Kevin Grosskreutz

Kevin Grosskreutz

Son dakika Kevin Grosskreutz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kevin Grosskreutz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kevin Grosskreutz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kevin Grosskreutz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kevin grosskreutz gelişmeleri de dahil olmak üzere 101 kevin grosskreutz haberi bulunmuştur. Tüm kevin grosskreutz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Liverpool Teknik Direktörü Klopp, Türkspor Dortmund'a mesaj gönderdi
Liverpool Teknik Direktörü Klopp, Türkspor Dortmund'a mesaj gönderdi İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un teknik direktörü Jürgen Klopp, Almanya Amatör Futbol Ligi (Bezirksliga) takımlarından Türkspor Dortmund'a bir video mesaj göndererek, şampiyonluk yolunda başarılar diledi.
24.12.2019 Futbol
Onyekuru Iorfa'dan sonra ikinci Nijeryalı oldu
Onyekuru Iorfa'dan sonra ikinci Nijeryalı oldu Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Henry Onyekuru’yu renklerine bağladı. Galatasaray'ın İngiliz ekibi Everton'dan bir yıllığına kiraladığı Henry Onyekuru, sarı-kırmızılı kadroya dahil edilen 2. Nijeryalı futbolcu oldu.
13.07.2018 Galatasaray
Grosskreutz, 3. Lig'de forma giyecek
Grosskreutz, 3. Lig'de forma giyecek Almanya 3. Futbol Ligi takımlarından Uerdingen, eski Galatasaraylı futbolcu Kevin Grosskreutz ile anlaştı.
5.07.2018 Galatasaray
Galatasaray'a transfer engeli! Grosskreutz...
Galatasaray'a transfer engeli! Grosskreutz... Sarı-Kırmızılılar’ın son gün kadrosuna katmak için en fazla çaba sarf ettiği isimlerden biri de Stefan Okaka’ydı.
1.02.2018 Galatasaray
Skandala imza attı, terfi etti!
Skandala imza attı, terfi etti! Hareketli günler geçiren Galatasaray'da Florya'daki yeni yapılanma ile ilgili yapılan açıklamanın ardından bir isim dikkatlerden kaçmadı.
10.05.2017 Galatasaray
Grosskreutz, Darmstadt 98 ile anlaştı
Grosskreutz, Darmstadt 98 ile anlaştı Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Darmstadt 98, eski Galatasaraylı futbolcu Kevin Grosskreutz'u kadrosuna kattı.
11.04.2017 Almanya
Grosskreutz, Darmstadt ile anlaştı
Grosskreutz, Darmstadt ile anlaştı Stuttgart'ta forma giyerken karıştığı bir kavga sonrası futbolu bırakma noktasına gelen Kevin Grosskreutz, Darmstadt ile anlaştı.
11.04.2017 Futbol
Kevin Grosskreutz'a ilginç transfer teklifi
Kevin Grosskreutz'a ilginç transfer teklifi Almanya’nın amatör küme takımlarından DJK Hehn 1958, Facebook hesabından Galatasaray’ın eski futbolcusu Kevin Grosskreutz’a uzun bir mesaj göndererek transfer teklifinde bulundu!
13.03.2017 Spor Magazin
Grosskreutz'u, 16 yaşındaki bir Türk hastanelik etti!
Grosskreutz'u, 16 yaşındaki bir Türk hastanelik etti! Bild Gazetesi, Kevin Grosskreutz'u 28 Şubat'da hastanelik eden kişinin, poliste yaralama ve tehlikeli yaralama suçlarından kaydı olan, 16 yaşında bir Türk olduğunu yazdı.
8.03.2017 Almanya
Kulübe ağlayarak veda etti
Kulübe ağlayarak veda etti Almanya İkinci Futbol Ligi takımlarından Stuttgart, salı gecesi bar çıkışı kavgaya karışan Kevin Grosskreutz'un sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.
3.03.2017 Galatasaray
Kevin Grosskreutz dayaktan hastanelik oldu!
