Hayal

Hayal

Son dakika hayal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hayal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hayal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hayal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hayal gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.457 hayal haberi bulunmuştur. Tüm hayal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yazar ve şair Afşar Timuçin hayatını kaybetti
Yazar ve şair Afşar Timuçin hayatını kaybettiYazar ve şair Afşar Timuçin, 85 yaşında İstanbul'da hayatını kaybetti.
26.07.2024Gündem
Ticaret Bakanlığı'ndan gümrük kaçakçılığı ile mücadelede yerli ürünü artıracak protokol
Ticaret Bakanlığı'ndan gümrük kaçakçılığı ile mücadelede yerli ürünü artıracak protokolTicaret Bakanlığı ile Savunma Sanayii Başkanlığı arasında, gümrük kaçakçılığına karşı kullanılan yerli sistemlerin genişletilmesine ilişkin protokol imzalandı. Bakan Ömer Bolat, "Ülkemizin güvenlik ve ticaret altyapısını güçlendireceğiz. Yerli üretim sayesinde, dışa bağımlılığımızı azaltarak kendi kaynaklarımızla daha güçlü ve bağımsız bir sistem oluşturmayı hedefledik" dedi.
24.07.2024Ekonomi
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacak
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacakCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Yakılan köyleri, öldürülen çocukları, Kıbrıslı kardeşlerimizin dramlarını asla unutamayız. Federalizme dayalı tekliflere bizim de Kıbrıs Türkünün de karnı tok. Duruşumuzu net bir şekilde ortaya koyduk." dedi. Erdoğan, "Enflasyonda en kötüsünü geride bıraktık. Bundan sonra daha hissedilir şekilde düşecektir." ifadelerini kullandı. Başıboş köpek sorunuyla ilgili konuşan Erdoğan, " Kimse bize hayvanlar konusunda merhamet dersi vermesin, sokaklarımızı güvenli hale getireceğiz" mesajını verdi. Erdoğan, borcu olan CHP'li belediyeler hakkında şu ifadeleri kullandı: Şu anda belediyelerin borçlarıyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığımız kaynağında bu borçların tahlisine başlayacaktır. Öyle 25 kuruşa simit yok. Milletin varlığını değişik yerlerde harcamaya müsaade yok.
24.07.2024Gündem
Gaziantep'te Başkan Kadooğlu, uluslararası fuarların kente büyük değer katacağını söyledi
Gaziantep'te Başkan Kadooğlu, uluslararası fuarların kente büyük değer katacağını söylediGüneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, Gaziantep'te gerçek anlamda uluslararası fuarlar düzenlemek için gerekli olan altyapının çok yetersiz olduğunu söyledi.
26.07.2024Gaziantep
Adana'daki tiyatrolar: Sanatın kalbi
Adana'daki tiyatrolar: Sanatın kalbiAdana, zengin kültürel yaşamı ve sanatsal etkinlikleriyle dikkat çeker...
19.07.2024Adana
Sivas'ta 98'lik delikanlı 48 yaşındaki otomobilini garajında saklıyor! Ölmeden önceyse tek bir dileği var
Sivas'ta 98'lik delikanlı 48 yaşındaki otomobilini garajında saklıyor! Ölmeden önceyse tek bir dileği varSivas'ta yaşayan 98 yaşındaki Kaya Bulut, yarım asır önce aldığı aracını satmaya kıyamadı. Bulut, yaklaşık 15 yıldır garajda sakladığı aracını tamir ettirerek tekrar binip gezmek isterken cenazesinin de bu araçla kaldırılmasını istiyor
16.07.2024Gündem
Otoparktan Paris'e uzanan bir başarı hikayesi! Mashable Türkiye'den yeni belgesel
Otoparktan Paris'e uzanan bir başarı hikayesi! Mashable Türkiye'den yeni belgeselTeknolojiden bilime, yaşam tarzından incelemelere kadar dopdolu içerikleri meraklıları ile buluşturan platform Mashable Türkiye, mini belgesel “Hayaller Paris” serisine başladı. Serinin ilk konuğu, Paralimpik Okçu Yiğit Caner Aydın oldu. Okçuluğu, “Tünelin ucundaki ışığı görmek” olarak tanımlayan milli sporcu, evinin otoparkından Paris Olimpiyat Oyunlarına giden hikayeyi Mashable Türkiye’ye anlattı.
