Hayal

Hayal

Son dakika hayal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hayal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hayal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hayal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hayal gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.478 hayal haberi bulunmuştur. Tüm hayal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu Hayalime Ortak Ol Topluluğu ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Fakültesi iş birliğinde gerçekleşen “Geleceği Gülümsetecek Hayaller” projesi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Hataylı çocukların hayalinden çıkan geleceğin icatlarının ilk prototipleri, İTÜ’deki Dijital Fabrikasyon dersi öğrencilerinin elinde 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu.
24.04.2024 Yaşam
Bilge Yılmaz İYİ Parti'den istifa etti
Bilge Yılmaz İYİ Parti'den istifa etti Yerel seçim sonrası Genel Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılan Bilge Yılmaz, partisinden de istifasını açıkladı.
21.04.2024 Gündem
Uzaya giden üçüncü Türk olacak! Dünya çapında satış kotasını aştı ödül kazandı
Uzaya giden üçüncü Türk olacak! Dünya çapında satış kotasını aştı ödül kazandı Beylikdüzü'nde uluslararası bir emlak firmasında gayrimenkul danışmanı olan Ahmet Temel, dünya çapındaki satış kotasını aşarak "uzaya gitme" ödülü kazandı. Virgin Galactik firmasıyla uzaya gitmeye hazırlanan Ahmet Temel, uzaktan eğitimlerini tamamladı. Önümüzdeki günlerde Amerika'ya giderek yüz yüze eğitimlere katılacak Temel, yıl sonunda Alper Gezeravcı ve Tuva Cihangir Atasever'in ardından uzaya gidecek üçüncü Türk olacak.
21.04.2024 Gündem
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli’de yaşayabilirsiniz.
20.04.2024 İddaa
Tasarım Mucitleri Ateşböceği Projesi'nin hedefi 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak
Tasarım Mucitleri Ateşböceği Projesi'nin hedefi 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ve Pınar'ın birliğiyle Ateşböceği Öğrenim Birimleri'ne eklediği Tasarım Mucitleri Ateşböceği TIR'ı, Adıyaman'daki ikinci durağında çocuklarla buluştu. Geçen sene Kasım ayından bu yana Adıyaman'da Altınşehir İlkokulu'nun bahçesinde konumlanan Tasarım Mucitleri Ateşböceği, nisan ayı itibarıyla Şehit Mehmet Kılıç İlkokulu'nda eğitime başladı. Bugüne kadar bin 500 çocuğa ulaşan program ile 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak hedefleniyor.
19.04.2024 Vitrin
Karnaval 5 Milyar TL'lik ekonomik değere ulaşacak
Karnaval 5 Milyar TL'lik ekonomik değere ulaşacak Adana'da 12.'si düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Komitesi Başkanı Ali Haydar Bozkurt, "Hayal edebilir miydik diye bazen kendi kendime soruyorum. Bu yıl karnavalımız, yaklaşık 5 milyar liranın üzerinde bir ekonomik değere ulaşacak. Konuştuğumuz esnaf karnaval sayesinde hafta sonu elde ettikleri gelir ile birkaç aylık kiralarını ödediklerini söylüyor. Adana halkından ya da Türkiye'nin değişik şehirlerinden, başka ülkelerden gelen insanlar da geldikleri için mutlu olduklarını söylüyorlar" dedi.
20.04.2024 Adana
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı!
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı! Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığına adaylığını açıkladı.
18.04.2024 Fenerbahçe
Dursun Özbek resmen açıkladı: Galatasaray son aşamaya geldi!
Dursun Özbek resmen açıkladı: Galatasaray son aşamaya geldi! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Nisan Ayı Olağan Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Galatasaray
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi.
17.04.2024 Gündem
BM Yapay Zeka Danışmanı'ndan dikkat çeken açıklama: Veri yeni petroldür
BM Yapay Zeka Danışmanı'ndan dikkat çeken açıklama: Veri yeni petroldür Uluslararası Yapay Zeka Zirvesi'nde Birleşmiş Milletler (BM) AI Danışmanı Neil Sahota, Bahçeşehir Üniversitesi tarafından BAU Future Kampüs'te düzenlenen Future AI Summit 24 Yapay Zeka Zirvesi'nde konuştu. Sahota,"Yapay zekanın olmazsa olmazı veridir, veri yeni petroldür" dedi.
