Hamsi Fiyatı

Hamsi Fiyatı

Son dakika hamsi fiyatı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hamsi fiyatı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hamsi fiyatı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hamsi Fiyatı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hamsi fiyatı gelişmeleri de dahil olmak üzere 300 hamsi fiyatı haberi bulunmuştur. Tüm hamsi fiyatı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hava bozdu hamsi fiyatı rekor kırdı
Hava bozdu hamsi fiyatı rekor kırdı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bandırma Su Ürünleri Hali'ndeki balık tezgahları olumsuz havadan etkilendi. Marmara Denizi’ndeki fırtına, birçok tezgahı boş bırakırken, hamsinin fiyatı ise bu senenin rekorunu kırdı.
30.01.2024 Gündem
Hamside 'fırtına' ve 'soğuk hava' etkisi
Hamside 'fırtına' ve 'soğuk hava' etkisi Trabzon'da soğuk hava ve fırtına nedeniyle balıkçılar, Karadeniz'e açılamayınca tezgahlarda balık fiyatları yükseldi. Sezon başında 30 liraya kadar gerileyen hamsinin kilo fiyatı, az avlanınca 100 liraya yükseldi.
28.01.2024 Ekonomi
Havalar soğumadı balık akını bitti, lüferin kilosu 350 liradan 750 liraya çıktı
Havalar soğumadı balık akını bitti, lüferin kilosu 350 liradan 750 liraya çıktı Balık fiyatları havanın durumuna göre değişmeye devam ediyor. Çanakkale’de 1 Eylül’de sona eren av yasağının ardından balıkçı tezgahlarında kilosu 700 liradan yerini alan denizlerin prensi lüfer 350 liraya kadar düştü. Çanakkale Boğazı’nda akımın erken bitmesi ve havaların soğumaması sebebiyle azalan lüfer kilosu 750 liraya kadar çıktı.
12.12.2023 Gündem
Havalar soğudu kar yağdı hamsinin fiyatı dibi gördü!
Havalar soğudu kar yağdı hamsinin fiyatı dibi gördü! Edirne’de havaların soğuması ve Marmara Denizi'nde balığın bollaşması ile birlikte hamsinin fiyatı 50 liraya kadar düştü.
21.11.2023 Gündem
Tezgâhlar hamsi bolluğu yaşanıyor, fiyatlar geriledi
Tezgâhlar hamsi bolluğu yaşanıyor, fiyatlar geriledi İstanbul’da balık tezgahlarında çeşitliliğinin ve bolluğun olduğu görüldü. Balıkta bollukla beraber fiyatlarda geriledi.
17.11.2023 Ekonomi
'Hamsinin fiyatının yükselmesi için denize açılmadılar' iddiası hali karıştırdı! Masraf kurtarmıyor dediler
'Hamsinin fiyatının yükselmesi için denize açılmadılar' iddiası hali karıştırdı! Masraf kurtarmıyor dediler İstanbul Gürpınar Balık Hali'nde gece balıkçılar ve hale balık almaya gelen esnaf arasında hamside fiyat gerginliği yaşandı. Tekneciler, pazarcıların fazla kar marjıyla balıkları pahalıya sattıkları gerekçesiyle denize açılmayınca, hale de balık gelmedi. Balık almak için hale gelenler ise hamsi bulamadı. Esnaf, teknecileri halka pahalı balık satılmasını istedikleriyle suçlarken, tekneciler ise masrafların kurtarmadığından dert yandı.
19.09.2023 Yaşam
Hamsi bolluğu için nefesler tutuldu! Tezgahlar dolup taşacak
Hamsi bolluğu için nefesler tutuldu! Tezgahlar dolup taşacak Zonguldak’ta balıkçı Oktay Ertürk, 20 Ocak’tan sonra havaların soğumasıyla denizlerde hamsi bolluğunun yaşanacağını ifade etti.
14.01.2023 Gündem
Hamsi sezonun en yüksek fiyatını gördü! Tezgahtaki fiyatı gören bir daha bakıyor
Hamsi sezonun en yüksek fiyatını gördü! Tezgahtaki fiyatı gören bir daha bakıyor Karadeniz’de bugünlerde hamsi avındaki azalma tezgâhlara olumsuz yansırken, Trabzon’da hamsinin kilosu ilk kez 70 TL'yi gördü.
