Halil Ünal

Halil Ünal

Son dakika Halil Ünal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Halil Ünal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Halil Ünal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Halil Ünal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan halil ünal gelişmeleri de dahil olmak üzere 638 halil ünal haberi bulunmuştur. Tüm halil ünal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şehit polis memuru Osman Gül ve Adnan Kısar son yolculuğuna uğurlandı
Şehit polis memuru Osman Gül ve Adnan Kısar son yolculuğuna uğurlandı Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu şehit olan özel harekat polisi Osman Gül ve Adnan Kısar düzenlenen törenle son yolculuklarına uğurlandı.
10.08.2020 Gündem
Eskişehirspor'da kongre yine ertelendi!
Eskişehirspor'da kongre yine ertelendi! Eskişehirspor'un 27 Aralık'ta yeterli çoğunluk sağlanamaması nedeniyle bugün yapılan olağanüstü kongresi başkan adayı çıkmadığı için 18 Ocak tarihine ertelendi.
3.01.2019 TFF 1.Lig
Eskişehirspor'da başkanlık endişesi! Sadece 1 gün kaldı...
Eskişehirspor'da başkanlık endişesi! Sadece 1 gün kaldı... Spor Toto 1. Lig takımlarından Eskişehirspor'da yapılacak kongreye saatler hala bir başkan adayının çıkmaması camiayı endişelendiriyor.
2.01.2019 TFF 1.Lig
Halil Ünal, Fenerbahçe'yi örnek gösterdi!
Halil Ünal, Fenerbahçe'yi örnek gösterdi! Eskişehirspor’da Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı, çoğunluk sağlanamadığı için ertelenirken Başkan Halil Ünal, dikkat çeken açıklamalar yaptı. Ünal, "Bakın 16 puan toplamışız. Kusura bakmayın bugün Fenerbahçe’nin de 15 puanı var ve bu çocuklar asgari ücretle top oynuyor" dedi.
27.12.2018 TFF 1.Lig
Eskişehirspor genel kurul kararı aldı
Eskişehirspor genel kurul kararı aldı Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, Olağanüstü Seçimli Genel Kurul karar aldı.
12.12.2018 TFF 1.Lig
Eskişehirspor kongreye gidiyor
Eskişehirspor kongreye gidiyor Halil Ünal, yapacakları yönetim kurulu toplantısında genel kurul kararı alacaklarını açıkladı.
11.12.2018 TFF 1.Lig
Eskişehirspor kulüp lisansını bugün alacak
Eskişehirspor kulüp lisansını bugün alacak Spor Toto 1. Lig takımlarından Eskişehirspor'da kulüp başkanı Halil Ünal, evrakı eksiksiz şekilde Türkiye Futbol Federasyonuna teslim ettiklerini belirterek, "Bugün yapacakları kurul toplantısından sonra Eskişehirspor ulusal kulüp lisansını almış olacak." dedi.
20.09.2018 TFF 1.Lig
Eskişehirspor lisansları çıkartamadı
Eskişehirspor lisansları çıkartamadı Geçmiş dönemlerde forma giyen oyuncularının alacakları için açtıkları davalar nedeniyle yeni transferlerine lisans çıkaramayan Spor Toto 1. Lig ekibi Eskişehirspor, bazı eski futbolcu ve antrenörlerin "muvafakat belgesi" göndermemesi nedeniyle sözleşme imzaladığı futbolcuların lisanslarını henüz çıkartamadı.
31.08.2018 TFF 1.Lig
Eskişehirspor, lisans krizine çözüm arıyor!
Eskişehirspor, lisans krizine çözüm arıyor! Geçmiş dönemlerde forma giyen oyuncularının, alacakları için açtıkları davalar nedeniyle yeni transferlerine lisans çıkartamayan Spor Toto 1.Lig ekibi Eskişehirspor'da kulüp başkanı Halil Ünal, krizi aşmak için çalışma yürütüyor.
29.08.2018 TFF 1.Lig
Eskişehirspor'dan 15'lik transfer!
Eskişehirspor'dan 15'lik transfer! Geçmiş dönemlerde forma giyen oyuncularının alacakları için açtıkları davalar nedeniyle yeni transferlerine lisans çıkartamayan Spor Toto 1. Lig ekibi Eskişehirspor, 16 yaş altı takımda forma giyen kaleci Cengiz Alp Köseer ile profesyonel sözleşme imzaladı.
