Harika Avcı

Harika Avcı

Son dakika harika avcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan harika avcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını harika avcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Harika Avcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan harika avcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 180 harika avcı haberi bulunmuştur. Tüm harika avcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti
Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti Yeşilçam'da Türkan Şoray, Filiz Akın, Belgin Doruk, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik, Emel Sayın, Gülşen Bubikoğlu ve Necla Nazır'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü ismi seslendiren 94 yaşındaki ses sanatçısı ve oyuncu Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti. Usta ismin ölümü sevenlerini yasa boğdu.
29.10.2023 Magazin
Melisa Döngel'den şarkı sürprizi!
Melisa Döngel'den şarkı sürprizi! Son olarak Kusuruz Kiracı dizisiyle izleyici karşısında olan Melisa Döngel, cuma günü vizyona girecek olan “Prestij Meselesi” filminde Harika Avcı’nın unutulmaz şarkısı “Sürünüyorum”u seslendirdi. Ünlü oyuncunun sesine övgüler yağdı.
1.02.2023 Magazin
Harika Avcı iddialara yanıt verdi!
Harika Avcı iddialara yanıt verdi! Bir dönemin en popüler kadınlarından olan Harika Avcı özel yaşantısıyla sık sık gündeme geliyor. Avcı hakkında ortaya atılan iddialar son dönemde merak konusu oluyor. Harika Avcı'nın siroz olduğu ve maddi zorluklar yaşadığı söyleniyordu. Ünlü isim iddialara yanıt verdi.
28.08.2022 Magazin
Harika Avcı'dan kahreden haber! Siroz tedavisi görüyor
Harika Avcı'dan kahreden haber! Siroz tedavisi görüyor Uzun süredir ekranlardan uzak olan sanatçı Harika Avcı'dan kötü haber geldi. Geçtiğimiz aylarda fazla kilolarından kurtulmak için ameliyat masasına yattığı ortaya çıkan Avcı, sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor.
26.08.2022 Magazin
Harika Avcı aylar sonra paylaştı, yoruma kapattı! Sebebi...
Harika Avcı aylar sonra paylaştı, yoruma kapattı! Sebebi... Uzun süredir sessiz sedasız hayat süren Harika Avcı aylar sonra Instagram hesabından paylaşım yaptı. Hayranlarının ilgisini çeken Avcı, kendini paylaşarak fotoğrafa ilginç bir not düştü.
20.05.2022 Magazin
Saba Tümer: İlk aşkım 30 yıl sonra aradı!
Saba Tümer: İlk aşkım 30 yıl sonra aradı! Saba Tümer, Instagram'da canlı gerçekleşen 'Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular' programına konuk oldu. 25 yıllık kariyeri boyunca yaptığı programlarla adından sıkça söz ettiren Tümer, sit-com teklifi gelirse kabul edeceğini söyledi. En son şaşırdığı olayı anlatan 51 yaşındaki sunucu, televizyonda en komik anısını da paylaştı.
29.03.2022 Magazin
Harika Avcı emekli olmayı reddediyor! Kirasını ödemesi için...
Harika Avcı emekli olmayı reddediyor! Kirasını ödemesi için... Yeşilçam’ın yıldız oyuncularından olan ve şarkılarıyla da bir döneme damgasını vuran Harika Avcı’nın maddi zorluklar yaşadığı ve ev kirasını ödeyemediği iddia edilmişti. Bir pansiyona yerleştirilen ve bir iş insanın yardımıyla geçinen Avcı’nın emekli olmayı reddettiği öğrenildi.
16.11.2021 Magazin
Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı? Hakan Ural’ın hastalığı ne, sosyal medyadan açıkladı!
Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı? Hakan Ural’ın hastalığı ne, sosyal medyadan açıkladı! Hakan Ural neden yok, programdan ayrıldı mı? Kanal D'de hafta içi her gün yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programında yorumcu olarak yer alan Hakan Ural’ı göremeyenler nedenini sorgulamaya başladı. Hakan Ural neden yok, sorusuna yanıt arayanlara cevap Hakan Ural’dan geldi. Peki, Hakan Ural hasta mı? Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı?
3.11.2021 Gündem
Harika Avcı bıçak altına yattı! Son görüntüsü...
Harika Avcı bıçak altına yattı! Son görüntüsü... Türk sinemasının en güzel isimlerinden Harika Avcı'nın son görüntüsü ortaya çıktı.
21.09.2021 Magazin
'1 milyon 568 bin liramı çaldı' demişti... Mahkeme Harika Avcı için ilan verdi!
'1 milyon 568 bin liramı çaldı' demişti... Mahkeme Harika Avcı için ilan verdi! Bir zamanların popüler oyuncularından Harika Avcı, 2021 yılı başında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak, yatağının altında sakladığı 1 milyon 568 bin liranın yardımcısı Sunay Yanmaz tarafından çalındığını iddia etti. Yardımcısıyla mahkemelik olan Harika Avcı'yı mahkeme adreslerinde bulamadı. Ünlü oyuncuya yardımcısının beraat ettiği Resmi Gazete’de yer alan ilanla duyuruldu.
22.08.2021 Magazin
Ünlü müzisyen İlyas Tetik hayatını kaybetti
Ünlü müzisyen İlyas Tetik hayatını kaybetti Besteci, keman virtüözü İlyas Tetik( 60) hayatını kaybetti.
