Hollandalı Yıldız

Hollandalı Yıldız

Son dakika Hollandalı yıldız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hollandalı yıldız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hollandalı yıldız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hollandalı Yıldız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hollandalı yıldız gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.599 hollandalı yıldız haberi bulunmuştur. Tüm hollandalı yıldız haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'de Oosterwolde depremi! Aylarca sahalardan uzak kalacak
Fenerbahçe'de Oosterwolde depremi! Aylarca sahalardan uzak kalacak Fenerbahçe'de Oosterwolde, Olympiakos maçında sakatlanarak sedyeyle kenara geldi ve yerine 45. dakikada Ferdi Kadıoğlu oyuna dahil olmuştu. Hollandalı yıldız oyuncudan kötü haber geldi.
12.04.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'tan ilk transfer! Ghezzal'ın yerine 3 milyon euroluk yıldız
Beşiktaş'tan ilk transfer! Ghezzal'ın yerine 3 milyon euroluk yıldız Beşiktaş’ın Ajax forması giyen Steven Berghuis’e senelik Ghezzal’ın da aldığı rakam olan2 .25 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi. Hollandalı yıldız ise Kartal’dan senelik 3 milyon Euro ve imza parası talep etti.
2.04.2024 Beşiktaş
Wout Weghorst bombası! Geri dönüyor
Wout Weghorst bombası! Geri dönüyor Devre arası transfer döneminde Beşiktaş'tan Manchester United'a transfer olan Wout Weghorst, Siyah Beyazlı kulübe geri dönüyor...
16.04.2023 Beşiktaş
Beşiktaş 5 ayda 3 milyon euro kazandı ama Wout Weghorst'u kaybetti
Beşiktaş 5 ayda 3 milyon euro kazandı ama Wout Weghorst'u kaybetti Beşiktaş'ın Burnley'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Wout Weghorst 3 milyon euro karşılığında Manchester United'da...
12.01.2023 Beşiktaş
Ceyhun Kazancı Wout Weghorst'un satın alma opsiyonunu açıkladı
Ceyhun Kazancı Wout Weghorst'un satın alma opsiyonunu açıkladı Beşiktaş Kulübü Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı Hollandalı yıldız Wout Weghorst'un satın alma opsiyonunu 10 milyon euro olarak açıkladı.
13.12.2022 Beşiktaş
Van Persie'den sonra Fenerbahçe'ye bir Hollandalı yıldız daha! Samatta ve Berisha bir daha geri dönemeyecek
Van Persie'den sonra Fenerbahçe'ye bir Hollandalı yıldız daha! Samatta ve Berisha bir daha geri dönemeyecek Samatta ve Berisha'dan beklenen verimi alamayan Fenerbahçe yönetimi iki golcüyü de kiralık olarak takımdan göndermişti. Yepyeni bir forvet hattı yaratan Jorge Jesus'un İtalyan futbolcundan da memnun kalmadığı belirtilirken, Portekizli teknik adamın şu anda Katar'da Dünya Kupası organizasyonunda mücadele eden bir forvetle görüşmelere başladığı bildirildi.
5.12.2022 Galatasaray
Wesley Sneijder, mekandan tanıştığı kadınla çıktı! Panikleyince bunu yaptı
Wesley Sneijder, mekandan tanıştığı kadınla çıktı! Panikleyince bunu yaptı Galatasaray'ın ve dünya futbolunun en önemli isimleri arasında yer alan Wesley Sneijder, şimdilerde değişen görüntüsüyle dikkat çekiyor. 38 yaşındaki Hollandalı yıldız, önceki gece Kuruçeşme'de objektiflere yansıdı. Sneijder, sabaha karşı mekandan tanıştığı bir kadın ile çıkış yaptı ve basın mensuplarına görüntü vermek istemedi. İşte olaylı gecenin detayları...
1.10.2022 Magazin
Van Persie'nin can düşmanını Florya'ya getiriyor! Mertens ve Torreira transferleri unutulacak! Yılın bombası...
Van Persie'nin can düşmanını Florya'ya getiriyor! Mertens ve Torreira transferleri unutulacak! Yılın bombası... Mertens ve Torreira transferleriyle taraftarlarını resmen ayağa kaldıran Cimbom bir bomba daha patlatmak üzere. Sportif AŞ yöneticilerinden Erden Timur her ne kadar Sanchez'le ilgilense de Sarı Kırmızılı kulübün asıl amacının Hollandalı yıldız olduğu ortaya çıktı. İşte Galatasaray'da yaşanan sıcak transfer gelişmesi...
9.08.2022 Galatasaray
Valerien İsmael'den Ahmet Nur Çebi'ye özel teşekkür! 'Büyük transfer...'
Valerien İsmael'den Ahmet Nur Çebi'ye özel teşekkür! 'Büyük transfer...' Daha önce Gedson Fernandes, Saiss, Cenk Tosun transferlerini bitiren Ahmet Nur Çebi'nin Wout Weghorst'tan sonra Valerien İsmael'den teşekkür telefonu aldığı öğrenildi.
6.07.2022 Beşiktaş
Ali Koç 'ben istemiyorum' dedi Ahmet Nur Çebi işi bitirdi! Batshuayi'nin yerine geliyor...
Ali Koç 'ben istemiyorum' dedi Ahmet Nur Çebi işi bitirdi! Batshuayi'nin yerine geliyor... Gelecek sezon forvet hattında sıkıntı yaşamak istemeyen ve Michy Batshuayi ile yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş aradığı golcüyü buldu. Bir dönem Ali Koç'un da transfer listesinde bulunan Hollandalı yıldız için Ahmet Nur Çebi'nin devreye girdiği bildirildi.
