Hakan Muhafız

Hakan Muhafız

Son dakika hakan muhafız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hakan muhafız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hakan muhafız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hakan Muhafız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hakan muhafız gelişmeleri de dahil olmak üzere 56 hakan muhafız haberi bulunmuştur. Tüm hakan muhafız haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aşkı Memnu yeni Nihal kim olacak? 2023 Aşkı Memnu filmindeki Nihal’i Helin Kandemir mi canlandıracak, Helin Kandemir kimdir, kaç yaşında, nereli?
Aşkı Memnu yeni Nihal kim olacak? 2023 Aşkı Memnu filmindeki Nihal’i Helin Kandemir mi canlandıracak, Helin Kandemir kimdir, kaç yaşında, nereli? Aşkı Memnu yeni Nihal Helin Kandemir mi, Helin Kandemir kimdir, nereli, kaç yaşında, nereli? Türk dizi tarihinde yerini alan, yayınlandığı dönem kadar tekrarlarıyla da reyting rekorları kıran Aşk-ı Memnu’nun film versiyonu geliyor. Oyuncu kadrosu merak edilirken Nihal karakterini kimin oynayacağı belli oldu.
24.01.2023 Magazin
Çağatay Ulusoy yeni dizisi için imaj değiştirdi!
Çağatay Ulusoy yeni dizisi için imaj değiştirdi! Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Çağatay Ulusoy, yeni dizisi için imaj yeniledi. Dizide bir jigoloyu canlandıracak olan Ulusoy'un yeni rolü için saçlarını uzatarak sakalını kesmesi dikkat çekti.
14.12.2022 Magazin
Seversin dizisi ne zaman başlayacak? Seversin dizisi konusu ne? İşte Seversin dizisi oyuncuları!
Seversin dizisi ne zaman başlayacak? Seversin dizisi konusu ne? İşte Seversin dizisi oyuncuları! Kanal D yaz ekranına aşk dizisiyle merhaba diyor! Seversin dizisinden ilk fragman geldi. Başrollerini İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün paylaştığı Seversin dizisinde birbirinden ünlü oyuncular eşlik ediyor. Peki, Seversin dizisi ne zaman başlayacak? Seversin dizisi konusu ne? İlayda Alişan kimdir? Burak Yörük kimdir? İşte Seversin dizisi oyuncuları!
4.05.2022 Televizyon
Hazar Ergüçlü sırt dekoltesiyle beğeni topladı
Hazar Ergüçlü sırt dekoltesiyle beğeni topladı Kuzey Güney, Medcezir, Ahlat Ağacı ve Hakan Muhafız gibi yapımlarda rol alan Hazar Ergüçlü, Saklı dizisiyle ekranlara döndü. Saklı dizisindeki iddialı sahneleri ile gündem olan Hazar Ergüçlü siyah elbisesiyle hayranlarından tam not aldı.
29.11.2021 Magazin
Halit Özgür Sarı diziden ayrılıyor mu? Kardeşlerim dizisinin Kadir'i Halit Özgür Sarı veda mı ediyor?
Halit Özgür Sarı diziden ayrılıyor mu? Kardeşlerim dizisinin Kadir'i Halit Özgür Sarı veda mı ediyor? Ekranların sevilen dizisi Kardeşlerim 29. Bölüm ile ekranlara gelecek. Yayınlanan fragmanda Kadir'in kaza geçirmesi hayranlarını üzdü. Kardeşlerim dizisinin Kadir'Halit Özgür Sarı cumartesi ekrana gelecek 29. bölümde diziden ayrılıyor. Peki, Halit Özgür Sarı'nın yeni projesi ne? İşte detaylar...
17.11.2021 Gündem
Halit Özgür Sarı diziden ayrıldı mı? Kardeşlerim dizisinde Kadir ölüyor mu?
Halit Özgür Sarı diziden ayrıldı mı? Kardeşlerim dizisinde Kadir ölüyor mu? Milyonları ekrana kilitleyen Kardeşlerim dizisinin 29. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Kadir'in kaza geçirmesi dizinin takipçilerini üzdü. Pek çok kişi, "Halit Özgür Sarı Kardeşlerim dizisinden ayrıldı mı? Kardeşlerim Kadir ölüyor mu? Kardeşlerim dizisinde Kadir kimdir?" sorusunu araştırıyor. Peki, Halit Özgür Sarı diziden ayrıldı mı? Kardeşlerim dizisinde Kadir ölüyor mu? İşte Kardeşlerim dizisinin son fragmanından detaylar...
16.11.2021 Gündem
Burçin Terzioğlu'ndan olay açıklama: Tacize uğramıştım!
Burçin Terzioğlu'ndan olay açıklama: Tacize uğramıştım! 'Yalancı' dizinde rol alan güzel oyuncu Burçin Terzioğlu, bomba açıklamalarıyla olay oldu.
1.11.2021 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Aras Bulut İynemli ve Bige Önal ayrılığının şaşırtan sebebi!
Aras Bulut İynemli ve Bige Önal ayrılığının şaşırtan sebebi! Televizyonun sevilen iki ismi Aras Bulut İynemli ile Bige Önal, geçtiğimiz günlerde 6 yıllık birlikteliklerini sürpriz bir şekilde sona erdirmişti. Bir süre önce barıştıkları iddia edilse de, çift yeniden ayrıldıklarını duyurmuştu. Aras Bulut İynemli ve Bige Önal ayrılığının perde arkası herkesi şaşırttı.
