Hayrünnisa Gül

Hayrünnisa Gül

Son dakika hayrünnisa gül haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hayrünnisa gül ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hayrünnisa gül haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hayrünnisa Gül

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hayrünnisa gül gelişmeleri de dahil olmak üzere 753 hayrünnisa gül haberi bulunmuştur. Tüm hayrünnisa gül haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Babacan'ın partisi için geri sayım başladı
Ali Babacan'ın partisi için geri sayım başladı Abdullah Gül-Ali Babacan partisinin kuruluşu için artık geri sayım başladı. Bu hafta sonu ya da önümüzdeki hafta partinin kurulması bekleniyor. Partide görev alacak isimler ise ortaya çıkmaya başladı.
14.01.2020 Gündem
Gül ailesinin mutlu günü
Gül ailesinin mutlu günü İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezuniyet Törenine 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrunisa Gül de katıldı.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan: 'Siyasetin dikensiz gül bahçesi olmadığını gördük'
Erdoğan: 'Siyasetin dikensiz gül bahçesi olmadığını gördük' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve eski Cumhurbaşkan'ı Abdullah Gül, Kayseri'de Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müzesi ve Kütüphanesi'nin açılış töreninde konuştu.
29.09.2021 Gündem
Abdullah Gül’den, Kayseri’de anne- babasına bayram ziyareti
Abdullah Gül’den, Kayseri’de anne- babasına bayram ziyareti ONBİRİNCİ Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, kurban bayramı sonrası Kayseri’ye gelerek annesi Adeviye, babası Ahmet Hamdi ve kardeşi Macit ve yakınlarıyla bayramlaştı...
29.09.2021 Gündem
Şehit polis Şerife Özden Kalmış’ı 8 bin kişi uğurladı
Şehit polis Şerife Özden Kalmış’ı 8 bin kişi uğurladı MARDİN’n Midyat İlçesi’nde dün PKK’nın bomba yüklü araçla İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne düzenlediği saldırıda şehit olan polislerden 31 yaşındaki Şerife Özden Kalmış, Kastamonu’nun Araç İlçesi’nde yaklaşık 8 bin kişinin katıldığı cenaze töreniyle toprağa verildi...
29.09.2021 Gündem
Devletin zirvesi Gül’ün acısını paylaştı
Devletin zirvesi Gül’ün acısını paylaştı 11. Cumhurbaşkanı Gül’ün kayınpederinin cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu da katıldı.
29.09.2021 Gündem
Abdullah Gül, oğlunu evlendirdi!
Abdullah Gül, oğlunu evlendirdi! 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün oğlu Ahmet Münir Gül, dün akşam İstanbul’da yapılan düğün ile AK Parti’nin eski ve yeni önemli isimlerini aynı ortamda buluştuğu bir ortamda dünyaevine girdi.
23.08.2015 Magazin
Siyasetin nabzı bu düğünde atacak
Siyasetin nabzı bu düğünde atacak 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün oğlu Ahmet Münir Gül’ün bu akşam İstanbul’da yapılacak düğünü, Ak Parti’nin eski ve yeni önemli isimlerini aynı ortamda buluşturacak. Düğündeki atmosfer, Ak Parti kongresi öncesinde bir anlamda partideki son gelişmeler çerçevesindeki psikolojik hava ile de ilgili fikir verici nitelikte olacak. Düğüne eşleri ile birlikte katılacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu, gelin ile damadın nikah şahitliğini de yapacak.
29.09.2021 Gündem
Hayrünnisa Gül’den Kayseri yemekleri
Hayrünnisa Gül’den Kayseri yemekleri 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün danışmanı Ahmet Sever’in yazdığı anı kitabının gündem yaratmasından sonra, Gül’ün eşinden de bir kitap geldi. Hayrünnisa Gül, Kayseri usülü yemek tariflerinin yer aldığı bir kitap yazdı.
29.09.2021 Gündem
Gül, Gezi’yi CNN ve BBC’den izlemiş
Gül, Gezi’yi CNN ve BBC’den izlemiş Abdullah Gül’ün en yakınındaki isimlerden Ahmet Sever’in kitabı merak edilen birçok konuyu içeriyor...
