Hazer Armani

Hazer Armani

Son dakika hazer armani haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hazer armani ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hazer armani haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hazer Armani

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hazer armani gelişmeleri de dahil olmak üzere 5 hazer armani haberi bulunmuştur. Tüm hazer armani haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yılın aşk bombası: Sıla Gençoğlu ve İlker Kaleli aşk yaşıyor...
Yılın aşk bombası: Sıla Gençoğlu ve İlker Kaleli aşk yaşıyor... Geçtiğimiz ocak ayında ünlü şef Hazer Amani ile tek celsede boşanan şarkıcı Sıla'nın kalbini İlker Kaleli'ye kaptırdığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. 1 aydır birlikte oldukları konuşulan çiftten konu hakkında herhangi bir açıklama gelmedi.
7.04.2021 Magazin
Sıla Gençoğlu-Hazer Amani boşandı
Sıla Gençoğlu-Hazer Amani boşandı Sıla ile şef Hazer Amani Ocak 2020'de evlenmişlerdi. Ünlü çift Bodrum’da boşandı. Adliyeye gelen Sıla ve Hazer Amani’nin boşanma davası 15 dakika sürdü.
18.01.2021 Magazin
Sıla-Hazer Amani çiftinin boşanma tarihi belli oldu
Sıla-Hazer Amani çiftinin boşanma tarihi belli oldu Ocak 2020'de evlenen şarkıcı Sıla ile şef Hazer Amani, geçtiğimiz günlerde boşanacaklarını açıklamıştı. Boşanma davası şubat ayında görülecek.
12.01.2021 Magazin
Sıla, Demet Akalın'ı sosyal medyadan sildi!
Sıla, Demet Akalın'ı sosyal medyadan sildi! Şarkıcı Sıla, şef Hazer Amani ile evlendikten sonra Instagram hesabında temizliğe gitti. Sıla, arasından su sızmadığı Demet Akalın'ı tek kalemde sildi. Konuyla ilgili Sıla sessiz kalırken, Demet Akalın '2. Sayfa'ya konuştu.
29.01.2020 Magazin
Sıla ünlü şef Hazer Amani ile görüntülendi
Sıla ünlü şef Hazer Amani ile görüntülendi Şarkıcı Sıla önceki akşam ünlü şef Hazer Amani ile birlikte Beşiktaş’ta görüntülendi.
17.01.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hazer Armani ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hazer armani haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.