Hac Kura Çekimi

Hac Kura Çekimi

Son dakika hac kura çekimi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hac kura çekimi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hac kura çekimi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hac Kura Çekimi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hac kura çekimi gelişmeleri de dahil olmak üzere 37 hac kura çekimi haberi bulunmuştur. Tüm hac kura çekimi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Diyanet TV canlı izle (Youtube) Hac kura çekimi canlı yayın var mı, hac kura sonuçları açıklandı mı?
Diyanet TV canlı izle (Youtube) Hac kura çekimi canlı yayın var mı, hac kura sonuçları açıklandı mı? Milyonlarca hacı adayımızın hasretle beklediği 2024 Hac kurası 2 Kasım Perşembe günü (bugün) çekiliyor. Peki, Hac kura çekimi canlı yayın var mı, hac kura sonuçları açıklandı mı? İşte Diyanet TV canlı izle (Youtube) bilgileri ve Hac kura çekimi canlı yayın izleme linki…
2.11.2023 Gündem
Hac kuraları sorgulama! Hac kurası sonuçları açıklandı mı, hac kuraları sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? Diyanet hac kura sonuçları 2023 e devlet sorgulama!
Hac kuraları sorgulama! Hac kurası sonuçları açıklandı mı, hac kuraları sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? Diyanet hac kura sonuçları 2023 e devlet sorgulama! Hac kuralarında ön başvuru 5 Ocak - 31 Ocak tarihleri arasında alındı. 15 Şubat tarihinde çekilmesi planlanan hac kuraları deprem sebebiyle ertelenmişti. Diyanet İşleri Başkanlığı hac kuraları için açıklamada bulundu. Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan hac kura sonuçlarının açıklanacağı tarih Diyanet tarafından yapılan açıklamayla netleşti. Peki, Hac kuraları çekildi mi? Diyanet e devlet hac kura sonucu isim listesi nasıl sorgulanır, hac kura sonuçları açıklandı mı? İşte 2023 hac kura sonuçları sorgulama ekranı...
9.03.2023 Gündem
Hac kura sonuçları 2023 sorgulama Diyanet ekranı! 2023 hac kura sonuçları ne zaman açıklanacak, hac kura sonuçları nasıl öğrenilir? (Hac kura sonucu e devlet)
Hac kura sonuçları 2023 sorgulama Diyanet ekranı! 2023 hac kura sonuçları ne zaman açıklanacak, hac kura sonuçları nasıl öğrenilir? (Hac kura sonucu e devlet) Hac kura sonucu sorgulama süreci Hac kuraları çekildi mi? sorusu yanıt bulmasıyla başladı. Hac kuraları çekildi. Diyanet İşleri Başkanlığının sosyal medya hesabından duyurdu. Hacı adaylarının ön kayıt sistemine tanımlı cep telefonlarına SMS gönderilecek. Başkan Erbaş, "Altını çizerek ifade edeyim ki Başkanlığımızın, hacı adaylarını belirlemede uyguladığı Kura sistemi, bu zamana kadar tespit edilen ve adaleti en iyi sağlayan uygulamadır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu sisteme göre, önceki yıllardan bekleyenlerin mağduriyetlerini belli oranda giderebilmek maksadıyla, kur’a çekiminde, kayıt yapılan yıllara göre kat sayı uygulaması yapılmaktadır.” Dedi. Peki, 2023 hac kura sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta belli olacak? Hac kura sonuçları nasıl öğrenilir? Hac kuraları sorgulama…
8.03.2023 Gündem
Hac kuraları ertelendi mi? 2023 hac kuraları e zaman çekilecek, Diyanet hac kura çekimini iptal mi etti?
Hac kuraları ertelendi mi? 2023 hac kuraları e zaman çekilecek, Diyanet hac kura çekimini iptal mi etti? Hac kuraları ertelendi mi, iptal mi? Hac kuraları ön başvuruları 5 Ocak - 31 Ocak tarihleri arasında alınmıştı. 15 Şubat tarihinde çekilmesi planlanan hac kuraları için Diyanet’ten açıklama geldi. Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem nedeniyle kuraların ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi. Peki, hac kuraları ne zaman çekilecek 2023? Hac kuraları ne zamana ertelendi?
13.02.2023 Gündem
Hac kuraları çekildi mi, hac kura sonuçları 2023 sorgulama nasıl yapılır? Hac kurası 2023 ne zaman açıklanacak?
Hac kuraları çekildi mi, hac kura sonuçları 2023 sorgulama nasıl yapılır? Hac kurası 2023 ne zaman açıklanacak? Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde meydana gelen depremlerin ardından hac kura tarihleri de ertelendi. 15 Şubat tarihinde yapılması planlanan kura çekimleri ertelendi. Kurada ismi çıkan adaylar, 2023 haccı için kesin kayıt hakkı elde edecek. Peki, Hac kuraları ne zaman? Hac kuraları 2023 çekildi mi, Diyanet hac kura sonuçları 2023 ne zaman belli olacak?
3.03.2023 Gündem
Hac kura sonuçları açıklandı.. 2020 Hac.gov.tr ve E-Devlet sonuç sorgulama ekranı erişime açıldı
Hac kura sonuçları açıklandı.. 2020 Hac.gov.tr ve E-Devlet sonuç sorgulama ekranı erişime açıldı 2020 hac kura sonuçları için meraklı bekleyiş bu akşam sona erdi. Mübarek topraklara gitmek için milyonlarca vatandaşın beklediği 2020 hac kura sonuçları Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından bu akşam 21:00 itibariyle adayların erişimine açıldı. E devlet hac kurası sorgulama ekranı ile isimlerini öğrenebilen hacı adayları sonraki süreçte kesin kayıtlarını yapma şansına erişecekler. Hac kura sonuçları hac.gov.tr, e devlet ve Diyanet resmi adreslerinde yayınlanıyorı. İşte, 2020 hac kuraları sonuç sorgulama ekranı ve hac kura sonuçları ile ilgili bilinmesi gerekenler...
9.01.2020 Gündem
22 Haziran'da hacca gidecek ilk kafilede isimler belli oldu! Kesin Hac kura listesi saat kaçta belli olacak?
22 Haziran'da hacca gidecek ilk kafilede isimler belli oldu! Kesin Hac kura listesi saat kaçta belli olacak? Hacı adaylarının heyecanlı bekleyişi bugün sona erdi. Hac hayali kuran vatandaşlar gözlerini Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan gelecek habere çevirdi.Hac kuraları Diyanet TV'den canlı olarak yayınlandı.İşte Hac kura çekimi 2020...
9.01.2020 Gündem
Hac kayıtları ne zaman? (2019)
Hac kayıtları ne zaman? (2019) Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Hac kura çekimi gerçekleşti. Kutsal toprakları ziyaret etmek isteyen vatandaşların merakla araştırdığı hac kayıt tarihleri de belli oldu. Peki hac kayıt tarihleri ne zaman başlayacak?
1.01.2019 Gündem
Hac Kura sonuçları! Hac kura çekimi başladı
Hac Kura sonuçları! Hac kura çekimi başladı Hac Kura çekimi başladı. Hacı adayları heyecanla bekliyor. 80 bin kişi kutsal topraklara gitmeye hak kazanacak. Hacı adaylarının merakla beklediği Hac kura sonuçları nereden öğrenilir?
28.12.2018 Gündem
Hac Kuraları bugün çekiliyor! Hac Kura çekimi saat kaçta?
Hac Kuraları bugün çekiliyor! Hac Kura çekimi saat kaçta? Hac kuraları ne zaman çekilecek? Kutsal toprakları ziyaret etmek isteyen hacı adayları, ön başvuruda bulundu. 14 Aralık'ta sona eren Hac başvurularının kura çekimi bugün gerçekleşecek. Peki Hac kura çekimi saat kaçta?
28.12.2018 Gündem
Hac Kuraları ne zaman çekilecek? Tarih ve saat belli oldu
Hac Kuraları ne zaman çekilecek? Tarih ve saat belli oldu Hacı adaylarının merakla beklediği Hac kuralarının çekilişinin tarihi ve saati belli oldu. Diyanet İşleri tarafından gerçekleşecek olan Hac kura çekimi için heyecan dorukta. Peki hac kuraları ne zaman çekilecek?
