Hacivat

Hacivat

Son dakika hacivat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hacivat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hacivat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hacivat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hacivat gelişmeleri de dahil olmak üzere 226 hacivat haberi bulunmuştur. Tüm hacivat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Koruyucu aileler ve çocukları iftarda buluştu! "Ne kadar çok teşekkür etsek azdır"
Koruyucu aileler ve çocukları iftarda buluştu! "Ne kadar çok teşekkür etsek azdır" Adana’da koruyucu aileler ve çocukları Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonunun (DAİMFED) düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde buluştu.
29.03.2024 Adana
Başkan Akay: “Ramazan’da aşımızı paylaşıyoruz, iftar sofralarımızda buluşuyoruz”
Başkan Akay: “Ramazan’da aşımızı paylaşıyoruz, iftar sofralarımızda buluşuyoruz” Seyhan Belediyesi’nin ilçe sakinlerine yönelik olarak geleneksel olarak düzenlemiş olduğu iftar programları aralıksız sürüyor. Ramazan ayı boyunca 16 merkezde iftar programı düzenlenecek olup, bugüne kadar 6 ayrı mahallede iftar programı gerçekleştirilmiş oldu.
19.03.2024 Adana
Aziz Yıldırım'dan Dursun Özbek'e sert yanıt
Aziz Yıldırım'dan Dursun Özbek'e sert yanıt Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in bugün yaptığı açıklamalara yazılı bir metin paylaşarak cevap verdi. Yıldırım yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe camiası, Dursun Özbek ve benzerleri korkup, sinerken, onların suyuna giderken FETÖ'ye savaş açmış ve kazanmış bir camiadır. O gün FETÖ'nün değirmenine su taşıyanlar malumdur. Bunlar arasında Galatasaray'ın eski başkanları ve mensupları da vardır. FETÖ'ye karşı verilen mücadelede ortada olmayan bu kişiler benim nazarımda FETÖ yandaşıdır" dedi.
27.02.2024 Futbol
Orhan Asena Eserleri Nelerdir? Orhan Asena Eserlerinin Özellikleri...
Orhan Asena Eserleri Nelerdir? Orhan Asena Eserlerinin Özellikleri... Orhan Asena, Türk Tiyatro tarihinin en önemli kalemidir. Tarihi konularda eserlere imza vererek Türk Tiyatrosunun Shakespeare’i olarak tanımıştır. Küçük yaşlardan itibaren şiir ve öyküler yazan Asena Lise döneminde Tiyatro eserleri yazmaya başlamıştır. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezunudur.
10.02.2024 Yaşam
Meddah Nedir, Kime Denir? Meddah Oyunu Özellikleri Nelerdir?
Meddah Nedir, Kime Denir? Meddah Oyunu Özellikleri Nelerdir? Meddah, tek başına oynanan tiyatro demektir. Meddahlar hikaye anlatıcısıdır ve tek başlarına halka hikaye anlatırlar. 
31.01.2024 Gündem
Çevre Bakanlığı'ndan deprem bölgesindeki çocuklara özel etkinlik
Çevre Bakanlığı'ndan deprem bölgesindeki çocuklara özel etkinlik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, yarıyıl tatilinde de deprem bölgesindeki çocukları unutmadı. Bakanlığa bağlı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından 2023-2024 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatilinde, depremzede çocuklara motivasyon amaçlı atölye çalışmaları ve interaktif sahne gösterileri düzenlenecek.
19.01.2024 Gündem
Şebnem Dönmez'in acı günü! Ayakta durmakta zorlandı
Şebnem Dönmez'in acı günü! Ayakta durmakta zorlandı Şebnem Dönmez anne acısıyla sarsıldı. Ünlü oyuncu, iki aydır sağlık sorunlarıyla mücadele eden annesini kaybetti. Dönmez, dostları ve sevenlerin desteğiyle ayakta zor durdu.
18.10.2023 Magazin
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere iki yıl önce Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’yle başlayan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bu yıl Nevşehir, Trabzon, Erzurum, Çanakkale, Gaziantep, Ankara, Konya, Diyarbakır, İstanbul, İzmir ve Antalya olmak üzere 11 şehirde düzenlenecek. Festivallerin ilk durağı, Kapadokya olacak. Türkiye Kültür Yolu Festivalleri 5 Ağustos’ta “Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali” ile başlayacak.
