Hamdi Yasaman

Hamdi Yasaman

Son dakika Hamdi Yasaman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hamdi Yasaman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hamdi Yasaman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hamdi Yasaman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hamdi yasaman gelişmeleri de dahil olmak üzere 86 hamdi yasaman haberi bulunmuştur. Tüm hamdi yasaman haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnan Kıraç'tan 'İbra' yorumu!
İnan Kıraç'tan 'İbra' yorumu! Milliyet'e konuşan Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç, "Olayı mektepli mektepsize getirmek yanlıştı. Maalesef kongrede böyle bir fotoğraf verdik" dedi.
25.03.2019 Galatasaray
"Dursun Özbek Aziz Yıldırım gibi oldu"
"Dursun Özbek Aziz Yıldırım gibi oldu" Duygun Yarsuvat döneminde Galatasaray'da ikinci başkanlık görevi yapan Hamdi Yasaman, birçok konu hakkında önemli sözler sarfetti.
30.01.2018 Galatasaray
Galatasaray’da yeni yönetimin görev süresi tartışması
Galatasaray’da yeni yönetimin görev süresi tartışması Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulunun 20 Ocak 2018’de olağanüstü genel kurula gitme kararı sonrası, seçilecek yönetimin görev süresiyle ilgili tartışmalar ön plana çıkmaya başladı.
20.12.2017 Galatasaray
İnşaat 3 aydır beklemede!
İnşaat 3 aydır beklemede! Sarı-Kırmızılı kulübün eski Ali Sami Yen Stadı'nın yanında yükselen binasının kabası biteli 3 aya yakın süre geçmesine karşın inşaatta ilerleme olmaması camiada merak uyandırıyor.
24.09.2021 Galatasaray
Hamdi Yasaman, Galatasaray başkanlığına aday olabileceğini söyledi
Hamdi Yasaman, Galatasaray başkanlığına aday olabileceğini söyledi Hamdi Yasaman, Galatasaray başkanlığına aday olabileceğini söyledi. Dursun Özbek’in seçimden kaçındığını belirten Hamdi Yasaman, çalışmalara başladığını da sözlerine ekledi.
15.04.2016 Galatasaray
G.Saray'dan Hamzaoğlu geçti!
G.Saray'dan Hamzaoğlu geçti! Galatasaray Kulübü'nün beklenmedik şekilde yollarını ayırdığı teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, 352 güne üç kupa sığdırmasına rağmen bu sezonun devre arasını dahi göremeden gönderildi.
19.11.2015 Galatasaray
"Bilal Kısa ile bu iş olmaz"
"Bilal Kısa ile bu iş olmaz" Duygun Yarsuvat döneminde ikinci başkanlık yapan Hamdi Yasaman, yeni yönetimi topa tuttu.
29.06.2015 Galatasaray
G.Saray Ali Dürüst'ü duyurdu!
G.Saray Ali Dürüst'ü duyurdu! Türkiye Futbol Federasyonu'nun dün yapılan olağan seçimli genel kurulunda Yıldırım Demirören'in listesinde yönetime giren Ali Dürüst, Galatasaray Sportif AŞ'deki görevinden ayrıldı.
26.06.2015 Galatasaray
'Şampiyonlukta Aysal'ın payı yok'
'Şampiyonlukta Aysal'ın payı yok' Galatasaray eski başkanı Duygun Yarsuvat, görev yaptığı dönemi anlattı, Aziz Yıldırım'a esprili bir şekilde takıldı.
6.06.2015 Galatasaray
G.Saray'da Ali Dürüst sürprizi!..
G.Saray'da Ali Dürüst sürprizi!.. Galatasaray Sportif AŞ'de yaşanan istifaların ardından yeni atamalar yapılırken, görev dağılımı da belli oldu.