Kevin Grosskreutz dayaktan hastanelik oldu! Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı ancak belge krizi nedeniyle sadece 2 hazırlık maçında oynatabildiği Grosskreutz'un başı belaya girdi
28.02.2017 Almanya
Bir Grosskreutz skandalı daha!
Bir Grosskreutz skandalı daha! Trabzonspor'un sözleşmesini feshettiği Hyun-Jun Suk'un Bastia'ya transferinin evrakların geç kalması nedeniyle gerçekleşmediği ifade edildi. Bu olay akıllara Galatasaray'ın daha önce yaşadığı Grosskreutz skandalını getirdi.
24.09.2021 Trabzonspor
2017 yılı felaket yılı olabilir!
2017 yılı felaket yılı olabilir! G.Saray 2016’yı nasıl geçirdi? Artıları ve eksileri neler...
24.09.2021 Galatasaray
Grosskreutz gözyaşlarını tutamadı
Grosskreutz gözyaşlarını tutamadı Bundesliga'da bitime bir hafta kala ligde kalmak için son kozlarını oynayan Stuttgart, sahasında Mainz 05'e 31 yenilince taraftarlar tepki gösterdi.
7.05.2016 Almanya
Grosskreutz sezonu kapattı!
Grosskreutz sezonu kapattı! Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Stuttgart’ta forma giyen Kevin Grosskreutz’un 6 ila 8 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
13.03.2016 Futbol
Löw'den veto! 'Bunu yapamazsın'
Löw'den veto! 'Bunu yapamazsın' Teknik direktör Löw, Grosskreutz'u milli takıma almayacağını açıkladı.
19.01.2016 Futbol
'Grosskreutz Florya'da misafirdi'
'Grosskreutz Florya'da misafirdi' Alman basını, Galatasaray ile hiçbir resmi maça çıkamadan Stuttgart'a transfer olan Kevin Grosskreutz'un fiziksel durumunun sanılandan kötü olduğunu yazdı.
14.01.2016 Galatasaray
Hedef yine yeniden Sigthorsson
Hedef yine yeniden Sigthorsson Galatasaray golcü de rotasını yine ona çevirdi.
7.01.2016 Galatasaray
G.Saray  Grosskreutz'u borsaya bildirdi
G.Saray Grosskreutz'u borsaya bildirdi Galatasaray Kulübü, futbolcusu Kevin Grosskreutz'un Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Stuttgart'a transfer olduğunu açıkladı.
6.01.2016 Galatasaray
Grosskreutz Antalya'da!
Grosskreutz Antalya'da! Galatasaray'la kontratını henüz feshetmeyen Alman futbolcu Kevin Grosskreutz, Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'la Antalya'ya geldi.
5.01.2016 Galatasaray
Grosskreutz, 3 saat için mi gitti?
Grosskreutz, 3 saat için mi gitti? Galatasaray’ın sezon başında Dortmund’dan kadrosuna kattığı Kevin Grosskreutz, imza krizi nedeniyle aksayan lisans işlemleri nedeniyle sezonun ilk yarısında Sarı-Kırmızılı takımın formasını giyemedi.
5.01.2016 Galatasaray
Resmi açıklama da geldi
Resmi açıklama da geldi Galatasaray'dan ayrılmak isteyen Kevin Grosskreutz, Stuttgart için sağlık kontrolünden geçti!
3.01.2016 Galatasaray
G.Saray, Stuttgart ile anlaştı!
G.Saray, Stuttgart ile anlaştı! Cim-Bom, Alman futbolcu için Borussia Dortmund’a verilen 1.5 milyon euro ile beraber, yarım sezon ödediği para ve diğer masraflar ile birlikte 2.6 milyon euroluk fatura çıkardı. Stuttgart’ın bu bedeli kabul ettiği ve kulüplerin el sıkıştığı ifade edildi.
3.01.2016 Galatasaray
Grosskreutz bekleniyor
Grosskreutz bekleniyor 6 günlük izin sona eren G.Saray bugün Florya'da devre arası hazırlıklar başlayacak.
3.01.2016 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Kevin Grosskreutz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kevin grosskreutz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.