Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Redmond tarafını belli etti: Türkiye'de Beşiktaş dışında başka bir takımda forma giymem

Redmond tarafını belli etti: Türkiye'de Beşiktaş dışında başka bir takımda forma giymem

Beşiktaş'ta oynadığı futbolla büyük dikkat çeken ve adı Fenerbahçe'yle anılan yıldız futbolcu Redmond, Türkiye'de sadece siyah beyazlı formayı giyerim dedi.

Redmond tarafını belli etti: Türkiye'de Beşiktaş dışında başka bir takımda forma giymem

Beşiktaş’ta tüm gözler Nathan Redmond’un kararına çevrildi. Siyah-beyazlılar sezon bitmeden önce İngiliz yıldıza 3 yıllık yeni sözleşme teklif etmişti. Redmond kariyerine çok sevdiği Beşiktaş’ta devam etmeye sıcak baksa da kısa süre sonra doğum yapacak olan eşinin İngiltere’ye dönme isteği nedeniyle karar vermekte zorlanıyor. Kartal’la sözleşmesi biten 29 yaşındaki başarılı futbolcu, Premier Lig’den bazı kulüplerle görüşmelerini sürdürüyor.

Redmond en geç bir hafta içinde kararını Beşiktaş’a bildirecek. Premier Lig ekipleri Burnley, Nottingham ve Wolverhampton’ın transfer listesinde yer alan deneyimli futbolcu bu kulüplerle anlaşma zemini bulamazsa büyük olasılıkla kariyerine Beşiktaş’ta devam edecek. Siyah-beyazlı yönetim tarafından İstanbul’a davet edilecek olan İngiliz oyuncuyla hemen 3 yıllık sözleşme yapılacak.

ATIBA FUTBOLU BIRAKTI

Beşiktaş'ın formasını 2013 yılından bu yana giyen ve önceki günlerde siyah-beyazlılara veda eden deneyimli futbolcu Atiba Hutchinson, Kanada'nın ABD ile oynayacağı maçtan sonra emekli olacağını açıkladı. Atiba sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Güzel ülkemi 20 yıl temsil ettikten sonra artık kramponlarımı asma vaktim geldi. Her şey için teşekkürler Kanada" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ YENİ SEZONU 1 TEMMUZ’DA AÇACAK

Kartal’da yeni sezon hazırlıkları 1 Temmuz’da başlıyor. Siyah-beyazlı takım, 9 Temmuz’a kadar İstanbul’da çalışacak. Yurt dışı kampı 9-21 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek. Burada 3-4 tane hazırlık maçı oynanacak. Yurt dışı kampının ardından çalışmalarını İstanbul’da sürdürecek olan Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi 2. ön eleme turu ilk maçına 27 Temmuz’da çıkacak. Rövanş karşılaşması ise 3 Ağustos’ta oynanacak.

FORMALAR SATIŞTA

Beşiktaş’ın 2023-2024 sezonunda giyeceği iç saha, deplasman ve alternatif formaları belli oldu. Kulüpten yapılan açıklamada, “Beşiktaş JK ve adidas olarak Formanda Tarihin İzi Var demekten gurur duyuyoruz. 2023-2024 sezonu Beşiktaş Futbol Takımı iç saha ve deplasman formalarımız şimdi satışta” ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

KARTAL DÖRT KOLDAN

Yeni sezon hazırlıklarına 1 Temmuz’da başlayacak Beşiktaş’ta transfer çalışmaları hızlandı. Siyah-beyazlı yönetim ve profesyoneller, teknik heyetin talepleri doğrultusunda belirlenen oyuncular ve kulüpleriyle görüşmelere devam ediyor.

Teknik Direktör Şenol Güneş mevcut kadronun sağ stoper, ön libero, 10 numara ve iki kanat oyuncusuyla güçlendirilmesini istiyor. Güneş, Redmond ve Saiss’in de kadroda tutulmasını bekliyor.

Siyah-beyazlı profesyoneller bu plan çerçevesinde şimdiye kadar birçok oyuncuyla temas kurdu. Bu isimlerin en başında Halil Dervişoğlu, Daler Kuzyaev, Toko Ekambi, Beka Beka ve Daniel Amartey geliyor.

Kulüpleriyle sözleşmeleri biten Rus orta saha Kuzyaev ve Ganalı stoper Amartey ile pazarlıklar artık son aşamaya geldi. Brentford’da top koşturan milli oyuncu Halil Dervişoğlu, Lyon’da forma giyen sol kanat Ekambi ve Nice’de oynayan ön libero Beka Beka’nın kulüpleriyle de pazarlıklar devam ediyor. Siyah-beyazlılar hazırlık kampı başlamadan önce en az bir transfer açıklamayı hedefliyor. Diğer oyuncuların ise yurt dışı en geç hazırlık kampına kadar kadroya dahil edilmesi planlanıyor.

Haberin Devamı

6 GOL, 6 ASİST

Nathan Redmond, Süper Lig’de 25, Ziraat Türkiye Kupası’nda 3 kez olmak üzere Beşiktaş formasıyla 28 resmi maça çıktı. 6 gol, 6 asiste imza atan İngiliz futbolcu toplamda 12 gole doğrudan katkı yaptı. Redmond son iki hafta Kasımpaşa ve Konyaspor’la oynanan maçlarda sakatlığı yüzünden forma giyememişti.

'TÜRKİYE’DE BEŞİKTAŞ DIŞINDA BİR KULÜBÜN FORMASINI GİYMEM'

Nathan Redmond’un adeta yeniden doğduğu Beşiktaş’ı çok sevdiği öğrenildi. Yetenekli futbolcunun Türkiye’de siyah-beyazlı takım dışında bir kulüpte oynamayı kesinlikle düşünmediği bildirildi.

Beşiktaş taraftarına büyük bir hayranlık duyan Redmond’un İstanbul’dan ayrılmadan önce siyah-beyazlı yetkililerle yaptığı konuşmada, “Türkiye’de Beşiktaş dışında bir kulübün formasını giymem. Çünkü taraftara adeta aşık oldum. Şartlar ne gösterir bilmiyorum ama kalmaya karar verirsem büyük bir tutkuyla işimi yapmaya devam edeceğim” ifadelerini kullandığı belirtildi. (Milliyet)

Haberin Devamı

Redmond tarafını belli etti: Türkiyede Beşiktaş dışında başka bir takımda forma giymem