Harper's Bazaar

Harper's Bazaar

Son dakika harper's bazaar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan harper's bazaar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını harper's bazaar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Harper's Bazaar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan harper's bazaar gelişmeleri de dahil olmak üzere 10 harper's bazaar haberi bulunmuştur. Tüm harper's bazaar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emily Ratajkowski'den tepki çeken hata
Emily Ratajkowski'den tepki çeken hata Emily Ratajkowski, Harper's Bazaar dergisi için poz verdi. Sosyal medyada yaptığı yanlışlık ise tepki çekti.
23.02.2019 Magazin
Angelina Jolie'nin çöl pozu!
Angelina Jolie'nin çöl pozu! ABD'li oyuncu Angelina Jolie, sevenlerinin karşısına Harper's Bazaar'da çıktı.
6.11.2017 Magazin
Evlilik için çok genciz
Evlilik için çok genciz Kerem Bürsin (30) ile aşk yaşayan Serenay Sarıkaya (26), Harpers Bazaar dergisiyle yaptığı röportajda evlilik sorusuna şu yanıtı verdi.
2.11.2017 Magazin
Kapak kızı Miranda nefes kesti!
Kapak kızı Miranda nefes kesti! Eski Victoria's Secret meleği Miranda Kerr Harper's Bazaar dergisinin Avustralya edisyonu için kamera karşısına geçti.
10.10.2017 Magazin
Gwyneth Paltrow markete böyle girdi ve...
Gwyneth Paltrow markete böyle girdi ve... Oyuncu Gwyneth Paltrow, Harper's Bazaar'ın çekimleri için süper markete girdi ve ortaya dikkat çekici fotoğraflar çıktı.
12.10.2016 Magazin
'Zorla elde ettim'
'Zorla elde ettim' Türkiye’nin en iyi mankenlerinden Didem Soydan, ‘Aşk Yeniden’ dizisinde Fatih’in (Buğra Gülsoy) sosyetik nişanlısı İrem rolüyle asi, marjinal imajının hayli dışında bir kimlikte karşımıza çıkıyor...
4.03.2015 Magazin
Rihanna bu kez kapandı
Rihanna bu kez kapandı Arabistan Harpers Bazaar dergisinin kapak çekimleri için kamera karşısına geçen Rihanna bu kez kapandı.
27.06.2014 Magazin
Model yarışmasında dev fiyasko!
Model yarışmasında dev fiyasko! Medya devi Rupert Murdoch'un gelini, Avustralya'da düzenlenen En İyi Model yarışmasını felakete dönüştürdü
29.09.2010 Dünya
Sırlar ortaya çıktı!
Sırlar ortaya çıktı! ABD’de başkan aday adaylarının yatak odası sırları, sanal aleme düşünce ortalık fena karıştı
25.09.2007 Dünya
'Korkulacak bir şey yapmadım'
'Korkulacak bir şey yapmadım' Yunanlı eşi Yorgo Seitaridis uğruna dinini değiştiren ve eleştiri oklarının hedefi olan Tuğçe Kazaz, 2 ay aradan sonra İstanbul'a geldi. Bir katalog çekimi için gelen mankene 3 koruma eşlik etti
1.12.2005 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Harper's Bazaar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki harper's bazaar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.