Enflasyon Rakamları

Enflasyon Rakamları

Son dakika enflasyon rakamları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan enflasyon rakamları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını enflasyon rakamları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Enflasyon Rakamları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan enflasyon rakamları gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.067 enflasyon rakamları haberi bulunmuştur. Tüm enflasyon rakamları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bursluluk sınavı ne zaman? İOKBS bursu ne kadar 2024, bursluluk sınavı giriş belgesi nasıl alınır? Bursluluk sınavı giriş yerleri sorgulama ve bursluluk sınavı 2024 soruları
Bursluluk sınavı ne zaman? İOKBS bursu ne kadar 2024, bursluluk sınavı giriş belgesi nasıl alınır? Bursluluk sınavı giriş yerleri sorgulama ve bursluluk sınavı 2024 soruları Bursluluk sınavı giriş belgeleri MEB tarafından erişime açıldı. İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı için geri sayım devam ederken sınav giriş belgesinin nasıl ve nereden alındığı, İOKBS bursunun ne kadar olduğu ile kaç soru sorulacağına dair detaylar da gündeme geldi. İşte bursluluk sınavı giriş yerleri sorgulama ve bursluluk sınavı 2024 soruları ile Bursluluk sınavı ne zaman, sorusunun yanıtı…
18.04.2024 Yaşam
Emekli maaş zammında tahminler değişti! Refah payı detayı ortaya çıktı
Emekli maaş zammında tahminler değişti! Refah payı detayı ortaya çıktı SSK, Bağ-Kur emekli maaşı zammı, Temmuz 2024'e kadar geçerli olmak üzere yüzde 11,68'lik ek zam ile yüzde 49,25'e yükseltildi. Bu dönemde en düşük emekli maaşı da 10 bin TL oldu. Emekli maaşları 6 aylık enflasyon rakamları sonrası Temmuz ayında yeniden artacak. Milyonarca emekli Temmuz zammına kilitlenmiş durumda. Mart ayı enflasyon rakamının netleşmesiyle birlikte emeklilere zam için son 3 veri kaldı. Peki emeklilere 6 aylık enflasyon verisinin açıklanmasının ardından refah payı verilecek mi? Emekli zammı ile ilgili merak edilen detaylar ortaya çıktı.
7.04.2024 Çalışma Hayatı
Memurların ve emeklilerin zam oranı netleşiyor! Geriye sadece üç veri kaldı, oran oran hesaplandı
Memurların ve emeklilerin zam oranı netleşiyor! Geriye sadece üç veri kaldı, oran oran hesaplandı Emekli ve memur zam oranıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Yeni emekli ve memur zammı belli oluyor. Milyonlarca emekli ve memurun gözü kulağı enflasyon rakamlarına çevrilmişti. Mart ayı enflasyon rakamları açıklandı. Emeklilerin zammı için geriye 3 veri kaldı. Peki açıklanan enflasyon rakamı ile birlikte emekliler ne kadarlık zammı garantilemiş oldu? İşte detaylar...
3.04.2024 Çalışma Hayatı
Nisan ayı işyeri kira artış oranı 2024 (Hesaplama) 🏘️ Dükkan kira artış oranı ne kadar oldu, TEFE TÜFE'ye göre kira artış oranı 2024 yüzde kaç?
Nisan ayı işyeri kira artış oranı 2024 (Hesaplama) 🏘️ Dükkan kira artış oranı ne kadar oldu, TEFE TÜFE'ye göre kira artış oranı 2024 yüzde kaç? Nisan 2024 kira artış oranı yüz de kaç, dükkan kira zammı ne kadar oldu? Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Mart ayı enflasyon rakamlarını duyurdu. Açıklanan verilere göre, enflasyon rakamları Mart ayında aylık bazda yüzde 3.16 yıllık bazda yüzde 68,50 yüzde arttı. Şubatta, aylık enflasyon yüzde 4.53, yıllık enflasyon ise yüzde 67.07 olarak açıklanmıştı. Her ne kadar konutta yüzde 25'lik zam sınırı uygulaması devam etse de ticari kirada böyle bir sınır bulunmuyor.
3.04.2024 Ekonomi
Enflasyon rakamları belli oldu
Enflasyon rakamları belli oldu TÜİK Mart ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Tükettici fiyatları aylık 3.16 artış gösterirken yıllık 68,50 olarak açıklandı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Aylık enflasyon, öngörümüz doğrultusunda mart ayında geriledi. Birincil önceliğimiz olan fiyat istikrarı hedefimize ulaşana kadar ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.
3.04.2024 Ekonomi
ABD'de enflasyon rakamları açıklandı
ABD'de enflasyon rakamları açıklandı ABD'de Şubat ayında enflasyon yüzde 3.2 oranında gerçekleşti. Beklenti yüzde 3.1 seviyesindeydi.