27.12.2018 Gündem
Hac kuraları ne zaman çekilecek? Diyanet açıkladı...
Hac kuraları ne zaman çekilecek? Diyanet açıkladı... Kutsal toprakları ziyaret etmek isteyen vatandaşlar Hac başvurusunda bulundu. 14 Aralık 2018'de sona eren Hac başvuruları için heyecan dorukta. Peki Hac kuraları ne zaman çekilecek? Diyanet İşleri Başkanlığı açıkladı.
24.12.2018 Gündem
Hac başvurusu nasıl yapılır? Hac kura çekimi ne zaman?
Hac başvurusu nasıl yapılır? Hac kura çekimi ne zaman? Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından duyurulan Hac kayıtları devam ediyor. Kutsal toprakları ziyaret etmek isteyen vatandaşlar merakla araştırıyor. Hac başvurusu nasıl yapılır? Hac başvurularında son gün ne zaman?
12.12.2018 Gündem
Hac kuraları çekildi
Hac kuraları çekildi Diyanet İşleri Başkanlığı Konferans Salonunda elektronik ortamda yapılan kura çekim töreni, salonu dolduran ve ekranları başında bu heyecana eşlik eden hacı adaylarının yoğun ilgisiyle çekildi
29.09.2021 Gündem
2022 hac kurası ne zaman?  Hacca kimler gidecek? Hac kuraları çekilecek mi? 2022 hac ve umre tarihleri!
2022 hac kurası ne zaman? Hacca kimler gidecek? Hac kuraları çekilecek mi? 2022 hac ve umre tarihleri! Diyanet İşleri Başkanlığı duyurdu! Tarihler belli oldu! 2022 yılı hac ve umre ibadetiyle ilgili karar açıklandı! Hac seyahatleri ile ilgili önemli kararlar alındı. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş başkanlığında toplanan Bakanlıklararası Hac ve Umre Kurulu, 2022 yılı hac ve umre hususlarında değerlendirmelerini yaptı. Peki, 2022 hac kurası ne zaman? Hacca kimler gidecek? Hac kuraları ne zaman çekilecek? 2022 hac ve umre tarihleri!
20.04.2022 Gündem
Diyanet duyurdu! Hac ve umre tarihleri belli oldu!
Diyanet duyurdu! Hac ve umre tarihleri belli oldu! Diyanet İşleri Başkanlığı, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın başkanlığında toplanan Bakanlıklararası Hac ve Umre Kurulu’nun 2022 yılı hac ve umre ibadetiyle ilgili aldığı kararları açıkladı.
19.04.2022 Gündem
Hac kuraları 2020 sorgulama | Diyanet (hac.gov.tr) hac kura sonuçlarını sorgulama!
Hac kuraları 2020 sorgulama | Diyanet (hac.gov.tr) hac kura sonuçlarını sorgulama! Hac kuraları tamamlandı. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Umre Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen 2020 hac kuraları çekimi dün sona erdi. 2 milyonu aşkın hacı adayının heyecanlı bekleyişi sonrasında, ancak 83 bin 430 kişi kutsal topraklara gitmeye hak kazandı. Adaylar e devlet üzerinden hac kura sonuçlarını sorgulayabileceği gibi kısa mesaj yoluyla da bilgilendirilecek. 13 Ocak’ta ise kesin kayıt için e devlet üzerinden alacakları Hac Kesin Kayıt Belgesi’ ile acentelere kayıt yaptırabilecek. Peki, hac kura sonuçları nasıl öğrenilir? İşte, Diyanet tarafından açıklanan 2020 hac sonucu sorgulama sayfası hakkında merak edilenler…
10.01.2020 Gündem
Hac kuraları ne zaman çekilecek? (2019)
Hac kuraları ne zaman çekilecek? (2019) Kutsal toprakları ziyaret etmek isteyen vatandaşlar, 8-14 Aralık 2018 tarihleri arasında ön başvuruda bulundu. Hac başvurusunda bulunanlar, Hac kuraları ne zaman çekilecek meraklanıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Hac kuralarının ne zaman çekileceği belirlendi. İşte o tarih...
