Grosskreutz

Grosskreutz

Son dakika Grosskreutz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Grosskreutz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Grosskreutz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Grosskreutz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan grosskreutz gelişmeleri de dahil olmak üzere 141 grosskreutz haberi bulunmuştur. Tüm grosskreutz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Liverpool Teknik Direktörü Klopp, Türkspor Dortmund'a mesaj gönderdi
Liverpool Teknik Direktörü Klopp, Türkspor Dortmund'a mesaj gönderdi İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un teknik direktörü Jürgen Klopp, Almanya Amatör Futbol Ligi (Bezirksliga) takımlarından Türkspor Dortmund'a bir video mesaj göndererek, şampiyonluk yolunda başarılar diledi.
24.12.2019 Futbol
Başkan açıkladı! Maicon ve Çalık transferleri...
Başkan açıkladı! Maicon ve Çalık transferleri... Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, TRT Spor'da gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. Cengiz, Maicon ve Ahmet Çalık transferlerinin alıcı kulüplerin geç kalması sebebiyle gerçekleşmediğini belirtti.
4.09.2018 Galatasaray
Mustafa Cengiz'den Modeste açıklaması!
Mustafa Cengiz'den Modeste açıklaması! Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, TRT Spor'da gündeme dair soruları yanıtladı. Cengiz, forvet transferi yapamamaları ile ilgili, "Uçakların kalkması için son saniyeye kadar mücadele ettik. Eğer bir sorumlu aranıyorsa o benim." dedi.
4.09.2018 Galatasaray
Onyekuru Iorfa'dan sonra ikinci Nijeryalı oldu
Onyekuru Iorfa'dan sonra ikinci Nijeryalı oldu Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Henry Onyekuru’yu renklerine bağladı. Galatasaray'ın İngiliz ekibi Everton'dan bir yıllığına kiraladığı Henry Onyekuru, sarı-kırmızılı kadroya dahil edilen 2. Nijeryalı futbolcu oldu.
13.07.2018 Galatasaray
Grosskreutz, 3. Lig'de forma giyecek
Grosskreutz, 3. Lig'de forma giyecek Almanya 3. Futbol Ligi takımlarından Uerdingen, eski Galatasaraylı futbolcu Kevin Grosskreutz ile anlaştı.
5.07.2018 Galatasaray
G.Saray'da flaş ayrılık! 3 isimle yollar ayrıldı
G.Saray'da flaş ayrılık! 3 isimle yollar ayrıldı Galatasaray'da Ticaret Direktörü ve Mağazacılık AŞ Genel Müdürü Ali Öğüdücü ile yollar ayrıldı. Uğur Yıldız ile Sinancan Sözen'in görevlerine de son verildi.
8.03.2018 Galatasaray
Galatasaray'a transfer engeli! Grosskreutz...
Galatasaray'a transfer engeli! Grosskreutz... Sarı-Kırmızılılar’ın son gün kadrosuna katmak için en fazla çaba sarf ettiği isimlerden biri de Stefan Okaka’ydı.
1.02.2018 Galatasaray
Skandala imza attı, terfi etti!
Skandala imza attı, terfi etti! Hareketli günler geçiren Galatasaray'da Florya'daki yeni yapılanma ile ilgili yapılan açıklamanın ardından bir isim dikkatlerden kaçmadı.
10.05.2017 Galatasaray
Grosskreutz, Darmstadt 98 ile anlaştı
Grosskreutz, Darmstadt 98 ile anlaştı Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Darmstadt 98, eski Galatasaraylı futbolcu Kevin Grosskreutz'u kadrosuna kattı.
11.04.2017 Almanya
Grosskreutz, Darmstadt ile anlaştı
Grosskreutz, Darmstadt ile anlaştı Stuttgart'ta forma giyerken karıştığı bir kavga sonrası futbolu bırakma noktasına gelen Kevin Grosskreutz, Darmstadt ile anlaştı.
11.04.2017 Futbol
Kevin Grosskreutz'a ilginç transfer teklifi
Kevin Grosskreutz'a ilginç transfer teklifi Almanya’nın amatör küme takımlarından DJK Hehn 1958, Facebook hesabından Galatasaray’ın eski futbolcusu Kevin Grosskreutz’a uzun bir mesaj göndererek transfer teklifinde bulundu!