14.07.2024Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan; 40 yıllık plan ve hazırlık, sadece birkaç saat içinde boşa gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan; 40 yıllık plan ve hazırlık, sadece birkaç saat içinde boşa gittiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehit Mustafa Cambaz 3. Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletin direnişini kırmak için her türlü alçaklığı yaptılar, ancak sinsi ve kanlı emellerine ulaşamadılar. Oysa her şeyi en ince detayına kadar hesaplamışlardı. Oysa 40 yıl boyunca bukalemun gibi kırk kılığa bürünerek kendilerini gizlemeyi başarmışlardı. 15 Temmuz gecesi de tereyağından kıl çeker gibi Türkiye'yi işgal edeceklerini, milletin iradesine el koyacaklarını zannediyorlardı. Ama 40 yıllık plan ve hazırlık, sadece birkaç saat içinde boşa gitti" dedi.
13.07.2024Gündem
Darbecilerin şehit ettiği Sevda'nın ailesi, fotoğraflarla teselli bulmaya çalışıyor
Darbecilerin şehit ettiği Sevda'nın ailesi, fotoğraflarla teselli bulmaya çalışıyorFetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde şehit düşen özel harekat polisi Sevda Güngör'ün ailesinin acısı, tazeliğini koruyor.
12.07.2024Adana
Bakan Kacır duyurdu: Türkiye'ye önemli kazanımlar getirdi
Bakan Kacır duyurdu: Türkiye'ye önemli kazanımlar getirdiSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır "Aslında uydu teknolojilerinde A takımına girdik diyebiliriz. İlk 11'deyiz. Çünkü bunu başarabilen dünyada sadece 11 ülke var artık. İşte böyle bir başarı için TÜBİTAK, ASELSAN, TUSAŞ, C-Tech ve Türksat ekipleri gerçekten uzun yıllar süren muazzam bir gayret ortaya koydular" dedi.
10.07.2024Adana
Bakan Kacır'dan önemli açıklama: Türkiye'ye önemli kazanımlar getirdi
Bakan Kacır'dan önemli açıklama: Türkiye'ye önemli kazanımlar getirdiSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır önemli açıklamalarda bulunarak, "Aslında uydu teknolojilerinde A takımına girdik diyebiliriz. İlk 11'deyiz. Çünkü bunu başarabilen dünyada sadece 11 ülke var artık. İşte böyle bir başarı için TÜBİTAK, ASELSAN, TUSAŞ, C-Tech ve Türksat ekipleri gerçekten uzun yıllar süren muazzam bir gayret ortaya koydular" ifadelerini kullandı.
9.07.2024Gündem
Çukurova'da yüzmeye engel yok! Çevre illerden de geliyorlar
Çukurova'da yüzmeye engel yok! Çevre illerden de geliyorlarÇukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, “Engelliler için hazırlanan havuzda sadece Çukurova ilçemizdeki ve Adana’daki engellilere değil, çevre il ve ilçelerden gelen yurttaşlarımıza da hizmet veriyoruz. Engelli çocuklarımız burada hem eğleniyor hem de rehabilite oluyorlar. Çukurova’da engelleri sevgi ile aşıyoruz” dedi.
8.07.2024Adana
Mehmet Büyükekşi'den Merih Demiral açıklaması: "İtiraz hakkımız da elimizden alınmıştır"
Mehmet Büyükekşi'den Merih Demiral açıklaması: "İtiraz hakkımız da elimizden alınmıştır"Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyüekşi, UEFA tarafından Merih Demiral'a verilen 2 maçlık cezanın kabul edilemez olduğunu söyledi. Büyükekşi, "UEFA Etik ve Disiplin Komitesi tarafından oyuncumuz Merih Demiral'a verilen iki maçlık cezayı kabul edilemez , hukuk dışı ve siyasi bir karar olarak görüyoruz." dedi.
5.07.2024Süper Lig
Spor camiasından UEFA'ya Merih Demiral tepkisi: Türk'e durmak yaraşmaz
Spor camiasından UEFA'ya Merih Demiral tepkisi: Türk'e durmak yaraşmazSpor camiası, UEFA'nın milli futbolcu Merih Demiral ile ilgili cezasının ardından çok sayıda tepki paylaşımında bulundu.
5.07.2024Süper Lig
Türkiye'den UEFA'nın skandal kararına tepki: Esefle karşılıyoruz
Türkiye'den UEFA'nın skandal kararına tepki: Esefle karşılıyoruzDışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "UEFA tarafından A Milli Futbol Takımı oyuncumuz Merih Demiral’a iki maç müsabakalardan men cezası verilmesini esefle karşılıyoruz" denildi.
