Haluk Canatar

Haluk Canatar

Son dakika Haluk Canatar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Haluk Canatar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Haluk Canatar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Haluk Canatar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan haluk canatar gelişmeleri de dahil olmak üzere 63 haluk canatar haberi bulunmuştur. Tüm haluk canatar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arda Güler'in yeni adresini açıkladılar! 2 yıl sonra 100 milyon pound'a...
Arda Güler'in yeni adresini açıkladılar! 2 yıl sonra 100 milyon pound'a... Geçtiğimiz sezon İsmail Kartal yönetiminde forma şansı bulan ve kalitesiyle sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da konuşulan Arda Güler'in Hull City maçında attığı gol '100 milyon pound' yakıştırmalarını da beraberinde getirdi. Süper Lig'in tanınmış menajerleri yetenekli oyuncu için La Liga'yı adres gösterirken Serdar Aziz, Vedat Muriç gibi futbolcuların temsilciğini üstlenen Haluk Canatar'ın "Arda Turan mı, Sergen Yaçın mı? Ama Arda Güler’den sonra bu konu tartışmaya kapanmıştır." sözleri büyük dikkat topladı.
12.07.2022 Galatasaray
Fenerbahçe'de sezonun ilk imzası! Menajeri sosyal medyadan paylaştı
Fenerbahçe'de sezonun ilk imzası! Menajeri sosyal medyadan paylaştı Dış transferde bir golcü, bir sol bek ve bir orta saha için arayışlarını sürdüren Fenerbahçe iç transferde ise milli yıldızın işini bitirdi. Sarı lacivertli kulübün başkanı Ali Koç 31 yaşındaki futbolcuyla anlaşmaya vardı. İşte Fenerbahçe'de yaşanan sıcak transfer gelişmesi...
14.05.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de yıldız oyuncu Serdar Aziz'le ilgili flaş gelişme!
Fenerbahçe'de yıldız oyuncu Serdar Aziz'le ilgili flaş gelişme! Fenerbahçe'de bu sezonun öne çıkan isimlerinden Serdar Aziz'in sözleşmesi Haziran ayında sona erecek. Tecrübeli futbolcunun geleceği netlik kazandı.
28.04.2022 Şampiy10
Vedat Muriç'in yeni takımı açıkladı!
Vedat Muriç'in yeni takımı açıkladı! İtalyan menajer Danilo Caravello, Kosovalı golcü Vedat Muriç için Fiorentina iddiasını gündeme getirdi.
14.01.2021 İtalya
Vedat Muriç olay oldu! Yönetimle hocanın arasına girdi Lazio karıştı
Vedat Muriç olay oldu! Yönetimle hocanın arasına girdi Lazio karıştı İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Milan maçında oyuna sonradan dahil olan Vedat Muriç kararını İnzaghi değil yöneticiler verdi.
2.01.2021 İtalya
Fenerbahçe'den Serdar Aziz'e rest! Beşiktaş'ın kapısından dönünce...
Fenerbahçe'den Serdar Aziz'e rest! Beşiktaş'ın kapısından dönünce... Fenerbahçe’de transferin son gününde takım bulamayan Serdar Aziz’in, 2.2 milyon Euro’luk maaşını 1.5 milyon Euro’nun altına indirmediği sürece sezonun geri kalan kısmında kadroya giremeyeceği öğrenildi.
6.10.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçeli Vedat Muriç'e çifte talip!
Fenerbahçeli Vedat Muriç'e çifte talip! İngiltere ve İtalya’dan iki takımın, yıldız golcünün menaceri Haluk Canatar’a fiyat sorduğu öğrenildi. Canatar, iki kulübüde Fenerbahçe ile görüşmeye yönlendirdi.
19.05.2020 Fenerbahçe
Lazio, Vedat Muriqi'nin peşinde
Lazio, Vedat Muriqi'nin peşinde Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılma hesapları yapan Lazio, yeni sezon için ilk transfer hedefi olarak Fenerbahçe'nin golcüsü Vedat Muriqi'yi belirledi.
1.04.2020 Fenerbahçe
Muriqi ve Serdar Aziz’in koronavirüs testleri negatif çıktı
Muriqi ve Serdar Aziz’in koronavirüs testleri negatif çıktı Fenerbahçe’de forma giyen futbolcular Vedat Muriqi ve Serdar Aziz’in koronavirüs test sonuçları negatif çıktı.
26.03.2020 Fenerbahçe
Vedat Muriç resmen açıkladı! Gelecek sezon...