26.12.2022 Ekonomi
Denizlerde palamut bol, sezon devam ediyor! Hamsi fiyatlarının düşmesi bekleniyor
Denizlerde palamut bol, sezon devam ediyor! Hamsi fiyatlarının düşmesi bekleniyor Karadeniz’de palamut bolluğu, hamsinin fiyatına yansımaya devam ediyor. Hamsinin fiyatlarının düşmesi bekleniyor.
5.11.2022 Gündem
Balık sezonu başladı! Hamsi, palamut, tekir, kefal, lüfer ve istavritin fiyatları belli oldu...
Balık sezonu başladı! Hamsi, palamut, tekir, kefal, lüfer ve istavritin fiyatları belli oldu... Av yasağının 1 Eylül'den itibaren sona ermesi ile birlikte balıkçılar, denize açılarak mavi sulara ağ attı. Sabah saatlerinde avdan dönen balıkçılar, yakaladıkları balıkları satmak için Gürpınar Balık Hali'ne geldi. Kasalarla hale alınan balıklar mezat usulü satışa çıkartıldı. Av sezonunun ilk gecesinde palamut balıkçıların yüzünü güldürürken, halde en çok satılan balıklardan biri oldu. 
1.09.2022 Ekonomi
Fiyatlar arttı! 60 TL'den satılıyor
Fiyatlar arttı! 60 TL'den satılıyor Fiyatlar arttı. 60 TL'den satılıyor. Balık fiyatları yaz ayının gelmesiyle birlikte değişti. Denizlerde av yasağının başlamasıyla balık tezgâhları, dip avı yapan balıkçılar süslüyor. Balıkçılar ise her sabah açılan ihalelerde kıyasıya mücadele ediyor. İşte son dakika haberinin detayları...
13.05.2022 Ekonomi
Hamsi, mezgit ve istavrit  tek fiyat!  Kilo fiyatı 30 lira...
Hamsi, mezgit ve istavrit tek fiyat! Kilo fiyatı 30 lira... İstanbul’da balık tezgahlarında hamsi bolluğu yaşanıyor, hamsi 30-35 liradan satılıyor.
4.02.2022 Ekonomi
Olumsuz hava balıkçıları vurdu, fiyatlar yükseldi
Olumsuz hava balıkçıları vurdu, fiyatlar yükseldi Karadeniz açıklarında etkili olan hava muhalefeti nedeniyle balıkçılar ağ atmakta güçlük çekti. Balıkçılar az miktarda balık avlarken, fiyatlar ise yükselişe geçti.
19.01.2022 Ekonomi
Kilosu 10 liraya kadar düştü! Denizlerden istavrit fışkırıyor
Kilosu 10 liraya kadar düştü! Denizlerden istavrit fışkırıyor Hamsinin Gürcistan’a kaçması ile birlikte denizlerden adeta istavrit fışkırıyor. Kilosu 10 liraya kadar düşen istavrit Düzce’de tezgahlarda yok satıyor.
1.01.2022 Ekonomi
Hamsi, tezgahları da terk etti! Talep çok fazla ama fiyatı...
Hamsi, tezgahları da terk etti! Talep çok fazla ama fiyatı... Havaların soğumasıyla birlikte balık fiyatlarının düşmesini bekleyen vatandaşlar, tezgahlara geldiğinde hayal kırıklığına uğruyor. Ordu’da balık tezgahlarında çok az bulunan hamsinin kilogramı 50 liradan satılıyor.
27.12.2021 Gündem
Hamsinin fiyatı resmen rekor kırdı! Böylesi görülmedi, kilosu 60 liraya çıktı
Hamsinin fiyatı resmen rekor kırdı! Böylesi görülmedi, kilosu 60 liraya çıktı Hamsinin fiyatında rekor artış! Karadeniz ‘de bugünlerde hamsi avında belirgin bir azalma yaşanırken bu azalma sonucu fiyatı da önceki yıllara oranla neredeyse rekor seviyesine ulaştı. Trabzon’da tezgahlarda hamsinin kilosu 60 TL’ye kadar yükselirken, sezon başından beri bolca avlanan istavrit ise bu istikrarını sürdürerek kilosu 12,5 TL’den satılıyor.
