Hdpye Saldırı

Hdpye Saldırı

Son dakika HDPye saldırı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan HDPye saldırı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını HDPye saldırı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hdpye Saldırı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hdpye saldırı gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 hdpye saldırı haberi bulunmuştur. Tüm hdpye saldırı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bursa’da HDP’nin seçim bürosuna saldırı düzenlendi!
Bursa’da HDP’nin seçim bürosuna saldırı düzenlendi! Bursa’da HDP’nin seçim irtibat bürosuna saldırı düzenlendi. Binanın camlarını kıran şahıslar, cama da yapışkanlı kağıt ile mesaj bıraktı.
29.09.2021 Gündem
HDP’lileri linç girişimi!
HDP’lileri linç girişimi! Erzurum’daki HDP mitingini engellemek için saldıran yaklaşık 1000 kişilik grubu polis güçlükle önleyebildi
29.09.2021 Gündem
Davutoğlu: Faili tespit edildi
Davutoğlu: Faili tespit edildi Başbakan Davutoğlu HDP'ye yapılan saldırıların failinin tespit edildiğini söyleyerek, bize iftira atanların özür borcu var dedi.
29.09.2021 Gündem
‘En başından beri bunu bekliyorduk’
‘En başından beri bunu bekliyorduk’ Başbakan Davutoğlu, HDP’ye saldırıyı kınadı ve “Birileri seçim ortamını bozacak şiddet eylemlerinde bulunabilir” dedi
29.09.2021 Gündem
Saldırılar için özel birim kuruldu
Saldırılar için özel birim kuruldu Jandarma, Emniyet ve MİT araştırıyor...
29.09.2021 Gündem
HDP'ye çifte bomba
HDP'ye çifte bomba Biri çiçek saksısında diğeri kargoyla geldi
29.09.2021 Gündem
HDP’ye kanlı saldırı
HDP’ye kanlı saldırı HDP parti meclisi üyesi Ahmet Karataş HDP Genel Merkezi’nde bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırgan yakalandı ve sorguya alındı
29.09.2021 Gündem
Devlet Bahçeli: Sıra Fırat’ın doğusuna gelmiştir
Devlet Bahçeli: Sıra Fırat’ın doğusuna gelmiştir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli "Sıra Fırat’ın doğusuna gelmiştir. Türk milleti zilleti muhakkak alt edecektir. Bunun başka çaresi yoktur"dedi.
14.09.2019 Siyaset
Çocukları dağa kaçırılan ailelerin HDP önündeki eylemi 2. gününde
Çocukları dağa kaçırılan ailelerin HDP önündeki eylemi 2. gününde Sabahın erken saatlerinde Bağlar ilçesi Selahattin Eyyubi Mahallesi’nde bulunan HDP il binası önünde eylemlerini sürdüren aileler çocuklarına çağrıda bulundu:“Oğlum bu Kürdistan davası değildir, bunlar Kürtleri kukla olarak kullanıyorlar.”
4.09.2019 Siyaset
HDP’ye saldırmasının nedeni Ağrı’ymış
HDP’ye saldırmasının nedeni Ağrı’ymış HDP’ye silahlı saldırıyla ilgili olarak zanlılardan biri tutuklandı, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
29.09.2021 Gündem
Demirtaş'ın konvoyuna tüfekli saldırı!
Demirtaş'ın konvoyuna tüfekli saldırı! Cumhurbaşkanı adayı ve HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın Gaziantep’teki mitinginin ardından araçlarıyla konvoy oluşturan partililere, kimliği belirsiz kişilerce tüfekle ateş açıldı. Tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği 3 kişi, hafif yaralandı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hdpye Saldırı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hdpye saldırı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.