Hadise Sevgilisi

Hadise Sevgilisi

Son dakika hadise sevgilisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hadise sevgilisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hadise sevgilisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hadise Sevgilisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hadise sevgilisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 159 hadise sevgilisi haberi bulunmuştur. Tüm hadise sevgilisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hadise 3 milyonluk yüzüğü bakın nerede saklıyor!
Hadise 3 milyonluk yüzüğü bakın nerede saklıyor! Hadise sevgilisi Mehmet Dinçerler'in evlilik teklifi ettiği yüzüğe gözü gibi bakıyor. Ünlü şarkıcı 3 milyon TL değerindeki yüzüğü fazla konuşulmaması için takmamaya karar vermiş.
6.03.2022 Magazin
Hadise, Mehmet Dinçerler'e 'evet' dedi! Çok konuşulacak detay ortaya çıktı
Hadise, Mehmet Dinçerler'e 'evet' dedi! Çok konuşulacak detay ortaya çıktı Oyuncu Kaan Yıldırım ile evlilik hazırlığındayken geçtiğimiz yıl haziran ayında ilişkisini sonlandıran 35 yaşındaki Hadise, kısa bir süre sonra iş insanı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başlamıştı. Mehmet Dinçerler, sevgilisi Hadise'ye evlenme teklifi etti. Paylaşımda Hadise'nin tek taş yüzüğü de dikkatlerden kaçmadı. İşte o yüzüğün fiyatı...
21.01.2022 Magazin
Hadise'nin göğüs dekolteli pozu olay oldu! Hayranları ikiye bölündü
Hadise'nin göğüs dekolteli pozu olay oldu! Hayranları ikiye bölündü Hadise’nin Instagram hesabından paylaştığı pembe-siyah elbisesiyle verdiği pozu sosyal medyada olay oldu. Oyuncu Kaan Yıldırım’dan ayrıldıktan sonra iş insanı Mehmet Dinçerler’le aşk yaşamaya başlayan şarkıcının kıyafet tercihi hayranlarını ikiye böldü.
28.08.2021 Magazin
Hadise kuma oturup poz verdi! Mehmet Dinçerler ile...
Hadise kuma oturup poz verdi! Mehmet Dinçerler ile... Oyuncu Kaan Yıldırım'dan ayrıldıktan sonra iş insanı Mehmet Dinçerler ile yeni bir aşka yelken açan Hadise, tatiline devam ediyor. Keyifli anlarını paylaşmayı ihmal etmeyen şarkıcı, kumsal pozlarıyla adından söz ettirdi.
24.07.2021 Magazin
Hamarat Hadise!
Hamarat Hadise! Hadise, sevgilisi Kaan Yıldırım’ı 'Hekimoğlu' dizisinin setinde ziyaret etti.
21.03.2021 Magazin
Ünlü şarkıcı Hadise paylaştı! Benek'in film-mısır keyfi...
Ünlü şarkıcı Hadise paylaştı! Benek'in film-mısır keyfi... Ünlü şarkıcı Hadise, sevgilisi Kaan Yıldırım’ın köpeği Benek ile film izlerken mısır yediği anları paylaştı.
29.08.2020 Magazin
Yılın aşk bombası!
Yılın aşk bombası! 2,5 ay önce Sıla'dan olaylı bir şekilde ayrılan Ahmet Kural, 2016 yılında aşk yaşadığı Hadise ile yeniden mesajlaşmaya başladı.
29.03.2018 Magazin
Hadise'den aşk açıklaması! Dodan ile...
Hadise'den aşk açıklaması! Dodan ile... Ünlü şarkıcı Hadise, O Ses Türkiye yarışmacısı Dodan Özer ile aşk yaşadığı yönünde çıkan haberlere cevap verdi.
2.11.2017 Magazin
Hadise'nin yeni aşkı evli mi?
Hadise'nin yeni aşkı evli mi? Hadise'nin aşk yaşadığı O Ses Türkiye şampiyonu Dodan Özer'in evli olduğu söylenmişti; ancak Dodan'ın karısından boşandığı ortaya çıktı.