13.03.2017 Spor Magazin
Galatasaray'da ikinci istifa
Galatasaray'da ikinci istifa Taraftardan sorumlu yönetici Alper Narman, Antalya’daki olaylar sonrasında eleştirilince görevi bırakmak istedi. Ancak başkan Özbek, Nasuhi Sezgin’den sonra bunun yanlış yorumlanacağını belirtip, Narman’ı kalmaya ikna etti.
9.03.2017 Galatasaray
Grosskreutz'u, 16 yaşındaki bir Türk hastanelik etti!
Grosskreutz'u, 16 yaşındaki bir Türk hastanelik etti! Bild Gazetesi, Kevin Grosskreutz'u 28 Şubat'da hastanelik eden kişinin, poliste yaralama ve tehlikeli yaralama suçlarından kaydı olan, 16 yaşında bir Türk olduğunu yazdı.
8.03.2017 Almanya
Galatasaray'da skandal üstüne skandal
Galatasaray'da skandal üstüne skandal Neredeyse her üyesinden başkan çıkarabilecek kalitede yönetimleriyle tanıdığımız Galatasaray, son dönemde yaşanan trajikomik olaylarla, “Nereden nereye” dedirtiyor... “Bizim takım bazı puanları bilerek kaybetti” sözleriyle bir anda ortalığı karıştıran Nasuhi Sezgin, skandallar zincirinin son halkası oldu.
8.03.2017 Galatasaray
Kulübe ağlayarak veda etti
Kulübe ağlayarak veda etti Almanya İkinci Futbol Ligi takımlarından Stuttgart, salı gecesi bar çıkışı kavgaya karışan Kevin Grosskreutz'un sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.
3.03.2017 Galatasaray
Kevin Grosskreutz dayaktan hastanelik oldu!
Kevin Grosskreutz dayaktan hastanelik oldu! Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı ancak belge krizi nedeniyle sadece 2 hazırlık maçında oynatabildiği Grosskreutz'un başı belaya girdi
28.02.2017 Almanya
Bir Grosskreutz skandalı daha!
Bir Grosskreutz skandalı daha! Trabzonspor'un sözleşmesini feshettiği Hyun-Jun Suk'un Bastia'ya transferinin evrakların geç kalması nedeniyle gerçekleşmediği ifade edildi. Bu olay akıllara Galatasaray'ın daha önce yaşadığı Grosskreutz skandalını getirdi.
24.09.2021 Trabzonspor
2017 yılı felaket yılı olabilir!
2017 yılı felaket yılı olabilir! G.Saray 2016’yı nasıl geçirdi? Artıları ve eksileri neler...
24.09.2021 Galatasaray
Sow'un lisansı çıktı!
Sow'un lisansı çıktı! Fenerbahçe'nin Al Ahli'den kiraladığı Moussa Sow'un TFF sitesinde yer alan Fenerbahçe kadrosuna bugün öğlen saatlerinde eklendi
24.09.2021 Fenerbahçe
Stuttgart küme düştü
Stuttgart küme düştü Bayern Münih'in şampiyon olduğu Bundesliga'da sezon tamamlandı. Hannover'in ardından küme düşen ikinci takım da Stuttgart oldu.
14.05.2016 Almanya
Grosskreutz gözyaşlarını tutamadı
Grosskreutz gözyaşlarını tutamadı Bundesliga'da bitime bir hafta kala ligde kalmak için son kozlarını oynayan Stuttgart, sahasında Mainz 05'e 31 yenilince taraftarlar tepki gösterdi.
7.05.2016 Almanya
Grosskreutz sezonu kapattı!
Grosskreutz sezonu kapattı! Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Stuttgart’ta forma giyen Kevin Grosskreutz’un 6 ila 8 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
13.03.2016 Futbol
G.Saray'da büyük transfer fiyaskosu
G.Saray'da büyük transfer fiyaskosu Galatasaray’da ligde yaşanan kötü sonuçlar ve zirveden uzak kalınmasının arkasında transferde yapılan hataların etkisi dikkat çekti.
12.03.2016 Galatasaray
Galatasaray'ı bu harcamalar batırdı!
Galatasaray'ı bu harcamalar batırdı! Galatasaray’ın UEFA’nın Finansal Fair Play kriterlerini yerine getiremediği resmen açıklandı.
20.01.2016 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Grosskreutz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki grosskreutz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.