Hamdi Alkan Kızı

Hamdi Alkan Kızı

Son dakika hamdi alkan kızı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hamdi alkan kızı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hamdi alkan kızı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hamdi Alkan Kızı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hamdi alkan kızı gelişmeleri de dahil olmak üzere 107 hamdi alkan kızı haberi bulunmuştur. Tüm hamdi alkan kızı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emre Altuğ'dan nostaljik paylaşım!
Emre Altuğ'dan nostaljik paylaşım! Şimdilerde Yalı Çapkını adlı dizide ekranda olan Emre Altuğ, sosyal medyada takipçilerini lise yıllarına götürdü.
8.01.2023 Magazin
Hamdi Alkan kızı Zeynep’i Survivor’a uğurladı! 'En zor vedalardan biri'
Hamdi Alkan kızı Zeynep’i Survivor’a uğurladı! 'En zor vedalardan biri' Survivor 2023 yarışmacıları birer birer adaya gidiyor. Hamdi Alkan kızı Zeynep Alkan'ı Survivor’a yolcu etti. Alkan, kızını uğurlarken duygusal anlar yaşadı.
8.01.2023 Magazin
Zeynep Alkan hayallerini gerçekleştirdi! Gören hayret etti...
Zeynep Alkan hayallerini gerçekleştirdi! Gören hayret etti... Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan yıllardır hayalini kurduğu yere gitti. Bali Ubud’da Maymun Ormanı’na giden Zeynep Alkan bayram yaptı. Maymun ve yılanlarla poz veren Zeynep Alkan'a 'Cesur Yürek' denildi.
28.03.2022 Magazin
Zeynep Alkan kimdir?
Zeynep Alkan kimdir? Zeynep Alkan kimdir? Sorusu gündemi oldukça meşgul ediyor. Başarılı oyuncu Hamdi Alkan'ın kızı olan Zeynep Alkan cesur pozlarıyla gündemden düşmüyor. İşte Zeynep Alkan'ın merak edilen hayatına dair tüm bilgiler...
19.07.2018 Gündem
Hamdi Alkan'nın kızının videosu olay oldu!
Hamdi Alkan'nın kızının videosu olay oldu! Sosyal medyada yaptığı her paylaşımı olay olan oyuncu Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan yine konuşulmayı başardı. İşte Zeynep Alkan'ın yaptığı o seksi dans...
20.02.2018 Magazin
Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep: Rol için çırılçıplak soyunurum
Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep: Rol için çırılçıplak soyunurum Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan verdiği röportajda, "Rol için gerekirse çırılçıplak soyunurum." diyerek cesaretin sınırlarını zorladı.
3.12.2017 Magazin
Zeynep Alkan'ı çıldırtan yorum: Babanın göğüsleri...
Zeynep Alkan'ı çıldırtan yorum: Babanın göğüsleri... Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan'a "Babanın göğüsleri senden büyük" yorumu geldi. Zeynep, bu yoruma "Ben zaten bunu yıllardır biliyorum kardeşim." diyerek isyan etti.
13.09.2017 Magazin
Zeynep Alkan
22.07.2018 Magazin
3 like için birbirimizi üzmeyelim
3 like için birbirimizi üzmeyelim Hamdi Alkan kızı Ayşe ve eşi Selen Görgüzel’le akşam yemeğine çıktı...
9.04.2016 Magazin
Hamdi Alkan kızının sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi
Hamdi Alkan kızının sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi Yönetmen Hamdi Alkan, önceki gün İstinyePark AVM'de görüntülendi. Yaz aylarında bir sinema filmi çekeceğini, şu sıralar filmin toplantılarıyla yoğun olduğunu söyleyen Alkan, kızı Zeynep Alkan'ın sağlık durumu hakkında konuştu.
6.04.2024 Magazin
Hamdi Alkan'ın eski eşi Canan Hoşgör 12 yılın ardından  evlendi
Hamdi Alkan'ın eski eşi Canan Hoşgör 12 yılın ardından evlendi Oyuncu Canan Hoşgör, 3 yıldır beraber olduğu işletmeci Yusuf Bakoğlu ile önceki akşam evlendi.
29.01.2024 Magazin
Hamdi Alkan ve  Canan Hoşgör yıllar sonra bir araya geldi
Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör yıllar sonra bir araya geldi Yönetmen Hamdi Alkan, iki kez evlenip boşandığı kızlarının annesi oyuncu Canan Hoşgör ile uzun süre sonra bir araya geldi. Çiftin kızları Zeynep Alkan, sürpriz buluşmadan fotoğraf paylaştı.
