Hande Erçel Aşk

Hande Erçel Aşk

Son dakika Hande Erçel aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hande Erçel aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hande Erçel aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hande Erçel Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hande erçel aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 241 hande erçel aşk haberi bulunmuştur. Tüm hande erçel aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hande Erçel'den aşk iddialarına yanıt!
Hande Erçel'den aşk iddialarına yanıt! Reklamlardan kazandığı gelirlerle adından söz ettiren ve özel hayatıyla da gündemden düşmeyen Hande Erçel'in Kerem Bürsin ile barıştığı iddia edilmişti. Önceki akşam Etiler'de görüntülenen Hande Erçel aşk iddialarını kabul etmedi.
21.11.2022 Magazin
Kaan Yıldırım ile Hande Erçel aşk yaşıyor! Fotoğraf geldi, baş başa tatil yapıyorlar...
Kaan Yıldırım ile Hande Erçel aşk yaşıyor! Fotoğraf geldi, baş başa tatil yapıyorlar... 'Sen Çal Kapımı' adlı dizinin setinde tanışan Kerem Bürsin ile Hande Erçel o kadar benimsenmişti ki, herkes artık evleneceklerini konuşuyordu. Fakat bir anda ayrılık haberi geldi. Ardından Hande Erçel'in adı, Hadise’nin eski sevgilisi Kaan Yıldırım ile anılmaya başladı. Hande Erçel, aynı Kerem Bürsin'le olduğu gibi Kaan Yıldırım ile de aynı şekilde yakalandı. Hande Erçel ve Kerem Bürsin her defasında aşk iddialarından kaçmış ve yurt dışı tatilinde yakayı ele vermişti. Erçel, şimdi de Kaan Yıldırım ile Londra sokaklarında görüntülendi.
16.04.2022 Magazin
Hande Erçel'den 'aşk' açıklaması! Noktayı koydu
Hande Erçel'den 'aşk' açıklaması! Noktayı koydu Murat Dalkılıç ile ilişkisini bitirdikten sonra adı bir çok isim ile anılan Hande Erçel, işadamı Murat Akdoğan’la aşk yaşadığı haberlerine dair sessizliğini bozdu.
2.04.2021 Magazin
Hande Erçel'den 'aşk' açıklaması
Hande Erçel'den 'aşk' açıklaması 'Sen Çal Kapımı' dizisindeki rol arkadaşı Kerem Bürsin ile haklarında sık sık aşk dedikoduları çıkan oyuncu Hande Erçel, önceki gün Etiler’de bulunan bir estetik merkezinden çıkarken görüntülendi.
16.09.2020 Magazin
Yılın aşk bombası! Murat Dalkılıç ile Hande Erçel...
Yılın aşk bombası! Murat Dalkılıç ile Hande Erçel... 2017'de ortaya çıkan bomba aşklara bir yenisi daha eklendi. Merve Boluğur'dan 4 ay önce boşanan Murat Dalkılıç, güzel oyuncu Hande Erçel ile aşk yaşıyor.
15.12.2017 Magazin
Hande Erçel skandal ilişkisi hakkında ilk kez konuştu!
Hande Erçel skandal ilişkisi hakkında ilk kez konuştu! Eski sevgilisi Ekin Mert Daymaz'ın yakın dostu Mehmet Dinçerler'le aşk yaşayan Hande Erçel ilişkisi hakkında ilk kez konuştu.
17.10.2017 Magazin
Hande Erçel sevgilisinin 'dostuyla' birlikte!
Hande Erçel sevgilisinin 'dostuyla' birlikte! Hande Erçel’in yeni sevgilisi Mehmet Dinçerler’le eski aşkı Ekin Mert Daymaz sıkı dost çıktı. Daymaz’ın güzel oyuncuyla aşk yaşamaya başlayan Dinçerler’e ‘kardo’ dediği videosu şaşkınlık yarattı.
2.10.2017 Magazin
Hande Erçel nasıl bir erkek istediğini anlattı!
Hande Erçel nasıl bir erkek istediğini anlattı! Son dönemin en gözde kadın oyuncularından biri olan Hande Erçel, nasıl bir aşık olduğunu ve erkekte olmasını istediği özellikleri anlattı.
8.05.2017 Magazin
Hande Erçel: İçimde 2 kadın var
Hande Erçel: İçimde 2 kadın var Son dönemin gözde oyuncularından Hande Erçel, 'İçimde 2 kadın var. Bazen çocuksu bazen de seksiyim' dedi.
27.03.2017 Magazin
Hande Erçel'in yeni dizisi Aşk Laftan Anlamaz ne zaman başlayacak?
Hande Erçel'in yeni dizisi Aşk Laftan Anlamaz ne zaman başlayacak? Hande Erçel hayranlarının karşısına Aşk Laftan Anlamaz dizisi ile çıkacak. Peki Aşk Laftan Anlamaz dizisi ne zaman başlayacak? Ekranların sevilen yüzü Hande Erçel'in yeni dizisi Aşk Laftan Anlamaz dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...
24.05.2016 Magazin
Aşk Laftan Anlamaz ne zaman başlıyor?