16.04.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli: İktidar olduk diyenler hayal aleminde
MHP lideri Bahçeli: İktidar olduk diyenler hayal aleminde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapıyor.
16.04.2024 Gündem
Kadıköy'de Fenerbahçe efsanelerinin heykelleri kaldırıldı
Kadıköy'de Fenerbahçe efsanelerinin heykelleri kaldırıldı Sarı-lacivertli kulübün efsane futbolcuların heykelleri, yer değişikliği kararı sonrasında sökülerek depoya kaldırıldı.
14.04.2024 Fenerbahçe
Etkisi 10 gün sürecek, bayram sonrasına dikkat! Astrolog Aygül Aydın: 3 burcu büyük değişim bekliyor, 2 burç hayal kırıklıklarını geride bırakıyor
Etkisi 10 gün sürecek, bayram sonrasına dikkat! Astrolog Aygül Aydın: 3 burcu büyük değişim bekliyor, 2 burç hayal kırıklıklarını geride bırakıyor Satürn ve Mars'ın Balık burcunda kavuşumu, içsel keşif ve ruhsal gelişim için önemli bir zamanı işaret ediyor, etkisi 10 gün sürecek. Astrolog Aygül Aydın, “Bu dönemde, eski düşünce kalıplarını bırakarak yeni ve olumlu değişimlere yer açma fırsatı bulabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ve sanatsal ifadelerinizi daha fazla ortaya koymak için teşvik edilebilirsiniz. Rüyalarınız ve içgüdüleriniz rehberiniz olabilir.” Diyerek bu kavuşumun, korkularınızla yüzleşmek ve içsel arzularınızı takip etmek için bir fırsat sunduğunu söyledi ve bu dönemin kişisel dönüşümün için başlangıcı olarak kabul edilmesini önerdi.
11.04.2024 Astroloji
Hamas lideri Haniye’nin 3 çocuğu ve 3 torunu İsrail saldırısında hayatını kaybetti
Hamas lideri Haniye’nin 3 çocuğu ve 3 torunu İsrail saldırısında hayatını kaybetti İsrail’in Gazze Şeridi’ne düzenlediği hava saldırısında Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye 3 çocuğu ve 3 torunu hayatını kaybetti. Haniye, "Düşman, oğullarımı öldürerek pozisyonumuzu değiştireceğimizi düşünüyorsa hayal görüyor demektir" dedi.
10.04.2024 Dünya
Bakan Uraloğlu: Milli tren seti sayısı 56'ya ulaşacak
Bakan Uraloğlu: Milli tren seti sayısı 56'ya ulaşacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "2 yıl içerisinde yerli ve milli tren seti sayımız 25'e ulaşacak. 2030 yılına kadar ise toplam 56 setimiz vatandaşlarımıza hizmet vermek üzere yola çıkmış olacak" dedi.
10.04.2024 Ekonomi
Çocuklar için sanat ve bilim dolu festival
Çocuklar için sanat ve bilim dolu festival ‘’Çocukların Festivali’’ bu sene altıncı kez 3-4-5 Mayıs tarihlerinde Zorlu PSM’de kapılarını aralıyor. Sanatın her dalına dokunan festivalde ‘içi içine sığmayan’ çocuklar için konser, tiyatro, sanat ve bilim atölyeleri başta olmak üzere 50’den fazla etkinlik yer alıyor.
9.04.2024 Vitrin
Beşiktaş'ta kalanlar ve gidecekler belli oldu
Beşiktaş'ta kalanlar ve gidecekler belli oldu Beşiktaş’ta 20 yabancıdan 9’u büyük olasılıkla kadroda tutulacak. 4 futbolcunun durumu sezon sonu netlik kazanacak. Rosier, Onana, Montero, Hasic ve Ghezzal’ın yanı sıra beklentilere yanıt veremeyen Rebic ve Worrall’la yollar ayrılacak.
7.04.2024 Şampiy10
İrem Derici'den İnci Taneleri itirafı! Yılmaz Erdoğan'a seslendi
İrem Derici'den İnci Taneleri itirafı! Yılmaz Erdoğan'a seslendi İrem Derici, Yasemin Şefik’in “Uyduruk Sonlar” adlı talk show programına konuk oldu. Kendisine dizi tekliflerinin geldiğini ifade eden Derici, Kanal D'nin sevilen dizinde yer almak istediğini itiraf etti.
