Hain Plan

Hain Plan

Son dakika hain plan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hain plan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hain plan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hain Plan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hain plan gelişmeleri de dahil olmak üzere 219 hain plan haberi bulunmuştur. Tüm hain plan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Kirişci: 47 binin üzerinde gazi ile gazi ve şehit yakınımızın kamuda istihdamını sağladık
Bakan Kirişci: 47 binin üzerinde gazi ile gazi ve şehit yakınımızın kamuda istihdamını sağladık Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 47 binin üzerinde gazi, gazi ve şehit yakınının kamuda istihdamını sağladıklarını, 210 binden fazla gazi ve yakınına ücretsiz seyahat kartı verdiklerini söyledi. Bakan Kirişci, "Aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Vatan toprağında özgürce aldığımız her nefeste onlara borçlanıyoruz" dedi.
19.09.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hain plan! Evini fotoğraflamışlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hain plan! Evini fotoğraflamışlar Terör örgütü DHKP-C'nin kirli tezgahı polisler tarafından önlendi. Örgüt üyesi M.K., Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar Kısıklı'daki konutunu ve çevresini gizlice fotoğraflarken geçen gün yakalandı. Aynı dakikalarda, açlık grevinde ölen Ebru Timtik'e sözde destek vermek amacıyla Erdoğan'ın ikameti önünde toplanma çağrısı yapan ve Kocaeli ile İstanbul'dan örgüt üyelerini taşıyan bir otobüs Kısıklı'ya varmadan yolda durduruldu. 21 şüpheli yakalandı.
20.12.2020 Gündem
Terör örgütünde büyük çöküş... Ses kayıtlarıyla ortaya çıktı! Hain plan kendilerini vurdu
Terör örgütünde büyük çöküş... Ses kayıtlarıyla ortaya çıktı! Hain plan kendilerini vurdu Terör örgütü PKK'da çöküş sürüyor. Teröristlerin şifreli görüşmeleri deşifre oldu. Zinar Koçer ve Tekoşer Amara telsiz kodlarını kullanan teröristler yaptıkları konuşmada, sınır hattındaki üs bölgesine eylem yapmak için Kandil'den çıkan 12 kişilik terörist grubundan 10'unun Türkiye'ye geçiş yapmak için kullandıkları Zagros dağında mola verdikleri mağarada el bombasının patlaması sonucu öldüklerini itiraf etti.
11.11.2020 Gündem
Hain plan ortaya çıktı! TSK'dan attırmak için talimatname
Hain plan ortaya çıktı! TSK'dan attırmak için talimatname İzmir'de FETÖ'nün Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) sızan rütbeli mensuplarına yönelik soruşturma kapsamında haklarında dava açılan 8 sanıkla ilgili iddianamede FETÖ mensubu olmayan subay ve adaylarının TSK'dan atılmaları ve ayrılmalarını sağlayacak yöntemlerin bir talimatname altında toplandığına dikkat çekildi.
30.09.2020 Gündem
Terör örgütünün hain planı deşifre oldu! Alarma geçildi
Terör örgütünün hain planı deşifre oldu! Alarma geçildi Barış Pınarı Harekatı ile ağır darbe alan terör örgütü PKK/YPG'nin taban kaybetmeme ve kaos ortamı oluşturmak için planladığı hain planı deşifre oldu. Teröristlerin sınırdan yurda patlayıcı sokup, eylem yapmayı hedeflediği belirlendi. Güvenlik güçleri, olası sızma girişimini engellemek ve yurda patlayıcı sokulmasını önlemek için alarm durumuna geçti.
3.11.2019 Gündem
PKK’nın 15 Ağustos planına darbe: 20 şüpheli yakalandı
PKK’nın 15 Ağustos planına darbe: 20 şüpheli yakalandı İstanbul ve İzmir’de, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonlarda eylem hazırlığı yaptıkları tespit edilen 25 kişiden 20’si yakalandı
17.08.2018 Gündem
Teröristbaşından seçime 3 gün kala alçak talimat!
Teröristbaşından seçime 3 gün kala alçak talimat! Kaos peşinde koşan Gülen’in 24 Haziran için anket yaptırdığı, çıkan sonuçlara çıldırıp “Türkiye’yi ayaklandırın, halk sokağa insin” talimatı verdiği ortaya çıktı.
30.06.2018 Gündem
İntikamı SİHA aldı
İntikamı SİHA aldı Raco'da sivillerin arasına karışan PKK'lı teröristlerin attığı el bombaları ve yardıma giden ATAK helikopterinin düşmesi sonucu şehit olan 12 askerin intikamı, silahlı insansız hava aracıyla (SİHA) alındı. Kaçan 70 terörist aynı gün etkisiz hale getirildi.
20.02.2018 Gündem
Fatih Altaylı FETÖ'nün bilinmeyen oyununu ilk kez açıkladı!
Fatih Altaylı FETÖ'nün bilinmeyen oyununu ilk kez açıkladı! Habertürk Gazetesi Yazarı Fatih Altaylı, FETÖ'nün hain planlarından birini köşesine taşıdı. Türk dizi sektörüne darbe vurmak için oynadıkları oyunu kaleme aldı. İşte o yazı...