2.11.2017 Magazin
Hadise'nin sevgilisi çok tanıdık çıktı!
Hadise'nin sevgilisi çok tanıdık çıktı! Aşk hayatında aradığı mutluluğu bir türlü bulamayan Hadise, geçtiğimiz yıl bir süre birliktelik yaşadığı Hakan Sabancı ile şansını yeniden deneyecek.
18.10.2017 Magazin
Kaçık 'Hadise'si
Kaçık 'Hadise'si Hadise, Etiler Fenix’te önceki akşam bir erkek arkadaşıyla baş başa yemek yedi.
11.02.2017 Magazin
Hande Hadise çıkardı
Hande Hadise çıkardı Ünlü sanatçı Hadise sevgilisi Sinan Akçıl’la flört ettiği iddia edilen Hande Yener ile Twitter’ta kapıştı
25.09.2010 Magazin
'Benim gibisi aldatılmaz'
'Benim gibisi aldatılmaz' Hadise, sevgilisi Sinan Akçıl'ın Hande Yener'le adının çıkması sonrası son noktayı koydu
30.04.2010 Magazin
Hadise'den ayar!
Hadise'den ayar! Şarkıcı Hadise, sevgilisi Sinan Akçıl'ın Hande Yener'le aşk iddiaları üzerine ilk kez konuştu
21.04.2010 Magazin
Hadise aldatılıyor mu?
Hadise aldatılıyor mu? Hadise, sevgilisi Sinan Akçıl’ın, Hande Yener’le birlikte iddialarını araştırmak için İstanbul’a geldi
12.04.2010 Magazin
Sevgilisine klip çekecek
Sevgilisine klip çekecek Eurovision temsilcimiz Hadise sevgilisinden ayrılmadığını böyle ispat edecek.
2.12.2009 Magazin
Hadise sevgilisinin şarkısıyla zirve yaptı
Hadise sevgilisinin şarkısıyla zirve yaptı Hadise, sevgilisi Sinan Akçıl’ın yazdığı ’Evlenmeliyiz’ şarkısıyla zirveye tırmanıyor
18.07.2009 Magazin
Hadise aşkını itiraf etti
Hadise aşkını itiraf etti Hadise, Eurovision maratonunda tanıştığı Sinan Akçıl ile yaşadığı aşkı kabul etti
17.07.2009 Magazin
Sevgiliye yapılan pahalı jestin sonu hapiste bitti! 850 bin liralık vurgun yaptı
Sevgiliye yapılan pahalı jestin sonu hapiste bitti! 850 bin liralık vurgun yaptı Adana’da teknoloji mağazasına teslim edeceği 850 bin TL değerindeki 33 cep telefonundan 28'ni satıp kendisine otomobil aldığı öne sürülen kargo çalışanı tutuklandı.
16.11.2023 Yaşam
Deniz Seki'den bomba Okan Bayülgen itirafı: Yıllar sonra açıkladı
Deniz Seki'den bomba Okan Bayülgen itirafı: Yıllar sonra açıkladı 2005 yılında çıkardığı albümündeki 'Doyamadım' şarkısıyla ilgili gerçeği yıllar sonra açıklayan ünlü şarkıcı Deniz Seki, o şarkıyı Okan Bayülgen'e değil babasına yazdığını söyledi.
4.08.2023 Magazin
Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Hadise'ye gönderme!
Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Hadise'ye gönderme! Son zamanlarda özel hayatıyla gündemde olan Sinan Akçıl, katıldığı programda birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eski sevgilisi Hadise ile ilgili soruya verdiği cevapla dikkat çeken ünlü müzisyen, "Kazanova yaftasından rahatsızım" dedi. Şöhretten sıkılmaya başladığını da itiraf eden Sinan Akçıl, siyasete atılmak istediğini duyurdu.
4.05.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hadise Sevgilisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hadise sevgilisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.