Hırsızlık Çetesi

Hırsızlık Çetesi

Son dakika hırsızlık çetesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hırsızlık çetesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hırsızlık çetesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hırsızlık Çetesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hırsızlık çetesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 139 hırsızlık çetesi haberi bulunmuştur. Tüm hırsızlık çetesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ankara’da hırsızlık çetesine “Keklik” operasyonu
Ankara’da hırsızlık çetesine “Keklik” operasyonu Ankara’da hırsızlık yapacakları evi önceden dürbün ile gözetleyen, 27 hırsızlık olayına karışan ve yaklaşık 1 milyon Türk Lirası zarara uğrattıkları tespit edilen 11 kişilik hırsızlık çetesi “Keklik” operasyonu ile çökertildi.
17.11.2022 Gündem
Hırsızlık çetesi suçüstü yakalandı
Hırsızlık çetesi suçüstü yakalandı Üsküdar'da bir iş yerine girerek 100 bin lira değerinde musluk çalan 5 şüpheli polis tarafından kısa sürede yakalandı. Çalınan musluklar şüphelilerin aracında ele geçirildi. Şüphelilerden birinin hırsızlık suçundan 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu ortaya çıktı. Hırsızlık anları ise güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.
5.12.2021 Gündem
Kordon hırsızlık çetesi çökertildi!
Kordon hırsızlık çetesi çökertildi! Kordon hırsızlık çetesi çökertildi!
22.07.2021 Haber
Yüzlerce gencin kabusu Kordon hırsızlık çetesi çökertildi! Gül satma, para isteme, fal bakma…
Yüzlerce gencin kabusu Kordon hırsızlık çetesi çökertildi! Gül satma, para isteme, fal bakma… Son dakika haberine göre; İzmir Kordon'da, çiçek satma, fal bakma, para isteme bahanesiyle yaklaştıkları vatandaşların cep telefonunu ve cüzdanlarını çalan çete çökertildi. CNN TÜRK İstihbarat Şefi Nihat Uludağ'ın özel haberi.
22.07.2021 Yaşam
Yöntemleri polisi bile şaşırttı! 5 milyon liralık vurgunun sırrı çözüldü
Yöntemleri polisi bile şaşırttı! 5 milyon liralık vurgunun sırrı çözüldü İstanbul'da 3'ü kadın 5 kişilik hırsızlık çetesi, bir iş adamının evine girerek içinde 5 milyon liralık ziynet eşyası ve para bulunan kasayı çaldı. Hırsızlığı yapan iki kadının, ev sahibinin yanında hizmetçi olarak çalıştıkları belirlendi.
8.04.2020 Gündem
Fatih Sultan Mehmet köprüsü üzerinde hareketli dakikalar
Fatih Sultan Mehmet köprüsü üzerinde hareketli dakikalar İstanbul'da Fatih Sultan Mehmet köprüsü üzerinde polisten kaçarken kaza yapan otomobildeki 4 kişi gözaltına alındı.
7.09.2019 Gündem
Tek başına hırsızlık çetesini çökertti
Tek başına hırsızlık çetesini çökertti Gaziantep'in Nizip ilçesinde kurulan kapana ve dur ihtarına rağmen kaçmayı başaran 8 kişilik hırsızlık çetesi Jandarma Trafik Tim Komutanı Ümit Gürdoğan tarafından çökertildi. Bitkin düşene kadar zanlıların peşinden koşan TİM Komutanı Gürdoğan, zanlılardan 4'ünü yakalamayı başardı. Gürdoğan, tek tek yakaladığı zanlılardan kimini araca kilitleyerek, kimini ise iple bağlayarak etkisiz hale getirdi.
5.08.2019 Yaşam
Hırsızlık çetesi liderinin film senaryolarını aratmayan hayat hikayesi
Hırsızlık çetesi liderinin film senaryolarını aratmayan hayat hikayesi İstanbul'da cami avlularında küçük çocukları turistlerin çantalarını çalmaya azmettirdiği iddia edilen Yaren Ç. (22) adlı kadın gözaltına alındı. Yaren Ç.'nin polisteki geçmişi film senaryolarını aratmadı. Şüphelinin Bursa'da yaşarken 16 yaşında sosyal medya üzerinden tanışıp sevdiği bir hırsızın ailesine kendisini kabul ettirmek için hırsızlık yapmaya başladığı, 18 yaşından sonra İstanbul'a gelerek hırsızlık çetesi kurduğu belirtildi.
