Hayranı

Hayranı

Son dakika hayranı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hayranı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hayranı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hayranı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hayranı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.051 hayranı haberi bulunmuştur. Tüm hayranı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sibel Can'a hayranından 87 bin TL'lik jest! Boynuna takarak teşekkür etti
Sibel Can'a hayranından 87 bin TL'lik jest! Boynuna takarak teşekkür etti Ünlü şarkıcı Sibel Can, Ramazan Bayramı'nın üçüncü gününde Kıbrıs'ta sahne aldı. İsmini vermek istemeyen bir hayranı, ünlü şarkıcıya şaşırtan bir jest yaptı.
14.04.2024 Magazin
Fransız hayranı Hande Ataizi'nin bayramını kutladı! 'Çok gurur verici'
Fransız hayranı Hande Ataizi'nin bayramını kutladı! 'Çok gurur verici' Kanal D'nin sevile dizisi ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda Savcı Süreyya karakterine hayat veren Hande Ataizi, Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Kendisini fark edip bayramını kutlayan Fransız bir hayranının ilgisiyle mutlu olan Ataizi, diziler sayesinde Türk oyuncuların popülaritesinin arttığını anlattı.
13.04.2024 Magazin
İnci Taneleri'nin ünü New York'a ulaştı! Rekortmen dizi Times Square ekranını süsledi
İnci Taneleri'nin ünü New York'a ulaştı! Rekortmen dizi Times Square ekranını süsledi Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan hem yazıp hem de başrolünde yer aldığı dizi ''İnci Taneleri''nin ünü bu kez de New York'a ulaştı. Yılmaz Erdoğan’ın bir hayranı diziye ve BKM’ye sürpriz yaparak, Times Square’de dizinin tanıtımını yayınlattı.
20.02.2024 Magazin
Teoman'ın 'takıntılı hayran' isyanı: Akıl hastası bunlar!
Teoman'ın 'takıntılı hayran' isyanı: Akıl hastası bunlar! Şarkıcı Teoman önceki gün Cihangir'de görüntülendi. Takıntılı hayranı nedeniyle mahkemeye başvuran Teoman “Aslında kızmıyorum ama yine de korktuğum için mahkemeye veriyorum. Akıl hastası bu insanlar” ifadelerini kullandı.
6.02.2024 Magazin
Ece Erken isyan etti: Beni dağa kaldırmakla tehdit ediyor
Ece Erken isyan etti: Beni dağa kaldırmakla tehdit ediyor Ece Erken'in başı, daha önce de kendisi ve merhum eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu tehdit eden takıntılı hayranı E.Ç ile bir kere daha dertte. Erken, "Bu şahıs nasıl benim kapımın önüne kadar gelebiliyor? Neden hâlâ dışarıda? Şizofreni teşhisi konup neden tedavi görmüyor? Beni dağa kaldırmakla tehdit ediyor" diyerek isyan etti.
5.02.2024 Magazin
Tanzimat Dönemi Romanları Nelerdir? Tanzimat Dönemi Roman Yazarları Kimlerdir, Özellikleri Nelerdir?
Tanzimat Dönemi Romanları Nelerdir? Tanzimat Dönemi Roman Yazarları Kimlerdir, Özellikleri Nelerdir? 3 Kasım 1839 tarihin Tanzimat Fermanı ilan edildi. Daha sonrasında çıkarılan Tercüman-ı Ahval adlı dergi ile birlikte edebiyatımızda Tanzimat dönemi başladı. Bu dönemde divan edebiyatının şekilciliğine karşı çıkıldı. Bununla birlikte başta roman, anı ve öykü olmak üzere, divan edebiyatında olmayan türlerde birçok eser verildi. 
4.02.2024 Gündem
Star Wars Filmleri İzleme Sırası...star Wars Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Star Wars Filmleri İzleme Sırası...star Wars Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Star Wars, paralel kurgu ile yazılmış bir senaryoya sahip olduğu için çekildiği yıllara göre değil hikayeye göre izlenmesi gereken bir seridir. Bu nedenle çekilen ilk film Star Wars: Yeni Bir Umut olsa da, bu film hikayenin akışına göre dördüncü sıradadır. Bilimkurgu türüne yeni bir soluk getiren ve sadece Amerika'da değil dünya genelinde milyonlarca hayranı olan Star Wars serisini anlamak isteyenler, bu sıraya göre seriyi izlemelidir. ,
4.02.2024 Gündem
Zararlı Karbonhidrat İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Zararlı Karbonhidrat Barındıran Gıdalar Listesi...
Zararlı Karbonhidrat İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Zararlı Karbonhidrat Barındıran Gıdalar Listesi... Zararlı karbonhidratlar tüketildiğinde kan şekerinde ani yükselmelere ve düşüşlere neden olan, çabuk acıktıran ve aşırı yeme davranışlarına neden olan karbonhidratlardır. Zararlı karbonhidratlar genellikle beyaz ekmek, pizza, makarna, şekerli gıdalarda bulunur.