17.04.2022 Beşiktaş
Galatasaray'da bir ayrılık daha hem de yabancı!
Galatasaray'da bir ayrılık daha hem de yabancı! Spor Toto Süper Lig takımı İttifak Holding Konyaspor sol kanat takviyesi için transferin bitimine saatler kala harekete geçti.
8.02.2022 Galatasaray
Galatasaray'a müjde! Babel'e talip var
Galatasaray'a müjde! Babel'e talip var Galatasaray'da gözden çıkarılan Hollandalı yıldız Ryan Babel için Süper Lig ekibi devreye girdi.
12.11.2021 Galatasaray
Ozan Tufan'ın yerine Tonny Vilhena
Ozan Tufan'ın yerine Tonny Vilhena Fenerbahçe Ozan Tufan'ın yerine Krasnodar'da oynayan Tonny Vilhena'yı kadrosuna katmak istiyor.
18.08.2021 Fenerbahçe
Van Aanholt'un menajeri İstanbul'a geliyor
Van Aanholt'un menajeri İstanbul'a geliyor Galatasaray'ın sol beke transfer etmek istediği Hollandalı yıldız Van Aanholt'un menajeri İstanbul'a geliyor.
11.07.2021 Galatasaray
Ryan Babel derbide forma giyerse kontratı 1 yıl uzayacak
Ryan Babel derbide forma giyerse kontratı 1 yıl uzayacak Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel, bu akşam derbide forma giyerse sözleşmesi 1 yıl uzamış olacak.
6.02.2021 Galatasaray
İşte Fatih Terim'in ilk bombası
İşte Fatih Terim'in ilk bombası Galatasaray, Hollandalı yıldız Patrick van Aanholt için görüşmelere başladı.
15.10.2020 Galatasaray
Olay adam Ümit Akbulut tutuklandı! Van der Wiel’i dolandırmıştı
Olay adam Ümit Akbulut tutuklandı! Van der Wiel’i dolandırmıştı Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Gregory van der Wiel’i 4 milyon Dolar dolandırdığı iddia edilen Ümit Akbulut, Almanya’nın önde gelen bankalarından Deutsche Bank’ı dolandırdığı iddiasıyla tutuklanarak Bielefeld’de bulunan cezaevine gönderildi.
18.07.2020 Futbol
Ajax, Babel'in ayrılığını resmen duyurdu
Ajax, Babel'in ayrılığını resmen duyurdu Ajax, devre arasında Galatasaray'dan kiraladığı Ryan Babel'in takımdan ayrıldığını duyurdu.
30.06.2020 Futbol
Galatasaray'ın gözden çıkardığı Ryan Babel'e Zenit kancası
Galatasaray'ın gözden çıkardığı Ryan Babel'e Zenit kancası Galatasaray'a Ryan Babel müjdesi. Fatih Terim’in yeni sezonda da kadroda düşünmediği Ryan Babel için Rus ekibi Zenit devreye girdi.
26.06.2020 Galatasaray
Galatasaray'dan Wesley Sneijder bombası!
Galatasaray'dan Wesley Sneijder bombası! Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Wesley Sneijder'in, Fatih Terim'in yardımcısı olarak sarı-kırmızılı kulübe geri döneceği iddia edildi.
26.05.2020 Galatasaray
Galatasaray'da yolcular belli oldu! 8 isim birden...
Galatasaray'da yolcular belli oldu! 8 isim birden... Galatasaray sözleşmesi sona erecek oyuncularla bütçesini rahatlatacak. Kiralık futbolcular Mario Lemina, Jean Michael Seri, Henry Onyekuru ve Florin Andone kulüplerine geri dönecek. Mariano, Ryan Donk, Yuto Nagatomo ve Selçuk İnan’ın ise sözleşmeleri lig bitimi sona erecek.
28.04.2020 Galatasaray
Ryan Babel: "Galatasaray'da kalsaydım EURO 2020 şansını kaybedebilirdim"
Ryan Babel: "Galatasaray'da kalsaydım EURO 2020 şansını kaybedebilirdim" Galatasaray'ın Ajax'a kiraladığı Hollandalı yıldız Ryan Babel çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sarı- kırmızılı takımda kaldığı sürece milli takıma seçilememe riski olduğunu söyleyen 33 yaşındaki yıldız, "Ayrıca Galatasaray'da kalsaydım, EURO 2020'de oynama şansımı kaybedebilirdim." dedi.
18.01.2020 Galatasaray
Ryan Babel şoku! Galatasaray'ı sildi...
Ryan Babel şoku! Galatasaray'ı sildi... Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Ryan Babel, Instagram hesabında sürpriz bir değişiklik yaptı.
6.01.2020 Galatasaray
Dev derbide Van Persie sürprizi
Dev derbide Van Persie sürprizi Fenerbahçe'nin eski yıldızlarından Robin Van Persie, Beşiktaş derbisi için ilginç bir paylaşım yaptı. Hollandalı yıldız maçı izlemek üzere Kadıköy'e geldiğinin fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.
22.12.2019 Futbol
Galatasaray'da Babel şaşkınlığı
Galatasaray'da Babel şaşkınlığı Galatasaray'da Ryan Babel şoku yaşnıyor.
22.11.2019 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Hollandalı Yıldız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hollandalı yıldız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.