Gazete Vatan Logo
Galatasaray Resmi açıklama da geldi

Resmi açıklama da geldi

Galatasaray'dan ayrılmak isteyen Kevin Grosskreutz, Stuttgart için sağlık kontrolünden geçti!

Resmi açıklama da geldi

Almanya Bundesliga ekibi Stuttgart, Kevin Grosskreutz’un sağlık kontrolünden geçeceğini ve kulüplerin henüz anlaşma sağlayamadığını açıkladı.

Mustafa Denizli’nin göreve gelmesinden sonra tecrübeli hoca ile görüşen ve Galatasaray’dan ayrılmak istediğini söyleyen 27 yaşındaki Alman futbolcu, yeni takımını buldu.

Galatasaray’a transfer son gününde gelen ancak yaşanan belge krizinden sonra sarı-kırmızılı formayı giymek için Ocak ayını beklemek zorunda kalan Grosskreutz, uzun süredir Almanya’da bulunuyordu. Stuttgart, Kevin Grosskreutz’un yanı sıra Dinamo Kiev’den Artem Kravets’i de kadrosuna kattı!

“ANLAŞMANIN OLMASINI UMUYORUZ”

Stuttgart Genel Menajeri Robin Dutt, resmi siteden yaptığı açıklamada henüz Galatasaray ile anlaşamadıklarını belirtirken, “Galatasaray ile anlaşmayı bekliyoruz. Anlaşmanın bir an önce yapılmasını umuyoruz. Kevin futbol niteliklerine sahip, kaliteli bir futbolcu. Farklı pozisyonlarda oynaması bizim için büyük bir kazanç. Kevin, İstanbul’daki talihsiz olaydan sonra futbol oynamak için çok istekli” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı