Hajrovic

Hajrovic

Son dakika Hajrovic haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hajrovic ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hajrovic haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hajrovic

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hajrovic gelişmeleri de dahil olmak üzere 239 hajrovic haberi bulunmuştur. Tüm hajrovic haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe - Dinamo Zagreb
Fenerbahçe - Dinamo Zagreb Sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi D Grubu beşinci maçında Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımıyla karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe'de performansıyla çok eleştirilen Slimani, maça yedek başlarken; genç oyuncu Barış Alıcı, 11'de yer aldı.
29.11.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye gözdağı verdi
Fenerbahçe'ye gözdağı verdi Dinamo Zagreb Teknik Direktörü Nenad Bjelica, UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda yarın oynayacakları Fenerbahçe maçına ilişkin, "Fenerbahçe'nin durumu bizi ilgilendirmez. Galibiyet için buraya geldik." dedi.
28.11.2018 Fenerbahçe
Hajrovic'ten Galatasaraylıları kızdıracak açıklama
Hajrovic'ten Galatasaraylıları kızdıracak açıklama UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile aynı grupta mücadele eden Dinamo Zagreb'in Bosna Hersekli futbolcusu, Hırvatistan basınına yaptığı açıklamada Galatasaray taraftarını kızdıracak bir açıklamada bulundu.
26.10.2018 UEFA Avrupa Ligi
Dinamo Zagreb zirveye yerleşti
Dinamo Zagreb zirveye yerleşti UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda ikinci hafta karşılaşmalarının ardından Dinamo Zagreb zirvede, Fenerbahçe ikinci sırada yer aldı.
4.10.2018 UEFA Avrupa Ligi
Fenerbahçe'ye golleri atan Hajrovic Türkiye kadrosuna çağrılıyor!
Fenerbahçe'ye golleri atan Hajrovic Türkiye kadrosuna çağrılıyor! Avrupa Ligi'nde Dinamo Zagreb'in Fenerbahçe'yi 4-1 yendiği maçta 2 gol atan Hajrovic'e Bosna Hersek Milli Takımı teknik direktörü Roberts Prosinecki'den övgü dolu sözler geldi.
21.09.2018 Futbol
Enzo Roco UEFA Avrupa Ligi'nde haftanın 11'ine seçildi
Enzo Roco UEFA Avrupa Ligi'nde haftanın 11'ine seçildi Beşiktaş’ın Şilili savunma oyuncusu Enzo Roco, UEFA Avrupa Ligi’nde haftanın 11’ine seçildi.
21.09.2018 Beşiktaş
Fenerbahçe savunmasından inanılmaz hata!
Fenerbahçe savunmasından inanılmaz hata! UEFA Avrupa Ligi'nde Hırvatistan'da Dinamo Zagreb ile karşılaşan Fenerbahçe'de yenilen 3. golde büyük bir savunma hatası meydana geldi.
20.09.2018 Fenerbahçe
Hırvatistan'da ağır yenilgi! Kanarya kayıp...
Hırvatistan'da ağır yenilgi! Kanarya kayıp... UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk haftasında Dinamo Zagreb, Fenerbahçe'yi 4-1 mağlup etti.
20.09.2018 Fenerbahçe
CANLI! Dinamo Zagreb - Fenerbahçe
CANLI! Dinamo Zagreb - Fenerbahçe Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki iki numaralı organizasyonunda mücadele edecek Fenerbahçe, D Grubu'ndaki ilk maçında deplasmanda Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımına konuk oluyor.
20.09.2018 Fenerbahçe
Onyekuru Iorfa'dan sonra ikinci Nijeryalı oldu
Onyekuru Iorfa'dan sonra ikinci Nijeryalı oldu Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Henry Onyekuru’yu renklerine bağladı. Galatasaray'ın İngiliz ekibi Everton'dan bir yıllığına kiraladığı Henry Onyekuru, sarı-kırmızılı kadroya dahil edilen 2. Nijeryalı futbolcu oldu.