14.12.2021 Ekonomi
Hamsi bu yıl erken tükendi! Fiyatlar tavan yaptı
Hamsi bu yıl erken tükendi! Fiyatlar tavan yaptı Karadeniz'de deniz suyu sıcaklığının mevsim normalinin üzerinde seyretmesi nedeniyle hamsi sürüleri, daha soğuk olan Gürcistan ve Rusya kıyılarına yöneldi. Sezon başında bolca avlanan ve balıkçıların yüzünü güldüren hamsi, bu sezon erken tükendi. Karadeniz’in güneyinde avcılığı dibe vuran hamsinin az miktarda avlanması ile kilo fiyatı 10 TL'den 40'TL'ye çıkarken, çoğu tezgahlarda ise hamsi kalmadı.
9.12.2021 Ekonomi
Fiyatı düştükçe düşüyor! 25 TL'ydi şimdi ise 10 TL'den satılıyor
Fiyatı düştükçe düşüyor! 25 TL'ydi şimdi ise 10 TL'den satılıyor Eskişehir'de 25 liraya satılan hamsinin kilosu Karadeniz'deki bolluk nedeniyle 10 liraya düştü. Ucuza balık almak isteyenler tezgahların önünde uzun kuyruklar oluşturdu.
6.11.2021 Ekonomi
Hamsi bolluğu yaşanıyor! Kilosu 10 liraya düştü
Hamsi bolluğu yaşanıyor! Kilosu 10 liraya düştü Karadeniz'de geçen yıl sınırlı miktarda avlanan hamside bu yıl bolluk yaşanıyor. Trabzon’da kilosu 10 ila 15 liradan satılan hamsi vatandaşlarca ilgi görüyor.
6.11.2021 Ekonomi
Hamsinin kilosu 10 liraya düştü! Karadeniz'de fırtına dinince...
Hamsinin kilosu 10 liraya düştü! Karadeniz'de fırtına dinince... Karadeniz'de olumsuz hava koşullarının etkisiyle hamsinin yükselen fiyatı, fırtınanın dinmesinin ardından bolca avlanınca düştü. Geçen hafta 20 TL’ye satılan hamsinin fiyatı 10 TL’ye geriledi.
2.11.2021 Gündem
Hamsi  fiyatı 10 liraya düştü!
Hamsi fiyatı 10 liraya düştü! Karadeniz'de olumsuz hava koşullarının etkisiyle hamsinin yükselen fiyatı, fırtınanın dinmesinin ardından bolca avlanınca düştü. Geçen hafta 20 TLye satılan hamsinin fiyatı 10 TLye geriledi.
30.10.2021 Ekonomi
Fiyatlar düştükçe düştü! 10 liradan satışta
Fiyatlar düştükçe düştü! 10 liradan satışta Fiyatlar indi! 40 liradan satılıyordu. 10 TL'ye tezgahlarda yerini aldı. Karadeniz'de balık avı sezonu bereketli geçerken Sinop'ta hamsinin kilogramı 10 liraya geriledi.
13.10.2021 Ekonomi
Balık fiyatları artıyor! Kilosu...
Balık fiyatları artıyor! Kilosu... Gürpınar Balık Hali'nde hamsinin kilosu 15 lira, istavritin kilosu 20-25 lira, tekir ve barbunun kilosu boylarına göre değişerek 40-50 lira, mezgitin kilosu 20-25 lira, palamutun tanesi ise 15-20 olarak satılıyor.
16.09.2021 Ekonomi
Fiyatı yarı yarıya düştü! 20 liraya satılıyor, daha da ucuzlayacak
Fiyatı yarı yarıya düştü! 20 liraya satılıyor, daha da ucuzlayacak Denizlerin kuru fasulyesi olarak adlandırılan hamsinin bol yakalanmasıyla sezon başına göre balığın satış fiyatı yarı yarıya düştü.
13.09.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Hamsi Fiyatı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hamsi fiyatı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.