5.07.2024Gündem
700 bin TL hibe desteği aldı! Hayatını değiştiren işi kurdu, kazancı kendisini bile şaşırttı
700 bin TL hibe desteği aldı! Hayatını değiştiren işi kurdu, kazancı kendisini bile şaşırttıBirçok kişi kendi işini yapmak istiyor. Ancak çok azı bunu başarabiliyor. Firdevs Erzurum da kendi işini yapmak isteyen kadın girişimcilerden biri. Aldığı 700 bin TL hibe desteği ile hayatı değişen Erzurum'un hikayesi pek çok kadına ilham olacak nitelikte. Yaptığı işin hayal ettiğinden de fazla büyüdüğüne dikkat çeken kadın girişimci, "İsterim ki benim gibi yüzlerce kadın olsun." diyor.
4.07.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vandallıkla sokakları ateşe vermek kabul edilemez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vandallıkla sokakları ateşe vermek kabul edilemezCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda açıklamalarda bulunuyor. Kayseri'deki olaylarla ilgili konuşan Erdoğan, "Küçük bir grubun yol açtığı durumun nedeni muhalefetin zehirli söylemidir. Vandallık yapmak, sokakları ateşe vermek kabul edilemez. Siyasi kazanım uğruna nefret söylemine tevessül etmek acizliktir. Toplumda yabancı düşmanlığı ile bir yere varılamaz." dedi.
1.07.2024Gündem
Galatasaray'da Zaniolo için hayal kırıklığı!
Galatasaray'da Zaniolo için hayal kırıklığı!Zaniolo’nun, sosyal medya hesabından paylaştığı Galatasaray ile ilgili tüm resimleri kaldırması ayrılık iddialarını güçlendirdi. Sarı-kırmızılı kulübün, İtalyan takımlarına verdiği yanıt ortaya çıktı.
30.06.2024Şampiy10
MİSLİ’DEN GÜNÜN ŞAMPİYON TERCİHLERİ
MİSLİ’DEN GÜNÜN ŞAMPİYON TERCİHLERİMisli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
27.06.2024İddaa
İzmir'de ekmeğe zam! Temmuz ayından itibaren geçerli olacak
İzmir'de ekmeğe zam! Temmuz ayından itibaren geçerli olacakİzmir Ticaret Odası (İZTO) haziran ayı olağan meclis toplantısında İzmir'de ekmeğe zam kararı alındı. Kararla ekmeğin gramajı 220 gramdan 200 grama düşürülürken, fiyatı ise 9 TL'den 10 TL'ye yükseldi. Yeni fiyatın 1 Temmuz itibariyle geçerli olacağı bildirildi.
27.06.2024Ekonomi
26 Haziran 2024 burç yorumları! Astrolog Aygül Aydın: En çok pişman olan 3 burç yine bir hayal kırıklığı yaşayabilir
26 Haziran 2024 burç yorumları! Astrolog Aygül Aydın: En çok pişman olan 3 burç yine bir hayal kırıklığı yaşayabilirAy Kova burcunda ilerliyor. Dünyadaki yerini sorguladığın bir güne başlıyorsun, diyen astrolog Aygül Aydın 26 Haziran 2024 Çarşamba burç yorumlarını paylaştı.
26.06.2024Astroloji
Mutfağın gizeminin çözülmesi uzun sürmedi: Yumurta beyazındaki beneklerin sırrı çözüldü! Meğer bunun sinyalini veriyormuş
Mutfağın gizeminin çözülmesi uzun sürmedi: Yumurta beyazındaki beneklerin sırrı çözüldü! Meğer bunun sinyalini veriyormuşYumurta, besleyici olması ve lezzeti nedeniyle mutfakların vazgeçilmezidir. Haşlanmışı da kızartılmışı da olsa hayal kırıklığına uğratmaz sizi. Ancak siz de beyazının üzerindeki benekleri fark ettiniz mi?
24.06.2024Yaşam
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Montella ve Arda Güler açıklaması!
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Montella ve Arda Güler açıklaması!Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Montella ve Çekya maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
24.06.2024Fenerbahçe
Yılmaz Vural'a şok! Menemen FK'da karar verildi
Yılmaz Vural'a şok! Menemen FK'da karar verildiMenemen FK’nın sözleşmesi sona eren Yılmaz Vural’la yeni bir kontrat imzalamayacağı öğrenildi.
22.06.2024Süper Lig
Beşiktaş'ta Aboubakar için MLS formülü!
Beşiktaş'ta Aboubakar için MLS formülü!Beşiktaş, Vincent Aboubakar’la yollarını ayırmak için formül arıyor. Siyah-beyazlı yönetim, yıllık garanti ücreti 3 milyon 110 bin euro olan Kamerunlu golcüyü en kısa sürede göndermenin planlarını yapıyor.
22.06.2024Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Hayal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hayal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.