Hazırlık Kampı

Hazırlık Kampı

Son dakika hazırlık kampı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hazırlık kampı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hazırlık kampı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hazırlık Kampı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hazırlık kampı gelişmeleri de dahil olmak üzere 599 hazırlık kampı haberi bulunmuştur. Tüm hazırlık kampı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsmail Kartal'ın yardımcıları belli oldu! 5 antrenörle çalışacak
İsmail Kartal'ın yardımcıları belli oldu! 5 antrenörle çalışacak Üçüncü kez Fenerbahçe'nin teknik direktörü olan İsmail Kartal'ın yardımcıları belli oldu. Deneyimli teknik adam tam 5 antrenörle birlikte çalışacak.
30.06.2023 Fenerbahçe
Redmond tarafını belli etti: Türkiye'de Beşiktaş dışında başka bir takımda forma giymem
Redmond tarafını belli etti: Türkiye'de Beşiktaş dışında başka bir takımda forma giymem Beşiktaş'ta oynadığı futbolla büyük dikkat çeken ve adı Fenerbahçe'yle anılan yıldız futbolcu Redmond, Türkiye'de sadece siyah beyazlı formayı giyerim dedi.
21.06.2023 Beşiktaş
Jorge Jesus'un Lincoln Henrique raporu ortaya çıktı
Jorge Jesus'un Lincoln Henrique raporu ortaya çıktı Dün İstanbul'a gelerek sarı lacivertli takımla anlaşmaya varan 23 yaşındaki orya saha Lincoln Henrique hakkında Jorge Jesus'un "topu çabuk olarak ileriye taşıma kabiliyeti, hızlı pas yeteneği ve asist özelliğiyle gole yatkın" raporunu sunduğu ortaya çıktı.
14.06.2022 Fenerbahçe
Dün taraftarlar 'Senin Antalya'da ne işin var' tepkisi göstermişti! Kadro dışı kaldı
Dün taraftarlar 'Senin Antalya'da ne işin var' tepkisi göstermişti! Kadro dışı kaldı Hazırlık kampı için Antalya'ya giden ve havalimanında taraftarların sert tepkisiyle karşı karşıya kalan Bartuğ Elmaz, Burak Elmas'ın talimatıyla kadro dışı bırakıldı.
2.02.2022 Galatasaray
Olimpiyatlarda pozitif vaka krizi büyüyor!
Olimpiyatlarda pozitif vaka krizi büyüyor! Geçen yıl Kovid-19 salgını yüzünden yapılamayan ve ertelenen Tokyo Olimpiyatları 23 Temmuz'da başlayacak. Uzmanların yapılmasın uyarısı yaptığı Olimpiyatlarda koronavirüs vakaları şimdiden artmaya başladı.
20.07.2021 Dünya
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
31.05.2021 İddaa
UEFA'dan, EURO 2020 hakemleri için İstanbul kararı!
UEFA'dan, EURO 2020 hakemleri için İstanbul kararı! UEFA, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda düdük çalacak hakemlerin hazırlık çalışmalarını İstanbul'da yapmasına karar verdi. Ayrıca hakemlerin maçlara da İstanbul'dan gidip geleceği bildirildi.
22.04.2021 Futbol
Şehit Fethi Sekin'in oğlu Burak Tolunay milli takımda!
Şehit Fethi Sekin'in oğlu Burak Tolunay milli takımda! Kahramanca şehit düşen polis memuru Fethi Sekin'in Altay altyapısında futbol oynayan oğlu Burak Tolunay Sekin, U16 Milli Takımı'na seçilmenin mutluluğunu yaşıyor.
11.04.2021 Futbol
MEB resmen duyurdu! Ve değişti, 28 Mayıs...
MEB resmen duyurdu! Ve değişti, 28 Mayıs... Milyonlarca kişi merakla bekliyordu Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu. MEB tarafından yapılan açıklamada değişen tarihler tek tek belirtildi. Liselerde hazırlık, 9, 10, 11. sınıf öğrencilerinin 29 Mart'ta başlatılması planlanan sınavları ile ortaokulların 5, 6 ve 7. sınıflarında 26 Mart'tan sonra planlanan sınavlar, 3 Mayıs'tan itibaren yapılabilecek. Lise son sınıfların sınavları devam edecek ve 16 Nisan'a kadar tamamlanacak. Tüm illerde yüz yüze eğitimin devam ettiği ilkokul 4. sınıflar ile ortaokulların 8. sınıflarında sınavlar okul ortamında yüz yüze yapılmaya devam edecek. Öte yandan MEB imam hatip liselerinde üniversiteye hazırlık projesinin kapsamını genişletti.
26.03.2021 Eğitim
Fenerbahçe 1-1 Alanyaspor
Fenerbahçe 1-1 Alanyaspor Fenerbahçe’nin 10 günlük Topuk Yaylası kampı, bugün sona erecek. Fenerbahçe, kampın son gününde Erol Bulut’un eski takımı Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Mücadele karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.
28.08.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Erol Bulut dönemi başlıyor
Fenerbahçe'de Erol Bulut dönemi başlıyor Sarı-lacivertli kulüpte, Kurban Bayramı’ndan sonra Bulut dönemi başlıyor. Yönetimin önümüzdeki hafta başında başarılı teknik adamı resmen açıklaması bekleniyor.
