Haydar El İbadi

Haydar El İbadi

Son dakika haydar el ibadi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan haydar el ibadi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını haydar el ibadi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Haydar El İbadi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan haydar el ibadi gelişmeleri de dahil olmak üzere 656 haydar el ibadi haberi bulunmuştur. Tüm haydar el ibadi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Irak'ta DEAŞ saldırısı: 2 ölü
Irak'ta DEAŞ saldırısı: 2 ölü Irak'ın doğusundaki Diyala vilayetinde terör örgütü DEAŞ'ın düzenlediği saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti, bir kişi kaçırıldı.
28.02.2021 Dünya
DEAŞ’ın 2 lojistik destek sorumlusu yakalandı
DEAŞ’ın 2 lojistik destek sorumlusu yakalandı Irak'ın Kerkük kent merkezinde yapılan polis baskınlarında terör örgütü DEAŞ’ın 2 lojistik destek sorumlusunun yakalandığı bildirildi.
9.08.2020 Dünya
DEAŞ saldırısında iki Haşdi Şabi milisi ve bir asker öldü
DEAŞ saldırısında iki Haşdi Şabi milisi ve bir asker öldü Irak'ın doğusundaki Diyala vilayetinde terör örgütü DEAŞ'ın düzenlediği iki ayrı saldırıda iki Haşdi Şabi milisi ve Irak ordusundan bir asker öldü.
3.05.2020 Dünya
Kerkük’te DEAŞ operasyonu : 24 ölü
Kerkük’te DEAŞ operasyonu : 24 ölü Irak'ın Kerkük kentinde, Amerika öncülüğündeki koalisyon gücünün hava desteğiyle terör örgütü DEAŞ’a yönelik düzenlenen operasyonda bir Irak askeri ve DEAŞ mensubu 23 kişinin öldüğü belirtildi.
13.04.2020 Dünya
Irak’ta DEAŞ saldırısı: 3 ölü, 5 yaralı
Irak’ta DEAŞ saldırısı: 3 ölü, 5 yaralı Irak'ın Salahaddin vilayetine bağlı Tuzhurmatu ilçesinin kuzey batısında terör örgütü DEAŞ tarafından düzenlenen saldırıda 3 kişinin öldüğü ve 5 kişinin yaralandığı belirtildi.
9.04.2020 Dünya
ABD duyurdu! Orası vuruldu
ABD duyurdu! Orası vuruldu ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), İran'a yakınlığıyla bilinen Ketaib Hizbullah (KH) örgütüne ait Irak ve Suriye'deki 5 hedefi vurduğunu duyurdu.ABD tarafından düzenlenen hava saldırısında 25 kişinin öldüğünü, 51 kişinin yaralandığını belirtildi.
30.12.2019 Dünya
Musul'un yeni valisi Necim Cuburi oldu
Musul'un yeni valisi Necim Cuburi oldu Irak'ta Musul Vilayet Meclisi, Vali Mansur el-Marid'in görevinden istifa etmesinin ardından Necim el Cuburi'yi oy çokluğuyla yeni vali seçti.
24.11.2019 Dünya
Irak'ta 4 milletvekili istifa etti
Irak'ta 4 milletvekili istifa etti Irak'ta devam eden gösteriler nedeniyle 4 milletvekili görevinden istifa etti.
27.10.2019 Dünya
Irak'ta ölü sayısı artıyor! Başbakanın istifası isteniyor
Irak'ta ölü sayısı artıyor! Başbakanın istifası isteniyor Bağdat başta olmak üzere birçok vilayette düzenlenen hükümet karşıtı gösterilerde ölü sayısı 100'e yükselirken yaralı sayısı 2 bine yaklaştı.
5.10.2019 Dünya
Irak'ta Şii siyasi partiler arasında ABD askerleri tartışması
Irak'ta Şii siyasi partiler arasında ABD askerleri tartışması Irak'ta ABD askerlerinin varlığı Şii siyasi partiler arasında yeni tartışmalara yol açtı.
9.01.2019 Dünya
Irak'ta DEAŞ zaferi kutlanıyor
Irak'ta DEAŞ zaferi kutlanıyor Irak'ın başkenti Bağdat'ta terör örgütü DEAŞ'a karşı elde edilen zaferin birinci yıl dönümü dolayısıyla vatandaşlar sokak ve caddelerde kutlamalar yaptı. Bağdat'ın merkezindeki Tahrir Meydanı, Irak bayraklarıyla donatıldı. Meydanda toplanarak kutlama yapan bir grup vatandaş, ellerinde Irak bayrağı taşıyarak güvenlik güçlerini öven sloganlar attı.
