Hamsi Kilo

Hamsi Kilo

Son dakika hamsi kilo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hamsi kilo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hamsi kilo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hamsi Kilo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hamsi kilo gelişmeleri de dahil olmak üzere 150 hamsi kilo haberi bulunmuştur. Tüm hamsi kilo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fiyatlar düşüşe geçti vatandaşlar akın etti! İşte tezgahların en ucuz balığı
Fiyatlar düşüşe geçti vatandaşlar akın etti! İşte tezgahların en ucuz balığı Balık fiyatlarının düşüşe geçmesi ilgiyi arttırdı. Zonguldak’ta vatandaşlar ucuz balık alabilmek için tezgahlara akın etti.
18.10.2023 Yaşam
Hamsi tezgahlara düştü! Kilosu 70 lira
Hamsi tezgahlara düştü! Kilosu 70 lira Eskişehir’de balık tezgâhlarında kilosu 70 liradan satılan hamsiye vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.
7.10.2022 Ekonomi
Kilosu 25 liraya düştü! Talep resmen patladı, kuyruklar oluştu
Kilosu 25 liraya düştü! Talep resmen patladı, kuyruklar oluştu Karadeniz’de mayın görülmesi üzerine birçok balıkçı denizden çekilirken, Tekirdağ’da hamsi ve istavritin kilogramı 25 TL'den satılmaya devam ediyor. Balığın kilosunu 25 liraya gören vatandaşlar ise balıkçı tezgâhlarının başında kuyruklar oluşturdu.
7.04.2022 Ekonomi
Balık fiyatları ile ilgili flaş uyarı! Hamsi, mezgit, istavrit, levrek, çipura...
Balık fiyatları ile ilgili flaş uyarı! Hamsi, mezgit, istavrit, levrek, çipura... Balık fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Soğuk hava ve fırtına etkili oldu, balık çeşitleri azaldı. Balıkçıların verdiği bilgiye göre; hamsi kilo 25, mezgit 20, istavrit 25, barbun 20, somon 70, levrek 90 ve çipura da 75 lira oldu.
9.03.2022 Ekonomi
Hamsinin fiyatı resmen rekor kırdı! Böylesi görülmedi, kilosu 60 liraya çıktı
Hamsinin fiyatı resmen rekor kırdı! Böylesi görülmedi, kilosu 60 liraya çıktı Hamsinin fiyatında rekor artış! Karadeniz ‘de bugünlerde hamsi avında belirgin bir azalma yaşanırken bu azalma sonucu fiyatı da önceki yıllara oranla neredeyse rekor seviyesine ulaştı. Trabzon’da tezgahlarda hamsinin kilosu 60 TL’ye kadar yükselirken, sezon başından beri bolca avlanan istavrit ise bu istikrarını sürdürerek kilosu 12,5 TL’den satılıyor.
14.12.2021 Ekonomi
Balık fiyatları uçtu, hamsinin kilosu 40 liraya çıktı! Balıkçılar rotayı Gürcistan ve Abhazya’ya çevirdi
Balık fiyatları uçtu, hamsinin kilosu 40 liraya çıktı! Balıkçılar rotayı Gürcistan ve Abhazya’ya çevirdi Balık fiyatları yükseldi. Hamsinin kilosu 40 TL'den satılıyor. 1 Eylül’de başlayan balık av sezonunun ilk aylarında hamsi bol avlanırken, hem vatandaşın hem de balıkçıların yüzünü güldürmüştü. Son günlerde hava sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesinden dolayı hamsi sürüleri deniz suyunun daha soğuk olduğu Gürcistan ve Rusya kıyılarına gitmesiyle birlikte hamsi avında büyük bir azalma oldu. Bu durum da hamsinin fiyatlarına yansırken Trabzon’da az avlanan hamsi ise tezgahta 40 liradan satılıyor.
10.12.2021 Ekonomi
Zam geldi! Hamsinin kilosu 50 TL'ye yükseldi
Zam geldi! Hamsinin kilosu 50 TL'ye yükseldi Balıkesir'in Bandırma İlçesi Balıkesir Büyükşehir Balık haline balık az gelince fiyatlar yükselişe geçti.
6.12.2021 Ekonomi
Fiyatlar düştükçe düştü! 10 liradan satışta
Fiyatlar düştükçe düştü! 10 liradan satışta Fiyatlar indi! 40 liradan satılıyordu. 10 TL'ye tezgahlarda yerini aldı. Karadeniz'de balık avı sezonu bereketli geçerken Sinop'ta hamsinin kilogramı 10 liraya geriledi.
