Hastanede Skandal

Hastanede Skandal

Son dakika Hastanede skandal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hastanede skandal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hastanede skandal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hastanede Skandal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hastanede skandal gelişmeleri de dahil olmak üzere 155 hastanede skandal haberi bulunmuştur. Tüm hastanede skandal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş Belediyesi'ndeki rüşvet soruşturmasıyla ilgili detaylar ortaya çıktı
Beşiktaş Belediyesi'ndeki rüşvet soruşturmasıyla ilgili detaylar ortaya çıktı Beşiktaş Belediyesi eski Başkanı Murat Hazinedar, eski Başkan Yardımcısı Hüseyin Avni Sipahi ve Çetin Kırışgil'in tutuklandığı rüşvet operasyonunun detayları ortaya çıktı. Soruşturmayı yürüten savcılık, 14 ayrı rüşvet eylemi tespit etti. Ruhsat için başvuranlardan, belediyenin Beltaş Vakfı'na bağış adı altında para yatırmalarının istendiği, yatırmayanların ruhsat başvurularının ise sonuçsuz bırakıldığı iddia edildi.
16.12.2022 Gündem
Hastanede skandal görüntülere yıldırım hızında müfettiş
Hastanede skandal görüntülere yıldırım hızında müfettiş Tokat’ta özel bir hastanede yoğun bakım servisinde yatan hastaya şiddet uygulandığını gösteren görüntülerin yayınlanmasının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın talimatı ile görevlendirilen müfettişler hastanede incelemelerine başladı.
20.11.2022 Gündem
Tokat’ta özel hastanede skandal: Hemşireler felçli hastanın ağzını ve boğazını böyle sıktı
Tokat’ta özel hastanede skandal: Hemşireler felçli hastanın ağzını ve boğazını böyle sıktı Tokat’ta faaliyet gösteren Medicalpark Hastanesinde sağlık skandalı yaşandı. Bilinci yerinde olmayan felçli hastaya biri kadın biri erkek olmak üzere iki hemşire şiddet uyguladı. Hemşireler cihazlara bağlı olduğu halde hastanın çarşafla yüzünü kapatıp elleriyle ağzını ve boğazını sıktı. Şoke eden görüntüler kameraya anbean yansırken yaşananlar vicdanları sızlattı.
19.11.2022 Gündem
Bakan Koca: Bakanlığımız soruşturma başlatmıştır
Bakan Koca: Bakanlığımız soruşturma başlatmıştır Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Tokat'ta özel bir hastanede yaşanan ve sosyal medyada gündeme gelen görüntüler için, "Bakanlığımız ilgili hastanede derhal soruşturma başlatmıştır" açıklamasında bulundu.
19.11.2022 Gündem
Özel hastanede skandal
Özel hastanede skandal İstanbul Ataşehir’de bulunan bir özel hastanede personellerin, yoğun bakımda yatan yaşlı kadınla yaptıkları gayri ahlaki konuşma ve 'böbreğini alacağız' diyerek kadının yüzüne para saçmaları, cep telefonu kamerasına yansıdı.
5.10.2022 Haber
Hastanede skandal! Yaşlı kadına 'böbreğinin karşılığı' deyip yüzüne para saçtılar
Hastanede skandal! Yaşlı kadına 'böbreğinin karşılığı' deyip yüzüne para saçtılar İstanbul Ataşehir’de bulunan bir özel hastanede personellerin, yoğun bakımda yatan yaşlı kadınla yaptıkları gayri ahlaki konuşma ve 'böbreğini alacağız' diyerek kadının yüzüne para saçmaları, cep telefonu kamerasına yansıdı. Bakan Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Sağlık hizmeti ilkeleri ve insanlıkla bağdaşmayacak davranışların gösterildiği özel hastanenin faaliyeti durdurulmuştur. Suçlular müstahak oldukları cezayı alacak. Sağlıkta güven sarsıcı hiçbir fiile toleransımız yoktur. Mesleğimizin gerçek mensuplarının üzüntüsü tarif edilemez." dedi.
5.10.2022 Yaşam
Hastanede skandal olay! Kafatası kemiklerini çöpe attılar
Hastanede skandal olay! Kafatası kemiklerini çöpe attılar Giresun’un Görele ilçesinde yaşayan 47 yaşındaki Tuğba Yılmaz, yaklaşık 2 yıl önce geçirdiği beyin kanaması sonucu Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde ameliyata alınarak kafatasının bir bölümü çıkartıldı. Aylar sonra alınan kafatası parçalarının yerine takılması için hazırlık yapılıyordu ki o kafatası parçalarının çöpe atıldığı ortaya çıktı.
