Hasan Celal Güzel

Hasan Celal Güzel

Son dakika Hasan Celal Güzel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hasan Celal Güzel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hasan Celal Güzel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hasan Celal Güzel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hasan celal güzel gelişmeleri de dahil olmak üzere 192 hasan celal güzel haberi bulunmuştur. Tüm hasan celal güzel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Özer: 2021'in sonunda kütüphanesiz okul bırakmadık
Bakan Özer: 2021'in sonunda kütüphanesiz okul bırakmadık - MİLLİ Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 'Kütüphanesiz Okul Kalmayacak Projesi'ne ilişkin, "2 ay gibi kısa sürede 2021'in sonunda kütüphanesi olmayan okul bırakmadık. Tüm okullarımızda kitap sayısını, 28 milyondan 70 milyona çıkardık. Yıl sonu hedefimiz, kitap sayısını 100 milyona çıkarmak" dedi.
15.08.2022 Eğitim
Bakan Kurum: 81 ilde 81 milyon metrekare millet bahçesi projemiz var
Bakan Kurum: 81 ilde 81 milyon metrekare millet bahçesi projemiz var Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep’te yaz Kur’an kurslarında başarılı olan 3 bin öğrenciye bisiklet dağıtım töreninde, “Bu millet bahçelerinde gençler bisiklete binecek, huzur içinde sürecek. Gençler bizlerden aldığı bayrağı çok daha ileriye taşıyacak" dedi.
12.08.2022 Siyaset
Bakan Kurum'dan kira ve ev fiyatlarına ilişkin açıklama: Kiralar düşmeye başladı, zincirleme olarak daha da düşecek
Bakan Kurum'dan kira ve ev fiyatlarına ilişkin açıklama: Kiralar düşmeye başladı, zincirleme olarak daha da düşecek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan Yeşilvadi 3 Katlı Köprülü Kavşak projesinin temel atma törenine katıldı. Kiraların düşmeye başladığını ifade eden Bakan Kurum, “Bu kampanya duyurulduğu andan itibaren hem konut fiyatları hem de kiralarda düşüş başladı. İnşallah kısa süre içerisinde zincirleme olarak, konut ve kira fiyatları daha da hızlı bir şekilde düşecek." dedi.
12.08.2022 Ekonomi
'Gaziantep Kitap Fuarı' başladı
'Gaziantep Kitap Fuarı' başladı Gaziantep'te, Büyükşehir Belediyesi tarafından eski Devlet Bakanı Hasan Celal Güzel anısına düzenlenen 'Gaziantep Kitap Fuarı' açıldı.
21.05.2022 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı: Tarihte ilk kez hesap verdiler
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı: Tarihte ilk kez hesap verdiler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde Şule Yüksel Şenler Vakfı'nın tanıtımı ve "Şule" belgeseli gösterimi programında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Millet iradesine kastedenlerle işledikleri suçun hesabını tarihte ilk kez hukuk önünde vermek zorunda da kalmışlardır. Ülkemizdeki hak ve adalet mücadelesinin anıt isimlerinden birisi hiç şüphesiz Şule Yüksel Şenler'dir." dedi.
28.02.2022 Siyaset
CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu arasında dosya savaşı
CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu arasında dosya savaşı Bakan Soylu, telefonlarının dinlenildiğini iddia eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, “Konuşmalarını kaydetseydik Pensilvanya ile konuşmasını duyardık” diye karşılık vermişti. Kılıçdaroğlu hakkındaki iddiaya, CHP’ye yakın medyanın bir kısmının olağanüstü ilgi göstermesi. Neden acaba?
17.01.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kiralarda düzenleme mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kiralarda düzenleme mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep Düzbağ İçme Suyu İsale Hattı ve Doğanpınar Barajı Açılış Töreni’nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Kiralarda vesaire düzenlemelere gidiyoruz. Onları da kısa zamanda büyük ihtimalle kabine toplantımızın ardından açıklayacağız." dedi.
12.12.2020 Siyaset
Irkçı saldırı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk açıklama!
Irkçı saldırı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk açıklama! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan Almanya'daki saldırı ile ilgili, "Almanya’nın Hanau kentinde meydana gelen menfur saldırıda hayatını kaybeden gurbetçi vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine sabır niyaz ediyorum. Yaralılarımıza acil şifa diliyorum." ifadelerini kullandı.
20.02.2020 Siyaset
İstanbul’da öğrencilerin tehlikeli okul yolu
İstanbul’da öğrencilerin tehlikeli okul yolu Sultangazi’de yakın mesafede bulunan 4 okulun öğrencileri okula ve evlerine gidebilmek için her gün kilometrelerce yürüyor. Toplu ulaşımın yetersiz, servisin pahalı olduğunu belirten öğrenciler hafriyat kamyonlarının da kullandığı yoldan her gün gidip geliyor.
12.11.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: 10 milyon 700 bin metrekarelik o alanı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: 10 milyon 700 bin metrekarelik o alanı... Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Demokrasi Meydanı'nda halka hitap etti. Gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan,"10 milyon 700 bin metrekare büyüklüğündeki askeri alanın yarısını gül bahçeleriyle, ıhlamurlarıyla, çınarlarıyla bir millet bahçesi haline dönüştüreceğiz. Kalan kısmına da Antep'in tarihi, kültürü ve mimarisine uygun bir medeniyet şehri kuracağız" dedi.
