Hintli

Hintli

Son dakika hintli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hintli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hintli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hintli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hintli gelişmeleri de dahil olmak üzere 737 hintli haberi bulunmuştur. Tüm hintli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nikki Haley kimdir? Nikki Haley ABD başlıkta seçiminde neden adaylıktan çekildi?
Nikki Haley kimdir? Nikki Haley ABD başlıkta seçiminde neden adaylıktan çekildi? ABD’de Cumhuriyetçi Parti’nin başkan aday adayı Nikki Haley başkanlık yarışından çekildi. "Artık kampanyamı askıya alma zamanı geldi" diyen Haley, "Hiçbir pişmanlığım yok. Artık aday olmayacak olsam da, inandığım şeyler için sesimi çıkarmaktan vazgeçmeyeceğim" ifadelerini kullandı. Peki, Nikki Haley kimdir, nereli, Yahudi mi? Nikki Haley neden adaylıktan çekildi?
7.03.2024 Dünya
Dangal ne demek? Dangal filmi konusu ve oyuncuları: Dangal filmi ne anlatıyor, Dangal film müziği hangisi?
Dangal ne demek? Dangal filmi konusu ve oyuncuları: Dangal filmi ne anlatıyor, Dangal film müziği hangisi? Bollywood'un sevilen yapımlarından olan Dangal filmi, televizyon ekranlarında yayınlanınca ardından izleyicilerin aramaları da arttı. Aamir Khan'ın yapımcılığını ve başrolünü üstlendiği film ile ilgili Dangal filminin konusu nedir, oyuncuları kim? Dangal ne zaman, nerede çekildi? Dangal ne demek? Gibi sorulara yanıt aranmaya başladı.
13.12.2023 Televizyon
Burcu Güneş Hintli milyarderin teknesinde şarkı söylemişti! 'Beni ülkelerine davet ettiler'
Burcu Güneş Hintli milyarderin teknesinde şarkı söylemişti! 'Beni ülkelerine davet ettiler' Ünlü şarkıcı Burcu Güneş, geçtiğimiz ay Hintli milyarder Ravi Ruia ve eşi Madhu'nun özel davetlisi olarak 500 milyon dolarlık lüks teknede sahne almıştı. Önceki gün Etiler'de görüntülenen Güneş, konuyla ilgili açıklama yaparak Ruia ve eşinin kendisini Hindistan'a davet ettiğini söyledi.
19.11.2023 Magazin
Burcu Güneş, Hintli milyarderin lüks teknesinde sahne aldı!
Burcu Güneş, Hintli milyarderin lüks teknesinde sahne aldı! Ünlü şarkıcı Burcu Güneş, Hint milyarder Ravi Ruia ve eşi Madhu'nun özel davetlisi olarak 500 milyon dolarlık lüks teknede sahne aldı. Burcu Güneş o anları sosyal medya sayfasından da paylaştı.
3.10.2023 Magazin
İrem Helvacıoğlu’na şaşırtan teklif!
İrem Helvacıoğlu’na şaşırtan teklif! Yürek Çıkmazı dizisinde Zeynep karakterini canlandıran İrem Helvacıoğlu'nda dünyaca ünlü Hintli şarkıcı Harrdy Sandhu'dan teklif geldi. Ancak şartlar istediği gibi olmadığından oyuncu teklifi geri çevirdi.
17.04.2023 Magazin
Hintli eski siyasetçi ve kardeşi canlı yayında öldürüldü
Hintli eski siyasetçi ve kardeşi canlı yayında öldürüldü Hindistan’da eski siyasetçi Atiq Ahmed ve kardeşi Eşref Ahmed, polis koruması altında hastaneye götürüldükleri sırada yapılan canlı yayında başlarından vurularak öldürüldü.
16.04.2023 Haber
Hindistan’ı dehşete düşüren olay! Eski siyasetçi ve kardeşi canlı yayında öldürüldü
Hindistan’ı dehşete düşüren olay! Eski siyasetçi ve kardeşi canlı yayında öldürüldü Hindistan’da eski siyasetçi Atiq Ahmed ve kardeşi Eşref Ahmed, polis koruması altında hastaneye götürüldükleri sırada yapılan canlı yayında başlarından vurularak öldürüldü.
16.04.2023 Dünya
Hintli yolcu, Nepal’deki uçağın düşme anını anbean kayıt altına almış
Hintli yolcu, Nepal’deki uçağın düşme anını anbean kayıt altına almış Nepal'de düşen yolcu uçağında bulunan Hintli bir yolcunun, uçak düşmeden önce sosyal medya hesabından açtığı canlı yayın ile uçağın düştüğü anı anbean kayıt altına aldığı iddia edildi.
