Havuz Sistemi

Havuz Sistemi

Son dakika havuz sistemi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan havuz sistemi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını havuz sistemi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Havuz Sistemi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan havuz sistemi gelişmeleri de dahil olmak üzere 339 havuz sistemi haberi bulunmuştur. Tüm havuz sistemi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyada bir ilk! Ziyarete açılıyor: 'TCG Anadolu harp tarihindeki yerini aldı'
Dünyada bir ilk! Ziyarete açılıyor: 'TCG Anadolu harp tarihindeki yerini aldı' Dünyanın ilk SİHA gemisi TCG Anadolu, demirlediği Sarayburnu'nda vatandaşların ziyaretine açılıyor. “TCG Anadolu Türkiye’nin özellikle denizlerdeki yeteneklerini önemli ölçüde geliştirdi” diyen Uluslararası İlişkiler Uzmanı Dr. Kemal Olçar, “Gemi, Türk ordusunun hem ulusal hem bölgesel hem de NATO faaliyetlerinde kuvvet çarpanı olarak harp tarihindeki yerini aldı” şeklinde konuştu.
17.04.2023 Gündem
Yıkımın ortasında sapasağlam ayakta! 'Mucizeyle ilgisi yok'
Yıkımın ortasında sapasağlam ayakta! 'Mucizeyle ilgisi yok' Kahramanmaraş'ta “yıkımın göbeği” denilen Hayrullah Mahallesi’nde hiç hasar almadan duran iki bina var. Biri mimar, diğeri inşaat mühendisleri odası binaları. Şube başkanları bunun nedenlerini anlatırken “Mucizeyle ilgisi yok” diyor.
13.02.2023 Gündem
Çiftçilere müjde! Bakan Kirişci "Hayalimdi" diyerek duyurdu: 2023'te başlayacak
Çiftçilere müjde! Bakan Kirişci "Hayalimdi" diyerek duyurdu: 2023'te başlayacak Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 2023 yılında Gelir Koruma Sigortasını başlatılacağını açıkladı. Bakan Kirişci, "Tarım Sigortaları Havuz Sistemi hep hayalimdi." diyerek müjdeyi duyurdu. Bakan Kirişci, "Tüm çevremizi olduğu gibi bereketli tarım topraklarımızı gözümüz gibi korumalıyız. Çiftçilerimizin bu konuda daha hassas olmalarını bekliyorum" dedi.
4.08.2022 Ekonomi
Tüp bebek tedavisi ile ilgili doğru bilinen 5 yanlış!
Tüp bebek tedavisi ile ilgili doğru bilinen 5 yanlış! Bebek sahibi olmak isteyen infertilite hastalarına uygulanan tüp bebek tedavisi genellikle pek çok çiftin başvurduğu önemli adımlardan biri. Tüp bebek sahibi olmak isteyen pek çok çift kararı alma aşamasında ve uygulama aşamasında toplumda pek çok kulaktan dolma bilgiyle de mücadele ediyor. Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Numan Bayazıt Tüp bebek tedavisi ile ilgili bilmeniz gereken doğru bilinen 5 yanlışı anlattı.
22.06.2022 Sağlık
Günde 5 bin kişi geziyor, ücreti 25 lira! Ve başladı...
Günde 5 bin kişi geziyor, ücreti 25 lira! Ve başladı... Dicle Nehri üzerindeki, Diyarbakır, Batman, Mardin, Siirt ve Şırnak illerini kapsayan, gövde bakımından dünyanın en uzun, güç bakımından ise Türkiye'nin 4'üncü büyük barajı Veysel Eroğlu (Ilısu) Barajı ve Hidroelektrik Santrali Projesi nedeniyle su altında kalan Batman'ın tarihi Hasankeyf ilçesinde gezi tekneleri suya indirildi.
26.07.2021 Yaşam
Altın yumurta yöntemiyle çocuk sahibi olmak mümkün!
Altın yumurta yöntemiyle çocuk sahibi olmak mümkün! Anne adaylarına sevindirici haber! ‘Altın Yumurta’ olarak bilinen ‘Dual Stimulasyon’ veya ‘Çifte Uyarım’ olan yöntemle, anne adaylarının gebelik şansı artıyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Yücel Karaman, hem zamandan tasarruf hem de maddi anlamda daha avantajlı olan bu sistem ile gebelik şansının arttığını belirtti.