12.03.2024 Ekonomi
Emekliye kök maaş! 4A / 4B /4C mensubu milyonlarca emekliyi kapsıyor, rakamlar belli oldu
Emekliye kök maaş! 4A / 4B /4C mensubu milyonlarca emekliyi kapsıyor, rakamlar belli oldu Emekli maaşı ile ilgili son dakika gelişmesi! Rakamlar belli oldu. SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu milyonları doğrudan ilgilendiriyor. Kök maaş detayı ile ilgili yeni gelişme! Türkiye İstatistik Kurumu yılın ikinci enflasyon verisini açıkladı. Milyonlarca emeklinin beklentisi olan kök maaşlara Temmuz ayında yansıyacak olan enflasyon verisi de belli oldu. Öte yandan enflasyon rakamları memur, memur emeklisi, SGK, Bağ-Kur emeklilerinin enflasyon farkı için belirleyici oluyor. İşte zammı belirleyecek ikinci veri açıklandı.
4.03.2024 Çalışma Hayatı
Ev sahibi - kiracı milyonları ilgilendiriyor! Kira zam oranları belli oldu
Ev sahibi - kiracı milyonları ilgilendiriyor! Kira zam oranları belli oldu Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Şubat ayında enflasyon yüzde 67.07 oldu. Kira artış oranı ise yüzde 55.91 olarak belirlendi.
4.03.2024 Ekonomi
Şubat ayı enflasyon rakamları açıklandı
Şubat ayı enflasyon rakamları açıklandı Tüketici Fiyat Endeksi ocakta yüzde 4,53 artarken, yıllık bazda yüzde 67,07 oldu.
4.03.2024 Ekonomi
Şubat 2024 enflasyon ne oldu? TÜİK Şubat Enflasyon ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
Şubat 2024 enflasyon ne oldu? TÜİK Şubat Enflasyon ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Enflasyon Şubat 2024 rakamları bugün açıklanıyor. TÜİK tarafından açıklanacak olan Şubat ayı enflasyon için gündem yoğun olacak. Peki, Şubat enflasyon oranı ne olacak? 2024 TÜİK enflasyon rakamları.
4.03.2024 Ekonomi
Mart ayı TEFE TÜFE 2024! Tefe Tüfe oranı ne zaman açıklanacak, mart ayı kira artış oranı belli oldu mu?
Mart ayı TEFE TÜFE 2024! Tefe Tüfe oranı ne zaman açıklanacak, mart ayı kira artış oranı belli oldu mu? Mart ayı kira zammı merakla bekleniyor. Mart ayına girilmesiyle ev sahipleri ve kiracılar Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)’nun paylaştığı enflasyon verilesiyle TEFE TÜFE oranını araştırıyor. Kira artış sınırlaması Temmuz 2024’e kadar uzatıl. Dükkan sahipleri kira artış oranını sorguluyor. Peki, Mart ayı kira zammı ne zaman açıklanacak?
2.03.2024 Ekonomi
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına zam! İlk rakamlar ortaya çıktı
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına zam! İlk rakamlar ortaya çıktı Memur ve emekli zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına yapılacak zam ile ilgili ilk veriler ortaya çıktı. Ocak ayı enflasyon rakamları memur, memur emeklisi, SGK, Bağ-Kur emeklilerinin enflasyon farkı için belirleyici oluyor. İşte zammı belirleyecek ilk veri...
5.02.2024 Ekonomi
Kira zam oranları belli oldu! Ev sahibi ve kiracıları doğrudan ilgilendiriyor
Kira zam oranları belli oldu! Ev sahibi ve kiracıları doğrudan ilgilendiriyor Ev sahibi kiracı milyonları yakından ilgilendiriyor. Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından kira artış oranları da belli oldu. İş yerleri ve konutlarda kira artışları farklı oluyor. Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Ocak ayında enflasyon yüzde 64,86 oldu. Kira artış oranı ise yüzde 54,72 olarak belirlendi. Ancak getirilen düzenleme ile konut kiralarındaki artış oranı 2 Temmuz tarihine kadar yüzde 25 olacak.
5.02.2024 Ekonomi
2024 yılının ilk enflasyon rakamları açıklandı
2024 yılının ilk enflasyon rakamları açıklandı TÜİK Ocak ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) yıllık yüzde 64,86, aylık yüzde 6,70 arttı.
5.02.2024 Ekonomi
TÜİK enflasyon oranı ne zaman açıklanacak? 2024 Ocak enflasyon rakamları ne oldu?
TÜİK enflasyon oranı ne zaman açıklanacak? 2024 Ocak enflasyon rakamları ne oldu? Memur ve emekli zammı ile kira artış oranlarında da belirleyici olan ocak ayı enflasyon rakamları, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından şubat başında belli olacak. Piyasa katılımcıları anketine göre 12 ay sonrası TÜFE beklentisi bir önceki anket döneminde yüzde 41,23 iken, bu anket döneminde yüzde 39,09 oldu. Peki, 2024 Ocak enflasyon tahmini ne oldu? Enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak?