13.07.2018 Galatasaray
Hajrovic bombası! Süper Lig'den dev talip!
Hajrovic bombası! Süper Lig'den dev talip! Werder Bremen'le olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek Izet Hajrovic'le; Deportivo, Dinamo Moskova ve Trabzonspor'un ilgilendiği öne sürüldü.
23.11.2017 Trabzonspor
Kulüpler transfere para saçtı
Kulüpler transfere para saçtı Spor Toto Süper Lig kulüpleri, 2016-2017 sezonu ara transfer döneminde bonservis bedellerine ödediği 95,4 milyon lirayla son yılların en yüksek harcamasını yaptı.
2.02.2017 Süper Lig
Bayern Münih yenilmezliğini sürdürdü
Bayern Münih yenilmezliğini sürdürdü Almanya Birinci Futbol Ligi'nin (Bundesliga) 4. haftasında Bayern Münih, sahasında Hertha Berlin'i 3-0 mağlup etti.
21.09.2016 Almanya
Aslan'ın ahını aldı! Şimdi 3. Lig'de...
Aslan'ın ahını aldı! Şimdi 3. Lig'de... Werder Bremen'de forma giyen Izet Hajrovic, kadronun geniş olması nedeniyle 3. Lig takımına gönderiliyor.
24.09.2021 Galatasaray
Galatasaray'da büyük isyan!
Galatasaray'da büyük isyan! Başta Sneijder, Selçuk, Podolski ve Muslera gibi takımın yıldızlarına gördükleri sarı kartları gerekçe gösterip rekor fatura çıkaran Özbek yönetimine karşı isyan çıktı. Yabancılardan bazıları FIFA’ya başvurma kararı alırken, yerliler de artık senet kabul etmeyeceklerini bildirdi.
24.09.2021 Galatasaray
G.Saray’da işler karıştı!
G.Saray’da işler karıştı! Dursun Özbek ve yönetimi, dünyaca ünlü Amerikan soruşturma firması Kroll ile Londra’da masaya oturdu ama duayenler, eski hesapların incelenmesine karşı!
19.04.2016 Galatasaray
Galatasaray'ı bu harcamalar batırdı!
Galatasaray'ı bu harcamalar batırdı! Galatasaray’ın UEFA’nın Finansal Fair Play kriterlerini yerine getiremediği resmen açıklandı.
20.01.2016 Galatasaray
Hepsi bir Podolski etmiyor!
Hepsi bir Podolski etmiyor! Amrabat, Bruma, Ontivero ve Hajrovic... Bonservislerine toplam 26.1 milyon Euro ödendi ama 2.5 milyon Euro'ya gelen Podolski yarım sezonda hepsinin attığı golü beşe katladı
1.01.2016 Galatasaray
Sağım Poldi solum Kevin
Sağım Poldi solum Kevin Hamza Hamzaoğlu ilk yarıda kullanamadığı Grosskreutz’un rolünü şimdiden belirledi
16.11.2015 Galatasaray
Bosna'nın kadrosu açıklandı
Bosna'nın kadrosu açıklandı 2016 Avrupa Şampiyonası (EURO 2016) Elemeleri play-off turunda İrlanda ile karşılaşacak Bosna Hersek Milli Futbol Takımı'nın, 28 kişilik aday kadrosu açıklandı.
3.11.2015 Futbol
Korkmaz: Sabri değil Hajrovic sorgulanmalı
Korkmaz: Sabri değil Hajrovic sorgulanmalı G.Saray’ın efsane kaptanı, Sabri Sarıoğlu’na yönelik eleştirileri yorumladı
28.06.2015 Galatasaray
Yedi ismi gönder, Zlatan'ı al
Yedi ismi gönder, Zlatan'ı al Galatasaray senelik 10 milyon Euro öneriyor, İbrahimovic 12 milyon Euro talep ediyor.
15.05.2015 Galatasaray
Yarsuvat açıkladı! G.Saray Avrupa'ya gidebilecek mi?
Yarsuvat açıkladı! G.Saray Avrupa'ya gidebilecek mi? Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında açıklamalarda bulundu.
12.04.2015 Galatasaray
Tugay: Kimse bize sormadı ki!
Tugay: Kimse bize sormadı ki! Kerimoğlu, devre arası bombasını Aysal'ın kucağına bıraktı.
9.04.2015 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Hajrovic ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hajrovic haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.