Hale Soygazi

Hale Soygazi

Son dakika hale soygazi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hale soygazi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hale soygazi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hale Soygazi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hale soygazi gelişmeleri de dahil olmak üzere 92 hale soygazi haberi bulunmuştur. Tüm hale soygazi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti
Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti Yeşilçam'da Türkan Şoray, Filiz Akın, Belgin Doruk, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik, Emel Sayın, Gülşen Bubikoğlu ve Necla Nazır'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü ismi seslendiren 94 yaşındaki ses sanatçısı ve oyuncu Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti. Usta ismin ölümü sevenlerini yasa boğdu.
29.10.2023 Magazin
Bahar Öztan kansere yakalanmıştı! Sağlık durumu...
Bahar Öztan kansere yakalanmıştı! Sağlık durumu... Yeşilçam'ın 'Gamzeli Güzel'i olarak tanıdığımız Bahar Öztan, birçok kez yendiği kansere yeniden yakalandığını açıklamıştı. 'Şaşkın Milyoner' (1974) ve 'Ortadirek Şaban' (1984) gibi unutulmayan filmlerde rol alan usta oyuncunun, Muğla'da özel bir hastanede tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Ünlü sanatçı, son durumu hakkında açıklama yaptı.
28.03.2023 Magazin
Bahar Öztan'dan kötü haber geldi!
Bahar Öztan'dan kötü haber geldi! Yeşilçam'ın gamzeli güzeli olarak tanınan Bahar Öztan, dört kez yendiği kansere yeniden yakalandığını açıkladı. Usta oyuncu, 10 gündür Muğla'da özel bir hastanede tedavi gördüğünü söyledi.
23.03.2023 Magazin
Ünlü kadınlar ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesiyle bir araya geldi
Ünlü kadınlar ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesiyle bir araya geldi Hayatı tek başına omuzlayan kadınları istihdam ederek iş yaşamına kazandırmak ve gelecek kurmalarına yardımcı olmak için gerçekleştirilen ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesinin açılış lansmanı gerçekleştirildi. Pınar Altuğ, Atiye, Özge Boran ve Aydilge gibi 30 ünlü isim de projeye destek oldu.
5.03.2022 Magazin
Oh Olsun filmi ne zaman, nerede çekildi? Oh Olsun filminin oyuncuları ne konusu ne?
Oh Olsun filmi ne zaman, nerede çekildi? Oh Olsun filminin oyuncuları ne konusu ne? Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı Yeşilçam'ın unutulmaz filmleri arasında gösterilen Oh Olsun filminin başrollerinde Tarık Akan ve Hale Soygazi yer alıyor. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı Oh Olsun filmi oyuncu kadrosunda bir çok usta oyuncu da bulunuyor. Peki, Oh Olsun filmi ne zaman, nerede çekildi? İşte, Oh Olsun filminin oyuncuları ve konusu...
19.07.2020 Gündem
Hale Soygazi, Seda Sayan'a açtığı davayı kazandı
Hale Soygazi, Seda Sayan'a açtığı davayı kazandı Hale Soygazi, Seda Sayan’a açtığı 1 liralık sembolik tazminat davasını kazandı.
12.02.2020 Magazin
Hale Soygazi kimdir? Nerelidir? Hale Soygazi kaç yaşında?
Hale Soygazi kimdir? Nerelidir? Hale Soygazi kaç yaşında? Hale Soygazi kimdir, nereli ve kaç yaşında? şeklindeki sorular vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Ünlü oyuncu Hale Soygazi'nin, bir televizyon programında oğlu olduğunu söyleyen Murat Şar'a açtığı 1 liralık manevi tazminat davasında beklenen Adli Tıp Kurumu raporu dava dosyasına geldi. Rapora göre Hale Soygazi ile Murat Şar'ın biyolojik bağı olmadığı ortaya çıktı.
5.01.2020 Gündem
Adli Tıp sonucu açıkladı, Hale Soygazi'ye iyi haber
Adli Tıp sonucu açıkladı, Hale Soygazi'ye iyi haber Adli Tıp raporuna göre taraflar arasında yapılan DNA profili karşılaştırması sonucu anne olduğu iddia edilen Hale Soygazi ile Murat Şar arasında biyolojik bağın olmadığı tespit edildi.
21.07.2019 Magazin
Yeşilçam oyuncusu hayatını kaybetti
Yeşilçam oyuncusu hayatını kaybetti Ses sanatçısı Onur Akay, çok sayıda sinema filminde başrol oyunculuğu yapan oyuncu Funda Ersin’in, vefat ettiğini duyurdu.
15.08.2018 Magazin
Unutulmaz bir gece
Unutulmaz bir gece Yeşilçam’ın usta isimleri önceki akşam Moda Deniz Kulübü’ndeki düğünde buluştu.
