten 4’e indi Fransa’da gelecek eğitim öğretim döneminden itibaren haftalık okul günleri 4’e düşüyor. Yeni Milli Eğitim Bakanı Jean-Michel Blanquer imzalı genelge ile çarşambaları verilen yarım gün ders iptal oluyor
4.06.2017 Eğitim
Putin'den sürpriz ziyaret!
Putin'den sürpriz ziyaret! Sosyalist başkan Francois Hollande Rusya'yı "Halep'i bombalayarak savaş suçu işlemekle" suçladığı için yedi ay önce Paris'e ziyaretini son anda iptal eden Putin, bu kez pek çok dünya liderinden önde davranarak Fransa'ya sürpriz bir ziyarette bulunacak.
23.05.2017 Dünya
Benzema, Macron'dan umutlu!
Benzema, Macron'dan umutlu! Şantaj suçlaması nedeniyle 2015'in kasım ayından beri milli takıma çağrılmayan Cezayir asıllı Fransız futbolcu Karim Benzema, yeni cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un, selefi Francois Hollande'ın aksine kendisini kamuoyunun önüne atmayacağını umduğunu söyledi.
17.05.2017 Fransa
Macron görevi Hollande'dan devraldı
Macron görevi Hollande'dan devraldı François Hollande, Fransa cumhurbaşkanlığını Emmanuel Macron'a devretti. Elysee Sarayı'nda yapılan törenle Macron, 5. Cumhuriyet'in 8. Cumhurbaşkanı oldu.
14.05.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Hollande ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hollande haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.