15.01.2023 Dünya
Hintli yolcu, Nepal’deki uçağın düşme anını anbean kayıt altına almış
Hintli yolcu, Nepal’deki uçağın düşme anını anbean kayıt altına almış Nepal'de düşen yolcu uçağında bulunan Hintli bir yolcunun, uçak düşmeden önce sosyal medya hesabından açtığı canlı yayın ile uçağın düştüğü anı anbean kayıt altına aldığı iddia edildi.
15.01.2023 Dünya
Rusya Devlet Başkanı Putin dünyaya duyurdu: Savaşı bitirmek istiyoruz
Rusya Devlet Başkanı Putin dünyaya duyurdu: Savaşı bitirmek istiyoruz Rusya Devlet Başkanı Putin, 'Biz savaşı bitirmek istiyoruz ama Kiev savaşı sürdürmek istiyor' dedi.
16.09.2022 Dünya
Servetini bir yıl içinde 60.9 milyar dolar artırdı, dünyanın en zenginlerine rakip oldu! İşte tarihinin gelmiş geçmiş en zengin insanları
Servetini bir yıl içinde 60.9 milyar dolar artırdı, dünyanın en zenginlerine rakip oldu! İşte tarihinin gelmiş geçmiş en zengin insanları Dünyanın en zengin insanları arasına bu sene yeni bir isim daha katıldı. Hintli milyarder işinsanı Gautam Adani, bu yıl içinde servetini 60.9 milyar dolar artırarak Bloomberg’ün hazırladığı dünyanın en zengin isimleri listesinde Elon Musk ve Jeff Bezos'un ardından üçüncü sıraya yerleşti. Bernard Arnault, Bill Gates, Warren Buffet, Larry Page, Steve Ballmer gibi işinsanları servetleriyle en zenginler listesinde sürekli yer alırken tarih boyunca ortaya çıkmış zenginlerin yanında isimleri bile geçmiyor. İşte dünyanın ve tarihin en zengin insanları ve sahip oldukları mal varlıkları...
31.08.2022 Ekonomi
Afrika ülkesinde BM karşıtı gösteri! Çok sayıda ölü var
Afrika ülkesinde BM karşıtı gösteri! Çok sayıda ölü var Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nde dünden bu yana devam eden Birleşmiş Milletler (BM) karşıtı gösterilerde can kaybının 15’e yükseldiği bildirildi. Hayatını kaybedenler arasında 3 BM personeli olduğu aktarıldı.
26.07.2022 Dünya
Feci olay! Dolabın fişini takarken akıma kapılıp öldü
Feci olay! Dolabın fişini takarken akıma kapılıp öldü Diyarbakır’da, sabah bakkalını açan Ercan Akgül (38), dolabın fişini prize takarken elektrik akımına kapılıp, hastanede hayatını kaybetti.
25.06.2022 Yaşam
Cannes Film Festivali'nde ödüller sahibini buldu!
Cannes Film Festivali'nde ödüller sahibini buldu! 75. yıl dönümünü yaşayan Cannes Film Festivali'nin ödül töreni gerçekleşti. 21 uluslararası filmin arasında yaşanan 12 günlük rekabet sona erdi. İsveçli yönetmen Ruben Östlund'un TRT ortak yapımı filmi "Hüzün Üçgeni" 75. Cannes Film Festivali'nde "Altın Palmiye"nin sahibi oldu.
28.05.2022 Kültür Sanat
Satışa kısıtlama getirdiler! Korkutan açıklama geldi: Dünya şeker krizine girebilir
Satışa kısıtlama getirdiler! Korkutan açıklama geldi: Dünya şeker krizine girebilir Dünyanın en büyük tarım ihracatçılarından biri olan Hindistan buğday ihracatını yasakladıktan sonra uluslararası pazarlarda şeker satışını kısıtlamaya karar verdi.
25.05.2022 Dünya
Robotla boyanmış sanat otomobili!
Robotla boyanmış sanat otomobili! Gelişmiş robot teknolojisi, otomotiv endüstrisindeki sürdürülebilirlik ve kişiselleştirme talebini karşılayacak.
15.05.2022 Otomobil
Ev almak isteyenlere güzel haber! TOKİ hamlesi sonrası müjde verildi! Yüzde 30 düşüş...
