Hepsi Grubu

Hepsi Grubu

Son dakika Hepsi Grubu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hepsi Grubu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hepsi Grubu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hepsi Grubu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hepsi grubu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.188 hepsi grubu haberi bulunmuştur. Tüm hepsi grubu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hepsi grubunun Cemre'si eşinin çektiği fotoğraflara isyan etti
Hepsi grubunun Cemre'si eşinin çektiği fotoğraflara isyan etti Hepsi grubu ile tanınan Cemre Kemer şimdilerde tatilin tadını çıkarıyor. Kemer eşinin çektiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşarak isyan etti.
22.08.2023 Magazin
Yasemin Yürük: Hepsi grubu dağıldığında depresyona girdim
Yasemin Yürük: Hepsi grubu dağıldığında depresyona girdim Hepsi grubu ile tanınan şarkıcı ve dansçı Yasemin Yürük, Hepsi grubunun dağılma süreci hakkında konuştu. Grup hakkında pek çok bilinmeyen bilgiyi paylaşan Yasemin Yürük, "Hepsi grubu dağıldığında depresyona girmiştim" itirafında bulundu.
25.06.2023 Magazin
Gülçin Ergül 'Hepsi' grubundan ayrılma sürecini anlattı!
Gülçin Ergül 'Hepsi' grubundan ayrılma sürecini anlattı! 'Hepsi' grubu ile adını duyuran daha sonra bireysel olarak müzik hayatına devam eden Gülçin Ergül, geçtiğimiz aralık ayında sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'yı trafik kazasında kaybettikten sonra zor günler geçirmişti. Bu süreçte müziğin kendisine iyi geldiğini söyleyen ünlü isim, hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Ünlü şarkıcı, gruptan ayrıldığı süreci ve sonrasını anlattı.
28.09.2022 Magazin
Yasemin Yürük: Şarkı söylemeye devam edeceğim
Yasemin Yürük: Şarkı söylemeye devam edeceğim 2000’li yılların en popüler gruplarından biri olan Hepsi'nin üyelerinden Yasemin Yürük sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündemde. 2014 yılında Hepsi grubu kariyerini noktaladı. Ünlü müzik grubunun ayrılmasından sonra spor yaşamına ağırlık veren Yürük, geçtiğimiz günlerde Hepsi'nin yeniden bir araya gelmeyeceğini açıklamıştı. Yürük ise yıllar sonra “Düştüm Gülüşüne” şarkısıyla müzik dünyasına döndü. Yürük, “Şarkı söylemeye devam edeceğim. Oyunculuğa da dönmek istiyorum” dedi.
21.08.2022 Magazin
Yasemin Yürük mayolu pozuyla şov yaptı!
Yasemin Yürük mayolu pozuyla şov yaptı! 2005 tarihinde ortaya çıkan ve daha sonra yollarını ayıran Hepsi Grubu’nun üyelerinden Yasemin Yürük, şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Yasemin Yürük son olarak mayosuyla güneş banyosu yaptığı anları paylaştı.
9.06.2022 Magazin
Cemre Kemer'den eşi ve bebeğiyle yeni poz!
Cemre Kemer'den eşi ve bebeğiyle yeni poz! Bir dönemin çok konuşulan Hepsi grubunun üyelerinden Cemre Kemer, Aralık 2020'de Emir Medina ile nikah masasına oturmuş, geçtiğimiz temmuz ayında kızı Karla'yı kucağına almıştı. İlk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan ve vaktinin büyük bir bölümünü kızıyla geçiren Kemer, eşi ve bebeğiyle verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu.
30.05.2022 Magazin
Gülçin Ergül: O arabadan çıkabilmek büyük mucize
Gülçin Ergül: O arabadan çıkabilmek büyük mucize İzmir-İstanbul Otoyolu'nda kaza geçiren bir dönem Hepsi Grubu'nda yer alan Gülçin Ergül kazada sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'yı kaybetti. Ünlü şarkıcı, önceki gün Cihangir'de görüntülendi. Kaza sonrası zor günler geçirdiğini söyleyen Gülçin Ergül, konuşurken gözyaşlarına hakim olamadı.
8.04.2022 Magazin
Gülçin Ergül'den yürek burkan paylaşım: Bir ay olmuş, zaman kavramım yok!
Gülçin Ergül'den yürek burkan paylaşım: Bir ay olmuş, zaman kavramım yok! Şarkıcı Gülçin Ergül ile sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı 14 Aralık'ta Balıkesir'de trafik kazası geçirmişti. Yağış nedeniyle kayganlaşan yolda TIR ile çarpışan otomobilden Gülçin Ergül yaralı olarak çıktı. Erdal Şeyda Lafçı ise hayatını kaybetti.
