Hamza Celepoğlu

Hamza Celepoğlu

Son dakika hamza celepoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hamza celepoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hamza celepoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hamza Celepoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hamza celepoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 57 hamza celepoğlu haberi bulunmuştur. Tüm hamza celepoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hrant Dink davasında yeni gelişme! İstinaf Mahkemesi kararını verdi
Hrant Dink davasında yeni gelişme! İstinaf Mahkemesi kararını verdi İstinaf Mahkemesi, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesinde ihmali olan kamu görevlileriyle ilgili 11'i tutuklu 61 sanık hakkında yapılan istinaf başvurularını karara bağladı. Üst mahkeme, mahkumiyet kararlarını ve bazı sanıkların beraatini hukuka uygun buldu.
5.05.2022 Gündem
MİT TIR'larının durdurulması davası ile ilgili flaş gelişme!
MİT TIR'larının durdurulması davası ile ilgili flaş gelişme! Yargıtay Ceza Genel Kurulu, Adana ve Hatay'da MİT TIR'larının durdurulmasına ilişkin davada 18 sanığa verilen hapis cezalarını onadı.
2.07.2021 Gündem
Hüseyin Kurtoğlu Paşa'ya kumpas kuran Kenan Karabeyeser, gaybubet evinde yakalandı!
Hüseyin Kurtoğlu Paşa'ya kumpas kuran Kenan Karabeyeser, gaybubet evinde yakalandı! Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hüseyin Kurtoğlu'na, İstanbul Jandarma Komutanı iken kumpas kurarak terfisini engelleyen ve onun yerine FETÖ'cü Hamza Celepoğlu'nun önünü açan yargı mensuplarından Kenan Karabeyeser, Ankara'da FETÖ'nün gaybubet evinde yakalandı.
8.06.2021 Gündem
Hrant Dink suikastı davasında ‘baron’lara ceza
Hrant Dink suikastı davasında ‘baron’lara ceza Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink suikastıyla ilgili ‘kamu görevlileri’ davasında kararını açıklayan mahkeme, cinayetin FETÖ’nün talimatlarıyla işlendiğine kanaat getirdi. Cinayetin ‘baron’larından eski istihbaratçılar Ramazan Akyürek ve Ali Fuat Yılmazer ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırıldı. Diğer ‘baron’lar FETÖ elebaşı Gülen ve Zekeriya Öz’le birlikte 13 firarinin dosyalarını ayıran mahkeme, ‘piyon’lar tetikçi Ogün Samast ile Tuncay Uzundal, Zeynel Abidin Yavuz, Erhan Tuncel, Yasin Hayal, Ersin Yolcu, Ahmet İskender hakkında FETÖ üyesi olmaktan suç duyurusu yaptı.
27.03.2021 Gündem
Hrant Dink davasında flaş gelişme! Karar açıklandı
Hrant Dink davasında flaş gelişme! Karar açıklandı FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, eski savcı Zekeriya Öz, Ekrem Dumanlı, Adem Yavuz Arslan'ın da bulunduğu 13 firari sanığın dosyasının ayrılmasina karar verildi.
26.03.2021 Gündem
Hrant Dink davasında 2 tutuklama!
Hrant Dink davasında 2 tutuklama! Dink davasında son dakika gelişmesi... Hrant Dink cinayetine ilişkin davada eski Trabzon Jandarma İstihbarat Şube Müdürlüğü görevlileri astsubay Volkan Şahin ve uzman çavuş Veysal Şahin’in tutuklamalarına karar verildi. Bu sanıkların cinayeti daha önceden bildiklerine dair dosya kapsamında delillerin bulunması ve savcılık mütalaasında istenilen ceza durumu tutuklama kararına gerekçe gösterildi.
6.01.2021 Gündem
MİT TIR'larının durdurulması davasında flaş gelişme
MİT TIR'larının durdurulması davasında flaş gelişme MİT TIR'larının durdurulması davasında FETÖ'nün "sivil imamları"nın da aralarında bulunduğu 27 sanığa verilen hapis cezalarının gerekçesi açıklandı.
