Halis Bayancuk

Halis Bayancuk

Son dakika halis bayancuk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan halis bayancuk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını halis bayancuk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Halis Bayancuk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan halis bayancuk gelişmeleri de dahil olmak üzere 45 halis bayancuk haberi bulunmuştur. Tüm halis bayancuk haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Ebu Hanzala' kod adlı Halis Bayancuk'a verilen hapis cezası onandı
'Ebu Hanzala' kod adlı Halis Bayancuk'a verilen hapis cezası onandı Sakarya'da, terör örgütü DEAŞ'ın sözde "üst düzey yöneticisi" olduğu iddia edilen "Ebu Hanzala" kod adlı Halis Bayancuk'a, "silahlı terör örgütü kurma veya yönetme" suçundan verilen 12 yıl 6 ay hapis cezasını, istinaf hukuka uygun buldu.
25.02.2021 Gündem
DEAŞ'ın sözde "üst düzey yöneticisi" Bayancuk'a 12 yıl 6 ay hapis cezası
DEAŞ'ın sözde "üst düzey yöneticisi" Bayancuk'a 12 yıl 6 ay hapis cezası Sakarya'da, terör örgütü DEAŞ'ın sözde "üst düzey yöneticisi" olduğu iddia edilen "Ebu Hanzala" kod adlı Halis Bayancuk, "silahlı terör örgütü kurma veya yönetme" suçundan 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
18.09.2020 Gündem
Terör örgütü DEAŞ'a yılın ilk 5 ayında büyük darbe
Terör örgütü DEAŞ'a yılın ilk 5 ayında büyük darbe Barış ve huzuru bozmaya çalışan, insanların en mutlu günlerini kana bulayan, yaşlı ve çocukları dahi hedef almaktan çekinmeyen terör örgütü DEAŞ'a yönelik yılın ilk beş ayında düzenlenen operasyonlarda, aralarında örgütün sözde sorumlularının da bulunduğu 442 şüpheli yakalandı.
6.06.2020 Gündem
Halis Bayancuk hakkında yeni gelişme
Halis Bayancuk hakkında yeni gelişme SAKARYA'da terör örgütü IŞİD'in üst düzey yöneticisi olduğu iddiasıyla yaklaşık 3 yıldır tutuklu yargılanan Halis Bayancuk'un bugün tahliyesine karar verildi. Savcılığın karara itiraz etmesi üzerine Bayancuk hakkında cezaevinden çıkamadan üst mahkemece tutuklama kararı çıkarıldı.
9.04.2020 Gündem
Toplu cin çıkarma seansı!
Toplu cin çıkarma seansı! İtirafçı olup DEAŞ’ın Kocaeli yapılanmasını deşifre eden ‘il emiri’ Cem Ertürk ve diğer sanıklar hakkındaki iddianamede, ‘cin çıkarma’ seansına ait görüntüler de yer aldı. İddianamedeki analize göre 15 kişilik grup yerde yatarken bir kişi de ‘cin çıkarıyor’.
29.06.2019 Gündem
ABD, DEAŞ’la anlaşma  yapmış
ABD, DEAŞ’la anlaşma yapmış İstanbul’da Ebu Hanzala kod adlı Halis Bayancuk’un medreselerinde yetişen DEAŞ terör örgütü mensubu 26 yaşındaki Ö.T. itiraflarında, örgüt üyelerinin DEAŞ bölgesine kolay geçişi, yaralıların PYD hastanelerinde tedavi ettirileceğine ilişkin ABD ile anlaşma yapıldığını anlattı
21.10.2018 Gündem
Ankara'nın göbeğinde şok operasyon! Ebu Hanzala toplantılara geliyormuş
Ankara'nın göbeğinde şok operasyon! Ebu Hanzala toplantılara geliyormuş Ankara'da polis, terör örgütü DEAŞ ile bağlantılı olduğu belirtilen bir dergiye ait, sözde eğitim kurumu olarak kullanılan binaya operasyon düzenledi.
4.10.2018 Gündem
'Ebu Hanzala' davasında karar çıktı
'Ebu Hanzala' davasında karar çıktı Sakarya'da, terör örgütü DEAŞ'ın üst düzey yöneticisi olduğu iddia edilen "Ebu Hanzala" kod adlı Halis Bayancuk'un da aralarında bulunduğu 5'i tutuklu 11 sanığın yargılandığı dava karara bağlandı.
27.06.2018 Gündem
El Kaide’nin Türkiye  emiri ‘Ebu Hanzala’
El Kaide’nin Türkiye emiri ‘Ebu Hanzala’ Halis Bayancuk’un El Kaide terör örgütü ve çatışmalı bölgelerle irtibatlı grupların Türkiye emiri olduğunu belirten savcı, 22,5 yıla kadar hapis talep etti
1.05.2018 Gündem
DEAŞ'a nisanda "üst düzey" darbe
DEAŞ'a nisanda "üst düzey" darbe Terör örgütü DEAŞ'a yönelik etkin ve kararlı mücadelesini sürdüren güvenlik güçleri, geçen ay yurt genelindeki operasyonlarda, aralarında örgütün sözde emiri Kasır el-Haddavi ile üst düzey sorumlularının da bulunduğu çok sayıda kişiyi gözaltına aldı, teröristlerin planladığı canlı bomba eylemleri de başarılı çalışmalarla engellendi.
1.05.2018 Gündem
Savcı: Halis Bayancuk, El Kaide'nin Türkiye emiri
Savcı: Halis Bayancuk, El Kaide'nin Türkiye emiri DİYARBAKIR Cumhuriyet Başsavcılığı, Sakarya 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istemiyle yargılanan 'Ebu Hanzala' kod adlı Halis Bayancuk hakkında 'terör örgütü kurma ve yönetme' suçundan, 22,5 yıl hapis istemiyle yeni bir iddianame hazırladı. İddianamede, Bayancuk'un El Kaide terör örgütü ve çatışmalı bölgelerle irtibatlı grupların Türkiye emiri olduğu belirtildi.
