Gazete Vatan Logo
Galatasaray Sağım Poldi solum Kevin

Sağım Poldi solum Kevin

Hamza Hamzaoğlu ilk yarıda kullanamadığı Grosskreutz’un rolünü şimdiden belirledi

Sağım Poldi solum Kevin

Dortmund’da kale dışında her yerde forma giyen Alman oyuncunun G.Saray’da nerede oynayacağı bilmecesi ortadan kalktı. Teknik heyet, sol kanadı Grosskreutz’a emanet etmek için planlarını yaptı bile

G.SARAY tarihine Ribery ve Hajrovic skandalları sonrasında üçüncü sıradan giren Kevin Grosskreutz transferinde ocak ayı beklenirken teknik heyet de Alman oyuncuyu kullanacağı günü iple çekiyor... Borussia Dortmund’a 1 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli ödenerek kadroya katılan Kevin, FIFA’ya eksik evrak gönderilmesi nedeniyle lisansı çıkmayınca yarım sezonu takımdan ayrı geçiriyor.
OCAK ayından sonra forma giymek icin hazırlanan Kevin Grosskreutz’un hangi bölgede oynayacağı ise sarı-kırmızılı taraftarların merak konusu... Borussia Dortmund’da joker olarak görülen ve “Kale hariç her yerde oynadım” diyerek de rolünün altını çizen oyuncuya ise Hamza Hamzaoğlu çoktan rolünü biçti bile. Devre arasında hazırlık kampında takımla tam anlamıyla çalışmaya başlaması planlanan Kevin için her milli maç arasında hazırlık maçı yapılırken Hamza Hoca oyuncusunu farklı bölgelerde yine de deniyor.
SEZONUN ikinci yarısında transfer de yapmak isteyen Hamza Hamzaoğlu Kevin Grosskreutz’u ise sol açık olarak kullanmak üzere çalışıyor. Sezonun ilk yarısında Yasin’i burada kullanan ve zaman zaman da Emre Çolak ile Olcan’ı da deneyen teknik heyet, Kevin Grosskreutz’un lisansının çıkması ile birlikte formayı da Alman oyuncuya teslim edecek. Sağ açık olarak yine Podolski’yi düşünen Hamza Hoca, maç içinde de iki Alman oyuncunun kanatları değiştirerek rakiplerin dengesini de bozmayı düşünüyor.

Haberin Devamı