8.09.2021 Magazin
Çağatay Ulusoy asker yolcusu!
Çağatay Ulusoy asker yolcusu! Askere gidecek olan Çağatay Ulusoy, birliğine teslim olmadan önce tıraş oldu. Oyuncunun son hali ortaya çıktı.
19.01.2020 Magazin
Netflix dizisi Atiye'den ilk fragman geldi
Netflix dizisi Atiye'den ilk fragman geldi İkinci orijinal Netflix Türkiye yapımı olan 'Atiye' dizisi ilk fragmanını yayınladı. YouTube hesabından fragmanı yayınlanan 'Atiye' 27 Aralık'ta yayınlanacak.
18.11.2019 Televizyon
Serenay Sarıkaya'ya 1 milyon dolar!
Serenay Sarıkaya'ya 1 milyon dolar! Sina Koloğlu bugünkü köşesinde Serenay Sarıkaya'ya yeni sezon için yapılan çılgın teklifi yazdı.
11.09.2019 Magazin
Okan Yalabık'ın yaz stili
Okan Yalabık'ın yaz stili Netflix'in ilk Türk dizisi 'Hakan: Muhafız'da 'Ölümsüz Faysal' karakterini canlandıran Okan Yalabık, önceki gün İstinyePark'da objektiflere takıldı.
27.08.2019 Magazin
Hakan: Muhafız’ın 2. Sezonu açıklandı!
Hakan: Muhafız’ın 2. Sezonu açıklandı! Hakan: Muhafız’ın merakla beklenen ikinci sezonunun ne zaman yayınlanacağı açıkladı. İşte o Hakan: Muhafız’ın 2. sezonunun tarihi.
12.03.2019 Televizyon
Netflix Türkiye'de kimlerle anlaştı?
Netflix Türkiye'de kimlerle anlaştı? Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu çok merak edilen sorunun cevabını birinci ağızdan köşesine taşıdı.
4.03.2019 Televizyon
Cüneyt Arkın'dan Hakan: Muhafız açıklaması!
Cüneyt Arkın'dan Hakan: Muhafız açıklaması! Hakan: Muhafız'ın (The Protector) yeni sezon tanıtımında yer alan usta sanatçı Cüneyt Arkın, konuyla ilgili açıklama yayınladı. Sadece tanıtımda yer aldığını vurgulayan Arkın, yeni sezonda rol alacağı iddialarını yalanladı.
28.02.2019 Magazin
'Hakan: Muhafız'da Cüneyt Arkın sürprizi!
'Hakan: Muhafız'da Cüneyt Arkın sürprizi! Netflix'in ilk Türk dizisi olan 'Hakan: Muhafız'ın ikinci sezon tanıtımı yayınlandı.
26.02.2019 Televizyon
Çağatay Ulusoy Los Angeles yolcusu
Çağatay Ulusoy Los Angeles yolcusu Netflix’te yayınlanan “Hakan: Muhafız” dizisindeki performansıyla çok konuşulan Çağatay Ulusoy, Los Angeles’a gidecek.
10.02.2019 Magazin
O filmin kadrosuna katıldı
O filmin kadrosuna katıldı Oyuncu Sinem Kobal, yeni dizisi Hakan: Muhafız (The Protector) için bölüm başına 30 bin TL'ye anlaştı
20.01.2019 Magazin
Sinem Kobal'a 'Hakan: Muhafız' teklifi
Sinem Kobal'a 'Hakan: Muhafız' teklifi Oyuncu Sinem Kobal, Hakan: Muhafız' (The Protector) ile setlere dönüyor. 31 yaşındaki oyuncu, Çağatay Ulusoy'la başrolü paylaşmaya hazırlanıyor.
17.01.2019 Magazin
Netflix'ten 'Hakan: Muhafız' açıklaması
Netflix'ten 'Hakan: Muhafız' açıklaması Netflix, yeni bölümleri yaz aylarında sevenleriyle buluşacak dizinin 3 ve 4'üncü sezonlarının onaylandığını açıkladı.
11.01.2019 Magazin
Engin de Hollywood yolcusu!
Engin de Hollywood yolcusu! Engin Öztürk, Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya'nın anlaştığı ajansla sözleşme imzaladı.
10.01.2019 Magazin
Hakan: Muhafız'ın IMDb puanı geriledi
Hakan: Muhafız'ın IMDb puanı geriledi Yayınlandığı ilk günün akşamında IMDb'de 9.3 seviyesinde bir puanla listelenen Netflix'in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız, 8.6 puana geriledi.
17.12.2018 Televizyon
Mithatcan ve Alina Boz evleniyor mu?
Mithatcan ve Alina Boz evleniyor mu? Sezen Aksu’nun oğlu Mithatcan ile aşk yaşayan oyuncu Alina Boz, 'Hakan: Muhafız'ın galasına katılan isimler arasındaydı
7.12.2018 Magazin
Netflix’in ikinci yerli dizisi yolda!
Netflix’in ikinci yerli dizisi yolda! Netflix Türkiye, sosyal medya hesabından ikinci orijinal dizinin de yolda olduğu müjdesini verdi.
21.11.2018 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Hakan Muhafız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hakan muhafız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.