13.01.2022 Magazin
Sevgilisinin ölümüyle yıkılan Gülçin Ergül destek alıyor!
Sevgilisinin ölümüyle yıkılan Gülçin Ergül destek alıyor! Hepsi grubunun solistlerinden Gülçin Ergül korkunç bir kaza yaşamış ve sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı’yı kazada kaybetmişti. Mezarlığa gittiğinde yıkıldığını söyleyen Gülçin Ergül şoku henüz atlatamadı. Ünlü şarkıcı psikolojik destek alıyor.
26.12.2021 Magazin
Ünlü şarkıcı Gülçin Ergül ağlayarak anlattı! 'Kazadan önce arabada...'
Ünlü şarkıcı Gülçin Ergül ağlayarak anlattı! 'Kazadan önce arabada...' Hepsi Grubu’nun eski solisti Gülçin Ergül, dehşet anlarını anlattı. Geçirdikleri kazada sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'yı kaybeden, kendisi de yaralanan şarkıcı Gülçin Ergül, korkunç olayın ardından ilk kez konuştu. Acısının çok büyük olduğunu söyleyen Ergül, “Kazadan önce arabada şarkı söylüyordum. Her şey üç saniyede oldu” dedi.
17.12.2021 Magazin
Gülçin Ergül'ün sağlık durumunu annesi Ayser Ergül  açıkladı!
Gülçin Ergül'ün sağlık durumunu annesi Ayser Ergül açıkladı! Balıkesir'de geçirdiği trafik kazasında yaralanan ve sürücü koltuğunda oturan iş insanı sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'nın hayatını kaybetmesiyle tarifsiz bir acı yaşayan Hepsi grubunun eski solisti Gülçin Ergül'ün (36) ailesi, ünlü şarkıcının sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Ergül'ün annesi Ayser Ergül, doktorlarının izin vermesi halinde, kızının tedavisine İstanbul'da devam etmek istediklerini söyledi.
15.12.2021 Magazin
Gülçin Ergül'ün kazada ölen sevgilisi son yolculuğuna uğurlandı! Gülçin cenazeye katılamadı...
Gülçin Ergül'ün kazada ölen sevgilisi son yolculuğuna uğurlandı! Gülçin cenazeye katılamadı... Balıkesir'de yağış nedeniyle kayganlaşan yolda tır ile çarpışan otomobilde bulunan Hepsi Grubu’nun eski solisti Gülçin Ergül’ün (36) yaralandığı kazada hayatını kaybeden sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı (53), İzmir’de son yolculuğuna uğurlandı.
15.12.2021 Magazin
Gülçin Ergül'ün klibindeki kahreden tesadüf! 'Şuurlar kapalı, nabız yok, bitti...'
Gülçin Ergül'ün klibindeki kahreden tesadüf! 'Şuurlar kapalı, nabız yok, bitti...' Hepsi grubunun eski solisti Gülçin Ergül, önceki akşam sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı’yla Balıkesir yakınlarında Trafik kazası geçirdi. Kazada Ergül yaralanırken sevgilisiyse olay anında hayatını kaybetti. Şarkıcının, bir ay önce yayınlanan klibindeki trafik kazası sahnesi sosyal medyada gündem oldu. Ergül’ün “Kaza ile arafta kalma hissini sembolize ettik” dediği ortaya çıktı.
15.12.2021 Magazin
Hepsi Grubu'nun eski solisti Gülçin Ergül kaza geçirdi! Sağlık durumu...
Hepsi Grubu'nun eski solisti Gülçin Ergül kaza geçirdi! Sağlık durumu... Bir döneme damgasını vuran Hepsi grubunun üyelerinden şarkıcı Gülçin Ergül, Balıkesir'de trafik kazası geçirdi. Kazada Ergül yaralanırken, arkadaşı hayatını kaybetti.
14.12.2021 Magazin
Hepsi grubu yıllar sonra bir araya geldi!
Hepsi grubu yıllar sonra bir araya geldi! Bir döneme damgasını vuran müzik grubu Hepsi'nin 3 üyesi bir araya geldi ve o anları Instagram’dan paylaştı. Grubun üyelerinden Yasemin Yörük ve Eren Bakıcı, geçtiğimiz temmuz ayında kızı Karla'yı kucağına alan Cemre Kemer'i, evinde ziyaret etti.
