Helin Kandemir

Helin Kandemir

Son dakika Helin Kandemir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Helin Kandemir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Helin Kandemir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Helin Kandemir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan helin kandemir gelişmeleri de dahil olmak üzere 14 helin kandemir haberi bulunmuştur. Tüm helin kandemir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Helin Kandemir'den samimi açıklamalar: Oyunculuk formülsüz bir meslek
Helin Kandemir'den samimi açıklamalar: Oyunculuk formülsüz bir meslek Ünlü oyuncu Oyunculuk Vogue dergisinin yeni sayısına konuk oldu. Samim açıklamalarda bulundu.
18.12.2023 Magazin
'Aşk-ı Memnu' uyarlaması 'Bihter' filminden yeni görüntüler! Yeni Bihter tartışmaları yine gündemde!
'Aşk-ı Memnu' uyarlaması 'Bihter' filminden yeni görüntüler! Yeni Bihter tartışmaları yine gündemde! Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya'nın başrollerinde yer aldığı, Kanal D'nin fenomen dizisi 'Aşk-ı Memnu' dizisinin hikayesi film olarak uyarlandı. Dijital platformda yayınlanacak 'Bihter'den yeni kareler yayınlanınca, izleyiciler ikiye bölündü.
17.08.2023 Magazin
"Bihter" filminden ilk kare yayınlandı!
"Bihter" filminden ilk kare yayınlandı! Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı isimli romanından iki kez ekranlara uyarlanan "Aşk-ı Memnu" dizisinin hikayesi bu kez de beyaz perdeye taşınıyor. 'Bihter' filminin yeni Behlül'ü Boran Kuzum ve yeni Bihter'i Farah Zeynep Abdullah'tan ilk kare geldi.
14.07.2023 Magazin
Farah Zeynep Abdullah'tan şaşırtan hamle!
Farah Zeynep Abdullah'tan şaşırtan hamle! Fenomen dizi Aşk-ı Memnu'nun hikayesini beyazperdeye taşıyan "Bihter" filminin çekimleri geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Filmde yeni Bihter'in Farah Zeynep Abdullah olması çok konuşulmuştu. Ünlü oyuncu şimdi de filmin yapım ortağı oldu.
5.05.2023 Magazin
Helin Kandemir'in babası son yolculuğuna uğurlandı! Dostları destek oldu
Helin Kandemir'in babası son yolculuğuna uğurlandı! Dostları destek oldu Helin Kandemir’in bir süredir lösemi tedavisi gören 47 yaşındaki babası Murat Kandemir hayatını kaybetti.
1.03.2023 Magazin
Deha Bilimlier baba acısıyla sarsıldı!
Deha Bilimlier baba acısıyla sarsıldı! Şarkıcı Deha Bilimlier baba acısı ile sarsıldı. Ünlü şarkıcının babası Şevket Bilimlier, vefat etti. Deha Bilimlier, babasının yaşamını yitirdiğini sosyal medya hesabından takipçilerine duyurdu. Bilimlier’in cenazesi dün ikindi namazına müteakip İzmir, Karşıyaka Bostanlı Beşikçioğlu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
1.03.2023 Magazin
Genç oyuncu Helin Kandemir'in acı günü! Babası hayatını kaybetti
Genç oyuncu Helin Kandemir'in acı günü! Babası hayatını kaybetti Genç oyuncu Helin Kandemir baba acısıyla sarsıldı. Helin Kandemir'in bir süredir lösemi tedavisi gören 47 yaşındaki babası hayatını kaybetti.
28.02.2023 Magazin
Aşk-ı Memnu'nun eski Firdevs'inden yenisine destek!
Aşk-ı Memnu'nun eski Firdevs'inden yenisine destek! İzleyicilerin merakla beklediği 'Aşk-ı Memnu'nun yeni Firdevs Yöreoğlu'su, başarılı oyuncu Hande Ataizi oldu. Kanal D'de yayınlanan tekrar bölümleri bile önemli reyting başarısı elde eden ve sosyal medyada gündem olan efsane dizide aynı karaktere hayat veren Nebahat Çehre (78), yeni Firdevs hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
26.01.2023 Magazin
Bihter ve Nihal belli oldu! Aşk-ı Memnu efsanesinin yeni Behlül'ü için tek aday var
Bihter ve Nihal belli oldu! Aşk-ı Memnu efsanesinin yeni Behlül'ü için tek aday var Aşk-ı Memnu efsanesi "Bihter" adıyla film oluyor. Geçtiğimiz hafta Bihter rolünü Farah Zeynep Abdullah olacağı açıklanmıştı. İşte yeni Behlül için en güçlü aday...