5.04.2024 Magazin
Beşiktaşlı yıldızı resmen gömdü: Bırakın koşmayı, yürüyor, yürüyor eyy Santos
Beşiktaşlı yıldızı resmen gömdü: Bırakın koşmayı, yürüyor, yürüyor eyy Santos Süper Lig'de Beşiktaş, Başakşehir karşısında son dakikada galibiyeti kaçırdı. Spor yazarları karşılaşmayı değerlendirirken Milliyet yazarı Bilal Meşe'nin yazdıkları dikkat çekti.
5.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'ın yeni rotası belli oldu!
Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'ın yeni rotası belli oldu! Beşiktaş'ın Kamerunlu yıldızı Vincent Aboubakar'ın yeni rotası belli oluyor. Siyah-Beyazlı ekibin çok büyük beklentiler içerisinde olduğu yıldız golcü bu sezonki performansıyla hayal kırıklığı yarattı. Fransızlar, Aboubakar'ın yeni rotasını açıkladı.
3.04.2024 Beşiktaş
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Sadakat bu 3 burcun yanından geçmiyor! Astrolog Aygül Aydın: Bu 5 burç için terk edilmek adeta bir kader!
Sadakat bu 3 burcun yanından geçmiyor! Astrolog Aygül Aydın: Bu 5 burç için terk edilmek adeta bir kader! Merkür retrosunun her türlü olumsuzluğa neden olabileceğinin altını çizen Astrolog Aygül, iletişim kurmakta zorlanan bazı burçlar için terk edilme sinyalleri de verdi. Aygül Aydın, en sadakatsiz 3 burç hakkında bilgi verdi. Öte yandan Astrolog Dinçer Güner de ilişkilerde beklentinin önemine vurgu yaparak hayal kırıklıklarıyla dolu bir Nisan ayı geçirecek burçları açıkladı.
2.04.2024 Astroloji
Beşiktaş'ta 3 ayrılık birden! Fernando Santos kapıyı gösterdi
Beşiktaş'ta 3 ayrılık birden! Fernando Santos kapıyı gösterdi Siyah-Beyazlılar'ın devre arasında Legia Varşova'dan 10 milyon Euro'luk bedelle kadrosuna kattığı Arnavut oyuncu şimdiden Avrupa ekiplerini peşine taktı. Beşiktaş tarihinin en pahalı 2. transferi olarak tarihe geçen 23 yaşındaki futbolcu için İngiliz ekibi teklif hazırlığında. Öte yandan Ante Rebic ve Bakhtiyor Zaynudtinov'un da talipleri var.
2.04.2024 Beşiktaş
CHP için ilklerin seçimi! 7 ilde Cumhuriyet tarihinde ilk kez kazandı...
CHP için ilklerin seçimi! 7 ilde Cumhuriyet tarihinde ilk kez kazandı... CHP, genel seçimlerinde yaşadığı hayal kırıklığının tesellisini yerel seçimlerde buldu. Dünkü seçimlerde büyükşehir ve il belediye başkanlığı sayısını artıran CHP, Ankara’da Mansur Yavaş ile “rekor” oy farkına ulaşırken, aday tespiti konusunda en büyük sancıyı yaşadığı Hatay’da AK Parti ile nefes kesen bir yarış yaşadı. Sandıkların yüzde 96’sının açıldığı saat 02.00 itibarıyla, CHP 11 olan mevcut büyükşehir belediye sayısını 14’e yükseltirken, il belediyesi sayısı da 21’e ulaştı. Böylece toplam il belediye sayısı 35’e çıktı. Hatay’ın durumu ise son ana kadar belirsizliğini korudu.
1.04.2024 Gündem
Murat Kurum'dan seçim sonuçlarının ardından ilk açıklama: Milletimizin yanında olacağız
Murat Kurum'dan seçim sonuçlarının ardından ilk açıklama: Milletimizin yanında olacağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, resmi olmayan seçim sonuçlarına ilişkin ilk açıklamayı yaptı. Kurum’a AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de eşlik etti. Kurum, “Biz bugünü bir milat olarak kabul edip, başkanımın da ifade ettiği gibi eksiğimiz neyse o eksiği gidermek için tüm teşkilatlarımızla birlikte sahada olacağız, yarından itibaren yine milletimize gideceğiz” dedi.
31.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hayal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hayal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.