18.07.2019 Gündem
Akılalmaz olay! Polis aradı hepsi koşarak geldi...
Akılalmaz olay! Polis aradı hepsi koşarak geldi... Ankara’da Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin hırsızlık çetesine yönelik düzenlediği operasyonda 6 kamyon dolusu çalıntı eşya ele geçirildi. Çalıntı malzemeler sahiplerine iade edilirken, eşyalarının bulunduğunu duyan vatandaşlar kuyruk oluşturdu.
17.06.2019 Gündem
Üç kuşak bir arada çete! Savcı, avukat ve polis...
Üç kuşak bir arada çete! Savcı, avukat ve polis... Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde, aralarında babaanne, dede, baba ve torunun bulunduğu hırsızlık çetesi, polisin operasyonuyla çökertildi. Şüphelilerden 79 yaşındaki kadının üzerine 7 lüks otomobilin kayıtlı olduğu belirlenirken, konutlarında 100 bin TL değerinde takı, savcı, avukat ve polislerden çalınan tabancalar ele geçirildi.
24.05.2019 Gündem
"Mayalılar" çökertildi! Son çete üyesi yakalandı
"Mayalılar" çökertildi! Son çete üyesi yakalandı Kendilerine "Mayalılar" ismini veren ve polisin çökerttiği hırsızlık çetesinin son üyesi yakalandı. Bir kişinin yaklaşık 100 bin lirasını çalan cezaevi firarisi Garip Mayalı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı
9.03.2019 Gündem
5 milyon liralık vurgun yapan çete çökertildi: 16 gözaltı
5 milyon liralık vurgun yapan çete çökertildi: 16 gözaltı İstanbul’da Anadolu ve Avrupa yakasında 18 farklı ilçede 61 ev ve iş yerine girerek 5 milyon lira değerinde 11 otomobil ve çok sayıda malzeme çalan hırsızlık çetesi polis ekipleri tarafından çökertildi. Operasyonda 1’i çocuk 16 çete üyesi operasyonla gözaltına alındı. Çalınan araçlar ve malzemeler sahiplerine teslim edilirken operasyon anı kameralara yansıdı.
24.12.2018 Yaşam
Hırsız kardeşler çetesi çökertildi!
Hırsız kardeşler çetesi çökertildi! Başkent’te evlere dadanan hırsızlık çetesi, polisin istihbarı çalışmaları neticesinde çökertildi. Ayrıca çete üyelerinin, 2 farklı kardeşlerden oluştuğu belirlendi
26.11.2018 Gündem
3 kadın 2 erkek! Güpegündüz markette…
3 kadın 2 erkek! Güpegündüz markette… İstanbul Sultanbeyli’de 3’ü kadın 5 kişilik hırsızlık çetesi aynı taktikle güpegündüz 6 marketi soydu. Kadınların marketten alışveriş yapıyormuş gibi topladığı ürünleri çaldıkları anlar marketlerin güvenlik kamerasına yansıdı.
23.11.2018 Gündem
7 villayı soyan 5 kişilik hırsızlık çetesi yakalandı
7 villayı soyan 5 kişilik hırsızlık çetesi yakalandı İstanbul'da 7 villaya girerek kasalarda bulunan para ve ziynet eşyalarını çalan 5 kişi polis tarafından yakalandı. Yaklaşık 1 milyon liralık hırsızlık anları güvenlik kameralarına yansıdı. Şüphelilerin bazı sitelere girerken kendi arabalarına içerde bulunan başka bir araca ait sahte plaka taktıkları öğrenildi. Daha önceden de hırsızlık suçundan yakalanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.
22.11.2018 Yaşam
‘Yarasalar’ çetesi yakalandı!
‘Yarasalar’ çetesi yakalandı! Bursa'da çalıntı otomobil ile çok sayıda iş yerini soyan ve kendilerine ''Yarasalar'' lakabını takan hırsızlık çetesi yakalandı. Hırsızlık anları güvenlik kameralarına anbean yansıdı.