31.01.2024 Ekonomi
Zam geldi! Kuruşu kuruşuna hesaplandı, işte yeni 65 yaş aylığı, kıdem tazminatı ve engelli maaşı tutarları
Zam geldi! Kuruşu kuruşuna hesaplandı, işte yeni 65 yaş aylığı, kıdem tazminatı ve engelli maaşı tutarları Milyonlar merakla bekliyordu. Aralık ayı enflasyon rakamları açıklandı. Açıklanan verinin ardından memur ve emekli maaş zam oranı netlik kazandı. Memur maaşlarına gelen zamla birlikte birçok maaş ve ücrette değişiklik yaşandı. Engelli aylığı, 65 yaş aylığı, kıdem tazminatı tavanı, bedelli askerlik, evde bakım yardımı da bu değişikliklerden etkilendi.
3.01.2024 Ekonomi
Toplu sözleşme, enflasyon farkı, seyyanen zam: Memur zammına seyyanen zam dahil mi? Seyyanen zama zam gelecek mi?
Toplu sözleşme, enflasyon farkı, seyyanen zam: Memur zammına seyyanen zam dahil mi? Seyyanen zama zam gelecek mi? Beklenen açıklama geldi ve TÜİK Aralık enflasyonu açıkladı. Aralık ayı enflasyon oranı yüzde 2,93 oldu. Yıllık enflasyon oranı 64,77 olarak gerçekleşti. En düşük memur ve emekli maaşına gelen yüzde 49,25 oldu. Bununla birlikte akıllarda şu sorular kaldı: Memur zammına seyyanen zam dahil mi? Seyyanen zama zam geldi mi? İşte detaylar....
3.01.2024 Ekonomi
Memur ve emekli milyonlar bekliyordu! Aralık ayı enflasyonu belli oldu
Memur ve emekli milyonlar bekliyordu! Aralık ayı enflasyonu belli oldu Milyonlarca memur ve emeklinin gözü kulağı bu haberdeydi. Aralık ayı enflasyon rakamları açıklandı. Aylık 2.93 artış gösterdi. Yıllıkta ise 64.77 oldu.
3.01.2024 Ekonomi
Bedelli askerlik ücreti ne kadar olacak? Bedelli askerlik ücreti 2024 tahmini: Bedelli askerlik ücreti düşer mi?
Bedelli askerlik ücreti ne kadar olacak? Bedelli askerlik ücreti 2024 tahmini: Bedelli askerlik ücreti düşer mi? 2024 bedelli askerlik ücreti ile ilgili aramalar arttı. Bedelli askerlik başvurunda bulunacaklar yeni yıl bedelli askerlik ücretlerini merak ediyor. TÜİK tarafından açıklanan 6 aylık enflasyon rakamları ile memur zammı belli olacak. Memur aylık katsayısı hesaplanarak yeni yıl bedelli askerlik ücretleri netlik kazanacak. Temmuz ayında yapılan memur zammı ile 1 Temmuz-31 Aralık 2023 tarihleri aralığını kapsayan bedelli askerlik ücreti 122 bin 351 lira olarak belirlenmişti. Tüm dikkatler şimdi bedelli askerlik 2024 ücretinde. Peki, bedelli askerlik ücreti 2024 ne kadar olacak, nasıl yatırılır? Bedelli askerlik ücreti açıklandı mı? İşte, o konular hakkında bilgiler.
14.12.2023 Gündem
Asgari ücrette tavan zam oranı açıklandı! İşte masadaki yeni asgari ücret
Asgari ücrette tavan zam oranı açıklandı! İşte masadaki yeni asgari ücret Asgari ücret zammı için tavan zam oranı açıklandı. Kasım ayı enflasyon rakamları açıklandı. Aralık ayı enflasyon rakamlarının da netleşmesiyle birlikte maaş zamları belli olacak. Son açıklanan enflasyon rakamı sonrasında asgari ücrette beklentiler neler? Zam yüzde 50’yi aşar mı? Asgari ücrette masadaki rakamlar ne? İşte asgari ücret ile ilgili merak edilen tüm soruların cevapları...
5.12.2023 Ekonomi
Enflasyon rakamları açıklandı
Enflasyon rakamları açıklandı Kasım ayında aylık enflasyon yüzde 3,28 olarak gerçekleşirken, yıllık enflasyon yüzde 61,98 olarak gerçekleşti.
