Haberşer

Haberşer

Son dakika haberşer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan haberşer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını haberşer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Haberşer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan haberşer gelişmeleri de dahil olmak üzere 10 haberşer haberi bulunmuştur. Tüm haberşer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gelin arabasıyla kuyumcu soygunu!
Gelin arabasıyla kuyumcu soygunu! İstanbul’un Pendik ilçesinde bir kuyumcu dükkanı silahlı zanlılar tarafından soyuldu. Kuyumcuya gelin arabası süsü verilmiş otomobille gelen 4 kişi, yaklaşık 3 kilogram altınla olay yerinden kaçtı.
9.12.2014 Yaşam
Parlamentoda bomba paniği
Parlamentoda bomba paniği İngiltere Parlamento binasının bir bölümünün "bomba şüphesi" nedeniyle tahliye edildiği belirtildi. Polisin şüpheli durumu incelemesi devam ediyor.
17.11.2014 Dünya
CHP'li başkan istifasını geri çekti!
CHP'li başkan istifasını geri çekti! Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, partiden istifasını geri çektiğini belirterek, "Benim istifam lokal bir istifaydı, tepki göstermek amacıyla yapılmıştı" dedi.
13.02.2014 Siyaset
Instagram’a rakip çıktı!
Instagram’a rakip çıktı! Muhteşem Süleyman'dan dünyayı kıskandıran başarı...
7.02.2014 Ekonomi
İbre 140’ta takılı kaldI!
İbre 140’ta takılı kaldI! Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, direksiyon başında uyuduğu ileri sürülen kadın sürücünün kullandığı otomobil, önünde seyreden kamyona arkadan çarptı.
6.02.2014 Yaşam
Kuyruk 150 metreyi buldu!
Kuyruk 150 metreyi buldu! Yeni yıla kısa bir süre kala Eminönü’ndeki Nimet Abla gişesine vatandaşlar akın etti.
29.09.2021 Gündem
‘First lady’ hayatını kaybetti!
‘First lady’ hayatını kaybetti! Korutürk 98 yaşında yaşamını yitirdi
29.09.2021 Gündem
Ege’de tekrar sular ısındı!
Ege’de tekrar sular ısındı! Türk teknesine ateş açıldı
29.09.2021 Gündem
'Türk tehlikesi yok!' dedi ama...
'Türk tehlikesi yok!' dedi ama... Avusturya'da zorunlu askerlik kararı
21.01.2013 Dünya
Barack Obama son kaleyi de aldı!
Barack Obama son kaleyi de aldı! ABD Başkanı Barack Obama'nın, seçimlerin tamamlanmasının ardından 4 gün geçmesine rağmen, sonucu bir türlü açıklanamayan Florida eyaletinde de galip geldiği ilan edildi
10.11.2012 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Haberşer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki haberşer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.