14.07.2021 Sağlık
Diyaliz hastası Azra, doktor olup çocukları tedavi etmek istiyor
Diyaliz hastası Azra, doktor olup çocukları tedavi etmek istiyor Böbrek yetmezliği hastası Azra, çocuk doktoru olup hasta çocukların tedavisini üstlenmek istiyor.
3.11.2020 Sağlık
Eski rektöre hayali ameliyat soruşturması
Eski rektöre hayali ameliyat soruşturması YÖK, Selçuk Üniversitesi eski rektörü Prof. Süleyman Okudan’ın, ‘girmediği 539 hayali ameliyatı üzerine yazdırarak döner sermayeden para aldığı’ iddialarına soruşturma başlattı. Okudan suçlamaları, “İmzasız mektuplarla suçlanıyorum. Bunlar FETÖ taktiği” sözleriyle reddetti.
8.08.2020 Gündem
Kira yardımı 3 yıldan 4 yıla çıkarıldı
Kira yardımı 3 yıldan 4 yıla çıkarıldı Deprem tehlikesinin göz ardı edilmemesi gerektiğini vurgulayan inşaat mühendisi Yahya Üregen, riskli binaların geç kalınmadan kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmesi gerektiğini dile getirdi. Üregen, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, riskli binasını kendi isteğiyle boşaltan vatandaşa Ankara, İzmir ve İstanbul’da bin 150 lira kira yardımı veriyor. Ayrıca, yeni yapılan düzenlemeyle bina sahiplerine kira yardımının süresi 3 yıldan 4 yıla çıkarıldı” dedi.
4.07.2020 Ekonomi
Antalya'da toplu ulaşım, günde 4 saat bedava
Antalya'da toplu ulaşım, günde 4 saat bedava Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 23 Mart Cumartesi gününden itibaren 05.00-07.00 ile 19.00-21.00 saatleri arasında kent merkezinde AU plakalı otobüslerde, siyah resmi plakalı otobüslerde ve raylı sistemde ulaşımın ücretsiz olacağını müjdeledi.
23.03.2019 Gündem
İYİ Parti’de sıcak saatler: Meral Akşener ‘kongre’ dedi
İYİ Parti’de sıcak saatler: Meral Akşener ‘kongre’ dedi Partisini olağanüstü kurultaya götüren ve yeniden aday olmayacağını açıklayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün Başkanlık Divanı'nı topladı.Toplantı öncesi konuşan Akşener "Kurultayımıza hazırlık çalışmaları hızla bitirip 12 Ağustos’tan sonra yerel seçimler için ortaya çıkarıp toplantı yapacağız." dedi. Akşener, kurultayda aday olup olmayacağına ilişkin ise açıklama yapmadı. İYİ Parti Genel Sekreteri ve Sözcüsü Aytun Çıray ise, "Parti olarak kendisini kurultaya davet ettik. Şüphesiz katılacaktır” dedi. Akşam saatlerinde gelen İYİ Parti Başkanlık Divanı açıklamasında ise, "Olağanüstü kongrede yeniden ve tek genel başkan adayı Meral Akşener'dir."denildi.
30.07.2018 Siyaset
Havuz sistemi geri dönüyor
Havuz sistemi geri dönüyor İlk kez 1996’da Necmettin Erbakan’ın uyguladığı kamu kaynaklarının tek havuzda toplanmasını içeren sistem, yeniden hayata geçiriliyor. Buna göre, İşsizlik Fonu haricinde yerel yönetimler, KİT’ler, TMSF gibi kurumlar ‘Tek Hazine Hesabı’na alınacak.
21.02.2018 Ekonomi
Havuz sistemi geri dönüyor...
Havuz sistemi geri dönüyor... 13 devlet üniversitesi ile YÖK, ÖSYM, TÜBİTAK, Savunma Sanayii Müsteşarlığı, DSİ, GAP, ÖİB gibi kurumların da aralarında bulunduğu 45 kamu kuruluşunun parası Hazine’de toplanacak.