20.12.2023 Sağlık
Kiralık Konak Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Kiralık Konak Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Kiralık Konak Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Kiralık Konak Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Kiralık konak Yakup Kadri Karaosmanoğlu tarafından kaleme alınmış bir eserdir. 1922 senesinde yayınlanan kitapta nesiller arası çatışmalar ve değişimler anlatılmıştır. 
17.12.2023 Eğitim
Edis’e gişe şoku!
Edis’e gişe şoku! Edis’in başrolünde oynadığı ‘Alya’ filmi bir hafta vizyonda kaldı ve sadece bin 855 kişi tarafından izlendi. Film, pandemi nedeniyle çekimleri bittikten üç sene sonra vizyona girdi.
28.11.2023 Magazin
Ata’yı mutlu eden madalyanın gerekçesi: Milletine neşe içinde yaşama yolu açtı
Ata’yı mutlu eden madalyanın gerekçesi: Milletine neşe içinde yaşama yolu açtı Uluslararası kurumların üyelik daveti, ödül ve madalyalarına karşı seçici olan Atatürk, vefatından bir yıl önce Mark Twain Cemiyeti’nce verilen madalyayı kabul edince çevresindekiler şaşırmıştı. Atatürk’ün sürpriz tavrının nedeni madalyanın gerekçesinde gizliydi.
10.11.2023 Gündem
Efes Kültür Yolu Festivali bayrağı Antalya’ya devretti! Antalya kültürün ve sanatın odağında olacak
Efes Kültür Yolu Festivali bayrağı Antalya’ya devretti! Antalya kültürün ve sanatın odağında olacak Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ilk kez 2021 yılında İstanbul Beyoğlu’nda başlatılan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri, Türkiye’nin dört bir yanında sanatseverlerle aralıksız buluşmaya devam ediyor.
5.11.2023 Kültür Sanat
Duygu Nebioğlu kimdir, babası Metin Akpınar mı? Duygu Nebioğlu’nun annesi kimdir?
Duygu Nebioğlu kimdir, babası Metin Akpınar mı? Duygu Nebioğlu’nun annesi kimdir? Duygu Nebioğlu kimdir, babası Metin Akpınar mı? Duygu Nebioğlu’nun Metin Akpınar hakkında açtığı babalık davasının karara bağlandığı öne sürüldü. Kararda Nebioğlu’nun Metin Akpınar’ın kızı olduğu belirtilirken, Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Metin Akpınar evli mi, eşi kim? Sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, Duygu Nebioğlu’nun annesi kimdir?
13.10.2023 Magazin
Ünlü sanatçı Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden bir kızı olduğu 35 yıl sonra ortaya çıktı
Ünlü sanatçı Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden bir kızı olduğu 35 yıl sonra ortaya çıktı Sinema ve tiyatro dünyasının duayen ismi Metin Akpınar'ın, yaşadığı evlilik dışı ilişkiden Duygu Nebioğlu adında bir kızı olduğu ortaya çıktı. Göksel Özdoğdu ile 62 yıldır evli olan usta sanatçı Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden bir kızı olduğu 35 yıl sonra ortaya çıktı. Akpınar'ın kızı olduğunun mahkeme tarafından onaylandığını söyleyen Duygu Nebioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla yaşananları anlattı.
13.10.2023 Magazin
Teoman’ın 'takıntılı hayran' korkusu! Can güvenliğinden endişe ediyor
Teoman’ın 'takıntılı hayran' korkusu! Can güvenliğinden endişe ediyor Takıntılı hayran tacizine Teoman da maruz kaldı. Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Aleyna Tilki, Ceylan Ertem ve Tan’ın ardından Teoman da takıntılı hayran taciziyle uğraşıyor. Ünlü rock’çı, ev adresini öğrenerek kendisini sürekli rahatsız eden hayranı Aysun A.’yı savcılığa şikâyet etti.
7.10.2023 Magazin
CZN Burak'a Özbek hayranı araba hediye etti! Yeni işi için araçlarını satmıştı!
CZN Burak'a Özbek hayranı araba hediye etti! Yeni işi için araçlarını satmıştı! Yeni restoranı için arabalarını satan CZN Burak'a, Özbek bir hayranından milyonluk hediye geldi. Hediye karşısında duygusal anlar yaşayan fenomen sosyal medya hesabından "Allah keselerine bereket versin" ifadelerini kullandı.
26.09.2023 Magazin
Edis'ten 'gizli seyahat' açıklaması geldi! Yunanistan'a neden gitti?
