Haziran ayı enflasyon rakamları ne zaman, saat kaçta, hangi gün açıklanacak? Memur zammı için gözler (6 aylık) haziran ayı enflasyon oranlarında!
Haziran ayı enflasyon rakamları ne zaman, saat kaçta, hangi gün açıklanacak? Memur zammı için gözler (6 aylık) haziran ayı enflasyon oranlarında! Haziran ayı enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? Haziran ayı enflasyon oranı için geri sayım başladı. Memur ve emekli maaş zamları 6 aylık enflasyon farkına göre belirlenecek olması, gözleri Haziran 2022 enflasyon oranının açıklanacağı tarihe çevrilmesine neden oldu. Öte yandan haziran ayı enflasyon beklentisi Merkez Bankası'nın piyasa katılımcıları anketinin yayımlanmasıyla belli oldu.
2.07.2022 Ekonomi
Enflasyon rakamları açıklandı
Enflasyon rakamları açıklandı Haziran ayı enflasyon rakamları açıklandı. Enflasyon, haziran ayında yüzde 2,61 artarken, yıllık bazda yüzde 15,39 oldu.
3.07.2018 Ekonomi
Memurlar ve memur emeklilerinin alacağı zam belli oldu
Memurlar ve memur emeklilerinin alacağı zam belli oldu Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanması ile birlikte devlet memurları ve memur emeklilerinin alacağı enflasyon zammı da belli oldu
3.07.2017 Ekonomi