4.12.2023 Ekonomi
Emekli, memura zam! Maaş hesabı değişti, zam oranı açıklandı, ek zam müjdesi, işte yeni maaş tablosu
Emekli, memura zam! Maaş hesabı değişti, zam oranı açıklandı, ek zam müjdesi, işte yeni maaş tablosu Milyonlarca emekli ve memur açıklanacak enflasyon rakamlarını bekliyor. Pazartesi 5 aylık enflasyon oranının netleşmesiyle emekli ve memur Ocak zammı büyük oranda belli olacak. Nihai emekli maaşı ve memur maaş zammı Ocak ayında Aralık ayı enflasyon rakamları kesinleşecek. Böylece 20 milyonu aşkın vatandaşın maaşları 2024 yılının ilk yarısı için netlik kazanacak. Peki emeklilerin zam oranları ne olacak? İşte son dakika haberin detayları...
2.12.2023 Çalışma Hayatı
Altın fiyatları yeni rekora koşuyor! O tarih işaret edildi
Altın fiyatları yeni rekora koşuyor! O tarih işaret edildi Altın gram fiyatı geçtiğimiz hafta ABD enflasyon verisi sonrası 1.800 TL psikolojik desteğini yukarı yönlü kırmıştı. ABD Kasım ayı enflasyon rakamları beklentilerin altında gelmesi altın fiyatları için bir destek oluşturdu ve ons altın 1.950 dolar seviyesi üzerine çıkmıştı. Altın fiyatları yaşanan bu hareketlilik sonrası haftanın ilk işlem gününde yaşadığı düşüşü sonlandırıp tekrar hareketlendi
22.11.2023 Ekonomi
Emekli ve memura prim, refah payı, 3600 ek gösterge müjdesi!
Emekli ve memura prim, refah payı, 3600 ek gösterge müjdesi! Emekli ve memura büyük zam müjdesi geldi. Emekli ve memura refah payı, kök ücret, 3600 ek gösterge müjdesinin detayları ortaya çıktı. Ocak ayında emekliye zam ve en düşük emekli maaşı tarafında 2 düzenleme yapılacak. Emekli kök maaş zammı ile bütün gelirler artacakken, Hazine desteği ile SSK, Bağ-Kur'da taban aylıkların yeniden belirlenmesi sonrası alt sınır belli olacak. Emekli zammı düzenlemesi ile ilgili 2 Bakanlık çalışma gerçekleştiriyor. TÜİK'in açıkladığı rakamlara göre Temmuz'da enflasyon yüzde 9,62, Ağustos'ta yüzde 9,09, Eylül'de yüzde 4,75, Ekim ayında ise yüzde 3,43 oldu. Tüm bunlarla beraber 4 aylık enflasyon rakamı da yüzde 29,41 olarak kayıtlara geçti. Ekim ayı enflasyon rakamları sonrası refah payı hariç 4 aylık emekli ve memur zam oranı netleşti. Hesaplarımıza göre; 4 aylık SSK ve Bağ-Kur emekli zammı yüzde 29,41, enflasyon farkı dahil 4 aylık memur zammı ise yüzde 40,39 oldu. Öte yandan olası 6 aylık enflasyon verisine göre yeni maaşlar tek tek hesaplandı. İşte polis, hemşire, memur, emekli maaşları...
17.11.2023 Emekli
Emekli ve memur maaşına büyük artış geliyor! Polis, hemşire, doktor gibi tüm memurların yeni maaşları açıklandı
Emekli ve memur maaşına büyük artış geliyor! Polis, hemşire, doktor gibi tüm memurların yeni maaşları açıklandı Emekli ve memura büyük zam müjdesi geldi. Ocak ayında emekliye zam ve en düşük emekli maaşı tarafında 2 düzenleme yapılacak. Emekli kök maaş zammı ile bütün gelirler artacakken, Hazine desteği ile SSK, Bağ-Kur'da taban aylıkların yeniden belirlenmesi sonrası alt sınır belli olacak. Emekli zammı düzenlemesi ile ilgili 2 Bakanlık çalışma gerçekleştiriyor. TÜİK'in açıkladığı rakamlara göre Temmuz'da enflasyon yüzde 9,62, Ağustos'ta yüzde 9,09, Eylül'de yüzde 4,75, Ekim ayında ise yüzde 3,43 oldu. Tüm bunlarla beraber 4 aylık enflasyon rakamı da yüzde 29,41 olarak kayıtlara geçti. Ekim ayı enflasyon rakamları sonrası refah payı hariç 4 aylık emekli ve memur zam oranı netleşti. Hesaplarımıza göre; 4 aylık SSK ve Bağ-Kur emekli zammı yüzde 29,41, enflasyon farkı dahil 4 aylık memur zammı ise yüzde 40,39 oldu. Öte yandan olası 6 aylık enflasyon verisine göre yeni maaşlar tek tek hesaplandı. İşte polis, hemşire, memur, emekli maaşları...
16.11.2023 Memur

Benzer Haber Etiketleri

Enflasyon Rakamları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki enflasyon rakamları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.