Hedef 1 Milyon Üye

Hedef 1 Milyon Üye

Son dakika Hedef 1 Milyon Üye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hedef 1 Milyon Üye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hedef 1 Milyon Üye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hedef 1 Milyon Üye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hedef 1 milyon üye gelişmeleri de dahil olmak üzere 281 hedef 1 milyon üye haberi bulunmuştur. Tüm hedef 1 milyon üye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'de Ali Koç'un seçim sürprizleri!
Fenerbahçe'de Ali Koç'un seçim sürprizleri! Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç seçim öncesi kolları sıvadı. Yeni yönetime dahil edilecek sürpriz isimler konuşuluyor.
16.06.2021 Fenerbahçe
AK Parti'de flaş hareketlilik! Her 4 başkandan 3’ü değişecek
AK Parti'de flaş hareketlilik! Her 4 başkandan 3’ü değişecek AK Parti kongre sürecinde il ve ilçe başkanlarında yüzde 65 değişim yapmak ve genç kotasına ağırlık vermek için çalışıyor. En büyük değişimin ise Ankara ve İstanbul gibi büyük illerde olması bekleniyor.
23.09.2020 Siyaset
Fenerbahçe'de 900 milyon TL alarmı!
Fenerbahçe'de 900 milyon TL alarmı! Acil nakit ihtiyacının giderilmesi için çözüm aranırken Başkan Koç’un, kurmaylarına “900 milyon TL bulunamazsa bugüne kadar yaptığımız tüm işler boşa gider” dediği belirtiliyor.
9.09.2018 Fenerbahçe
"Hani her şey F.Bahçe içindi"
"Hani her şey F.Bahçe içindi" Başkan Aziz Yıldırım, seçimdeki rakibi Ali Koç'un kendisiyle ilgili sözlerine yanıt verdi:
12.05.2018 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'dan flaş hamle! Torunoğulları...
Aziz Yıldırım'dan flaş hamle! Torunoğulları... Fenerbahçe'nin 2-3 Haziran'da yapacağı kongre öncesi başkan adayları Aziz Yıldırım ile Ali Koç'un listesi de yavaş yavaş netleşiyor.
3.05.2018 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım pota açılışı gerçekleştirdi
Aziz Yıldırım pota açılışı gerçekleştirdi Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Zonguldak'ın Kozlu ilçesindeki Cengiz Topel Ortaokulu'na yapılan Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü basket potası açılışını gerçekleştirdi.
24.03.2018 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım projeyi açıkladı
Aziz Yıldırım projeyi açıkladı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Konya Fenerbahçeliler Derneği'ne ziyarette bulundu.
24.02.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de ilk çalıştay Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştirildi
Fenerbahçe'de ilk çalıştay Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştirildi Fenerbahçe Kulübü Komiteleri 1. Çalıştayı, başkan Aziz Yıldırım'ın katılımıyla düzenlendi.
20.01.2018 Fenerbahçe
Yıldırım, Fenerbahçeli İş Adamları ile bir araya geldi
Yıldırım, Fenerbahçeli İş Adamları ile bir araya geldi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçeli İş Adamları Platformu üyeleriyle bir araya geldi.
18.01.2018 Fenerbahçe
78 kiloyken midesini  küçülttü, öldü
78 kiloyken midesini küçülttü, öldü Geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası akciğerinin su topladığı ve bir süre makineye bağlı yaşadığı öğrenilen Fenerbahçe Kulübü personeli ve üyesi Özge Şeker hayatını kaybetti.
18.10.2017 Yaşam
Fenerbahçe'yi yasa boğan ölüm!
Fenerbahçe'yi yasa boğan ölüm! Geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası akciğerinin su topladığı ve bir süre makineye bağlı yaşadığı öğrenilen Fenerbahçe Kulübü personeli ve üyesi Özge Şeker hayatını kaybetti.
18.10.2017 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım Sakarya'da
Aziz Yıldırım Sakarya'da Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nu ziyaret etti.