Vedat Muriç resmen açıkladı! Gelecek sezon... Vedat Muriç, sözleşme süresinin bitimine kadar Çaykur Rizespor'da kalacağını açıkladı
5.07.2019 Rizespor
Vedat'ın fiyatı fırladı!
Vedat'ın fiyatı fırladı! Fenerbahçe-Galatasaray rekabeti Muriqi'nin fiyatını uçurdu: Transfer için 7 milyon euro...
1.06.2019 Futbol
Fenerbahçe Serdar Aziz transferini açıkladı!
Fenerbahçe Serdar Aziz transferini açıkladı! Galatasaray'da transfer listesine konulan Serdar Aziz'in akıbeti belli oldu. Alacaklarından vazgeçen milli futbolcunun sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Bu gelişmenin ardından ivedilikle Fenerbahçe kulüp binasına giden Serdar Aziz'in sarı-lacivertlilerle sözleşme imzaladığı kaydedildi. Fenerbahçe transferi Youtube kanalından duyurdu.
30.01.2019 Fenerbahçe
Galatasaray'da Serdar Aziz'in sözleşmesi feshedildi!
Galatasaray'da Serdar Aziz'in sözleşmesi feshedildi! Galatasaray, Serdar Aziz'in sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini KAP'a bildirdi. Serdar Aziz, Fenerbahçe ile 2.5 yıllığına anlaşmaya vardı.
30.01.2019 Galatasaray
Serdar Aziz'den transfer açıklaması
Serdar Aziz'den transfer açıklaması Galatasaray'da Serdar Aziz sosyal medya hesabından transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
25.01.2019 Galatasaray
Haluk Canatar: Serdar Aziz'in sözleşmesini yarın feshederiz!
Haluk Canatar: Serdar Aziz'in sözleşmesini yarın feshederiz! Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar, sarı-kırmızılı kulübün fesihten vazgeçtiği iddialarına dair açıklamalarda bulundu.
24.01.2019 Galatasaray
Menajeri açıkladı! Yanal ve Aziz...
Menajeri açıkladı! Yanal ve Aziz... Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar, tecrübeli futbolcunun durumu ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
20.01.2019 Galatasaray
İşte Galatasaray'ın Serdar Aziz şartları!
İşte Galatasaray'ın Serdar Aziz şartları! Galatasaray'da yönetim, Fenerbahçe ile görüşen Serdar Aziz’e iki şart koştu! 28 yaşındaki Serdar Aziz'den önce 1.6 milyon euroluk alacağını bırakmasını isteyen Galatasaray, bonservis olarak da 2.5 milyon euro talep ediyor.
7.01.2019 Galatasaray
"Serdar Aziz özür dilemedi"
"Serdar Aziz özür dilemedi" Serdar Aziz’in menajeri Haluk Canatar, Terim'in kadroda düşünmediği deneyimli savunma oyuncusuyla ilgili açıklamalar yaptı.
3.01.2019 Galatasaray
Serdar Aziz'den flaş açıklama: Terim'den özür...
Serdar Aziz'den flaş açıklama: Terim'den özür... TRT Spor yayınına bağlanan Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar, Serdar Aziz'in "Fatih Hoca ile bir araya gelmeden menajerimle hiçbir kulüple görüşmemesini istedim." dediğini belirtti.
29.12.2018 Galatasaray
Galatasaray'dan Serdar Aziz'e 'kulüp bul' mesajı!
Galatasaray'dan Serdar Aziz'e 'kulüp bul' mesajı! Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in kadroda düşünmediği Serdar Aziz için karar verildi. Sarı-kırmızılı kulübün deneyimli oyuncuya kulüp bulması yönünde talimat verdiği öğrenildi.
28.12.2018 Galatasaray
TFF'den 9 menajere ihtar!
TFF'den 9 menajere ihtar! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), bazı menajerlere ihtar verdi.
14.12.2018 Futbol
Süper Lig'de 14 kulüp ve menajerler PFDK'ye sevk edildi
Süper Lig'de 14 kulüp ve menajerler PFDK'ye sevk edildi TFF, 23 menajerin ve Süper Lig'de 14 kulübün talimatlara aykırı hareketleri nedeniyle PFDK'ya sevk edildiğini açıkladı.
22.11.2018 Süper Lig
Kalede yeni hedef Serkan Kırıntılı
Kalede yeni hedef Serkan Kırıntılı G.Saray, Muslera’nın yanına yedek kaleci almak için çalışmalarını da başlattı.
6.06.2018 Galatasaray
Serdar Aziz'e İtalyan devi talip!
Serdar Aziz'e İtalyan devi talip! Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar, İtalyan basınına röportaj verdi.
3.05.2018 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Haluk Canatar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki haluk canatar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.