29.12.2020 Gündem
MİT Tır'ları olayı nedir? MİT tırları davası: Ne olmuştu, nasıl sonlandı?
MİT Tır'ları olayı nedir? MİT tırları davası: Ne olmuştu, nasıl sonlandı? Adana ve Hatay'da MİT TIR'larının durdurulmasını organize ettikleri gerekçesiyle FETÖ/PDY'nin 11 "sivil imamı" ile eski bir tuğgeneralin de aralarında bulunduğu 50 sanıktan 27'si 1 yıl 10 ay 15 gün ile ağırlaştırılmış müebbet arasında değişen hapis cezalarına çarptırıldı. İşte MİT Tırları olayı hakkındaki detaylar…
30.10.2020 Gündem
MİT TIR'ları davasında flaş gelişme! Cezalar belli oldu...
MİT TIR'ları davasında flaş gelişme! Cezalar belli oldu... MİT TIR'larının durdurulması davasında yargılanan 27 sanık 1 yıl 10 ay 15 gün ile ağırlaştırılmış müebbet arasında değişen hapis cezasına çarptırıldı.
30.10.2020 Gündem
'Patates hat' kullanmışlar
'Patates hat' kullanmışlar MİT TIR'larını durduran bazı FETÖ mensuplarının örgüt tarafından verilen, başkaları adına kayıtlı ve kamuoyunda "patates hat" olarak bilinen "operasyonel hat"ları kullandığı belirlendi.
16.09.2019 Gündem
MİT TIR'ları davasında karar!
MİT TIR'ları davasında karar! MİT TIR'larının durdurulması davasında karar çıktı. Yargıtay, Adana ve Hatay'daki MİT TIR'larının durdurulması davasında, sanıkların eylemleri örgütsel talimatla gerçekleştirdiği sonucuna vardı.
28.06.2019 Gündem
Hrant Dink davasında ara kararlar açıklandı
Hrant Dink davasında ara kararlar açıklandı Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin davada tutuklu 6 sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verildi. Mahkeme heyeti, tutuklu sanıklardan eski emniyet müdürleri Ali Fuat Yılmazer'in "Suç işlemek amacıyla örgüt kurma" suçundan ve Ramazan Akyürek'in "Resmi belgede sahtecilik" ve "Örgüte bilerek isteyerek yardım etme" suçlarından tutuklulukta geçirdikleri süreyi dikkate alarak tahliyelerine karar verdi. Ancak her iki sanığın, Dink'in öldürülmesine yönelik suçlardan tutuklulukları devam edecek.
28.09.2018 Gündem
Hrant Dink cinayeti davasında Samast'ın görüntüleri konuşuldu
Hrant Dink cinayeti davasında Samast'ın görüntüleri konuşuldu Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin davanın duruşmasına devam edildi.
29.09.2021 Gündem
‘TIR’ları durdurun’ talimatı Gülen’den!
‘TIR’ları durdurun’ talimatı Gülen’den! MİT TIR’larının durdurulmasına ilişkin 5’inci iddianame hazırlandı. İddianamede TIR’ların durdurulması olayında yer alan 11 sivil imam tespit edildi. İmamların talimatı Fethullah Gülen’den aldıkları belirtildi
29.09.2021 Gündem
Hrant Dink davasında flaş gelişme
Hrant Dink davasında flaş gelişme Hrant Dink cinayetiyle ilgili, aralarında FETÖ elebaşı Gülen'in de bulunduğu 50 sanık hakkında açılan yeni davayla, eski ana dava birleştirildi.
29.09.2021 Gündem
Dink iddianamesi ikinci kez iade edildi
Dink iddianamesi ikinci kez iade edildi Hrant Dink’in öldürülmesine ilişkin 51 şüpheli hakkında 122 sayfalık iddianame hazırlanmıştı. İddianame mahkeme tarafından savcıya ikinci kez iade edildi
29.09.2021 Gündem
MİT'i suçlamak için saldırıya göz yummuş!