25.01.2023 Televizyon
Aşkı Memnu yeni Nihal kim olacak? 2023 Aşkı Memnu filmindeki Nihal’i Helin Kandemir mi canlandıracak, Helin Kandemir kimdir, kaç yaşında, nereli?
Aşkı Memnu yeni Nihal kim olacak? 2023 Aşkı Memnu filmindeki Nihal’i Helin Kandemir mi canlandıracak, Helin Kandemir kimdir, kaç yaşında, nereli? Aşkı Memnu yeni Nihal Helin Kandemir mi, Helin Kandemir kimdir, nereli, kaç yaşında, nereli? Türk dizi tarihinde yerini alan, yayınlandığı dönem kadar tekrarlarıyla da reyting rekorları kıran Aşk-ı Memnu’nun film versiyonu geliyor. Oyuncu kadrosu merak edilirken Nihal karakterini kimin oynayacağı belli oldu.
24.01.2023 Magazin
Duy Beni Ozan kimdir? Utku Coşkun kimdir, kaç yaşında hangi dizilerde rol aldı?
Duy Beni Ozan kimdir? Utku Coşkun kimdir, kaç yaşında hangi dizilerde rol aldı? Star TV'nin yeni dizisi Duy Beni ilk bölümünden beri ilgiyle takip ediliyor. Bu akşamki yeni bölümüyle ekranlara gelecek dizide Ozan karakterinin hayatı merak ediliyor. Ozan karakterine hayat veren genç oyuncu Utku Çoşkun kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilerde rol aldı?
28.07.2022 Televizyon
Elbet Bir Gün dizisi oyuncuları ve konusu! Elbet Bir Gün dizisi ne zaman başlayacak, Elbet Bir Gün dizisi nerede çekiliyor?
Elbet Bir Gün dizisi oyuncuları ve konusu! Elbet Bir Gün dizisi ne zaman başlayacak, Elbet Bir Gün dizisi nerede çekiliyor? Elbet Bir Gün ne zaman başlayacak, Elbet Bir Gün konusu ne, oyuncuları kimler? Sorularının ardı arkası kesilmiyor. Fox Tv'nin yeni dizisi Elbet Bir Gün hakkındaki araştırmalar yoğunlaştı. Başrollerinde Şebnem Bozoklu, Sinem Ünsal ve Burak Yamantürk'ün bulunduğu yeni dizi Elbet Bir Gün hikayesi ve oyuncu kadrosu şimdiden dikkat çekti. Senaryosunu Yusuf Reha Alp'in yazdığı, bölüm hikayesi ve tretmanını ise Funda Alp ile Didem Kaplan'ın birlikte kaleme aldığı Most Production imzalı FOX'un yeni dizisi Elbet Bir Gün'ün yayın tarihi belli oldu. İşte detaylar…
26.10.2021 Gündem
Kağıt Ev dizisi oyuncuları kim? Kağıt Ev dizisi konusu ne? Kağıt Ev dizisi hangi kanalda?
Kağıt Ev dizisi oyuncuları kim? Kağıt Ev dizisi konusu ne? Kağıt Ev dizisi hangi kanalda? Ekranlara yeni bir dizi merhaba diyor. Kağıt Ev yakında seyirci karşısına çıkacak. Kağıt Ev, sürükleyici hikayesi ile herkesi ekran başına kilitleyecek. Yönetmenliğini Şenol Sönmez’in yaptığı Kağıt Ev dizisinin oyuncu kadrosu da netleşti. Peki, Kağıt Ev dizisi ne zaman başlıyor? Kağıt Ev dizisi oyuncuları kim? Kağıt Ev dizisi konusu ne? Kağıt Ev dizisi hangi kanalda? İşte Kağıt Ev dizisi oyuncu kadrosu!
21.03.2021 Gündem
Bir Litre Gözyaşı 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Bir Litre Gözyaşı 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanal D ekranında yayınlanan Bir Litre Gözyaşı dizisi 5. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi Cihan için umutları gün geçtikçe tükenen Muzo ve Figen ne yapacaklarını bilemez. Muzo kızı için her türlü yolu denemek için çalınmadık doktor kapısı bırakmaz. Cihan Bir Litre Gözyaşı dizisi son bölümde Ali'nin ayrılık kararı ile büyük yıkım yaşar. Peki ekrana gelen son bölüm ardından Bir Litre Gözyaşı 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
5.11.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Helin Kandemir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki helin kandemir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.