Halil Ergün

Halil Ergün

Son dakika halil ergün haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan halil ergün ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını halil ergün haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Halil Ergün

haberleri sayfasında son dakika yaşanan halil ergün gelişmeleri de dahil olmak üzere 466 halil ergün haberi bulunmuştur. Tüm halil ergün haberleri aşağıda listelenmiştir.
Halil Ergün’den yapımcılık yapan meslektaşlarına gönderme: Oyunculuk yapmak için para yatırmam
Halil Ergün’den yapımcılık yapan meslektaşlarına gönderme: Oyunculuk yapmak için para yatırmam Kanal D'nin fenomen dizilerinden 'Yaprak Dökümü'nde 'Ali Rıza' karakterine hayat vere Halil Ergün, "Kendi paramı yatırarak filmde oynamak benim defterimde yok" diyerek, yapımcılığa soyunan meslektaşlarını eleştirdi.
9.03.2024 Magazin
Sinem Yıldırım'ın panik anları! Gizemli arkadaşıyla görüntülendi
Sinem Yıldırım'ın panik anları! Gizemli arkadaşıyla görüntülendi ‘Kurtlar Vadisi’nin ardından birçok projede rol alan Sinem Yıldırım, önceki gün bir erkek arkadaşıyla Bebek'te görüntülendi. Flaşların patlamasıyla görüntü vermemek için kendini gizlemeye çalışan Yıldırım, kısa süreli panik yaşadı.
8.01.2024 Magazin
Boğaç Aksoy'dan samimi açıklama: Çekimler sırasında ikinci evre kanserdim
Boğaç Aksoy'dan samimi açıklama: Çekimler sırasında ikinci evre kanserdim Boğaç Aksoy, 2021'de lenfomaya yakalanmıştı. Kemoterapi sonrası kök hücre tedavisi de gören oyuncu, Eylül 2022'de kanseri yendiğini açıklamıştı. Tedavi gördüğü dönemde usta sanatçı Halil Ergün ile bir filmde rol alan Boğaç Aksoy, gösterim sonrası duygularını dile getirdi.
21.11.2023 Magazin
Yönetmen senarist Duygu Sağıroğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Yönetmen senarist Duygu Sağıroğlu son yolculuğuna uğurlandı! 90 yaşında hayatını kaybeden yönetmen Duygu Sağıroğlu, Levent Camii'nden düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
2.05.2023 Magazin
Orhan Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli? Orhan Aydın'ın kızı Eylem Aydın kurtarıldı mı?
Orhan Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli? Orhan Aydın'ın kızı Eylem Aydın kurtarıldı mı? Sanatçı Orhan Aydın'ın enkaz altında yardım bekleyen kızı Eylem Şafak Aydın hayatını kaybetti. Peki, Orhan Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli? 
11.02.2023 Gündem
Güven Hokna: Önüne gelen 'ben tiyatro yapıyorum' diyor
Güven Hokna: Önüne gelen 'ben tiyatro yapıyorum' diyor Bir dönemin en çok izlenen dizilerinden 'Yaprak Dökümü'nde oynadığı Hayriye Tekin karakteri ile hafızalara kazanan duayen tiyatro ve dizi oyuncusu Güven Hokna, şimdilerde ekranlardan uzak bir hayat yaşıyor. Fahriye Evcen, Gökçe Bahadır, Deniz Çakır, Neslihan Atagül gibi isimlerle çalışan usta oyuncu, sinema ve dizi dünyasına kazanan isimler hakkında konuştu.
30.12.2022 Magazin
'Yaprak Dökümü' hafta içi her gün Kanal D’de
'Yaprak Dökümü' hafta içi her gün Kanal D’de Kanal D’nin; yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, Reşat Nuri Güntekin’in ölümsüz eserinden günümüze uyarlanan, toplam beş sezondan oluşan 'Yaprak Dökümü' dizisi, yeniden ekrana geliyor.
3.09.2022 Televizyon
Türkan Şoray itirafı ile şaşırtan Halil Ergün: Hala heyecanlanıyorum
Türkan Şoray itirafı ile şaşırtan Halil Ergün: Hala heyecanlanıyorum Gemlik Film Festivali’nde bir araya gelen Türkan Şoray ve Halil Ergün, hasret giderdi. Ergün, ‘Sultan’a olan hayranlığını, “Onu hep heyecanla takip ettim ve hâlâ da heyecanlanıyorum” diye anlattı.
27.07.2022 Magazin
Mine Koşan'ın paylaşımı olay oldu! Abarttıkça abarttı...
Mine Koşan'ın paylaşımı olay oldu! Abarttıkça abarttı... Şarkıcı Alişan'ın programına konuk olan Mine Koşan Instagram'dan, "Alişan'la biz" notuyla bir fotoğraf yayınladı. Kısa sürede sosyal medya gündemine bomba gibi düşen Koşan'ı görenler, "Alişan'ı tanıdık da yanındaki kim?" yorumunda bulundu.
18.02.2022 Magazin