MİT'i suçlamak için saldırıya göz yummuş! MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan, Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki saldırıya ilişkin iddianameyi de hazırlayan eski Cumhuriyet Savcısı Özcan Şişman'ın, Reyhanlı'daki terör saldırısını MİT ile ilişkilendirerek sözde Selam Tevhid-Kudüs Ordusu'nun şiddet eylemi olarak sunmayı hedeflediği belirlendi.
29.09.2021 Gündem
Hrant Dink cinayeti iddianamesi iade edildi
Hrant Dink cinayeti iddianamesi iade edildi Hrant Dink cinayetine ilişkin hazırlanan üçüncü iddianame, ana davayla birleştirilme talebiyle gönderildiği İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından eksiklikler bulunduğu gerekçesiyle savcısına iade edildi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ’lü Dink iddianamesi!
FETÖ’lü Dink iddianamesi! Dink cinayeti soruşturmasında, aralarında FETÖ elebaşı Gülen, eski savcı Zekeriya Öz, ihraç edilen Tuğgeneral Hamza Celepoğlu, dönemin Trabzon İl Jandarma Komutanı Ali Öz’ün de bulunduğu 51 şüpheli hakkında iddianame düzenlendi.
29.09.2021 Gündem
Hrant Dink soruşturmasında iddianame hazırlandı
Hrant Dink soruşturmasında iddianame hazırlandı Hrant Dink soruşturmasında aralarında Fetullah Gülen ve Zekeriya Öz'ün de bulunduğu51 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı.
29.09.2021 Gündem
Tweet’le kutlayan avukat tutuklandı
Tweet’le kutlayan avukat tutuklandı FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Twitler hesabından “Yurtta Sulh Konseyi nerede kaldın? Niye geç kaldın? Yurtta Sulh Konseyi işbaşında! Bin yaşa Yurtta Sulh Konseyi...
29.09.2021 Gündem
Avukat Vural Ergül gözaltına alındı
Avukat Vural Ergül gözaltına alındı FETÖ'nün darbe girişimi sırasında attığı twitlerle kalkışmaya destek veren Ergenekon Davası avukatlarından Vural Ergül, Beykoz'da gözaltına alındı
29.09.2021 Gündem
Dink davasında Tuğgeneral Celepoğlu tutuklandı
Dink davasında Tuğgeneral Celepoğlu tutuklandı Hrant Dink cinayeti soruşturması kapsamında savcılıkça ifadeleri alınan MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin davanın tutuklu sanığı meslekten ihraç edilen Tuğgeneral Hamza Celepoğlu ile FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi soruşturmasında tutuklanan eski jandarma görevlileri Muharrem Demirkale ve Yavuz Karakaya çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
İhraç edilen asker sayısı 3073’e çıktı
İhraç edilen asker sayısı 3073’e çıktı OHAL kapsamında çıkan ikinci kararnameyle 9’u general 1389 subay ve astsubay ordudan atıldı. Orgeneral Galip Mendi’nin başına silah dayayan Tugnereal Ermiş de TSK’dan ihraç edildi
29.09.2021 Gündem
TIR operasyonunu yapan general de ihraç edildi
TIR operasyonunu yapan general de ihraç edildi TSK'da yaşanan ikinci ihraç dalgasında dikkat çeken isimler de var. Bu subaylar içinde en dikkat çeken isimlerden biri Jandarma Tuğgeneral Hamza Celepoğlu… Celepoğlu, Adana Bölge Jandarma Komutanı olduğu dönemde, MİT’in kontrolünde Suriye’ye sevkiyat yapan Tırlara ‘IŞİD’e silah götürüyorlar’ iddiasıyla Jandarma’nın yaptığı operasyonun emrini vermişti.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hamza Celepoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hamza celepoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.