31.07.2020 Fenerbahçe
Euroleague'den flaş açıklama! "Son tarih 24 Mayıs"
Euroleague'den flaş açıklama! "Son tarih 24 Mayıs" Euroleague, lig tekrar oynanana kadar kulüplerin oyunculara maaş ödemeyeceği konusunda anlaşmaya varıldığını açıkladı. Ayrıca, turnuvanın başlaması halinde belirlenen bir salonda Final 8 sisteminin uygulanacağı duyuruldu.
23.04.2020 Basketbol
Galatasaray'da Lemina bilmecesi!
Galatasaray'da Lemina bilmecesi! Kasımpaşa maçında 30 dakikanın sonunda karnını tutarak kulübeye gelen Lemina’nın eski sakatlığı akıllara geldi. Sağlık heyeti ‘karnı ağrıdı’ diyerek tartışmaları bitirirken oyuncu izin gününde bile Florya’da kondisyon eksiğini kapatmaya çalışıyor.
17.09.2019 Galatasaray
Ozan Kabak antrenmanda sakatlandı
Ozan Kabak antrenmanda sakatlandı Stuttgart'tan Schalke'ye transfer olan milli futbolcu Ozan Kabak, antrenmanda sakatlandı. Genç yıldızın tedavsinin 2-3 hafta süreceği öğrenilirken, sahalara ne zaman döneceği de yapılacak kontrollerin ardından belli olacak.
3.07.2019 Futbol
Ersun Yanal'dan flaş Slimani açıklaması!
Ersun Yanal'dan flaş Slimani açıklaması! Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ve futbolculardan Roman Neustadter, Zenit maçı öncesi basın mensuplarının karşısına çıktı.
11.02.2019 Fenerbahçe
Şenol Güneş'ten 'Tolga kalsın' ısrarı!
Şenol Güneş'ten 'Tolga kalsın' ısrarı! Devre arası hazırlık kampı için Antalya'nın yolunu tutan Beşiktaş'ta kadroya alınmayan isimler arasında kaptan Tolga Zengin de yer almıştı.
16.01.2019 Beşiktaş
"Memleketin tümüne odaklanmak gerekir"
"Memleketin tümüne odaklanmak gerekir" Mircea Lucescu, Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) ev sahipliğinde düzenlenen Spor Toto 1. Lig ve TFF 2. Lig karmalarının maçlarıyla hedeflenen sonuca ulaşıldığını, yakında benzer etkinliklerin organize edileceğini söyledi.
12.01.2019 Futbol
Bilal Kısa'dan Beşiktaş ve Fenerbahçe açıklaması
Bilal Kısa'dan Beşiktaş ve Fenerbahçe açıklaması Akhisar’ın deneyimli oyuncusu Bilal Kısa, "Beşiktaş’a karşı iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Burak gol atmaz, biz de Beşiktaş maçını kazanırız" dedi.
7.01.2019 Futbol
Galatasaray'ın kamp kadrosu belli oldu!
Galatasaray'ın kamp kadrosu belli oldu! Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarı hazırlıklarına Antalya'da devam edecek Galatasaray'ın kamp kadrosu belli oldu.
5.01.2019 Galatasaray
Ali Şafak Öztürk: 5-6 oyuncuyla yollarımızı ayırmayı düşünüyoruz
Ali Şafak Öztürk: 5-6 oyuncuyla yollarımızı ayırmayı düşünüyoruz Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, devre arasında 5-6 oyuncuyla yollarını ayırabileceklerini belirtti.
5.01.2019 Antalyaspor
Beşiktaş'ın kamp programı belli oldu
Beşiktaş'ın kamp programı belli oldu Beşiktaş, sezonun ikinci yarısı için hazırlık kampını 3-14 Ocak tarihleri arasında Antalya Gloria Sports Arena’da yapacak.
30.12.2018 Beşiktaş
Andre Ayew: Cocu'nun sistemine...
Andre Ayew: Cocu'nun sistemine... Sarı-lacivertli takımın tecrübeli oyuncusu, Cocu’nun sistemine uyum sağlamaya başladıklarını belirtti, “Oyuncu olarak sahadayken taraftarınızın destek olmasını istersiniz. Ama Fenerbahçe gibi bir kulüpteyseniz ve bu ligde bu durumdaysanız protestoyu kabul etmeniz gerekiyor. O yüzden protestoları anlayabiliyoruz” dedi.
10.10.2018 Fenerbahçe
"Hedefimiz ilk 5'e girerek olimpiyatlara gitmek"
"Hedefimiz ilk 5'e girerek olimpiyatlara gitmek" Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, İspanya'nın ev sahipliğinde 22-30 Eylül'de düzenlenecek FIBA Kadınlar Dünya Kupası'nda hedeflerinin, organizasyonu ilk beş içinde bitirerek olimpiyat kotası almak olduğunu söyledi.
16.09.2018 TBL
Fenerbahçe'de taşlar yerinden oynuyor!
Fenerbahçe'de taşlar yerinden oynuyor! Sarı-lacivertliler ligdeki kötü başlangıç sonrası kadroda değişimlere gidecek.
3.09.2018 Fenerbahçe
Terim açıkladı: Gomis istedi, biz reddettik
Terim açıkladı: Gomis istedi, biz reddettik Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Milli takım arası bizim için son zaman sınırı olacak." dedi.
10.08.2018 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Hazırlık Kampı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hazırlık kampı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.