Edis'ten 'gizli seyahat' açıklaması geldi! Yunanistan'a neden gitti? Pop müziğin en çok konuşulan isimlerinden Edis, geçtiğimiz günlerde Yunanistan'a giderken bir hayranı tarafından görüntülenmişti. Yabancı bir hava yolu şirketi ile yurt dışına uçmayı tercih eden şarkıcı hakkında "Yatırım için mi Yunanistan'a gitti?" sorusu akıllara gelmişti. Edis, sosyal medyada 'gizli seyahat" olarak yorumlanan idiaya cevap verdi.
17.09.2023 Magazin
Murat Kurşun'u hayranı arkasından iterek havuza düşürdü
Murat Kurşun'u hayranı arkasından iterek havuza düşürdü Bursa'da sahne alan türkücü Murat Kurşun, yanına gelmek isteyen hayranının koşarak üstüne atlamasıyla havuza düştü. Neye uğradığını şaşıran ve çevredekilerin yardımıyla havuzdan çıkarılan şarkıcı, olayın şaşkınlığını zor atlattı.
7.09.2023 Magazin
Japon deprem uzmanı Marmara depremi için uyarıda bulundu! "Şimdi olacak gibi hazır olun"
Japon deprem uzmanı Marmara depremi için uyarıda bulundu! "Şimdi olacak gibi hazır olun" 32 yıldır Türkiye’de yaşayan Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, İstanbul depreminin ne zaman olacağını kimsenin yüzde 100 bilemeyeceğini söyleyerek, “Bir sene içinde de olabilir, on sene içinde de... Ama hemen şimdi hazır olunmalı” dedi.
22.08.2023 Yaşam
Yaz Şarkısı dizisi final mi yapıyor? Yaz Şarkısı bitiyor mu, neden final yapıyor, Yaz Şarkısı’nın 8. Bölümü son mu?
Yaz Şarkısı dizisi final mi yapıyor? Yaz Şarkısı bitiyor mu, neden final yapıyor, Yaz Şarkısı’nın 8. Bölümü son mu? Yaz Şarkısı final mi yapacak? 'Yaz Şarkısı' dizisinin final yapacağının iddia edilmesinin ardından dizinin hayranları Yaz Şarkısı dizisi final mi yapıyor? Sorusuna yanıt arıyor. Peki, Yaz Şarkısı bitiyor mu, neden final yapıyor?
14.08.2023 Televizyon
MFÖ Fuat öldü mü, yaşıyor mu? Fuat Güner kimdir, kaç yaşında, nereli?
MFÖ Fuat öldü mü, yaşıyor mu? Fuat Güner kimdir, kaç yaşında, nereli? MFÖ grubu, Türk müzik tarihinde eşsiz bir yere sahip olan ve milyonlarca hayranı bulunan bir müzik topluluğudur. Grubun üyelerinden Fuat Güner’in hayatı merak ediliyor. Peki, MFÖ Fuat öldü mü, yaşıyor mu? Fuat Güner kimdir, kaç yaşında, nereli?
8.07.2023 Magazin
maNga performansıyla binlerce kişiyi hayran bıraktı!
maNga performansıyla binlerce kişiyi hayran bıraktı! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğuyla ve Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında dün akşam Boğaz’ın kıyısında maNga’nın şarkıları yankılandı. maNga sahne performansıyla izleyiciye keyifli anlar yaşattı.
6.07.2023 Magazin
Aleyna Tilki saplantılı hayranıyla davalık olmuştu! Flaş gelişme
Aleyna Tilki saplantılı hayranıyla davalık olmuştu! Flaş gelişme Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin yaşadığı siteye giren ve korkunç mesajlar atan saplantılı hayranı Muhammed Erkam A.'nın yargılandığı davada Adli Tıp raporu çıktı.
25.06.2023 Magazin
İzel-Çelik-Ercan, Kuruçeşme'de 90'lı yılları yeniden yaşattı
İzel-Çelik-Ercan, Kuruçeşme'de 90'lı yılları yeniden yaşattı Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, önceki akşam 90’lı yıllara damga vurmuş İzel-Çelik-Ercan’ı ağırladı. Fenomen grup, Boğaz'ın ışıkları altında tam anlamıyla nostalji rüzgarı estirdi. Muhteşem bir konsere imza atan efsane grup, en sevilen şarkılarını binlerce hayranı ile birlikte seslendirdi.
10.06.2023 Magazin
OnlyFans yıldızına şok! Ürkütücü hayranı üvey babası çıktı, böyle yakaladı
OnlyFans yıldızına şok! Ürkütücü hayranı üvey babası çıktı, böyle yakaladı Avustralyalı bir model, üvey babasını gizli bir şekilde OnlyFans hesabına abone olurken suçüstü yakaladı. Genç model üvey babasını nasıl yakaladığını anlattı.
18.05.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Hayranı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hayranı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.