Helin Palandöken

Helin Palandöken

Son dakika Helin Palandöken haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Helin Palandöken ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Helin Palandöken haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Helin Palandöken

haberleri sayfasında son dakika yaşanan helin palandöken gelişmeleri de dahil olmak üzere 19 helin palandöken haberi bulunmuştur. Tüm helin palandöken haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnternette kan donduran satış! Sadece 350 TL'ye...
İnternette kan donduran satış! Sadece 350 TL'ye... Bugün, 28 Eylül Bireysel Silahsızlanma Günü. Sadece bu ay, en az 23 kişi pompa tüfekle öldürüldü. Ancak bu tabloya rağmen, sosyal medyada birkaç dakikalık yazışma sonrası pompalı tüfeği kapınıza kadar getirtmeniz mümkün. Satıcılar, hiçbir evraka gerek görmeden kargoyla adrese silah gönderiyor.
28.09.2019 Gündem
Yasalar yetmiyor ölümler bitmiyor
Yasalar yetmiyor ölümler bitmiyor Türkiye’yi sarsan Emine Bulut’un ölümünün ardından, yakınları erkekler tarafından katledilen aileler Milliyet’e konuştu. Yasaların yetersizliğine vurgu yapan aileler, cinayetlerin önüne geçilmesi için gerekli çabanın gösterilmediğini düşünüyor. Aileler katillere yapılan iyi hâl ve tahrik indirimlerine ise isyan ediyor...
26.08.2019 Yaşam
Helin'in katiline silahı satan kişi Konya'da yakalandı
Helin'in katiline silahı satan kişi Konya'da yakalandı İstanbul'da geçen yıl ekim ayında lise öğrencisi Helin Palandöken silahla vurularak öldürülmüştü. Olayda kullanılan ve yasa dışı üretim olan ruhsatsız şarjörlü ve tabanca kabzalı av tüfeğini internetten satan şüpheli, Konya'nın Beyşehir ilçesinde jandarmanın düzenlediği operasyonla yakalandı. Şüphelinin cephanelik gibi aracından cinayette kullanılan tüfeğin bir benzerinin de çıktığı ve satışa hazır halde olduğu iddia edildi.
31.10.2018 Gündem
Helin'in katilinin cezası belli oldu!
Helin'in katilinin cezası belli oldu! Lise öğrencisi Helin Palandöken'i öldürdüğü gerekçesiyle yargılanan Mustafa Yetgin, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Ceza bugüne kadar verilen cezaların en ağırı olarak nitelendiriliyor.
5.07.2018 Yaşam
Helin’i öldüren katilden ‘bildik’ savunma: Pişmanım
Helin’i öldüren katilden ‘bildik’ savunma: Pişmanım PENDİK'te lise öğrencisi Helin Palandöken'in öldürüp iki arkadaşını da yaralayan Mustafa Yetgin ile Yetgin'i olay araçla olay yerine götüren arkadaşı Halis Can Dağarslan'ın yargılanmalarına başlandı. Davanın ilk duruşması isim benzerliği nedeniyle cezaevinden yanlış sanığını getirilmesi nedeniyle görülememişti.
14.03.2018 Yaşam
Helin cinayeti duruşmasına  yanlış sanık getirdiler!
Helin cinayeti duruşmasına yanlış sanık getirdiler! Pendik’te lise öğrencisi 17 yaşındaki Helin Palandöken’in öldürülmesiyle ilgili davanın ilk duruşmasına sanık Mustafa Yetgin yerine gasp suçundan tutuklu bulunan Mustafa Yetkin getirildi.
16.02.2018 Yaşam
Helin Palandöken davasında şok olay!
Helin Palandöken davasında şok olay! Lise öğrencisi Helin Palandöken, 13 Ekim 2017’de Pendik’te Mustafa Yetkin tarafından pompalı tüfekle öldürülmüştü. Bugün görülen duruşmada ilginç bir olay yaşandı.
16.02.2018 Gündem
2017’de 409 kadınımız öldürüldü kayıp 2016’dan 81 fazla
2017’de 409 kadınımız öldürüldü kayıp 2016’dan 81 fazla Kadın cinayetlerinde Türkiye’nin karnesi yine kırıklarla dolu. 2017 yılı içerisinde 409 kadın erkekler tarafından öldürüldü.