1.05.2018 Gündem
DEAŞ'ın Kırşehir sorumlusu yakalandı
DEAŞ'ın Kırşehir sorumlusu yakalandı Zanlının, DEAŞ'ın üst düzey yöneticisi olduğu iddia edilen "Ebu Hanzala" kod adlı Türk vatandaşı Halis Bayancuk ile irtibatlı olduğu, Kırşehir'den örgüte katılmasını sağladığı bazı kişilerin Suriye ve Irak'taki çatışmalarda öldüğü belirtildi
29.09.2021 Gündem
60 çocuk DEAŞ'ın elinden kurtarıldı
60 çocuk DEAŞ'ın elinden kurtarıldı Başkentte terör örgütü DEAŞ'ın Bayancuk grubuna yönelik operasyonda gözaltına alınan 5'i kadın 15 kişiden 6'sı tutuklandı. Hakkında yakalama kararı olan 1 kişinin ise arandığı öğrenildi. Öte yandan örgütünün Etimesgut'ta kiraladığı 4 katlı binada ideolojik eğitim verdiği 60 çocuk ailelerine teslim edildi.
29.09.2021 Gündem
800 DEAŞ teröristi Türkiye’ye girdi!
800 DEAŞ teröristi Türkiye’ye girdi! Suriye’den kaçan yaklaşık 800 DEAŞ’lı teröristin Türkiye’ye girdiği istihbaratı üzerine birçok ilde operasyon yapıldı. Gözaltına alınanlar arasında örgütün bir infazcısı da var
29.09.2021 Gündem
DEAŞ'lı 'Ebu Hanzala' için ağırlaştırılmış müebbet hapis istendi
DEAŞ'lı 'Ebu Hanzala' için ağırlaştırılmış müebbet hapis istendi SAKARYA Cumhuriyet Başsavcılığı'nca terör örgütü DEAŞ'a yönelik soruşturma kapsamında, aralarında 'Ebu Hanzala' kod adlı Halis Bayancuk'un da bulunduğu 11 tutuklu sanık hakkında hazırlanan iddianame, mahkeme tarafından kabul edildi. Halis Bayancuk'un ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi.
29.09.2021 Gündem
DEAŞ'ın üst düzey yöneticisi tutuklandı
DEAŞ'ın üst düzey yöneticisi tutuklandı Sakarya'da, terör örgütü DEAŞ'a yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan, örgütün üst düzey yöneticisi olduğu öne sürülen "Ebu Hanzala" kod adlı Halis Bayancuk, tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
DEAŞ'lı Halis Bayancuk, adliyeye sevk edildi
DEAŞ'lı Halis Bayancuk, adliyeye sevk edildi Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan DEAŞ'ın Türkiye'deki yöneticilerinden olduğu öne sürülen 'Ebu Hanzala' kod adlı Halis Bayancuk adliyeye sevk edildi.
29.09.2021 Gündem
DEAŞ'ın üst düzey yöneticisi gözaltına alındı
DEAŞ'ın üst düzey yöneticisi gözaltına alındı Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosunca yürütülen soruşturma kapsamında DEAŞ'ın üst düzey yöneticisi olduğu değerlendirilen Ebu Hanzala kod adlı Halis Bayancuk, İstanbul'da gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
‘Büyüyünce istişhad yapacağım deyiver’
‘Büyüyünce istişhad yapacağım deyiver’ Reina katliamına ilişkin iddianame tamamlandı. Saldırgan Abdulkadir Masharipov’un “Gel kucağıma otur, büyüyünce ne olacaksın?” diye seslendiği 4 yaşındaki oğluna istişhad (intihar eylemi) yapma öğüdü verdiği veda videosu da iddianameye girdi
29.09.2021 Gündem
Ebu Hanzala gözaltına alındı
Ebu Hanzala gözaltına alındı DEAŞ'ın Türkiye sorumlusu olarak bilinen Ebu Hanzala yeniden gözaltına alındı
29.09.2021 Gündem
Bingöl'de operasyon! 7'si tutuklandı
Bingöl'de operasyon! 7'si tutuklandı Bingöl'de, terör örgütü DAEŞ'e yönelik operasyonda gözaltına alınan 11 kişiden 7'si tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Hepsi tahliye edildi
Hepsi tahliye edildi IŞİD’in Türkiye’deki yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında 7’si tutuklu 96 sanık hakkında görülen davada mahkeme, Ebu Hanzala kod adlı Halis Bayancuk dahil tüm tutuklu sanıklar için tahliye kararı verdi
29.09.2021 Gündem
Halis Bayancuk tahliye edildi
Halis Bayancuk tahliye edildi İstanbul'daki IŞİD davasında 8 kişi tahliye edildi.
29.09.2021 Gündem
Son 2 ayda 98 IŞİD'li tutuklandı
Son 2 ayda 98 IŞİD'li tutuklandı Yurt genelinde terör örgütü IŞİD'e yönelik son 2 aydaki operasyonlarda 554 zanlı gözaltına alındı, 98 kişi tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
IŞİD davasında 4 tutuklu sanığa tahliye kararı
IŞİD davasında 4 tutuklu sanığa tahliye kararı Terör örgütü IŞİD’in Türkiye’deki yapılanmasına ilişkin davada mahkeme 11 tutuklu sanıktan 4’ünün tahliyesine karar verdi. Mahkeme Ebu Hanzala kod adı ile bilinen Halis Bayancuk’un tutukluluk halinin devamına hükmetti.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Halis Bayancuk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki halis bayancuk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.