12.09.2018 Gündem
İran'da 6 kişi idam edildi
İran'da 6 kişi idam edildi İran'ın Meşhed kentinde çete kurarak gasp ve hırsızlık yaptıkları suçlamasıyla idam cezası alan 6 kişinin cezası bu sabah infaz edildi.
18.08.2018 Dünya
Jandarma’dan adım adım hırsızlık operasyonu
Jandarma’dan adım adım hırsızlık operasyonu İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Çatalca ve Silivri’de 11 hırsızlık olayını gerçekleştiren bir hırsızlık çetesi kıskıvrak yakalandı. Çete üyelerinin bölgedeki yazlık evlerin boş olmasından faydalandıkları, evleri önce gözlemledikleri, bir hareketlilik görmedikleri evlere girip hırsızlık yaptıkları, çaldıkları eşyaları da kiraladıkları araçla depolarına taşıdıkları tespit edildi.
27.02.2018 Yaşam
Otogar çetesi Dalton kardeşler tutuklandı
Otogar çetesi Dalton kardeşler tutuklandı Örgüt lideri olduğu iddia edilen şüpheli örgütsel yapıyı kabul etmeyerek, aileden örgüt kurulmasını mantıklı bulmadığını söyledi
19.01.2018 Yaşam
Dev operasyon! Çete çökertildi
Dev operasyon! Çete çökertildi İstanbul’da narkotik polisi özel harekat polislerinin de desteğiyle Beyoğlu’nda nefes kesen bir operasyon düzenledi. Operasyonda narkotimleri, boş arazideki yeşilliklerin arasına gizlenmiş 12 adet çöp poşetinin içerisinde yaklaşık 50 kilogram ot esrar ele geçirdi. Operasyon kapsamında cadde üzerinde seyir halinde olan bir otomobili şüphe üzerine durduran polis, hırsızlık çetesini de çökertti.
29.09.2021 Gündem
'Yunanistan'da özellikle Türkleri soyuyorlar!'
'Yunanistan'da özellikle Türkleri soyuyorlar!' Tatil için Yunanistan'ın Halkidiki Adası'na giden Erbayri çifti, jammerlı hırsız kâbusu yaşadı. Yunan polisinin, 'Türkler buraya çok parayla geldiği için hırsızlar sadece sizi takip ediyor. Özellikle Türkleri soyuyorlar' cevabıyla şoke olan Türk çift, apar topar Türkiye'ye dönmek zorunda kaldı.
11.09.2017 Dünya
Mafya ‘Hayalet’ten hesap sordu
Mafya ‘Hayalet’ten hesap sordu Kiev’de önceki gün Bessaravska Meydanı’nda yaşanan bombalı saldırı anına dair bir de görüntü ortaya çıktı. Patlama anında cep telefonuyla çekildiği anlaşılan görüntü, internet ortamında yayınlandıktan kısa süre sonra kaldırıldı.
11.09.2017 Dünya
Hırsızlık çetesi üyeleri, uyuşturucu aleminde yakalandı: 7 gözaltı
Hırsızlık çetesi üyeleri, uyuşturucu aleminde yakalandı: 7 gözaltı Aksaray'da, 10 ev ve işyerinden hırsızlık yaptıkları ileri sürülen çetenin üyesi 7 kişi, bir evde uyuşturucu alemi düzenlerken polisin yaptığı baskınla yakalandı.
25.07.2017 Yaşam
Hırsızlık çetesi çökertildi
Hırsızlık çetesi çökertildi İstanbul, İzmir ve Elazığ'da 3 ay içinde yaklaşık 3 milyon liralık hırsızlık yapan şebeke İstanbul polisi tarafından çökertildi. Şebeke üyelerinin İzmir'de meydana gelen 1 milyon liralık hırsızlık olayının da failleri olduğu belirtildi. Hırsızlıklarda çocukları kullanan şebeke üyelerinin, öğle saatlerinde boş olduğunu tespit ettiği evlere kapılarını kırarak girdiği öğrenildi. Polisin telefon dinlemesi sırasında, şüphelilerin birbirlerinin cep telefonlarını ve paralarını da çaldığı ortaya çıktı. Şüphelilerin daha önceden çok sayıda polise geliş kayıtları var.
27.01.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Hırsızlık Çetesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hırsızlık çetesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.