29.09.2021 Gündem
Helin’i öldürene en ağır ceza
Helin’i öldürene en ağır ceza İstanbul Pendik’te 13 Ekim 2017 tarihinde pompalı tüfekle Helin Palandöken’i (17) öldürdüğü, Cemil Yıldız (17) ve Deniz Morsümbül’ü (18) yaraladığı iddiasıyla tutuklanan Mustafa Yetgin hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.
18.11.2017 Yaşam
Ruhsatsız tüfekte hapis önerisi
Ruhsatsız tüfekte hapis önerisi TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı Belma Satır, “ruhsatı olmadan yivsiz tüfek bulunduran, satışına aracılık eden ve taşıyanlara her tüfek için verilen 500 lira idari para cezasının” hapis cezasına dönüştürülmesini istedi.
29.09.2021 Gündem
Caninin evinde büyük kavga: Cam çerçeve indi!
Caninin evinde büyük kavga: Cam çerçeve indi! İstanbul Pendik'te liseli Helin Palandöken'i okul çıkışı katleden Mustafa Yetgin’in yaşadığı evde şimdi sessizlik hâkim. Komşuları olay gecesini anlattı: “Ağabeyi, olayı duyunca babasıyla ‘Neden kardeşime sahip çıkmadınız?’ diyerek kavga etti. Evin camları kırıldı”
17.10.2017 Yaşam
Liseli Helin cinayetinde şok detaylar! Hediye paketi...
Liseli Helin cinayetinde şok detaylar! Hediye paketi... Liseli Helin Palandöken’i (17) öldüren Mustafa Yetgin’in (21), cinayeti 2 gün içinde planladığı, internetten aldığı silahı ve bıçakları hediye paketi içinde sakladığı iddia edildi
17.10.2017 Yaşam
Başbakan Yıldırım'dan Helin Palandöken'in babasına taziye ziyareti
Başbakan Yıldırım'dan Helin Palandöken'in babasına taziye ziyareti Başbakanlık kaynaklarından yapılan açıklamaya göre Yıldırım, Helin Palandöken'in babasına taziye ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarete, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş da eşlik etti
29.09.2021 Gündem
Saldırgana defalarca yalvarmış!
Saldırgana defalarca yalvarmış! Gözü dönmüş bir cani tarafından öldürülen Helin son yolculuğuna uğurlandı. Genç kızın olay anında ateş etmemesi için caniye 3 kez yalvardığı öğrenildi
29.09.2021 Gündem
Helin Palandöken'in cenazesinde silah sesleri
Helin Palandöken'in cenazesinde silah sesleri Helin Palandöken'in yakınları kavga etmeye başlayınca kimliği belirlenemeyen bir kişi havaya ateş açtı
14.10.2017 Yaşam
Suçunu kabul etti!
Suçunu kabul etti! Pendik'te pompalı tüfekle ateş ederek bir kız öğrencinin ölümüne neden olan Mustafa Yetgin suçunu kabul etti
14.10.2017 Yaşam
Helin Palandöken cinayetinde flaş gelişme
Helin Palandöken cinayetinde flaş gelişme Pendik'te, tartıştığı lise öğrencisi kızı silahla öldüren, 2 kişiyi de yaralayan saldırgan 'kasten adam öldürmek' suçundan tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Pendik'te 'eski sevgili' dehşeti
Pendik'te 'eski sevgili' dehşeti Pendik’te 21 yaşındaki Mustafa Yetgin, eski kız arkadaşı Helin Palandöken’i öldürdü. Yanında bulunan iki erkek arkadaşını da yaralayıp okula sığındı. Bileklerini keserken polis gözaltına aldı.
14.10.2017 Yaşam
Kılıçdaroğlu, Helin'in babası ile görüştü
Kılıçdaroğlu, Helin'in babası ile görüştü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Pendik'te silahlı saldırı sonucu öldürülen 17 yaşındaki lise öğrencisi Helin'in babası Nihat Palandöken'i aradı.
15.10.2017 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Helin Palandöken ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki helin palandöken haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.