Şehirler arası seyahat yasağı hafta sonu var mı? Cumartesi pazar uçakla, otobüsle, trenle ve özel araçla şehirler arası yolculuk serbest mi?
Şehirler arası seyahat yasağı hafta sonu var mı? Cumartesi pazar uçakla, otobüsle, trenle ve özel araçla şehirler arası yolculuk serbest mi? Türkiye’de kademeli normalleşme dönemi başladı. Kademeli normalleşmede yarın ilk hafta sonu. Kademeli normalleşme sonrası ilk hafta sonuna saatler kala, hafta sonu kısıtlamaları özellikle de şehirler arası seyahat yasağının olup olmadığı merak ediliyor. Peki, Cumartesi Pazar şehirler arası seyahat yasak mı? Hafta sonu şehirler arası yasak var mı? Şehirler arası seyahat için izin belgesi gerekli mi?
21.05.2021 Gündem
Hafta sonu şehirler arası seyahat yasak mı? Şehirler arası seyahat izin belgesi gerekli mi?
Hafta sonu şehirler arası seyahat yasak mı? Şehirler arası seyahat izin belgesi gerekli mi? Türkiye kademeli normalleşme dönemine geçti. İçişleri Bakanlığı da yeni dönemin ayrıntılarını daha önce paylaşmıştı. Kademeli normalleşmede ilk hafta sonuna yaklaşılırken hafta sonu yasakları ve kısıtlamaları özellikle de şehirler arası seyahat yasağı ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki, Hafta sonu yasak var mı? Hafta sonu şehirler arası seyahat yasak mı? Şehirler arası seyahat izin belgesi gerekli mi? İşte iller arası seyahat ile ilgili merak edilenler...
20.05.2021 Gündem