7.07.2018 Magazin
Keşke Şener Şen ile  yine film yapsak
Keşke Şener Şen ile yine film yapsak Sinema Yazarları Derneği önceki gün 2017 yılının en iyilerine ödüllerini verdi. Geceye katılan İlyas Salman, “Keşke Şener Şen ile yine film yapsak. Ama Şener buna yanaşmıyor” dedi
14.03.2018 Magazin
Yeni nesil çok başarılı
Yeni nesil çok başarılı Hale Soygazi, önceki gece Karaköy’deydi.
9.03.2018 Magazin
Hepiniz özür dileyeceksiniz!
Hepiniz özür dileyeceksiniz! Yeşim Salkım, yorumculuk yaptığı programda kendisini hedef aldığını düşündüğü Seda Sayan ve Kerimcan videosu hakkında çok sert konuştu. Salkım; “Saray soytarıları vardı bilir misiniz? İşte sizin de onlardan farkınız kalmadı. Hepiniz özür dileyeceksiniz” dedi
18.11.2017 Magazin
Benden özür dileyecek
Benden özür dileyecek Hale Soygazi, Seda Sayan’ın programında Murat Şar adlı şahsın annesi olarak gösterilince soluğu mahkemede almıştı.
17.11.2017 Magazin
Hale Soygazi'ye 'annelik' davası açtı!
Hale Soygazi'ye 'annelik' davası açtı! Murat Şar, annesinin Hale Soygazi olduğunu öne sürerek güzel oyuncuya 'annelik' davası açtı.
7.11.2017 Magazin
Canlı yayında öyle bir şey yaptı ki...
Canlı yayında öyle bir şey yaptı ki... RTÜK, Show TV'de yayınlanan programa ceza vermişti.
20.10.2017 Televizyon
RTÜK'ten kurallara uymayan televizyonlara ceza
RTÜK'ten kurallara uymayan televizyonlara ceza Radyo ve Televizyon Üst Kurulunca (RTÜK), FOX TV'de yayınlanan "İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat" isimli haber programında, haber spikeri İsmail Küçükkaya'nın, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ve eşi hakkındaki iddiaları nedeniyle kanala tavandan idari para cezası uygulandı.
29.09.2021 Gündem
Seda Sayan ömür boyu ekrana çıkmayacak mı?
Seda Sayan ömür boyu ekrana çıkmayacak mı? Show TV'de yayınlanan Seda ve Uğur'la programı, uzun süredir bir Yeşilçam yıldızı olan annesini arayan Murat'ın hikayesini ekrana taşıyor. Programda başta Hale Soygazi olmak üzere Hülya Koçyiğit, Nebahat Çehre, Türkan Şoray ve Filiz Akın'ın da adı geçti.
12.10.2017 Televizyon
DNA kendini belli eder
DNA kendini belli eder Seda Sayan, önceki akşam iş adamı sevgilisi Murat Karabova ile Kalamata Meyhane’de sahne alan Emre Altuğ’u izledi.
5.10.2017 Magazin
'O şahsı DNA testine davet ediyorum'
'O şahsı DNA testine davet ediyorum' Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu 'Artık Susma' programında Murat Şar adlı kişinin kayıp annesi olduğu ima edilen Hale Soygazi, sessizliğini bozdu.
4.10.2017 Magazin
Hale Soygazi'den suç duyurusu!
Hale Soygazi'den suç duyurusu! Usta sanatçı Hale Soygazi, Show TV'de yayınlanan 'Artık Susma' programında, kendisi için 'terk eden anne' imajı çizildiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmak üzere bugün savcılığa gidecek.
4.10.2017 Magazin
Hale Soygazi çıldırdı: Seviyesizlik!
Hale Soygazi çıldırdı: Seviyesizlik! Usta sanatçı Hale Soygazi, kendisi hakkında iddiaların ortaya atıldığı Show TV'deki 'Artık Susma' programına tepki gösterdi.
4.10.2017 Magazin
Kahve keyfi
Kahve keyfi Türk sinemasının güzel oyuncularından Hale Soygazi, önceki gün Zorlu AVM’deydi.
15.07.2017 Magazin
Issızlaşıyor Yeşilçam
Issızlaşıyor Yeşilçam Türk sinemasının usta ismi Fikret Hakan, önceki gece hayatını kaybetti. Sevenlerini ve sanat camiasını yasa boğan vefatın ardından Filiz Akın, “Git gide ıssızlaşıyor Yeşilçam” dedi
11.07.2017 Magazin
Fikret Hakan'ın ölümü sanat dünyasını yasa boğdu...
Fikret Hakan'ın ölümü sanat dünyasını yasa boğdu... Yeşilçam'ın emektar oyuncusu Fikret Hakan'ın vefatı, sanatçı dostlarını derinden üzdü...
11.07.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hale Soygazi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hale soygazi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.