27.09.2017 Fenerbahçe
2 golcü, 1 orta saha, 1 savunma...
2 golcü, 1 orta saha, 1 savunma... İşte Başkan Yıldırım’ın müjdelediği o 4 transfer...
6.08.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe Stadı'nın çimleri yenileniyor...
Fenerbahçe Stadı'nın çimleri yenileniyor... Trabzonspor ile dün oynanan Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'ndeki son maçın ardından bugün "Kadıköy'de Çimlere Veda" Organizasyonu yapıldı.
28.05.2017 Fenerbahçe
'Neden hep Rize'ye atıyorsun?'
'Neden hep Rize'ye atıyorsun?' Cumhurbaşkanı Erdoğan, F.Bahçe'nin Yenikapı'daki 'Hedef 1 Milyon Üye' standını ziyaret etti. Başkan Aziz Yıldırım ve futbolcularla bir süre sohbet eden Erdoğan, bu sezon Çaykur Rize'ye toplam 5 gol atan Senegalli yıldıza da takıldı
5.05.2017 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım: "Şampiyon olursunuz ama büyük kulüp olamazsınız"
Aziz Yıldırım: "Şampiyon olursunuz ama büyük kulüp olamazsınız" Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, kulübün yeni üyeleriyle bir araya geldi.
24.09.2021 Fenerbahçe
Neustaedter ve Ozan Tufan'dan derbi yorumu!
Neustaedter ve Ozan Tufan'dan derbi yorumu! Fenerbahçe'nin Rus futbolcusu Neustadter, "Galatasaray maçında hedefimiz galibiyet. Camia için çok büyük önemi var" derken Sarı-lacivertlilerin diğer bir yıldızı Ozan Tufan ise "Derbiye yetişebilir miyim, bilmiyorum. Doktorlarımız gereken açıklamayı yapar" dedi
10.11.2016 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım açıkladı! 'İstifa kampanyası...'
Aziz Yıldırım açıkladı! 'İstifa kampanyası...' Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın Fenerbahçe Dergisi’nin Kasım sayısında yine çarpıcı bir yazıya imza attı.
24.09.2021 Fenerbahçe
'Artık eylem yapma zamanımız geliyor'
'Artık eylem yapma zamanımız geliyor' Aziz Yıldırım'dan birlik ve beraberlik çağrısı
20.02.2016 Fenerbahçe
Nani’ye 20 milyon Euro
Nani’ye 20 milyon Euro Yıldırım, Portekizli futbolcuya Çin'den tam 20 milyon Euro teklif olduğunu açıkladı ve "Biz istesek 25 milyon Euro'ya bile çıkardı teklif.. Ama onu satmıyoruz" dedi
31.01.2016 Fenerbahçe
‘F.Bahçe’yi ileriye taşıyacağız’
‘F.Bahçe’yi ileriye taşıyacağız’ Fenerbahçe İzmir Şubesi tarafından Tarihi Havagazı Fabrikası'nda düzenlenen kahvaltı etkinliğinde sarı lacivertli renklere gönül verenler bir araya geldi.
16.11.2015 Fenerbahçe
"Onlardan çok şey öğreniyorum"
"Onlardan çok şey öğreniyorum" Fenerbahçeli futbolcu Ozan Tufan, Fenerbahçe Gazetesi'nin 142. sayısına konuştu.
5.10.2015 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım Bağdat Caddesi'nde
Aziz Yıldırım Bağdat Caddesi'nde Başkan Yıldırım ve futbolcular Bağdat Caddesi'nde çıkarma yaptı.
2.09.2015 Fenerbahçe
Fenerbahçe ilk arsayı aldı
Fenerbahçe ilk arsayı aldı Fenerbahçe "Hedef 1 milyon üye" projesi kapsamında 20 dönüm arazi satın aldı.
21.08.2015 Arşiv
Yönetim ibra edildi!
Yönetim ibra edildi! Fenerbahçe Kulübü Olağan Genel Kurul toplantısı başladı.
30.05.2015 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Hedef 1 Milyon Üye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hedef 1 milyon üye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.