12.09.2023 Magazin
Survivor Zeynep Alkan sakatlanmıştı! İşte sağlık durumu...
Survivor Zeynep Alkan sakatlanmıştı! İşte sağlık durumu... Yönetmen Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan, 'Survivor 2023'te sakatlanmıştı. Ameliyat olmasını gerektirdiği için adaya veda etmek zorunda kalan genç oyuncu, sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.
7.07.2023 Magazin
Zeynep Alkan'dan bikinili pozlar! Beğeni topladı
Zeynep Alkan'dan bikinili pozlar! Beğeni topladı Hamdi Alkan’ın kızı Zeynep Alkan, katıldığı Survivor yarışmasında geçirdiği talihsiz kaza sonrası sakatlanarak Survivor 2023’e veda etmişti. Geçtiğimiz aylarda elendikten sonra Türkiye'ye dönen Alkan, bikinili pozlarını peş peşe paylaştı.
31.05.2023 Magazin
Zeynep Alkan'dan ameliyat sonrası açıklama: Doymuyorum, kıtlıktan çıkmış gibiyim!
Zeynep Alkan'dan ameliyat sonrası açıklama: Doymuyorum, kıtlıktan çıkmış gibiyim! Bu sene 'Survivor 2023' kadrosunda ünlüler takımında olan Zeynep Alkan, sergilediği performansla uzun süre adada kalmayı başardı. Birleşme partisi öncesi talihsiz bir kaza yaşayan Survivor Zeynep, geçirdiği ameliyat sonrası açıklama yaptı.
30.03.2023 Magazin
Acun Ilıcalı, Survivor kadrosuna katılan iki yeni ismi açıkladı!
Acun Ilıcalı, Survivor kadrosuna katılan iki yeni ismi açıkladı! Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı Survivor'un 2023 sezonu için geri sayım başladı. Survivor 2023'ün yarışmacıları açıklanmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından Buse Plan, Alper Rende, Elanur, Chaby ve Kürşat Juan'ın ardından iki ismi daha duyurdu.
25.12.2022 Magazin
Zeynep Alkan önce makyajlı sonra makyajsız halini paylaştı! Yorum yağdı
Zeynep Alkan önce makyajlı sonra makyajsız halini paylaştı! Yorum yağdı Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan sosyal medya paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiriyordu. Zeynep Alkan Instagram hesabından önce makyajlı daha sonra makyajsız halini paylaşınca olay oldu. O paylaşımı gören takipçilerinin yorumları dikkat çekti.
1.12.2022 Magazin
Zeynep Alkan bakın hangi mesleği yapacak!
Zeynep Alkan bakın hangi mesleği yapacak! Oyuncu Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyordu. Zeynep Alkan, şarkıcı olmaya karar verdi. İtalya'da oyunculuk eğitimi alan Zeynep Alkan geçtiğimiz aylarda mezun olmuş ve İstanbul'a dönmüştü.
4.09.2022 Magazin
Billur Kalkavan akciğer kanserine yakalandı! Son görüntüsü ortaya çıktı, sağlık durumu...
Billur Kalkavan akciğer kanserine yakalandı! Son görüntüsü ortaya çıktı, sağlık durumu... Ünlü oyuncu Billur Kalkavan'dan üzen haber geldi. Hamdi Alkan sevenlerine duyurdu. Billur Kalkavan akciğer kanserine yakalandı. Pek çok dizi ve filmde rol alan Billur Kalkavan'ın son görüntüsü ortaya çıktı.
23.05.2022 Yaşam
Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan yine adından söz ettirdi! 'Tersten bile kusursuz'
Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan yine adından söz ettirdi! 'Tersten bile kusursuz' Hamdi Alkan'ın yurt dışında yaşayan kızı Zeynep Alkan, amuda kalktığı anları sosyal medya hesabından yayınladı.
6.04.2022 Magazin
Zeynep Alkan köpek balıklarıyla yüzdüğü anları paylaştı!
Zeynep Alkan köpek balıklarıyla yüzdüğü anları paylaştı! Ünlü yönetmen Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan, ocak ayında gittiği Maldivler'den pozlar paylaştı. Alkan,köpek balıklarıyla yüzdüğü anları takipçilerinin beğenisine sundu.
8.12.2021 Magazin
Zeynep Alkan'dan ilginç dans
Zeynep Alkan'dan ilginç dans Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Instagram ve Tik Tok hesaplarını aktif olarak kullanan Zeynep Alkan, paylaştığı son dans videosu ile beğeni toplarken, kısa sürede on binlerce izlenmeye ulaştı.
21.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hamdi Alkan Kızı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hamdi alkan kızı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.