30.09.2021 Magazin
Cemre Kemer yeni eve taşındı! İşte manzarası...
Cemre Kemer yeni eve taşındı! İşte manzarası... Şimdilerde kızını kucağına almak için gün sayan Hepsi Grubu'nun solistlerinden Cemre Kemer, doğum öncesi yeni ev telaşı yaşadı. Çok sevdiği dairesinden kızının daha geniş ve güzel bir odası olması için çok sevdiği evinden vazgeçmişti. Boğaz manzaralı apartman dairesine taşınan 36 yaşındaki şarkıcı, yeni evinin manzarasını paylaşmayı ihmal etmedi.
13.05.2021 Magazin
Ünlü şarkıcı Gülçin Ergül koronavirüse yakalandı!
Ünlü şarkıcı Gülçin Ergül koronavirüse yakalandı! Gülçin Ergül, Covid-19'dan dolayı hastanede gözetim altında olduğunu söyledi. Şarkıcı, sosyal medya hesabından "çok dikkatli olun" çağrısında bulundu.
12.03.2021 Magazin
Cemre Kemer: İki hafta önce bize büyük bir teklif geldi
Cemre Kemer: İki hafta önce bize büyük bir teklif geldi Hepsi grubu, Gülçin Ergül’ün ayrılmasıyla hayatlarına üç kişi olarak devam etti. Şimdilerde kendilerine farklı yollar çizen gruptan Cemre Kemer, Sabah Günaydın’a samimi açıklamalarda bulundu. Kemer, şöhret yıllarından özel hayatına bilinmeyenlerini anlattı.
5.02.2021 Magazin
Cemre Kemer'in bebeğinin cinsiyeti...
Cemre Kemer'in bebeğinin cinsiyeti... Sekiz yıldır birlikte olduğu Emir Medina ile geçtiğimiz ay evlenen Hepsi grubunun eski solistlerinden Cemre Kemer, üç aylık hamile...
19.01.2021 Magazin
Gülçin Ergül eski grup arkadaşı ile ilgili konuştu!
Gülçin Ergül eski grup arkadaşı ile ilgili konuştu! Hepsi grubunun eski üyelerinden Gülçin Ergül, Nişantaşı City's'deydi. Ergül, eski grup üyesi arkadaşı Cemre Kemer'in evlendiğini sosyal medyadan öğrendiğini söyledi.
17.01.2021 Magazin
Hepsi grubu barıştı!
Hepsi grubu barıştı! Hepsi grubundan Gülçin Ergül ile Eren Bakıcı arasındaki buzlar birkaç gün önce erimişti. Yaşanan bu gelişmenin ardından Gülçin Ergül ile grubun diğer üyesi Cemre Kemer de barıştı.
19.05.2020 Magazin
Gülçin Ergül kimdir? Gülçin Ergül kaç yaşında ve nereli? İşte Gülçin Ergül'ün hayatı...
Gülçin Ergül kimdir? Gülçin Ergül kaç yaşında ve nereli? İşte Gülçin Ergül'ün hayatı... 2000'li yılların en sevilen müzik gruplarından olan Hepsi grubu bir döneme damga vurmuştu. Gülçin Ergül, Cemre Kemer, Eren Bakıcı ve Yasemin Yürük'ten oluşan Hepsi grubu Gülçin Ergül'ün gruptan ayrılmasıyla dağılmıştı. Son günlerde Gülçin Ergül ve Eren Bakıcı arasındaki buzların eridiği haberi Hepsi grubu fanlarını sevindirdi. Bu haberin ardından sosyal medyada konuşulan Gülçin Ergül katıldığı magazin programlarıyla gündeme geliyor. Peki, Gülçin Ergül kimdir? Gülçin Ergül kaç yaşında ve nereli? İşte Gülçin Ergül'ün hayatı hakkında merak edilenler...
13.06.2020 Gündem
Yasemin Yürük direk dansıyla gündem oldu!
Yasemin Yürük direk dansıyla gündem oldu! 2000'li yıllarda şarkılarıyla kendilerinden söz ettiren Hepsi Grubu'nun solisti Yasemin Yürük, direk dans yaptığı videoyla sosyal medyaya damga vurdu.
11.04.2019 Magazin
Fena yakalandı! Dikkat edince...
Fena yakalandı! Dikkat edince... 2005'te kurulup 2009'da dağılan Hepsi Grubu'nun üyesi Cemre Kemer, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda photoshop kullanınca takipçilerine yakalandı.
18.03.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hepsi Grubu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hepsi grubu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.