11.06.2017 Televizyon
YPG'den Rakka’da hain plan!
YPG'den Rakka’da hain plan! Terör örgütü YPG, Suriye’nin Rakka kentindeki evlerine dönmeye çalışan köylüleri silah zoruyla engelliyor.
21.05.2017 Dünya
FETÖ ile PKK oyunu deşifre oldu
FETÖ ile PKK oyunu deşifre oldu İzmir'de, aralarında FETÖ lideri Fetullah Gülen'in yeğenlerinin de bulunduğu 16 kişi gözaltına alınırken, örgütün PKK ile bağlantılı büyük oyunu, MİT ve polisin operasyonuyla deşifre edildi.
29.09.2021 Gündem
Şoke eden detaylar! İki müdür krokileri verdi ve...
Şoke eden detaylar! İki müdür krokileri verdi ve... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Üsküdar’daki evinin krokilerini istihbaratçı polis müdürlerinin verdiği öne sürüldü...
29.09.2021 Gündem
FETÖ’den, devleti ele geçirmek için hain plan
FETÖ’den, devleti ele geçirmek için hain plan Terör Daire Başkanlığı’nın 117 sayfalık FETÖ raporu: Hükümeti zaafa uğratmak için terör örgütleriyle işbirliği yaptılar. G.Doğu’da rakip gördükleri grupların üyeleri ise öldürüldü ya da kayboldu
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'ın ziyareti hain planı bozdu
Erdoğan'ın ziyareti hain planı bozdu Balyoz Davası’nda hüküm giyip hastalığına rağmen aylarca hapiste tutulan Ergin Saygun: Erdoğan’ın hastane ziyareti, hain planı bozdu
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün sıkıyönetim planı ortaya çıktı
FETÖ'nün sıkıyönetim planı ortaya çıktı FETÖ'cülerin hazırladığı sözde sıkıyönetim planının belgeleri ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Darbecilerin sözde "sıkıyönetim planı"
Darbecilerin sözde "sıkıyönetim planı" Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi öncesinde hazırladığı belirtilen ve darbe sırasında yapılacakların yer aldığı "hain plan"ı ortaya çıkıyor.
29.09.2021 Gündem
Can kaybını arttırmak için hain plan
Can kaybını arttırmak için hain plan Hainler İstanbul Atatürk Havalimanı’nı kana buladı. 3 terörist önce uzun namlulu silahlarla sivillere ve polislere kurşun yağdırdı ardında da üzerlerindeki bombayı patlattı. Hain saldırıda 36 kişi hayatını kaybetti, 147 kişi yaralandı.
29.09.2021 Gündem
19 Mayıs'ı kana bulayacaklardı!
19 Mayıs'ı kana bulayacaklardı! Siirt'te 700 kilogram patlayıcı düzeneği ele geçirildi
29.09.2021 Gündem
PKK'nın hedefinde kaymakam, hakim ve savcılar var
PKK'nın hedefinde kaymakam, hakim ve savcılar var PKK’nın Güneydoğu’daki operasyonların hızını kesmek için kaymakam, savcı, hakim ve ailelerini kaçırmak için çalışma başlattığı ortaya çıktı. İçişleri Bakanlığı, terör örgütünün çirkin planlarıyla ilgili genelgeyi 81 ilin valiliğine ulaştırdı…
29.09.2021 Gündem
Terör örgütleri misilleme peşinde
Terör örgütleri misilleme peşinde Türkiye'nin ev sahipliğinde 15-16 Kasım tarihlerinde Antalya Belek'te yapılacak dünya ekonomisinin en büyük 20 ülke liderinin katılacağı zirve ile ilgili yürütülen istihbari faaliyetler sonuç verdi
29.09.2021 Gündem
PKK'yı kurtarmak için bakın ne planladılar
PKK'yı kurtarmak için bakın ne planladılar Kobani'de PKK tarafından eğitilen MLKP örgütünün köşeye sıkışan PKK'yı kurtarmak için Alevileri sokağa dökmeye hazırlandığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Hain plan telsizde: ‘Halkı canlı kalkan yapın’
Hain plan telsizde: ‘Halkı canlı kalkan yapın’ Güvenlik güçleri PKK Hakkari sorumlusu Fehmi Atalay’ın telsiz konuşmasını ele geçirdi...
29.09.2021 Gündem
PKK'dan hain plan!
PKK'dan hain plan! Bingöl’ün Yayladere ilçesine bağlı Zeynelli ile Güneşli köyleri kırsalında iki gün önce başlayan ve halen süren orman yangınının, PKK tarafından, askeri pusuya düşürmek için çıkarıldığı bildirildi.
29.09.2021 Gündem
Hürrem Sultan'dan hain plan!
Hürrem Sultan'dan hain plan! Şehzade Beyazid adamları ile dört nala at sürerken , karşılarına hiç beklemedikleri bir anda, yine atlı birlikler çıkıyor. Hürrem Sultan, kendisine rakip olarak gördüğü ve Şehzade Mustafa'ya destek veren herkesin buna Şeyhül İslam'da dahil olmak üzere vazifelerinden istifa emelerini sağlıyor. Şehzade Mustafa'nın isyanına sahne oluyor. Şehzade Mustafa hiç kimseye haber vermeden, karşılaştığı tüm zorlukları aşarak Payitaht'a geliyor.
28.10.2013 Sinema-Dizi

Benzer Haber Etiketleri

Hain Plan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hain plan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.