Gazete Vatan Logo
Magazin 'Korkulacak bir şey yapmadım'

'Korkulacak bir şey yapmadım'

Yunanlı eşi Yorgo Seitaridis uğruna dinini değiştiren ve eleştiri oklarının hedefi olan Tuğçe Kazaz, 2 ay aradan sonra İstanbul'a geldi. Bir katalog çekimi için gelen mankene 3 koruma eşlik etti

THY'ye ait uçakla dün saat 12.00'de İstanbul'a gelen Tuğçe Kazaz'a eşi Yorgo Seitaridis de eşlik ediyordu. Atatürk Havalimanı'nda mutluluk tablosu çizen çift, evlilikleri ve Tuğçe'nin ailesiyle ilgili konuşmaktan kaçındı. Pasaport kontrolü sırasında eşi yabancıların bölümünden, Kazaz ise TC pasaportunu kullanarak Türk vatandaşlarının olduğu kısımdan geçti. Havaalanından çıkana kadar eşinin elini bir an olsun bırakmayan Tuğçe Kazaz'la daha doğrusu Maria Kazaz Seitaridis ile kısa bir sohbet yaptık.

* 2 aydır Atina'da yaşıyorsunuz. İstanbul'u özlemiş miydiniz?

Evet. Çok özledim burayı, herkesi, her şeyi... İki gün sürecek çekimlerden fırsat bulursak İstanbul'u da gezeceğiz. Zaten Yorgo da burayı çok seviyor. Arkadaşlarımı da özledim. İki aydır onlardan ayrıyım biliyorsunuz.

* Size korumalar eşlik ediyor. Din değiştirdiğiniz için çok tepki almıştınız. Bu tepkiler nedeniyle mi korumaya gerek duydunuz?

Hayır. Korumaları ben çağırmadım. Gizia firması ile bir çekim yapmak için geldim. Korumaları firma ayarlamış. Haberim bile yoktu. Ayrıca ben korkulacak bir şey yapmadım. Bunun için de korumaya filan ihtiyacım yok.

* Gizia'nın uluslararası reklam kampanyasında boy göstereceksiniz...

Cosmopolitan, Vogue, Harpers Bazaar, L.A. Confidentals gibi dergileri içeren uluslararası bir reklam kampanyası olacakmış. Tekstil firması Gizia'nın yeni yüzü olarak yer alacağım katalogta. Çekimleri de Nihat Odabaşı gerçekleştirecek.

Çok mutluyum o kadar...

* Ortodoksluğu seçmeniz nedeniyle aileniz de size tepki göstermişti. Konuşmadığınız biliniyor peki İstanbul'da bir araya gelecek misiniz ailenizle?


Aslında bu konuda yorum yapmak istemiyorum. Çok mutluyum o kadar söylenecek bir şey yok. Mutluluğum yüzümden belli olmuyor mu? (Bu sırada eşine sarılıp öpüyor...)

*Türkiye'de ne kadar kalacaksınız?

Pazartesi tekrar Yunanistan'a döneceğiz. Orada çok yoğun bir programım var çünkü.

*Atina'daki hayatınız nasıl?

Yunanistan'ta da mankenlik yapıyorum biliyorsunuz. Orayı çok seviyorum ve çok mutluyum.

Haberin Devamı