Aşk Laftan Anlamaz ne zaman başlıyor? Güzel oyuncu Hande Erçel'in ekranlara döneceği proje olan Aşk Laftan Anlamaz heyecanla bekleniyor. Aşk Laftan Anlamaz dizisi ne zaman başlayacak? Hande Erçel'in partneri kim olacak? İşte tüm ayrıntılarıyla Aşk Laftan Anlamaz...
20.04.2016 Magazin
Hande Erçel ekranlara dönüyor
Hande Erçel ekranlara dönüyor Güzel oyuncu Hande Erçel, ''Aşk Laftan Anlamaz'' dizisinin kadrosunda boy gösterecek.
3.04.2016 Magazin
Hande Erçel gazetecileri görünce Hakan Sabancı'nın arkasına saklandı!
Hande Erçel gazetecileri görünce Hakan Sabancı'nın arkasına saklandı! Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, tüm senesini sevgilisi ile yurt dışında tatil yaparak geçirmişti. Erçel ile Sabancı, önceki gece Etiler'de görüntülendi. Güzel oyuncu, gazetecilerin kapıda olduğunu öğrenince sevgilisinin arkasına saklandı.
3.03.2024 Magazin
Hande Erçel spor salonunda beyaz eteği ve büstiyeri ile poz verdi!
Hande Erçel spor salonunda beyaz eteği ve büstiyeri ile poz verdi! Bir yıldan uzun süredir iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, tüm senesini sevgilisi ile yurt dışında tatil yaparak geçirmişti. Son olarak rotalarını Mauritius'a çeviren ikiliden Erçel, spor salonundan yaptığı bir paylaşımdaki fit haliyle adından söz ettirdi.
19.02.2024 Magazin
Hande Erçel ve Hakan Sabancı tatile doymuyor! Şimdi de Mauritius'a gittiler: "Kumsaldaki inci tanesi”
Hande Erçel ve Hakan Sabancı tatile doymuyor! Şimdi de Mauritius'a gittiler: "Kumsaldaki inci tanesi” İş insanı Hakan Sabancı ile bir yılı aşkın aşk yaşayan Hande Erçel, neredeyse tüm yılı sevgilisi ile yurt dışında tatil yaparak geçirdi. 15 ayda 12 ülke gezen ünlü çift, şimdi de Mauritius'a gitti. Erçel'in tatil fotoğraflarına, kısa sürede 1 milyon beğeni ve binlerce yorum geldi.
17.02.2024 Magazin
Hande Erçel'in kombinin fiyatı dudak uçuklattı! Londra'dan paylaştı, beğeni yağdı
Hande Erçel'in kombinin fiyatı dudak uçuklattı! Londra'dan paylaştı, beğeni yağdı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, sosyal medya hesabından İngiltere'de çekilen pozlarını paylaştı. Ünlü isim, peş peşe yayınladığı karelerle 1 milyondan fazla beğeniye ulaşırken; tarzının bedeli de ortaya çıktı.
5.02.2024 Magazin
Hande Erçel kızıl saçlardan vazgeçti, eski rengine döndü
Hande Erçel kızıl saçlardan vazgeçti, eski rengine döndü Saçlarını kızıla boyatarak tarz değişikliği yapan oyuncu Hande Erçel, eski saç rengine geri göndü.
27.01.2024 Magazin
İmaj değiştiren Hande Erçel'den yeni pozlar
İmaj değiştiren Hande Erçel'den yeni pozlar Bir yıldır iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yeni imajını paylaşmıştı. Erçel, rengini değiştirdiği saçlarıyla yeni karelerini yayınladı.
28.12.2023 Magazin
Hande Erçel imaj değiştirdi! Instagram alev aldı
Hande Erçel imaj değiştirdi! Instagram alev aldı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, sosyal medya hesabından yeni imajını paylaştı. Ünlü ismin kızıl saçları sosyal medyayı ikiye bölerken; paylaşımındaki tarzının bedeli de ortaya çıktı.
26.12.2023 Magazin
Hande Erçel Suudi Arabistan'da festivalde! Tarzının bedeli belli oldu
Hande Erçel Suudi Arabistan'da festivalde! Tarzının bedeli belli oldu İş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, sosyal medya hesabından Soundstorm Müzik Festivali için gittiği Suudi Arabistan'da çekilen pozlarını paylaştı. Peş peşe yayınladığı karelerle binlerce beğeni alan Erçel’in tarzının bedeli de ortaya çıktı.
16.12.2023 Magazin
Hande Erçel 30 oldu! Düğün gibi doğum günü partisi olay oldu
Hande Erçel 30 oldu! Düğün gibi doğum günü partisi olay oldu Yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı iş insanı Hakan Sabancı ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Hande Erçel, dün 30'uncu yaşına bastı. Erçel, 30'uncu yaşı için 'The Great Gatsby (Muhteşem Gatsby)' temalı bir parti düzenledi. Ünlü oyuncu doğum gününe özel pozlarıyla çok konuşuldu.
27.11.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hande Erçel Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hande erçel aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.