4.02.2018 Ekonomi
23'üncü Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları açılış seremonisi ile başladı
23'üncü Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları açılış seremonisi ile başladı SAMSUN'da yapılacak ve Türkiye'nin gerçekleştirdiği en büyük spor organizasyonu olma özelliği taşıyan 23'üncü Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları açılış seremonisi ile başladı. Büyük heyecan yaşandığı törende renkli görüntüler de oluştu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Artık kaçış yok, 500 gün cezası var! Araç sahipleri...
Artık kaçış yok, 500 gün cezası var! Araç sahipleri... Zorunlu trafik sigortasına getirilen düzenlemeden sonra araç sahipleri için bazı kafa karışıklıklarının oluştuğu haberleri geliyor. Hükümetin desteğiyle getirilen tavan tavanın uygulanabilmesi için, başta havuz sistemi oluşturularak zararın devlet tarafından bölüşülmesi ve özel-tüzel ayrımı olmak üzere 7 öneri sundular. Öneriler haberimizde...
3.05.2017 Ekonomi
20 bin sağlık personeli için düğmeye basıldı
20 bin sağlık personeli için düğmeye basıldı Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın da desteğiyle 20 bin personel alımı için çalışmalara başlandı. İşte Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın desteklediği 20 bin sağlık personeli alımına ilişkin şartlar...
27.02.2017 Ekonomi
Sonunda bu da oldu! Tribüne havuz...
Sonunda bu da oldu! Tribüne havuz... Avustralya'da oluşturulan havuz tribün kriket severlere unutulması zor bir deneyim yaşatıyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Rüşvet parası için havuz sistemi!
Rüşvet parası için havuz sistemi! EDİRNE’de İpsala Sınır Kapısı’ndan Yunanistan’a çıkış yapacak olan ihracatçı firmalara ait taklit ürünleri taşıyan kargo şirketi yöneticilerine rüşvet karşılığı çıkış sağladığı iddiasıyla 9’u gümrük muhafaza memuru 15 kişi gözaltına alındı...
9.05.2015 Yaşam
İspanya'da yayın krizi çözüldü
İspanya'da yayın krizi çözüldü İspanyol futbolunda son 1 yıldır devam eden maç yayın haklarıyla ilgili sorun, Bakanlar Kurulu'nda kabul edilen kanun hükmündeki kararname ile çözüldü.
1.05.2015 Futbol
100 milyon Euro'luk meydan okuma
100 milyon Euro'luk meydan okuma Bayern Münih Mali İşler Başkanı Jan-Christian Dreesen, gerekirse bir oyuncu için 100 milyon euro transfer ücreti ödeyebileceklerini söyledi.
30.03.2015 Futbol
La Liga'da grev var
La Liga'da grev var İspanya'da Kulüpler Birliği toplantısından hükümetin verdiği sözleri tutmadığı gerekçesi ile grev kararı çıktı.
25.03.2015 Futbol
Barcelona'dan 140 milyon euroluk imza
Barcelona'dan 140 milyon euroluk imza Barcelona televizyon yayın haklarını 2015-2016 sezonu için Telefonica şirketine yaklaşık 140 milyon euroya sattı.
17.02.2015 Futbol
Hangi takım ne kadar kazanıyor?
Hangi takım ne kadar kazanıyor? Aziz Yıldırım'ın 'Hakkımızı vermezlerse havuzdan çıkarız' sözleri ile ülkemizde de tartışmaya başlanılan televizyon gelirleri Avrupa'da nasıl dağıtılıyor.
10.02.2015 Süper Lig
‘1 milyon üye’ yeter hisse arzı yapmayız
‘1 milyon üye’ yeter hisse arzı yapmayız Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, “Hedef 1 milyon üye’ projesinin önemli bir gelir kaynağı yaratacağını belirterek, “1 milyon üye projesiyle Fenerbahçe ayağa kalkacak. Ne hisse satacağız, ne halka arz yapacağız” dedi
31.01.2015 Ekonomi
Bütün Avrupa 'Havuz' diyor
Bütün Avrupa 'Havuz' diyor Türkiye'de havuzun bozulması tartışılırken, bu uygulamanın son kalesi İspanya La Liga da 2016'da havuza geçiyor.
29.01.2015 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Havuz Sistemi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki havuz sistemi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.