4.06.2022 Yaşam
Sağlık merkezinde iğrenç olay! Doktor açığa alındı
Sağlık merkezinde iğrenç olay! Doktor açığa alındı Adana'da bir aile sağlık merkezinde görevli doktor İ.H.S. (53), hastalarını taciz edip, ilişkiye girdiği iddiasıyla yapılan şikayetler üzerine başlatılan inceleme sonrası valilik tarafından açığa alındı.
11.05.2022 Yaşam
Hastanede skandal olay! Doğum sırasında bebeği geri rahime ittiler
Hastanede skandal olay! Doğum sırasında bebeği geri rahime ittiler İzmir'de özel bir hastanede normal doğum sırasında başı gözükmesine rağmen, doktor ameliyathaneye gelmediği için bebeği tekrar rahime iten ebe N.G. ile doktor O.G.T. hakkında açılan davanın duruşması, Yargıtay'ın bozma kararının ardından yeniden görüldü. Yargıtay'ın görüşüne katılan mahkeme, alanında uzman bilirkişi heyeti oluşturulmasına ve olayın detaylı bir şekilde araştırılmasına karar verildi.
25.04.2022 Yaşam
Hastanede skandal olay! Doktor 21 çocuğun babası çıktı
Hastanede skandal olay! Doktor 21 çocuğun babası çıktı Hollanda'nın Leiden kentinde 1973-1986 yılları arasında, kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak çalışan Dr. Jos Beek'in, doğurganlık tedavileri sırasında kendi spermlerini kullandığı belirlendi. Dr. Beek, en az 21 çocuğun babası.
1.02.2022 Dünya
Sapık doktordan hastanede skandal! Sedyedeki hastaların çıplak fotoğrafları...
Sapık doktordan hastanede skandal! Sedyedeki hastaların çıplak fotoğrafları... Sapık doktor ile ilgili yeni skandal. Telegram üzerinden kurduğu gruplarda çocukların cinsel istismara uğradığı görüntüleri paylaşan ve bunların ticaretini yapan 43 şüpheliyle birlikte gözaltına alınan daha sonra serbest bırakılan doktorun yeni skandalları ortaya çıktı. Görev yaptığı şehirden gözaltına alınarak İstanbul'a getirilen ve emniyet sorgusunda suçlamaları kabul ettiği öğrenilen cerrahın bilgisayarında ayrıca eşi ve başka kadınlarla yaşadığı cinsel birliktelikleri gösteren görüntülerin de bulunduğu öğrenildi. K.M.'nin, eşi ile iş arkadaşının kendisinden şikâyetçi olmadığı gerekçesiyle mahkemeden adli kontrol ile serbest bırakıldığı öğrenildi.
21.01.2022 Yaşam
İstanbul'da hastanede skandal iddia! Hemşireyle inatlaşıp oksijen vanası kapattı: 1 hasta hayatını kaybetti
İstanbul'da hastanede skandal iddia! Hemşireyle inatlaşıp oksijen vanası kapattı: 1 hasta hayatını kaybetti İstanbul Şişli'deki hastanede, biyomedikal personeli olarak görev yapan Fatih K. (35) ile hemşire Ekrem K. arasında başlayan kalem şakası bir hastanın ölümüyle sonuçlandı. İddiaya göre, kalemini alan Ekrem K.'ye kızan Fatih K. yoğun bakım ünitesinde yatan hastaların oksijen vanasını kapattı. Oksijenleri kesilen hastalardan Yusuf Sanin (56) hayatını kaybederken Fatih K. hakkında 'Taksirle ölüme neden olma' suçundan dava açıldı.
15.01.2022 Gündem
Hastanede skandal olay! Yoğun bakımda cinsel istismar
Hastanede skandal olay! Yoğun bakımda cinsel istismar Zeytinburnu’nda koronavirüs yoğun bakım servisinde yatan kadın hastaya cinsel saldırıda bulunan, hasta bakıcı N.Ö. (56) "cinsel saldırı" suçundan 9 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Sanık N.Ö. mahkemedeki savunmasında, "Bu zamana kadar bir yanlışım olmadı, bir gaflete düştüm, üzgünüm" dedi.
30.12.2021 Yaşam
Hastanede skandal! Sedyede cinsel istismar
Hastanede skandal! Sedyede cinsel istismar Mersin’de doktor T.H.’nin (46), iddiaya göre sedyede yatarken cinsel saldırıda bulunduğu hastası H.T.'nin (23) avukatı Dilan Vural, müvekkilinin üzerinden aylar geçmesine rağmen olayın etkisinden hala kurtulamadığını söyledi. Vural, "İddianamede saldırının teşebbüs aşamasında kaldığı yer alıyor ancak anestezinin etkisiyle cinsel saldırının teşebbüsten öteye gidip, gitmediğini bilmiyoruz. Sonuna kadar bu davanın takipçisi olacağız” dedi.