Ev almak isteyenlere güzel haber! TOKİ hamlesi sonrası müjde verildi! Yüzde 30 düşüş... Ev fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Ev almak isteyen milyonları ilgilendiriyor. Konut kredisi kullanacaklar için sıfır konut alımında 2 milyon liraya kadar kredide yüzde 0,99, altın ya da dövizini bozdurarak peşinat yapanlara yüzde 0,89 faiz uygulayıp, TOKİ'ye 30 milyar lira kaynak ayıran karar, sektörü heyecanlandırdı. Konut satışlarında hareketin başlayacak olması sektörü heyecanlandırırken, ayda 10-14 bin lira kredi taksiti ödemeyi hayal bile edemeyenler, TOKİ'nin yeniden uzun vade ve düşük taksitli konut yaparak satışa çıkarmasını bekliyor. TOKİ'nin hamlesi sonucu ev fiyatlarında yüzde 30 düşüş yaşanması bekleniyor.
13.05.2022 Ekonomi
İstanbul Havalimanı'nda ele geçirildi! Cebine gizlemiş! Değeri 12 milyon TL...
İstanbul Havalimanı'nda ele geçirildi! Cebine gizlemiş! Değeri 12 milyon TL... İstanbul Havalimanı'nda, Bahreyn'den gelen Hindistan uyruklu yolcunun pantolon ceplerine gizlediği, 467.09 gram ağırlığında pırlanta ele geçirildi.
24.03.2022 Gündem
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: Nükleer savaş, Rusya’dakilerin değil, Batı’dakilerin bahsettiği bir şey
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: Nükleer savaş, Rusya’dakilerin değil, Batı’dakilerin bahsettiği bir şey Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, "Nükleer savaş, Rusya’dakilerin değil, Batı’dakilerin bahsettiği bir şey. Biz provokasyonlara karşıyız” dedi.  
3.03.2022 Dünya
Hindistan, Ukrayna’daki vatandaşlarını tahliye ediyor
Hindistan, Ukrayna’daki vatandaşlarını tahliye ediyor Hindistan, bugün gönderilen özel uçakla Ukrayna’da bulunan vatandaşlarının tahliye edildiğini açıkladı.
22.02.2022 Dünya
'Işınlanmak' yerine 'araba' tercih edildi
'Işınlanmak' yerine 'araba' tercih edildi Dünya genelinde her dört kişiden üçü, iklim değişikliğiyle mücadelenin anahtarı olarak teknolojik ilerlemeyi görüyor. Sonuç Çin, Hindistan, Almanya, Birleşik Krallık ve Amerika Birleşik Devletleri'ndeki genel halkı temsil eden anket ile ortaya çıktı.
11.01.2022 Bilim ve Teknoloji
'Evde doğum nasıl yapılır' videosu felakete neden oldu!
'Evde doğum nasıl yapılır' videosu felakete neden oldu! YouTube’daki 'Evde doğum nasıl yapılır' videosu felakete neden oldu. Hamile karısını hastaneye götürmek yerine bebeği evde dünyaya getirmek isteyen Hintli adamın yaptığı tüm dünyayı şoke etti. Olayda bebek hayatını kaybetti, hastaneye kaldırılan annenin durumu ise ciddiyetini koruyor.
23.12.2021 Dünya
Yeliz Yeşilmen yeni yaşını hamamda kutladı!
Yeliz Yeşilmen yeni yaşını hamamda kutladı! Yeliz Yeşilmen yeni yaşını hamamda dansözlü bir partiyle kutladı. Dansözlerin göbek taşı üstünde dans ettiği kutlamada Yeşilmen de geleneksel Hint kıyafeti giydi, gösterişli takılar taktı.
14.12.2021 Magazin
Covaxin aşısı nedir, inaktif mi MRNA mı? DSÖ’nün onay verdiği Covaxin aşısı hangi ülkenin?
Covaxin aşısı nedir, inaktif mi MRNA mı? DSÖ’nün onay verdiği Covaxin aşısı hangi ülkenin? Dünya Sağlık Örgütü, Kovid-19'a karşı Bharat Biotech şirketi tarafından üretilen Covaxin aşısının acil kullanımına onay verdi. Peki, Covaxin aşısı nedir, inaktif mi MRNA mı?
3.11.2021 Gündem
Busenaz Sürmeneli kimdir? Busenaz Sürmeneli kaç yaşında ve nereli?
Busenaz Sürmeneli kimdir? Busenaz Sürmeneli kaç yaşında ve nereli? 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda kadınlar 69 kiloda mücadele eden milli boksör Busenaz Sürmeneli, Çinli Hong Gu'yu yenerek altın madalya kazandı. Bu haberin ardından milyonlar Busenaz Sürmeneli'nin karyerini merak ediyor. Peki, Busenaz Sürmeneli kimdir? Busenaz Sürmeneli kimdir? Busenaz Sürmeneli kaç yaşında ve nereli? İşte Busenaz Sürmeneli'nin biyografisi...
7.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hintli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hintli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.