19.12.2018 Gündem
Hac kuraları ne zaman çekilecek?
Hac kuraları ne zaman çekilecek? Diyanet İşleri Bakanlığı tarafından alınan Hac başvuruları 8 Aralık'ta başlamıştı. Kutsal toprakları ziyaret edip, dini görevlerini yerine getirmek isteyen vatandaşlar heyecanla kuraları bekliyor.
15.12.2018 Gündem
Resmen duyuruldu! Ön kayıtlar başladı...
Resmen duyuruldu! Ön kayıtlar başladı... Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan, ilk defa hacca gitmek isteyenlerin müracaatlarını 8-14 Aralık tarihlerinde yapabileceği duyuruldu. Bu yıl hac kurasına katılıp kesin kayıt hakkı elde edemeyen hacı adaylarının kayıt yenileme işlemleri, Diyanet İşleri Başkanlığınca yapılacak. Hac kuraları, 28 Aralık Cuma günü saat 15.00'te çekilecek ve aynı gün internetten ilan edilecek, kesin kayıtla ilgili detaylı bilgiler daha sonra açıklanacak.
8.12.2018 Gündem
Hac kura çekilişi yapıldı! İşte 2018 Diyanet Hac kura sonuçları sorgulama ekranı
Hac kura çekilişi yapıldı! İşte 2018 Diyanet Hac kura sonuçları sorgulama ekranı 2018 hac kuraları çekiliş sonuçları Diyanet tarafından açıklandı. 2 milyon 120 bin 967 hacı adayı merakla hac kura çekilişi sonuçları açıklandı 1 Şubat Perşembe saat 21:00'de hacı adayları ile paylaşıldı. İşte Hac kura çekilişi ile ilgili tüm detaylar ve Diyanet hac kuraları sorgulama ekranı...
2.02.2018 Gündem
2018 yılı Hac kuraları çekilişi yapıldı! İşte sonuçları sorgulama ekranı
2018 yılı Hac kuraları çekilişi yapıldı! İşte sonuçları sorgulama ekranı Hac kura çekiliş sonuçları açıklandı. Milyonlarca hacı adayı tarafından merakla beklenen hac kura sonuçları saat 20.15 itibariyle Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından erişime açıldı. Hacı adayları, TC kimlik numarası ve şifrelerini yazarak kuraları sorgulanabiliyor
1.02.2018 Gündem
Hac kuraları ne zaman çekilecek? 2018 yılı Hac kuraları...
Hac kuraları ne zaman çekilecek? 2018 yılı Hac kuraları... Hac kuraları ne zaman çekilecek? Sorusunun cevabı merak ediliyor ve gündemde araştırılıyor. 2018 yılı Hac kuralarının ne zaman çekileceği belli oldu. İşte vatandaşların merakla beklediği Hac kuralarına dair tüm bilgiler...
25.01.2018 Gündem
Hac kayıt başvuruları ne zaman yapılacak? Diyanet açıkladı...
Hac kayıt başvuruları ne zaman yapılacak? Diyanet açıkladı... Hac kayıt başvuruları için geri sayım sürüyor. Diyanet İşleri Başkanlığı yaptığı açıklama ile Hac kayıt başvuru tarihlerini açıkladı. İşte Hac kayıt başvurularına ilişkin Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan yapılan o açıklama...
29.09.2021 Gündem
Hac kuraları çekildi! İşte Diyanet hac kura çekilişi sonuç sorgulama ekranı
Hac kuraları çekildi! İşte Diyanet hac kura çekilişi sonuç sorgulama ekranı Hac görevini yerine getireceklerin belirleneceği kura, 24 Şubat Cuma günü çekildi. Türkiye Diyanet Vakfı Konferans Salonu'nda yapılan hac kura çekiliş sonuçları resmi internet sayfasında erişime açıldı. Hac kura çekilişi sonuçları için Diyanet İşleri Başkanlığının "http://hac.diyanet.gov.tr" internet adresinden ulaşabilirsiniz...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hac Kura Çekimi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hac kura çekimi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.