25.08.2018 TFF 1.Lig
Halil Ünal, Büyükerşen'i istifaya davet etti
Halil Ünal, Büyükerşen'i istifaya davet etti Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i istifaya davet etti.
14.08.2018 TFF 1.Lig
Eskişehirspor'da transfer
Eskişehirspor'da transfer Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, Atiker Konyaspor'dan futbolcu Erdon Daci'yi 1 yıllığına kiraladı.
1.08.2018 TFF 1.Lig
Altınordu'da bir ayrılık daha! Kerim Avcı...
Altınordu'da bir ayrılık daha! Kerim Avcı... Eskişehir ekibi, Altınordu'da forma giyen Kerim Avcı ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
14.07.2018 TFF 1.Lig
Galatasaray'a Tarık Çamdal müjdesi!
Galatasaray'a Tarık Çamdal müjdesi! Galatasaray'ın takımdan ayrılması için ikna ettiği Tarık Çamdal'a talip çıktı.
12.07.2018 Galatasaray
Eskişehirspor'un 53. kuruluş yılı kutlandı
Eskişehirspor'un 53. kuruluş yılı kutlandı Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, yarından itibaren yerli ve yabancı çok özel oyuncuları kadrolarına dahil edeceklerini belirtti.
8.07.2018 TFF 1.Lig
Hakan Aslantaş, Eskişehirspor'a transfer oldu
Hakan Aslantaş, Eskişehirspor'a transfer oldu Eskişehirspor, geçen sezon Kardemir Karabükspor forması giyen Hakan Aslantaş ile sözleşme imzaladı.
3.07.2018 TFF 1.Lig
Milinkovic, Eskişehirspor'a transfer oldu
Milinkovic, Eskişehirspor'a transfer oldu Eskişehirspor, geçen sezon Gençlerbirliği forması giyen Marko Milinkovic ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
28.06.2018 TFF 1.Lig
Eskişehirspor'da Fuat Çapa dönemi
Eskişehirspor'da Fuat Çapa dönemi Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, teknik direktör Fuat Çapa ile sözleşme imzaladı.
26.06.2018 Futbol
Ümit Özat'ın yeni adresi! Sürpriz...
Ümit Özat'ın yeni adresi! Sürpriz... Geçtiğimiz sezon Gençlerbirliği'ni çalıştıran Ümit Özat'ın Eskişehirspor ile anlaştığı iddia edildi.
14.06.2018 TFF 1.Lig
Demirören'den Eskişehirspor'a ziyaret
Demirören'den Eskişehirspor'a ziyaret Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören Eskişehirspor'u ziyaret etti.
12.06.2018 Futbol
Sonsuzluğa uğurluyoruz
Sonsuzluğa uğurluyoruz Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in cenaze programı belli oldu. Erdoğan Demirören için ilk tören bugün saat 11.00’de İstanbul Şişhane’deki holding binası önünde gerçekleşecek. Daha sonra Fatih Camisi’nde öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlenecek. Demirören, Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki aile kabristanında toprağa verilecek.
10.06.2018 Gündem
Aziz Yıldırım, CNN Türk'te önemli açıklamalar yaptı
Aziz Yıldırım, CNN Türk'te önemli açıklamalar yaptı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, hafta sonu yapılacak seçim öncesi CNN Türk'te gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
30.05.2018 Fenerbahçe
Ayrılığı resmen duyurdu
Ayrılığı resmen duyurdu Eskişehirspor'da forma giyen başarılı orta saha oyuncusu Erkan Zengin sosyal medya hesabından sözleşmesini feshettiğini duyurdu!
9.03.2018 TFF 1.Lig
Eskişehir'deki yeni stadın adı "ETİ" oluyor
Eskişehir'deki yeni stadın adı "ETİ" oluyor Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, kentteki yeni stadın isminin "ETİ" olacağını bildirdi.
19.02.2018 TFF 1.Lig
Eskişehirspor'dan Erkan Zengin'e cevap!
Eskişehirspor'dan Erkan Zengin'e cevap! Eskişehirsporlu Erkan Zengin, “Beni bu duruma düşürenleri Allah’a havale ediyorum” açıklamasıyla gündeme gelmişti. Kırmızı-Siyahlılar’ın başkanı Halil Ünal ise "Anlaşırsa ve fesih yaparsa alır başına gider, aksi takdirde takıma artık giremez" yanıtını verdi.
2.02.2018 TFF 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Halil Ünal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki halil ünal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.