13.10.2021 Ekonomi
Vatandaştan yoğun ilgi! Kilosu 20 lira...
Vatandaştan yoğun ilgi! Kilosu 20 lira... Trabzon'da uzun bir sürenin ardından tezgahları süsleyen taze hamsi, yüksek fiyatına rağmen vatandaşlar tarafından kısa sürede tüketildi.
24.02.2021 Ekonomi
Karadeniz’de sular soğudu, balıkçı tezgahları doldu
Karadeniz’de sular soğudu, balıkçı tezgahları doldu Karadeniz'de kar yağışının etkili olmasıyla beraber soğuyan deniz suyu balıkçıların yüzünü güldürdü. Bir aydır sönük sezon geçiren balıkçıların tezgahları, yine çeşit çeşit balıklarla süslenmeye başladı.
16.02.2020 Ekonomi
Fiyatlar yarı yarıya düştü
Fiyatlar yarı yarıya düştü AV yasağı kalktı, taze balıklar tezgahlardaki yerlerini almaya başladı. İl İl balık fiyatları farklılık gösterirken, İstanbul Beşiktaş'ta hamsinin kilosu 25 lira, istavritin kilosu 15 lira, Barbunun kilosu ise 20-25 lira arasında satılıyor.
2.09.2019 Gündem
Turistlerin balık merakı: Kilosu 15-20 liradan...
Turistlerin balık merakı: Kilosu 15-20 liradan... Edirne'ye alışveriş yapmak amacıyla Yunanistan ve Bulgaristan'dan günübirlik gelen turistlerin çoğu balık pazarından alışveriş yapmadan kentten ayrılmıyor.
30.10.2018 Ekonomi
Fiyatı uygun ama vatandaştan ilgi görmüyor
Fiyatı uygun ama vatandaştan ilgi görmüyor Samsun'da geçtiğimiz günlerde istavrit ve mezgit balığı 100 TL’den satılıyordu, güneyden gelen sıcak havayla beraber kilosu 30 TL’den satılmaya başladı. Vatandaştan ilgi yok denecek kadar az olduğu belirtildi.
13.02.2024 Ekonomi
Hava bozdu hamsi fiyatı rekor kırdı
Hava bozdu hamsi fiyatı rekor kırdı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bandırma Su Ürünleri Hali'ndeki balık tezgahları olumsuz havadan etkilendi. Marmara Denizi’ndeki fırtına, birçok tezgahı boş bırakırken, hamsinin fiyatı ise bu senenin rekorunu kırdı.
30.01.2024 Gündem
Hamside 'fırtına' ve 'soğuk hava' etkisi
Hamside 'fırtına' ve 'soğuk hava' etkisi Trabzon'da soğuk hava ve fırtına nedeniyle balıkçılar, Karadeniz'e açılamayınca tezgahlarda balık fiyatları yükseldi. Sezon başında 30 liraya kadar gerileyen hamsinin kilo fiyatı, az avlanınca 100 liraya yükseldi.
28.01.2024 Ekonomi
Marmara'daki fırtına balık fiyatlarını etkiledi
Marmara'daki fırtına balık fiyatlarını etkiledi Balıkesir'in Bandırma ilçesinde 3 gündür etkili olan şiddetli fırtına ve yağış Bandırma Su Ürünleri Hali’nde balık tezgahlarındaki fiyatları da yükseltti.
23.01.2024 Ekonomi
Hamsi avı düşüşe geçti, fiyatı ikiye katlandı
Hamsi avı düşüşe geçti, fiyatı ikiye katlandı Sezon başından beri bol miktarda avlanan hamsinin avı bugünlerde düşüşe geçerken, bu durum fiyatının artmasına neden oldu. Trabzon Balıkçı Hali’nde 3-4 gün öncesine kadar kilosu 35 TL’den satılan hamsi bugün itibariyle tezgâhlarda 60-70 TL’ye satılırken, hamsi avının üçte bir oranında azaldığı belirtildi.
27.12.2023 Ekonomi
Tezgâhlar hamsi bolluğu yaşanıyor, fiyatlar geriledi
Tezgâhlar hamsi bolluğu yaşanıyor, fiyatlar geriledi İstanbul’da balık tezgahlarında çeşitliliğinin ve bolluğun olduğu görüldü. Balıkta bollukla beraber fiyatlarda geriledi.