21.12.2021 Yaşam
Hastanede skandal! Kafatasının içinde malzeme unuttu
Hastanede skandal! Kafatasının içinde malzeme unuttu Gaziantep’te beyin ameliyatı esnasında hastanın kafasının içinde tıbbi malzeme unutarak hastanın ölümüne neden olan doktor hakkında iddianame hazırlandı. Adli Tıp Kurumu doktorun hatalı olduğu yönünde rapor hazırlarken avukat Mehmet Alıcı, bu dosyadan emsal bir karar çıkabileceğini söyledi.
10.12.2021 Yaşam
Hastanede skandal! Doktorlara soruşturma açıldı, hastane kapatıldı
Hastanede skandal! Doktorlara soruşturma açıldı, hastane kapatıldı Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği kriterler ve tüm uyarılara rağmen, yanıltıcı reklam ve donanımsız hastanede yapılan obezite ameliyatı, sadece kilolarından kurtulmak isteyen M.Y.’nin hayatına mal oldu.
23.11.2021 Yaşam
Hastanede skandal! Müdür ölen kişiye bunu yaptı
Hastanede skandal! Müdür ölen kişiye bunu yaptı Diyarbakır’da Veysi Kaya, silahla kavgada ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldıktan bir süre sonra hayatını kaybetti. Polis, Kaya'nın üzerinde bulunan bir miktar parayı peçeteye sarılarak masanın üzerine koydu. Bunun üzerine hastanenin sorumlu gece müdürünün yaptığı iğrenç hareket ortaya çıktı. Olay sonrası gözaltına alınan şahıs, tutuklandı.
13.08.2021 Gündem
Hastanede skandal görüntüler! Kimseye aldırış etmedi
Hastanede skandal görüntüler! Kimseye aldırış etmedi Avcılar'da, özel bir hastanenin içinde bir kişinin, kadını azarlayıp, tokat attığı anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.
6.06.2021 Gündem
Hastanede skandal görüntüler! İlaçları çaldılar
Hastanede skandal görüntüler! İlaçları çaldılar Adana merkezli 11 ilde usulsüz reçete düzenleyerek kanser hastalarının kullandığı ilaçları alıp, başka ülkelere satmaya çalışan, devleti 12 milyon 523 bin lira zarara uğrattığı öne sürülen şebekenin iki üyesi İsmail E. ve Veli T.’nin, hastanede ilaçları çaldığı anlara ait görüntüler ortaya çıktı.
27.03.2021 Gündem
İstanbul'da özel hastanede skandal! Tuvalette buldular, yüzlercesi...
İstanbul'da özel hastanede skandal! Tuvalette buldular, yüzlercesi... İstanbul'da Sağlık Bakanlığı onayıyla kırmızı ve yeşil reçete ile verilebilen uyuşturucu içerikli ilaçları çalıştıkları özel hastaneden gizlice temin ederek para karşılığında vatandaşlara satan sterilizasyon görevlisi Halit K. ile anestezi teknikeri Ramazan B. hakkında uyuşturucu madde ticareti yaptıkları gerekçesiyle 30'ar yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
28.12.2020 Gündem
Hastanede skandal! Başına gelen şoke etti...
Hastanede skandal! Başına gelen şoke etti... İstanbul'da yaşayan 12 yaşındaki Mert, oyun oynarken yere yığılınca hastaneye kaldırıldı. Doktor top çarptığını düşünerek kafasındaki yaraya dikiş atıp eve gönderdi. Yorgun mermi isabet ettiği anlaşılan Mert, yatağa mahkûm kaldı.
20.11.2020 Yaşam
Hastanede skandal olay! Karantinadaki kızını kaçırdı!
Hastanede skandal olay! Karantinadaki kızını kaçırdı! Almanya’dan 12 gün önce Düzce’nin Gölyaka ilçesine dönen ailenin 5 yaşındaki kızları Ş.F., ateş ve boğaz ağrısı şikayetiyle götürüldüğü hastanede, corona virüs şüphesi ile başka bir hastaneye sevk edileceği sırada babası Ü.F. tarafından kaçırıldı. Polis, otomobili durdurup, küçük kızın hastaneye götürülmesini sağladı.
15.03.2020 Gündem
Hastanede skandal... Böbrek yanlışlıkla başka hastaya nakledildi!
Hastanede skandal... Böbrek yanlışlıkla başka hastaya nakledildi! ABD'nin New Jersey eyaletindeki bir hastanede, böbreğin yanlışlıkla farklı bir hastaya nakledildiği belirlendi.
27.11.2019 Dünya
Hastanede skandal! Yemekten kertenkele çıktı
Hastanede skandal! Yemekten kertenkele çıktı Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesi Devlet Hastanesi'nde personele dağıtılan yemekten kertenkele çıktığı iddia edildi. İl Sağlık Müdürlüğü, konuyla ilgili işlem başlatıldığını, ilgililer hakkında gerekli cezanın uygulanacağını açıkladı.
10.10.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hastanede Skandal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hastanede skandal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.