29.09.2021 Gündem
Dünya tıp tarihine geçecek
Dünya tıp tarihine geçecek Türkiye'nin "kalp nakli yapılan en küçük hastası" olan Hayrünnisa Altandağ'ın, ilaçlarını kullanmadığı için risk altına giren hayatı, uygulanan tedaviyle yeniden kurtarıldı. Prof. Dr. Özdoğan: "Hayrünnisa'yı görünce mutlu oluyoruz ama biz sadece vesileyiz. Bunlar gerçekten Allah'ın takdiridir. Bu kişiye o anda kalbin bulunması, şu anda bu hastanın yaşıyor olması, ikinci bir ölümden mucizeyle kurtulması enteresan bir şey. Hasta ilacını almamış, ilacını 15 gün kullanmamış böyle bir hasta belki şu anda dünyada yok. Biz bunu literatüre yayımlayacağız. ''dedi.
22.05.2015 Sağlık
Kaset iddiasına kadın isyanı: Bu da bir şiddet
Kaset iddiasına kadın isyanı: Bu da bir şiddet TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener hakkındaki ‘kaset’ iddiaları tepkiyle karşılandı. Başta Sare Davutoğlu olmak üzere kadınlardan Akşener’e destek yağıyor
29.09.2021 Gündem
Meral Akşener’den çarpıcı açıklamalar
Meral Akşener’den çarpıcı açıklamalar Meral Akşener; İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programına katıldı. Hakkındaki sorulara cevap veren Akşener, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Huber Köşkü’nde 7,5 saat geçirdi
Huber Köşkü’nde 7,5 saat geçirdi CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, 11...
29.09.2021 Gündem
Abdullah Gül Katar basınına konuştu
Abdullah Gül Katar basınına konuştu 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "AK Parti'nin esas kurucusu benim...
29.09.2021 Gündem
Abdullah Gül: Onu başkalarına soracaksınız
Abdullah Gül: Onu başkalarına soracaksınız 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte, Özdilek Alışveriş Merkezi içindeki bir sinemada, Çanakkale Deniz Savaşı’nı konu alan "Son Mektup adlı filmi izledi.
29.09.2021 Gündem
‘Şahit olduğum olayları ders olarak işliyoruz’
‘Şahit olduğum olayları ders olarak işliyoruz’ Boğaziçi Üniversitesi’nde ‘Türkiye ve Başkanlık Sistemi’ seminerine katılan Hayrunnisa Gül, “Bizzat şahidi olduğum bazı olayları ders olarak işlemek oldukça ilginç geliyor” dedi 11...
29.09.2021 Gündem
İlk kez konuştu!
İlk kez konuştu! Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve First Lady Hayrünnisa Gül, yedi yıl ikamet ettikleri Çankaya Köşkü’nden 28 Ağustos 2014’te Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’nin 12...
29.09.2021 Gündem
Seçimde aday değil!
Seçimde aday değil! Gül, aday olmayacağını dile getirdi: “Bütün birikimimi devletim, milletim, halkım için şüphesiz ki vermeye devam edeceğim...
29.09.2021 Gündem
Abdullah Gül'den flaş açıklama!
Abdullah Gül'den flaş açıklama! 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bundan sonra da bütün birikimimi devlet, millet ve halk için vermeye devam edeceğini belirterek, "Şu anda aktif siyasetin içerisinde olmayacağım" dedi.
29.09.2021 Gündem
Gül ailesine doktor gelin
Gül ailesine doktor gelin Bursa’dan kız istediler, söz kesildi
29.09.2021 Gündem
Bursa'da oğluna kız istedi!
Bursa'da oğluna kız istedi! 11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün oğlu Ahmet Münir Gül, Bursa’da işadamı Abdullah Karadere’nin Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi son sınıf öğrencisi olan kızı Zehra Ayşe Karadere ile sözlendi...
29.09.2021 Gündem
Gül, Huber Köşkü’ne veda ediyor
Gül, Huber Köşkü’ne veda ediyor Gül Ailesi’nin yeni adresi Çekmeköy olacak
29.09.2021 Gündem
Hayrünnisa Gül'den önemli karar!
Hayrünnisa Gül'den önemli karar! 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül, üniversiteye yeniden kayıt yaptırdı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hayrünnisa Gül ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hayrünnisa gül haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.