15.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Bunun adı tefeciliktir, vatana ihanettir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Bunun adı tefeciliktir, vatana ihanettir Partisinin Gaziantep adaylarını açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada yaptığı konuşmada "Maalesef marketlerde fiyatlar üreticiden alındıktan sonra aracılar vasıtasıyla tırmandırılıyor.Burada belediyelerimize büyük görevler düşürüyor. Bu tür fiyatları artıranları hesaba çekmeniz lazım, bunları silkelemeniz lazım. Hazırlıklarımız var, bunun uygulamasını yapacağız. Bunun adı fırsatçılıktır, tefeciliktir, hatta ülkeye ve millete ihanettir " ifadelerini kullandı.
26.01.2019 Siyaset
28 Şubat davasının gerekçeli kararı açıklandı
28 Şubat davasının gerekçeli kararı açıklandı 28 Şubat davasının gerekçeli kararı açıklandı. Kararda, "REFAHYOL Hükümetinin istifasıyla sanıkların eylemleri arasında nedensellik bağı bulunduğu" belirtildi.
3.07.2018 Gündem
Bakan Gül'den flaş açıklama
Bakan Gül'den flaş açıklama Adalet Bakanı Abdulhamit Gül: "Şu ana kadar seçimle ilgili bize herhangi bir olumsuzluk ulaşmadı. Herkes oylarını huzur içerisinde kullanıyor."
24.06.2018 Siyaset
Erdoğan etkisiz hale getirilen terörist sayısını açıkladı
Erdoğan etkisiz hale getirilen terörist sayısını açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da AK Parti Grup Toplantısında konuştu. Erdoğan, "Buraya girerken etkisiz hale getirilen terörist sayısı 3 bin 647'ye yükseldi." dedi.
20.03.2018 Gündem
Hasan Celal Güzel için TBMM'de tören düzenlendi
Hasan Celal Güzel için TBMM'de tören düzenlendi 73 yaşında yaşamını yitiren eski Bakan Hasan Celal Güzel için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde tören düzenlendi. Törene Güzel'in annesi sedyeyle getirildi.
20.03.2018 Siyaset
Bir gece ansızın Sincar’a gireriz!
Bir gece ansızın Sincar’a gireriz! PKK’nın ikinci Kandil yapmaya çalıştığı Sincar için Irak’ın gerekeni yapması yönünde mesaj veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Eğer halledemiyorsanız biz hemen bir gece ansızın Sincar’a da gireriz, oradaki PKK’lıları da temizleriz” dedi
19.03.2018 Gündem
Son Dakika: MHP lideri Bahçeli'den Afrin açıklaması
Son Dakika: MHP lideri Bahçeli'den Afrin açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli twitter hesabından açıklamalarda bulundu.
19.03.2018 Siyaset
Erdoğan, Ankara'da konuştu
Erdoğan, Ankara'da konuştu Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da Hakim ve Cumhuriyet Savcıları Kura Töreni'nde konuştu. Erdoğan Zeytin Dalı operasyonunda etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısını açıkladı.
19.03.2018 Gündem
Eski bakan Hasan Celal Güzel hayatını kaybetti
Eski bakan Hasan Celal Güzel hayatını kaybetti Eski bakanlardan Hasan Celal Güzel tedavi gördüğü Ankara Güven Hastanesinde 73 yaşında vefat etti.
19.03.2018 Gündem
Eski bakanlardan Hasan Celal Güzel hastaneye kaldırıldı
Eski bakanlardan Hasan Celal Güzel hastaneye kaldırıldı Eski bakanlardan Hasan Celal Güzel (73), Denizli'deki bir termal otelde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.
18.03.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Gurbet Kuşları' belgeselinin galasına katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Gurbet Kuşları' belgeselinin galasına katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 Eylül ve 28 Şubat darbeleri nedeniyle yurt dışında yaşamak zorunda kalanların mücadelelerinin anlatıldığı "Gurbet Kuşları" belgesinin galasına katıldı.
12.03.2018 Gündem
Başbakan Yardımcısı Şimşek: Artık söz de karar da milletin
Başbakan Yardımcısı Şimşek: Artık söz de karar da milletin Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, halk oylaması kapsamında Gaziantep'te oyunu kullandı.
29.09.2021 Gündem
Kurtulmuş'tan anayasa açıklaması
Kurtulmuş'tan anayasa açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, darbelerin mevcut sistemin yapısından kaynaklandığını belirtip, 16 Nisan'daki referandumda oylanacak anayasa teklifinin darbesavar bir anayasa olacağını söyledi.
26.02.2017 Siyaset
8 yıl hapis yattıktan sonra adalet 'pardon' dedi
8 yıl hapis yattıktan sonra adalet 'pardon' dedi 28 Şubat mahkumu Mehmet Fazıl Aslantürk yargılamanın iadesi ile beraat etti
24.11.2016 Yaşam
Abdullah Gül: Alnıma silah dayadılar
Abdullah Gül: Alnıma silah dayadılar TRT Belgesel kanalında bugün başlayacak “Büyük Doğu’nun Atlıları” belgeselinde Gül, üniversitede okurken kantinde sıkıştırılıp alnına silah dayandığını söyledi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hasan Celal Güzel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hasan celal güzel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.