10.12.2018 Dünya
Musul'da bombalı saldırı! Ölü ve yaralılar var
Musul'da bombalı saldırı! Ölü ve yaralılar var Irak'ta Musul Polis Müdürlüğünde görevli Abdülkadir el-Cuburi, yaptığı açıklamada, Musul'un batı yakasında bir restoranın yakınında bomba yüklü aracın infilak ettirildiğini söyledi. İlk belirlemelere göre saldırıda 3 kişinin öldüğünü, 6 kişinin yaralandığını aktaran Cuburi, olay yerinin güvenlik kordonu altına alındığını kaydetti.
8.11.2018 Dünya
Irak’ta bakanlıklar belirlenmedi
Irak’ta bakanlıklar belirlenmedi Irak'ta ancak aylar sonra kurulabilen yeni hükümet, İçişleri ve Savunma gibi kritik bakanlıklar belirlenemeden göreve başladı.
30.10.2018 Dünya
Pompeo Irak'ın yeni Başbakanı Abdulmehdi'yi tebrik etti
Pompeo Irak'ın yeni Başbakanı Abdulmehdi'yi tebrik etti ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, telefonda görüştüğü Adil Abdulmehdi'ye ülkesinin her alanda Irak'a destek sunacağını söyledi.
26.10.2018 Dünya
İbadi açıkladı: Bırakmıyorum
İbadi açıkladı: Bırakmıyorum Irak'ta görevini kısa süre içinde devretmeye hazırlanan Başbakan Haydar el-İbadi siyaseti bırakmayacağını açıkladı.
18.10.2018 Dünya
İbadi’den "Kerkük" açıklaması
İbadi’den "Kerkük" açıklaması Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, Kerkük’ün merkezi yönetim güçlerince kontrol altına alınmasının birinci yıl dönümü dolayısıyla, “16 Ekim, tüm ve tek bir Irak için çalışma günüdür. Bu tarihte kimseye saldırıda bulunulmadı.” dedi.
16.10.2018 Dünya
Irak'ta Haşdi Şabi Başkanı Feyyad'a görevleri iade edildi
Irak'ta Haşdi Şabi Başkanı Feyyad'a görevleri iade edildi Irak'ta Federal Mahkeme, Başbakan Haydar el-İbadi tarafından görevinden uzaklaştırılan Milli Güvenlik Müsteşarı, Milli Güvenlik Konseyi ve Haşdi Şabi Başkanı Falih Feyyad'ı görevlerine iade etti.
15.10.2018 Dünya
DEAŞ tehdidi Kerkük'te bir köyü boşalttırdı
DEAŞ tehdidi Kerkük'te bir köyü boşalttırdı Irak'ın Kerkük vilayetinde ve 300 hanenin yer aldığı bir köy, terör örgütü DEAŞ'ın tehdidi nedeniyle tamamen boşaltıldı.
12.10.2018 Dünya
Irak'ta patlamalar: 4 ölü, 7 yaralı
Irak'ta patlamalar: 4 ölü, 7 yaralı Irak'ın başkenti Bağdat'ın çeşitli bölgelerinde meydana gelen patlamalarda biri asker 4 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.
7.10.2018 Yaşam
Irak'ta DEAŞ saldırısı: 4 ölü, 13 yaralı
Irak'ta DEAŞ saldırısı: 4 ölü, 13 yaralı Irak'ın çeşitli bölgelerinde terör örgütü DEAŞ'ın gerçekleştirdiği saldırılarda 4 sivil hayatını kaybetti, 13 kişi yaralandı.
6.10.2018 Dünya
İşgalle Irak'a geldi şu an başbakan!
İşgalle Irak'a geldi şu an başbakan! Irak'ta "bağımsız" kimliğiyle bilinen Adil Abdulmehdi, yeni Cumhurbaşkanı Salih tarafından hükümeti kurmakla görevlendirildi.
3.10.2018 Dünya
İbadi Basra Operasyonlar Komutanını görevden aldı
İbadi Basra Operasyonlar Komutanını görevden aldı Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, kamu hizmeti yoksunluğu nedeniyle gösterilere sahne olan Basra Operasyonlar Komutanı Korgeneral Cemil Şammari'yi görevden aldı.
27.09.2018 Dünya
İbre İran lehine dönmeye başladı
İbre İran lehine dönmeye başladı İran'a mesafeli Haydar el-İbadi'nin ikinci dönem başbakanlık yarışından çekileceğinin sinyalini vermesi ibrenin İran'dan yana dönmesine neden oldu.
14.09.2018 Dünya
İbadi başbakanlık adaylığından çekildiğinin sinyalini verdi
İbadi başbakanlık adaylığından çekildiğinin sinyalini verdi Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, ikinci dönem başbakanlık talebinin olmadığını ifade ederek, adaylıktan çekildiği mesajını verdi.
13.09.2018 Dünya
İbadi uyardı: Silahlı çatışmaya dönebilir
İbadi uyardı: Silahlı çatışmaya dönebilir Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, Basra'daki olayların silahlı çatışmaya dönüşebileceği uyarısı yaptı.
8.09.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Haydar El İbadi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki haydar el ibadi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.