Hanife Paylaşım

Hanife Paylaşım

Son dakika Hanife paylaşım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hanife paylaşım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hanife paylaşım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hanife Paylaşım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hanife paylaşım gelişmeleri de dahil olmak üzere 21 hanife paylaşım haberi bulunmuştur. Tüm hanife paylaşım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hanife'den şoke eden paylaşım! Derin yırtmaçlı...
Hanife'den şoke eden paylaşım! Derin yırtmaçlı... Müzmin gelin adayı Hanife'nin, derin yırtmaçlı elbise giyen arkadaşıyla paylaştığı fotoğraf büyük tepki çekti.
24.08.2017 Magazin
Hanife para basmaya devam ediyor!
Hanife para basmaya devam ediyor! İzdivaç programı ile hayatımıza giren gelin adayı Hanife, sosyal medya hesabından paylaştığı her fotoğrafta reklam yapıp para kazanıyor.
21.08.2017 Magazin
Kimse beklemiyordu! Hanife başörtüsünü çıkarttı...
Kimse beklemiyordu! Hanife başörtüsünü çıkarttı... Müzmin gelin adayı olarak fenomen hale gelen Hanife, başörtüsünü çıkarıp şapka taktı. İşte Hanife'nin olay olan o paylaşımı.
15.08.2017 Magazin
Gelin adayı Hanife'nin başına talih kuşu kondu! İşte yeni işi
Gelin adayı Hanife'nin başına talih kuşu kondu! İşte yeni işi Aradığı koca adayını bulamayan Hanife, Türkiye'nin önde gelen tesettür markalarından birinin reklam yüzü olacak.
10.08.2017 Magazin
Hanife darphane gibi para basıyor!
Hanife darphane gibi para basıyor! İzdivaç programında aradığı koca adayını bulamayan Hanife, sosyal medya hesabından yaptığı reklamlarla büyük paralar kazanıyor. İşte gelin adayı Hanife'nin o paylaşımları...
8.08.2017 Magazin
Gelin adayı Hanife Gürdal'ın yatak odası paylaşımı olay oldu! 'Bari orası gizli kalsın'
Gelin adayı Hanife Gürdal'ın yatak odası paylaşımı olay oldu! 'Bari orası gizli kalsın' Bir dönem katıldığı izdivaç programlarıyla milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Hanife Gürdal, 2021 yılında tiyatrocu Kemal Ayvaz ile evlenmişti. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Hanife Gürdal, bu defa yatak paylaşımıyla tepki topladı.
22.12.2022 Magazin
Nükhet Duru'nun dikkat çeken 'tayt' açıklamasına Aydilge'den tepki!
Nükhet Duru'nun dikkat çeken 'tayt' açıklamasına Aydilge'den tepki! Nükhet Duru, geçtiğimiz günlerde Çırağan Sarayı’nda katıldığı davet öncesi, "Tunikle giyildiğinde tamam ama sokakta çorapla dolaşan bir sürü kadın var. Buna bir 'dur' deyin" sözleriyle dikkat çekmişti. Duru'nun sözleri sosyal medyada kısa sürede gündem olmuştu. Şarkıcı Aydilge ise Nükhet Duru'nun 'tayt' çıkışına tepki gösterdi.
28.10.2022 Magazin
Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal'dan taytlı paylaşım!
Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal'dan taytlı paylaşım! İzdivaç programlarının aranan yüzü olan fenomen gelin adayı Hanife Gürdal gündemden düşmüyor. Gürdal, sosyal medya hesabından paylaştığı deri taytlı fotoğrafıyla bir kez daha adından söz ettirdi. Gürdal'ın taytlı fotoğrafı takipçileri arasında tartışma yarattı.
30.05.2022 Magazin
Hanife Gürdal o yorumlara tepki gösterdi! 'Diyet kafasında değilim'
Hanife Gürdal o yorumlara tepki gösterdi! 'Diyet kafasında değilim' Gelin adayı olarak tanınan Hanife Gürdal daha sonra başörtüsünü çıkarmış ve reklam paylaşımları yapmaya başlamıştı. Gelin adayı Hanife eşiyle bir pozunu paylaşınca "Bu halin ne? Derhal zayıfla" gibi yorumlarına maruz kaldı. Canı sıkılan Hanife bir paylaşım daha yaparak içini döktü.
15.02.2022 Magazin
NFT yeni çağ başlattı! Türkiye'de sanatçılar ve futbol kulüplerinin gözdesi...
NFT yeni çağ başlattı! Türkiye'de sanatçılar ve futbol kulüplerinin gözdesi... NFT yani Non-Fungible Token ülkemizde sanatçılar ve futbol kulüplerinin gözdesi oldu. Bu yıla damga vuran teknolojilerden biri NFT. Benzersiz dijital varlıklar hem futbol kulüpleri hem de sanatçıların gözdesi oldu. Yatırımcılar da bu alana yönelirken, NFT’nin büyüklüğü artmaya başladı. NFT’yi daha çok duymaya devam edeceğiz.
3.11.2021 Ekonomi
Hanife 'İyice soyundun' eleştirilerini ti'ye aldı
Hanife 'İyice soyundun' eleştirilerini ti'ye aldı Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, sosyal medyadan kendisine gelen 'İyice soyundun' eleştirilerini ti'ye alan bir paylaşım yaptı.
4.09.2019 Magazin
Gelin adayı Hanife, ağzını bozdu
Gelin adayı Hanife, ağzını bozdu İzdivaç programlarıyla adını duyuran ve geçtiğimiz günlerde akaryakıt istasyonunda işe başlayan gelin adayı Hanife, kendisine 'şişman' diyen takipçilerine hakaret etti.
7.01.2019 Magazin
Hanife: Reklam işleri beleşe olmaz
Hanife: Reklam işleri beleşe olmaz Akaryakıt istasyonunda pompacı olarak göreve başlamasıyla gündeme gelen gelin adayı Hanife, alışveriş poşetlerinin ücret karşılığı satılmasına ilginç şekilde tepki gösterdi. Hanife paylaşımında, "Reklam işleri beleşe olmaz." ifadelerini kullandı.
3.01.2019 Magazin
Sosyal medyayı gelir kapısı yapanlara vergi geliyor
Sosyal medyayı gelir kapısı yapanlara vergi geliyor Gelin adayı Hanife gibi sosyal medya hesabından reklam yapıp çok ciddi paralar kazanan ünlü isimlere vergi geliyor.
28.03.2018 Magazin
Hanife, sosyal medyadan reklam işini abarttı!
Hanife, sosyal medyadan reklam işini abarttı! Gelin adayı Hanife'nin birçok markaya ait ürünü sosyal medya hesabından paylaşması takipçilerini kızdırdı.
15.08.2016 Televizyon
‘Sistematik, planlı ve organize’ler
‘Sistematik, planlı ve organize’ler Emniyetteki paralel yapıya ilişkin İçişleri Bakanlığı Müfettişliği’nce hazırlanan raporda, çarpıcı tespitler yer aldı...
29.09.2021 Gündem
5 ev arkadaşım var!
5 ev arkadaşım var! Türk rock müziğinin öncü isimlerinden Özlem Tekin'den özel hayatına ilişkin çarpıcı açıklamalar
26.09.2011 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hanife Paylaşım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hanife paylaşım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.