Hande Ünsal

Hande Ünsal

Son dakika Hande Ünsal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hande Ünsal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hande Ünsal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hande Ünsal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hande ünsal gelişmeleri de dahil olmak üzere 57 hande ünsal haberi bulunmuştur. Tüm hande ünsal haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsmail Ege Şaşmaz ve Hande Ünal iskelede aşka geldi!
İsmail Ege Şaşmaz ve Hande Ünal iskelede aşka geldi! İsmail Ege Şaşmaz ile Hande Ünal iki yıl önce nikah masasına oturmuştu. Hâlâ ilk günkü gibi romantizm dolu bir aşk yaşayan çift yaz sezonunu Bodrum’da açtı.
12.06.2023 Magazin
Hande Ünsal: Taş gibi durmak lazım
Hande Ünsal: Taş gibi durmak lazım Popçu Hande Ünsal, katıldığı radyo programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ünsal, şöhretin zorluklarından bahsetti. "Biraz taş gibi durmak lazım" dedi. İşte Ünsal'ın açıklamalarından satır başları...
9.11.2022 Magazin
Hande Ünsal ile sevgilisi Serkan Balkan'dan, 'Serdar Ortaç Tribute' albümü açıklaması
Hande Ünsal ile sevgilisi Serkan Balkan'dan, 'Serdar Ortaç Tribute' albümü açıklaması Şarkıcı Niran Ünsal'ın kızı Hande Ünsal ve Sakiler grubunda yer alan sevgilisi Serkan Balkan, geçtiğimiz akşam Maslak Uniq’de 'Aydınlıkevler' tiyatrosunu izlemeye gitti. Oyun başlamadan gazetecilerin sorularını yanıtlayan ikili, yer aldıkları 'Serdar Ortaç Tribute' albümüyle ilgili konuştu.
1.05.2022 Magazin
Ünlü şarkıcı Hande Ünsal itiraf etti: Babamla hiç görüşmedim!
Ünlü şarkıcı Hande Ünsal itiraf etti: Babamla hiç görüşmedim! Emel Yalçın’ın Milyon TV'de yayınlanan programına konuk olan şarkıcı Hande Ünsal, "Babanla görüşüyor musun?" sorusunu yanıtladı.
7.04.2021 Magazin
Hande Yener: Artık kanla beslenmiyorum!
Hande Yener: Artık kanla beslenmiyorum! Gossipmag Business Dergisi Ödülleri önceki gün Çırağan Sarayı’nda yapılan törenle sahiplerini buldu. Gecede ‘en iyi pop kadın’ ile ‘yılın en tarz albümü’ ödülünü alan Hande Yener, Demet Akalın ile ilgili açıklamalarda bulundu.
1.04.2021 Magazin
Hande Ünsal Radyo D'ye konuk oluyor!
Hande Ünsal Radyo D'ye konuk oluyor! Her Çarşamba müzik dünyasının önemli isimlerini dinleyicisiyle buluşturmaya devam eden Radyo D, çok özel konuklarının arasına bir isim daha ekliyor.
30.03.2021 Televizyon
Sette sürpriz kutlama!
Sette sürpriz kutlama! Hande Ünsal, yeni klibi için kamera karşısına geçti. Çekimden bir gün önce 29 yaşına giren Ünsal’a ekibi sürpriz yaptı.
28.02.2021 Magazin
Hande Ünsal'dan evlilik sorusuna yanıt! Eski eşiyle...
Hande Ünsal'dan evlilik sorusuna yanıt! Eski eşiyle... Hande Ünsal, kasım ayının sonunda dinleyicilerle buluşturacağı yeni şarkısının klip çekimleri için kamera karşısına geçti. Ünsal, aranjör Serkan Balkan'la olan ilişkisi hakkında, "Şu anda evlilik düşünmüyoruz ama öyle bir karar verirsek ilk sizin haberiniz olur" dedi.
30.10.2020 Magazin
#EvdeKal#MüzikleKal Hande Ünsal ev konseriyle ‘İyi Misin?’ diyecek
#EvdeKal#MüzikleKal Hande Ünsal ev konseriyle ‘İyi Misin?’ diyecek Demirören Medya’nın başlattığı ve ünlü isimlerin destek verdiği ‘#EvdeKalMüzikleKal’ çağrısını Hande Ünsal yapacak. Karantina döneminde ‘İyi Misin?’ şarkısına evinde klip çeken Ünsal, bu kez şarkılarını canlı yayında seslendirecek.
8.04.2020 Kültür Sanat
Ozan Doğulu’dan yeni klip!
Ozan Doğulu’dan yeni klip! Dj ve aranjör Ozan Doğulu'nun '130 BPM Forte' albümünün üçüncü video klibi Hande Ünsal ile ortak çalışmaları olan 'Derdim Çok' şarkısına çekildi.
10.01.2018 Kültür Sanat
Klipte buluştular
Klipte buluştular Ozan Doğulu’nun, 130 BPM Forte albümünün 3’üncü video klibi Hande Ünsal ile ortak çalışmaları olan “Derdim Çok” şarkısına çekildi.