Mahmut Tuncer güldürdü: Hanım botoks yaptırınca Halil Ergün'e benzedi
Mahmut Tuncer güldürdü: Hanım botoks yaptırınca Halil Ergün'e benzedi Uykusuzlar Kulübü'nde Okan Bayülgen'e konuk olan ünlü sanatçı Mahmut Tuncer, eşinin botoks yaptırmasından sonra "Halil Ergün'e benzediğini" söyledi. Tuncer'in bu yorumu stüdyo ve ekran başındakilerini kahkahaya boğdu.
17.01.2022 Magazin
Halil Ergün ortaya çıktı! İşte yeni projesi...
Halil Ergün ortaya çıktı! İşte yeni projesi... 'Yaprak Dökümü' dizisinin Ali Rıza Bey'i olarak akıllara kazınan Halil Ergün, yeni bir projeyle ekrana döndü.
12.09.2021 Televizyon
Efsane dizi yeniden ekranlara geliyor!
Efsane dizi yeniden ekranlara geliyor! İzlenme rekorları kıran “Yaprak Dökümü” yeniden ekranda...
14.12.2020 Televizyon
Nükhet Duru’dan ‘Film Gibi’ konser
Nükhet Duru’dan ‘Film Gibi’ konser Nükhet Duru, Poll Production organizasyonu ve Demirören TV medya sponsorluğunda düzenlenen Turkish Airlines Harbiye Açıkhava konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu. Ekim ayında yeni albümünü çıkarmaya hazırlanan sanatçı, unutulmaz şarkılarının efsanevi yorumlamalarıyla senfonik bir müzik şöleni sundu.
29.08.2019 Magazin
Usta oyuncudan yeni film müjdesi
Usta oyuncudan yeni film müjdesi Ünlü oyuncu Halil Ergün’den hayranlarını sevindirecek bir haber geldi. Uzun yıllardır hem sinema hem de dizilerde birbirinden başarılı projelerde rol alan ve hafızalara kazınan çok sayıda karaktere hayat veren sevilen oyuncu, yeni bir sinema filmiyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.
22.08.2019 Kültür Sanat
Aytaç Arman'a son görev
Aytaç Arman'a son görev Bir süredir kanser tedavisi gören sinema ve tiyatro oyuncusu 69 yaşındaki Aytaç Arman, dün tedavi gördüğü İstanbul Onkoloji Hastanesi’nde vefat etti.
27.02.2019 Magazin
Halil Ergün'den flaş Tarık Akan itirafı
Halil Ergün'den flaş Tarık Akan itirafı MCD Medya Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya’nın hazırlayıp sunduğu 'Senin Mucizen' programının yeni yıldaki ilk bölümüne, usta oyuncu Halil Ergün konuk oldu.
5.01.2019 Magazin
Gazetecilere küstü
Gazetecilere küstü Oyuncu Halil Ergün (72) önceki akşam Asmalımescit Ece’de görüntülendi.
19.04.2018 Magazin
Halil Ergün'den kötü haber! Kendisi açıkladı
Halil Ergün'den kötü haber! Kendisi açıkladı Halil Ergün (71) Asmalımescit Yakup’ta objektiflere takıldı.
30.09.2017 Magazin
Yine gergin
Yine gergin Halil Ergün önceki gün Cihangir’de objektiflere takıldı.
20.08.2017 Magazin
Vatanımı terk etmem
Vatanımı terk etmem Halil Ergün önceki gece müdavimi olduğu Cihangir’de görüntülendi.
23.07.2017 Magazin
Yanlış anlamayın dostum olur!
Yanlış anlamayın dostum olur! Deniz Çakır ile Halil Ergün, önceki gece Asmalımescit’te eğlendi.
7.06.2017 Magazin
Halil Ergün'ün yeğeni kavgada ağır yaralandı
Halil Ergün'ün yeğeni kavgada ağır yaralandı SanatçıI Halil Ergün'ün, yeğeni 46 yaşındaki Ahmet Ergün, sahibi olduğu çay ocağında kavga ettiği kişilerin üzerine kaynar su dökmesi sonucu ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Ahmet Ergün, tedaviye alındı.
2.06.2017 Magazin
'Yol' 35 yıl sonra yeniden Cannes’da!
'Yol' 35 yıl sonra yeniden Cannes’da! 1982 yılında Altın Palmiye kazanan Yılmaz Güney imzalı Yol filmi, 35 yıl sonra yeniden Cannes Film Festivali’nde seyirciyle buluşacak.
17.05.2017 Kültür Sanat
Setlere geri dönüyor
Setlere geri dönüyor Halil Ergün önceki akşam Cihangir’deydi. Muhabirlerin “Sizleri televizyonda görecek miyiz?” sorusuna Ergün, “Bir dizi için anlaşma yaptım.
5.05.2017 Magazin
Tiyatro buluşması
Tiyatro buluşması Trump Kültür ve Gösteri Merkezi sahnesinde Behiç Ak’ın kaleme aldığı ödüllü tiyatro oyunu Tek Kişilik Şehir’i önceki akşam yakın dost olan ünlü oyuncular Deniz Çakır ve Halil Ergün birlikte izledi.
2.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Halil Ergün ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki halil ergün haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.