2.08.2023 Kültür Sanat
Emine Erdoğan devlet koruması altındaki çocuklarla iftarda buluştu
Emine Erdoğan devlet koruması altındaki çocuklarla iftarda buluştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, devlet koruması altında sevgi evlerinde kalan çocuklarla iftarda bir araya geldi.
16.04.2023 Gündem
6 yaşındaki kız çocuğunun evlendirilmesine AK Parti'den peş peşe tepkiler
6 yaşındaki kız çocuğunun evlendirilmesine AK Parti'den peş peşe tepkiler 6 yaşında bir kız çocuğunun imam nikahıyla evlendirip cinsel istismara maruz bırakıldığı iddiası tepkilere neden oldu. Davaya Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da müdahil olurken, AK Parti'den de peş peşe çok sert tepkiler geldi. Kültür Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Olayı şiddetle kınıyorum, sorumluların tamamı en ağır cezayı almalıdır, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün görevlendirdiği müfettiş göreve başladı, detaylı inceleme yapılıyor." dedi.
8.12.2022 Gündem
Bursa'da tarihin en büyük uyuşturucu operasyonunda 102 kişi tutuklandı
Bursa'da tarihin en büyük uyuşturucu operasyonunda 102 kişi tutuklandı Bursa'da tarihin en büyük uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 132 kişiden 102'si sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Zanlılardan 22'si serbest bırakılırken, 8 kişinin sorgusu ise sürüyor.
23.09.2022 Gündem
Bursa'da bariyerlere çarpan servis minibüsü takla attı: 1 yaralı
Bursa'da bariyerlere çarpan servis minibüsü takla attı: 1 yaralı Bursa'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği servis minibüsü köprünün bariyerlerine çarparak takla attı. Kazada sürücü Burhan Yıldırım (25) yaralanırken servis minibüsünde yolcu bulunmaması olası bir faciayı önledi. Kazanın ardından olay yerine gelen sürücünün yakınları, Yıldırım'ın öldüğünü sanarak gözyaşı döktü.
29.08.2022 Yaşam
Gece kulübü sahibine kanlı pusu!
Gece kulübü sahibine kanlı pusu! Bursa'da gece kulübünde taşkınlık yapınca dışarı çıkarılan grup, pusu kurup sabaha karşı mekandan çıkan işletmeci M.S. ile arkadaşı Emir Çelik'e (26) ateş açtı. Yaralanan Çelik, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
11.08.2022 Yaşam
Yasemin cinayetinde 3 tutuklama
Yasemin cinayetinde 3 tutuklama Bursa'da, kardeşi R.C.'nin (43) Yücel Karabıyık (32) ile kavga ettiği haberini alan Yasemin Çedik (45), olay yerine giderken göğsüne isabet eden 2 kurşunla yaşamını yitirdi. Olay sonrası gözaltına alınan şüphelilerden 3’ü tutuklanırken 2’si ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
26.07.2022 Yaşam
23 Nisan etkinlikleri! 23 Nisan’da çocuklar için konser, sergi, atölye, sinema, tiyatro, müze etkinlik önerileri…
23 Nisan etkinlikleri! 23 Nisan’da çocuklar için konser, sergi, atölye, sinema, tiyatro, müze etkinlik önerileri… Konserler, sergiler ve atölyeler… 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.  23 Nisan haftası çocukların keyifli vakit geçirecekler 23 Nisan etkinlikleri…
22.04.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: NATO daha karalı bir adım atmalıydı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: NATO daha karalı bir adım atmalıydı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, "Sıradan bir kınama cümbüşüne dönmemeli. Daha kararlı bir adımı NATO'nun atması gerekirdi. Bu konuyla ilgili olarak sayın genel sekreter ile yaptığımız net görüşmelerimiz var" dedi.
25.02.2022 Siyaset
Annesi hediye etti, biriktirmeye başladı! Aralarında Türkiye'de ilk defa yapılmış olan da var, 2 bin tane...