17.11.2023 Ekonomi
Tezgahlar dolup taştı! Tanesi 200 liradan satılıyor
Tezgahlar dolup taştı! Tanesi 200 liradan satılıyor Son 10 gündür boğazda lüfer akını olduğunu belirten balıkçılar, ‘Boğaz’ın prensi’ denen bu balığı tanesi 200 liradan satıyor. Kilosu 80 TL olan Marmara hamsisinin ise aşırı lezzetli olduğuna dikkat çekiliyor.
31.10.2023 Ekonomi
İstanbul’da taksici dehşeti! Kadına laf atıp sevgilisini dövdü
İstanbul’da taksici dehşeti! Kadına laf atıp sevgilisini dövdü Beyoğlu’nda bir şahıs, kız arkadaşına laf atan taksicinin aracına binerek kavga etmeye başladı. Kavganın büyümesi üzerine bıçak çeken taksici, şahsı önce dövdü ardından da baldırından yaraladı. Olay anı kameralara anbean yansırken, Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından yakalanan taksici adli kontrolle serbest bırakıldı.
22.10.2023 Yaşam
Tezgahlar hamsi ile doldu! Kilo fiyatlarında büyük düşüş oldu
Tezgahlar hamsi ile doldu! Kilo fiyatlarında büyük düşüş oldu Rize'de balıkçı tezgahları hamsi ile doldu, fiyatı 30 liraya kadar düştü. Esnaf, astığı dövizler ile düşen fiyatı duyurup, vatandaşa çağrı yaptı.
22.10.2023 Ekonomi
Balıkçıların anlaşması fiyatları dibe çekti!
Balıkçıların anlaşması fiyatları dibe çekti! İstanbul'da, balıkçılarla esnaf arasındaki anlaşmazlığın sonlanmasının ardından Ordu'da da hamsi fiyatlarında düşüş başladı. Geçen günlerde kilosu 100 liraya satılan hamsinin fiyatı bugün 70 liradan tezgahlarda yer aldı. Perşembe Kışlaönü Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Ünal Karadeniz, bölgede deniz suyu sıcaklıklarının yüksekliği nedeniyle hamsi avcılığının olmadığını belirterek, "Yakın süreçte Karadeniz hamsisi çıkacak. Halkımız ucuz balık yiyebilecek" dedi.
23.09.2023 Ekonomi
'Hamsinin fiyatının yükselmesi için denize açılmadılar' iddiası hali karıştırdı! Masraf kurtarmıyor dediler
'Hamsinin fiyatının yükselmesi için denize açılmadılar' iddiası hali karıştırdı! Masraf kurtarmıyor dediler İstanbul Gürpınar Balık Hali'nde gece balıkçılar ve hale balık almaya gelen esnaf arasında hamside fiyat gerginliği yaşandı. Tekneciler, pazarcıların fazla kar marjıyla balıkları pahalıya sattıkları gerekçesiyle denize açılmayınca, hale de balık gelmedi. Balık almak için hale gelenler ise hamsi bulamadı. Esnaf, teknecileri halka pahalı balık satılmasını istedikleriyle suçlarken, tekneciler ise masrafların kurtarmadığından dert yandı.
19.09.2023 Yaşam
'Denizin prensi' lüfer tezgahlara düştü! Kilosu 600 lira
'Denizin prensi' lüfer tezgahlara düştü! Kilosu 600 lira Çanakkale'de, 1 Eylül'de av sezonunun başlamasıyla birlikte bolluk yaşanırken, balık tezgahlarında fiyatlar da düştü. Ayrıca 'Denizin prensi' olarak bilinen lüfer, tezgahtaki yerini aldı. Balıkhane esnafı Hasan Doğuş Tunç, "Lüfer, 2-3 gündür tezgahlarda görülmeye başladı. Lüferin fiyatı 500 ile 600 lira aralığında değişiyor. İlk gelen haberler ilerleyen günlerde lüferin bol olacağını gösteriyor" dedi.
15.09.2023 Yaşam
Av yasağı kalktı tezgahlar balıkla doldu taştı! Kilo fiyatları belli oldu
Av yasağı kalktı tezgahlar balıkla doldu taştı! Kilo fiyatları belli oldu Av sezonunun başlamasıyla denize açılan balıkçılar dün ağlarını hamsiyle doldurdu. Palamut ise çok ender görüldü. 15 kiloluk kasası mezatta 2 bin 500 liradan alıcı bulan hamsinin kilosu tezgahlara ise 150 liradan giriş yaptı.
2.09.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Hamsi Kilo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hamsi kilo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.