9.01.2018 Magazin
Niran Ünsal'ın kızı ölümden döndü!
Niran Ünsal'ın kızı ölümden döndü! Niran Ünsal’ın şarkıcı kızı Hande Ünsal, aldığı sahne sonrası iki arkadaşıyla evine dönerken trafik kazası geçirdi.
30.11.2017 Magazin
Hande Ünsal: Ben de inanmıyorum
Hande Ünsal: Ben de inanmıyorum Annesi Niran Ünsal gibi şarkıcı olan Hande Ünsal, önceki gün City's AVM'de objektiflere takıldı.
20.02.2017 Magazin
'Sevgililerimle Sevgililer Günü'
'Sevgililerimle Sevgililer Günü' 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Linet rüzgarı esti.
8.03.2017 Magazin
Deniz Seki'den Özgür Aras'a anlamlı hediye
Deniz Seki'den Özgür Aras'a anlamlı hediye Özgür Aras, önceki gece çok özel bir partiyle yeni yaşını kutladı.
8.02.2017 Magazin
Özgür bir deniz!
Özgür bir deniz! Cezaevinde bulunan Deniz Seki, menajeri Özgür Aras’ın doğum gününü “Özgür bir deniz gördüm sanki!” notuyla kutladı.
7.02.2017 Magazin
'Çocukluğum TRT duvarları arasında geçti'
'Çocukluğum TRT duvarları arasında geçti' Kısa süre önce çıkardığı 'İki Çift Laf' teklisi ile beğeni toplayan Hande Ünsal, geniş repertuvarı ve güçlü sesi ile TRT FM'de Behzat Gerçeker ve Enbe Orkestrası'nın canlı yayın konuğu oldu...
8.11.2016 Magazin
Niran Ünsal kimdir?
Niran Ünsal kimdir? Son zamanlarda mutaassıp kimliğiyle dikkat çeken ve son çektiği klipte tesettüre giren Niran Ünsal, siyasetle ilgili erken seçimde Ak Parti'nin yüzde 60 oy alacağını iddia etmesiyle gündeme bomba gibi düştü. Peki Niran Ünsal kimdir? İşte hayatı ve kariyeri hakkında bilinmeyenler...
29.07.2015 Magazin
'Soyunanlar ödül alıyor'
'Soyunanlar ödül alıyor' Son dönemdeki söylemleriyle sık sık gündeme gelen Niran Ünsal'dan yeni çıkış...
3.01.2015 Magazin
Kızına yanıt verdi!
Kızına yanıt verdi! Bir annenin kalbini kırmak...
23.12.2014 Magazin
Kızı açtı ağzını yumdu gözünü
Kızı açtı ağzını yumdu gözünü Ünlü Şarkıcı Niran Ünsal’ın kızı Hande Ünsal, annesiyle ilgili ilk kez konuştu.
18.12.2014 Magazin
Hazal Türesan'dan şaşırtan açıklama: Büyük dolandırıldım
Hazal Türesan'dan şaşırtan açıklama: Büyük dolandırıldım Sinem Ünsal, Hande Doğandemir ve Hazal Türesan önceki akşam Beşiktaş’ta bir mekânda canlı müzik dinledi. Geçtiğimiz aylarda 100 bin lira dolandırıldığını söyleyen Hazal Türesan, konuyla ilgili yeni bir açıklamada bulundu.
14.05.2023 Magazin
"Adı Aylin" seyirciyle buluşuyor!
"Adı Aylin" seyirciyle buluşuyor! Ayşe Kulin’in 100’ün üzerinde baskı yapan ve 80’e yakın ülkede yayınlanan romanlarından “Adı Aylin”, şimdi de tiyatro sahnesinde seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Aylin Devrimel Radomisli Cates’in prenseslikten Amerikan ordusuna katılmasına uzanan gerçek hayat hikayesi ve hala gizemini koruyan ölümünü anlatan Adı Aylin'in prömiyeri gerçekleştirilecek.
3.02.2022 Kültür Sanat
Sahnede şoke oldu! Başkasının şarkısı...
Sahnede şoke oldu! Başkasının şarkısı... 'Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkıları' albümünde 'Kış Güneşi'ni seslendiren Niran Ünsal, iftar sonrası şarkıyı okumak için sahneye çıktı. Ancak 'Yıldızlı Şarkılar'da aynı eseri Hande Yener'in söylediği versiyonunun çalması kriz çıkardı.
13.06.2018 Magazin
Yıldız Tilbe rekor kırdı
Yıldız Tilbe rekor kırdı 39 sanatçının seslendirdiği ‘Yıldız Tilbe’nin Yıldızlı Şarkıları’ albümü, bir hafta gibi kısa sürede 110 bin CD satarak rekor kırdı. Tilbe’nin bir haftalık CD satışından albümün masraflarını çıkardığı konuşuluyor.
1.06.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hande Ünsal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hande ünsal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.