4.06.2015 Galatasaray
İşte Cüneyt Tanman'ın görevi
İşte Cüneyt Tanman'ın görevi Galatasaray Sportif AŞ'de Hamdi Yasaman'dan boşalan yönetim kurulu başkanlığı görevine Cüneyt Tanman'ın atandığı duyuruldu.
4.06.2015 Galatasaray
Hamdi Yasaman da istifa etti
Hamdi Yasaman da istifa etti Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'ın istifa etmesinin ardından sarı kırmızılı kulüpten bir istifa haberi daha geldi...
2.06.2015 Galatasaray
Dürüst ve Albayrak Sportif A.Ş'den istifa ettiler
Dürüst ve Albayrak Sportif A.Ş'den istifa ettiler Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak yeni yönetim henüz mazbatasını almadan Sportif A.Ş'deki murahhas üyelikten istifa ettiler.
1.06.2015 Galatasaray
Fatih Terim'in haberi yokmuş
Fatih Terim'in haberi yokmuş Hamza Hamzaoğlu'nun Galatasaray'a imzasının perde arkası ortaya çıktı.
30.05.2015 Galatasaray
'İnşallah bir aksilik olmaz'
'İnşallah bir aksilik olmaz' Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa çok yakın olduklarını söyledi.
24.05.2015 Galatasaray
G.Saray'da kavga sürüyor
G.Saray'da kavga sürüyor Abdürrahim Albayrak'ın açıklamalarına Hamdi Yasaman'dan cevap geldi.
21.05.2015 Galatasaray
'Rakibe değil hocama güvenirim'
'Rakibe değil hocama güvenirim' İsmail Kartal’ın ‘Rize’ye çok güveniyorum’ sözlerine Abdurrahim Albayrak’tan yanıt geldi:
20.05.2015 Galatasaray
G.Saray'da şike sözleri!
G.Saray'da şike sözleri! Galatasaray 2. Başkanı Hamdi Yasaman, son dönemdeki iddialar üzerinde sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.
20.05.2015 Galatasaray
Hamdi Yasaman'dan F.Bahçe'ye ağır sözler!
Hamdi Yasaman'dan F.Bahçe'ye ağır sözler! Galatasaray 2. Başkanı Hamdi Yasaman, Beyaz TV'ye telefonla bağlanarak oldukça ilginç açıklamalar yaptı.
18.05.2015 Galatasaray
'Benim haberim yok'
'Benim haberim yok' Dursun Özbek'in Prandelli'nin avukatıyla görüşmesinden ikinci başkan Hamdi Yasaman'ın haberdar olmadığı ortaya çıktı.
12.05.2015 Galatasaray
"Beşiktaş maçı düğüm noktası olacak"
"Beşiktaş maçı düğüm noktası olacak" Galatasaray 2. Başkanı Hamdi Yasaman, Konyaspor maçının sonrasında konuştu.
8.05.2015 Galatasaray
'Git HDP'den aday ol...'
'Git HDP'den aday ol...' Galatasaray'da görevden ayrılmaya hazırlanan Hamdi Yasaman ile Duygun Yarsuvat arasında yönetim kurulunda sert tartışmalar yaşandı.
22.04.2015 Galatasaray
Yasaman: Bu diktatörlüktür
Yasaman: Bu diktatörlüktür Galatasaray İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, Başkan Duygun Yarsuvat’ı eleştirdi.
12.04.2015 Galatasaray
'G.Saray'a eş başkanlık lazım'
'G.Saray'a eş başkanlık lazım' Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Hamdi Yasaman, sarı-kırmızılı kulüpte eş başkanlığın getirilmesi gerektiğini söyledi.
8.04.2015 Galatasaray
'Rest çekmek yanlış'
'Rest çekmek yanlış' Duygun Yarsuvat, hukukçu kimliğiyle F.Bahçe’nin ‘failler bulunana kadar maçlara çıkmama’ kararını yorumladı:
8.04.2015 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Hamdi Yasaman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hamdi yasaman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.