Annesi hediye etti, biriktirmeye başladı! Aralarında Türkiye'de ilk defa yapılmış olan da var, 2 bin tane... 1960 yılında annesi tarafından hediye edilen ahşap kutulu kibritin ardından başladığı koleksiyonda Yakup Çetinkaya, 2 bin adet kibrit kutusu biriktirdi. Çetinkaya 62 yılın sonunda eski Türk devleti liderleri, Hacivat ile karagöz, Türkiye’nin turistik bölgelerinin resimlerinin yer aldığı dev bir kibrit kutusu koleksiyonu oluşturdu.
1.02.2022 Yaşam
Armağan Zengin kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Armağan Zengin hakkında merak edilenler!
Armağan Zengin kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Armağan Zengin hakkında merak edilenler! Dolunay dizisinde Burak rolü dikkatleri üzerine çeken Armağan Zengin, pek çok dizide ve projede yer aldı. Halen Devlet Tiyatroları oyuncularından olan Armağan Zengin, özellikle Azerbaycan’da büyük bir hayran kitlesine sahip. Tiyatro oyunlarında rol alan oyuncu son günlerde yeni projelerle gündem geliyor. Peki, Armağan Zengin kimdir, kaç yaşında ve nereli?
15.12.2021 Gündem
Bakan Yanık, kız çocuklarıyla bir araya geldi
Bakan Yanık, kız çocuklarıyla bir araya geldi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü'nde, bakanlığa bağlı kuruluşlarda kalan kız çocuklarıyla bir araya geldi.
11.10.2021 Gündem
Hüsnü ve Mesut'un komik atışmaları!
Hüsnü ve Mesut'un komik atışmaları! Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü ve Mesut'un, bol kahkahalı atışma anlarının olduğu "Komik Atışma Serisi" sizlerle!
2.08.2021 Televizyon
Hüsnü nasıl Başkomiser oldu?
Hüsnü nasıl Başkomiser oldu? Arka Sokaklar'ın en eğlenceli karakteri olan Hüsnü Çoban (Özgür Ozan), Başkomiser olma hikayesi ile herkesin gözlerinin dolmasına neden olmuş, ekip arkadaşlarının da büyük takdirini toplamıştı. İşte o anlar...
27.07.2021 Televizyon
Haluk Bilginer, Zeki Müren rolünde!
Haluk Bilginer, Zeki Müren rolünde! Senarist Levent Kazak, yönetmenliğini Ezel Akay’ın üstleneceği, başrolünde Haluk Bilginer’in yer alacağı Zeki Müren’in Öpücüğü filminin senaryosunu bitirdiğini açıkladı. Ekip, filmin çekimlerine ekim ayında başlayacak.
22.07.2021 Magazin
Karagöz ve Hacivat ile özdeşleşen sanatçı Mehmet Ertuğ hayatını kaybetti
Karagöz ve Hacivat ile özdeşleşen sanatçı Mehmet Ertuğ hayatını kaybetti Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) ismi Karagöz ve Hacivat ile özdeşleşen gölge oyunu sanatçısı Mehmet Ertuğ hayatını kaybetti.
22.05.2021 Kültür Sanat
Bakan Ersoy: KDV'nin yüzde 1 olarak ödenmesi hazirana kadar devam edecek
Bakan Ersoy: KDV'nin yüzde 1 olarak ödenmesi hazirana kadar devam edecek Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, sanat galerilerine, sahne desteğinde olduğu gibi destekler sağlayacaklarına işaret ederek, "Çok kaliteli mekanları çok uygun şartlarla galerilerin kullanımına açacağız. Öyle bir destek kapsamı yapıyoruz. Genel destekte de konser olsun, tiyatro olsun KDV indirimine gidildi ve yüzde 1'e çektik KDV'sini. Bu yıl sonuna kadarki bir KDV desteği ama ben Hazine ve Maliye Bakanlığımızla konuştum, bunu da Haziran'a kadar uzatacağız. Bununla ilgili görüşmelerimiz vardı, bu da sonra açıklanacak." ifadelerini kullandı.
26.11.2020 Kültür Sanat
Muhittin Korkmaz hayatını kaybetti
Muhittin Korkmaz hayatını kaybetti Cem Yılmaz filmleriyle tanıdığımız oyuncu Muhittin Korkmaz koronavirüsten öldü. Acı haberi Cem Yılmaz'ın ağabeyi Can Yılmaz sosyal medya hesabından duyurdu.
24.11.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Hacivat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hacivat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.