5.07.2021 Yaşam
Harika Avcı yaşadığı dehşeti böyle anlattı!
Harika Avcı yaşadığı dehşeti böyle anlattı! Harika Avcı magazin gündemini sallıyor. Avcı'nın evinde bulunan 1 milyon 568 bin lirasını çaldığı iddiasıyla yargılanan hizmetli, bu kez ünlü şarkıcıyı yaraladığı gerekçesiyle hakim karşısına çıkacak. Harika Avcı, yaşanan hırsızlık olayıyla ilgili yüzleştiği hizmetlisiyle aralarında çıkan tartışmada, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandığını ve bir dişinin çatladığını belirtti.
16.03.2021 Magazin
Harika Avcı'ya büyük şok! 1 milyon 568 bin lira...
Harika Avcı'ya büyük şok! 1 milyon 568 bin lira... Harika Avcı, evinde yatağının altında sakladığı 1 milyon 568 bin lirayı hizmetçisi Sunay Y.’nin çaldığını iddia edip şikayetçi olmuştu. İfadesi alınan hizmetli Sunay Y., kendisine iftira atıldığını, Harika Avcı tarafından da darp edildiğini ileri sürerek suçlamaları reddetmişti. Ancak savcılık Sunay Y. hakkında 10 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.
12.10.2020 Magazin
Ünlü şarkıcı Çağrı Göktepe hayatını kaybetti!
Ünlü şarkıcı Çağrı Göktepe hayatını kaybetti! Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, 90’lı yıllarda “Gönül” şarkısıyla büyük kitlelere ulaşan Çağrı Göktepe’nin hayatını kaybettiğini duyurdu.
27.06.2020 Yaşam
Hilal Özdemir kimdir? Hazım Körmükçü’nün eski eşi Hilal Özdemir kaç yaşında?
Hilal Özdemir kimdir? Hazım Körmükçü’nün eski eşi Hilal Özdemir kaç yaşında? Müzisyen Hilal Özdemir, konuk olduğu Kanal D'de yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programında zor durumda olduğunu söyleyerek, gözyaşlarına boğuldu. 2. Sayfa programında anlattıklarından sonra Hilal Özdemir hakkında merak edilenler de attı. Peki, Hilal Özdemir kimdir?
23.05.2020 Gündem
Harika Avcı'nın zor günleri!
Harika Avcı'nın zor günleri! Ünlü oyuncu ve şarkıcı Harika Avcı’nın, bir pansiyon odasında yaşamaya başladığı ve zor günler geçirdiği iddia edildi.
22.11.2019 Magazin
Harika Avcı'ya bıçaklı saldırı!
Harika Avcı'ya bıçaklı saldırı! Şarkıcı ve oyuncu Harika Avcı'dan eski şoförü Emre E.'ye şok suçlama!
12.04.2019 Magazin
Harika Avcı'nın acı günü! Annesini kaybetti...
Harika Avcı'nın acı günü! Annesini kaybetti... Uzun süredir oyunculuğa ara veren Harika Avcı annesinin ölüm haberiyle yıkıldı.
28.02.2018 Magazin
Ünlü oyuncunun eşi, annesini hastanelik etti!
Ünlü oyuncunun eşi, annesini hastanelik etti! Harika Avcı’nın eşi İbrahim Öztürk, öz annesini darp ettiği gerekçesiyle üç yıl hapse çarptırıldı. Öztürk’ün cezasında indirim yapılarak üç bin lira adli para cezasına çevrildi.
2.09.2017 Magazin
"Hande Ataizi'yi yine tokatlarım!"
"Hande Ataizi'yi yine tokatlarım!" 90’ların popüler isimlerinden olan eski manken, şarkıcı ve sunucu Sevda Demirel, 15 yıl önce bir TV programından tokat attığı Hande Ataizi için, "Ondan daha güzelim, ona bin basarım’ dedi ve ekledi: Bugün olsa yine o tokadı atarım.
29.07.2017 Magazin
Harika Avcı talimat verdi! İşini bitirin
Harika Avcı talimat verdi! İşini bitirin Harika Avcı'nın parasını isteyen şoförünü kaçırtıp, adamlarına işini bitirin diye talimat verildiği iddia edildi
21.03.2017 Magazin
Harika Avcı'dan 'gözaltı' açıklaması!
Harika Avcı'dan 'gözaltı' açıklaması! Şarkıcı Harika Avcı, gözaltına alınıp serbest bırakıldığı iddiaları hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
7.03.2017 Magazin
Harika Avcı gözaltına alındı
Harika Avcı gözaltına alındı 2016 yılında şoförü Emre Ekinci’yi tehdit edip dövdürdüğü iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan şarkıcı ve oyuncu Harika Avcı, gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı
7.03.2017 Magazin
Harika Avcı gözaltına alındı!
Harika Avcı gözaltına alındı! İzmirli ünlü şarkıcı ve oyuncu Harika Avcı, kaldığı otelde polis tarafından gözaltına alındı.
6.03.2017 Magazin
'Yakında bomba gibi dönüyorum'
'Yakında bomba gibi dönüyorum' Sevgilisi tarafından vurulan ve zor günler geçiren Harika Avcı, önceki gün alışveriş merkezinde görüntülendi.
16.02.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Harika Avcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki harika avcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.